A Bizonytalan Online Kaszinók fő Jelei

Amikor új játékosként a online casino Magyar választás közepén rájövünk hogy végeláthatatlan listák és játékok érhetőek el, a kedvünk azonnal elmehet könnyedén az egésztől. Ha viszont átgondoljuk, hogy mire van szükségünk és figyelünk azokra a dolgokra amelyek segítenek kiválasztani a legjobb kaszinókat, rendszerezni tudjuk a látottakat, és egy keretet adhatunk a keresési folyamatnak. Ez pedig óriási segítség lehet abban, hogy elkerülhesd a csaló oldalakat, és hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, vagy ne törjön borsot a orrod alá valami olyan jellegű probléma, amit nem tudsz megoldani.

Ha valaki például rosszul választ kaszinót, még az is lehet, hogy olyan ember se lesz, aki időben érdemi választ tudna nyújtani a problémára.

A bizonytalan kaszinók

A bizonytalan kaszinóknak viszont szerencsére vannak fő ismérve, így olyan dolgok amikre ha figyelsz, elkerülheted hogy egy ilyen kaszinóba költsd el feleslegesen a pénzed. Az alábbi cikkben összeszedtük neked a bizonytalan kaszinók elkerüléséhez szükséges tudnivalókat, hogy tényleg csak a szerencsén múljon, hogy mekkora lesz végül az összeg, amit nyereményként kiutalsz a folyószámlára.

Engedélyek és átláthatóság hiánya

Az első és legfontosabb dolog amit ellenőrizhetsz a bizonytalan kaszinók elkerülése érdekében, a Szabályozó és Ellenőrző szervezetek háttere, az engedélyek megléte és az esetleges ellenőrzések időpontja.

Egy minőségi kaszinóban a weboldal alján, vagy jól látható helyen feltűntetik ezeket az információkat, így bármikor lekövethető formában utánanézhetsz annak, hogy mekkora biztonsággal bír az adott szervezet és ellenőrző bizottság. Ugyanitt feltűntetésre kerül a kaszinó engedélyszáma is, illetve könnyen kikereshető az utolsó audit időpontja is.

Esetlen kialakítás, technikai problémák

Ahogy azt logikusan átgondoljuk, hamar rájöhetünk, hogy amennyiben már a weboldal kialakítása is hamisnak tűnik, jó eséllyel csaló kaszinóval van dolgunk. A legális online kaszinók figyelnek a technikai feltételekre, a minőségi elérésre és a jól működő funkciókra, így akár arra is, hogy telefonon milyen minőségben érhető el a kaszinó.

Épp ezért ha a kialakítás megfelelő és azt is ellenőriztük, hogy egy megfelelő engedélyekkel rendelkező weboldallal van dolgunk, akkor lehetőségünk van átlépni a következő pontra.

Kevés és rossz minőségű játékok

Egy jó kifizetésekkel bíró kaszinó arra is figyel, hogy minőségi játékokat biztosítson a felhasználóknak, így több neves, magas RTP -vel rendelkező játékot is fellelhetünk a felületükön. Ezzel szemben a bizonytalan kaszinók pont arra játszanak, hogy minél többet veszíts, így nekik érdekük az, hogy minél rosszabb kifizetésekkel rendelkező játékokat találj náluk. Az olyan híres fejlesztők játékai mint a Microgaming, Netent, Pragmatic Play stb azok amelyek a legjobb játékélményt biztosítják majd, így érdemes olyan kaszinót választani ahol több ilyen játék is elérhető.

Mindezek mellett pedig fontos az is, hogy abból a játékból ami téged különösen érdekel, mekkora mennyiségben találsz lehetőségeket az adott kaszinó felületén, és ezek milyen nyereményeket biztosítanak.

Problémamegoldás és az ügyfélszolgálat hiánya

Amennyiben szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket, és a bizonytalan kaszinókat, érdemes arra a tényre is nagy hangsúlyt fektetni, hogy a bizonytalan kaszinók felületén valószínüleg alig alig kapsz érdemi választ a kérdésedre, vagy heteket kell várni mire megérkezik a kicsit sem kielégítő válasz.

Egy minőségi kaszinó egyik alapvető ismérve, hogy figyel a játékosokra, és megfelelő ügyfélszolgálatot biztosít, bármilyen felmerülő kérdésre. Ezek a kaszinók általában több kapcsolatfelvételi módot is biztosítanak a játékosoknak, így sok esetben telefonon, emailben, űrlapon keresztül és akár élő chat formájában is felkereshetjük őket.

A bizonytalan kaszinók – Összegzés

Így, bár valószínüleg több száz bizonytalan kaszinó létezik manapság az interneten, pár dologra figyelve könnyen elkerülheted őket, és megtalálhatod azt a kaszinót amely megfelelő engedélyek, átlátható háttér, és jó minőségű játékok mellett működik és ami mindezek mellett minden egyéni igényedet is kielégíti. A minőségi kaszinók pedig minden esetben nagyszerű játékmenetet biztosítanak manapság, hogy neked már csak azzal kelljen foglalkozni, hogy melyik játékot és milyen tét mellett indíts el ahhoz, hogy nagy nyereményekre tehess szert.

 

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére