Édes Bónuszok az Online Kaszinókban Valentin Napra

Manapság rengeteg bónusz típus elérhető az online kaszinókban, ráadásul egy weboldalon belül többet is találhatunk egyszerre. A megbízható kaszinókban olyan követelményekkel találkozhatunk amik mindenki számára teljesíthetőek és akár extra kedvezményeket is kaphatunk ha feliratkozunk a kaszinó hírlevélre.

A Valentin nap közeledtével pedig lehetőségünk lehet arra, hogy jobbnál jobb valentin napi nyerőgépre kapjunk ingyenes pörgetéseket, vagy akár befizetési bónuszokat zsebelhessünk be egy pár ezer forintos összeg mellett is.

Bónuszok és kedvezmények

Az online kaszinók bónusz listája többféle lehetőséget is biztosít befizetési bónusz, ingyenes pörgetés, visszatérítési bónusz és a nagy kedvenc, az üdvözlő bónusz keretében. A bónuszok más és más segítséget nyújtanak neked, mint játékosnak, de mindegyikben közös hogy megkönnyítik a játékmenetet és extra nyereményekhez jutatthatnak.

Üdvözlő bónusz ajánlatok

Az első befizetési bónusz, vagyis másik nevén az üdvözlő bónusz a kezdő játékosoknak ad egy óriási löketet ami többféleképpen is teljesülhet és akár teljesen elérhet az egyes kaszinókban. Az üdvözlő bónuszok lehetnek 100 vagy 200% -osak is, de kaphatunk mellé akár több száz ingyenes pörgetést is egy egy előre meghatározott nyerőgépre. A bónusz aktiválására csak az új játékosok jogosultak, ahhoz viszont hogy megkaphassuk elegendő regisztrálni a választott kaszinóban.

Ingyenes pörgetések

Ha inkább a nyerőgépek érdekelnek minket, külön erre szánt bónuszokat is találhatunk, és ezek a legtöbb esetben ingyenes pörgetések formájában jelennek meg az online kaszinókban. Általában előre kijelölt játékokon használhatóak fel, viszont különálló bónuszként vagy egy befizetési bónusz részeként is megkaphatjuk és ha jó kaszinót választunk akár 200 ingyenes pörgetésre is jogosultak lehetünk.

Visszatérítési bónusz

Több olyan kaszinó is elérhető, ahol a befizetett majd felhasznált összeg alapján kaphatunk kedvezményeket. Amennyiben visszatérítési bónusszal találkozunk visszatérítést kaphatunk a kaszinó irányából a már befizetett összegek után, egy bizonyos százalékban, amely általánosságban 10-20%-ra tehető, amennyiben elérjük a kaszinó által meghatározott minimum limitet. Így bár, ezzel a bónusszal nem extra nyereményre tehetünk szert, de mégiscsak biztonságosabb abban a tudatban játszani, hogy egy részét akkor is visszakapjuk ha a játékok alatt mindent elbuktuk. 

Befizetési bónusz

Befizetési bónuszként kaphatunk 50, 100 de akár 200 % extrát is, így amennyiben például 10 ezer forinttal töltjük fel a szerencsejáték számlánkat egyből 20 ezer forint mellett kezdhetünk bele a választott játékba. A befizetési bónuszok többféle verzióban is elérhetőek, de általánosságban minden kaszinóban van legalább 1 féle ajánlat ebből a bónusztípusból. Találkozhatunk vele alap bónuszként, hetente változó mértékű kedvezményként de az üdvözlő bónusz alapja is ez a bónusz típus.

Befizetés nélküli bónusz

Ha még új vagy a szerencsejátékok világában először érdemes valódi pénz befizetése nélkül kipróbálnod a játékokat, amire ráadásul nagyszerű bónuszokat is találhatsz. Olyan kaszinók is elérhetőek, ahol a bónuszból származó nyereményed még be is forgathatod a valódi pénzes játékokba, így akár befizetés nélkül is juthatsz nagy előnyhöz egy jól választott kaszinóban.

Napi Jackpotok

A bónuszok mellett érdemes figyelni a választott kaszinó napi ajánlatait is, mert a legtöbb esetben többféle jackpotjáték is elindul napon belül nagyszerű versenyt és óriási nyereményt hozva magával. A jackpotok nyerőgépeken keresztül pörgethetőek ki, így ha kezdő játékosként meg szeretnél ismerkedni a szerencsejáték adta izgalmakkal, érdemes lehet őket kipróbálni. 

A bónuszok és a Valentin nap

A Valentin nap alkalmából tehát többféle nagyszerű bónusszal is találkozhatunk, így attól függően hogy milyen kaszinójáték érdekel minket válogathatunk a befizetési bónuszokból és ingyenes pörgetésekről ha egy minőségi kaszinót választunk magunknak. A bónuszok pedig nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy könnyedén megduplázhassuk a befizetett összeget, ezzel is növelve az esélyünket a magas kifizetésekre. A Valentin nap alkalmából pedig jó eséllyel szezonális bónuszok is megjelennek majd a piacon, így érdemes figyelemmel kísérni a fórumokat és kaszinókat az erre vonatkozó információkat keresve a következő hónapban. Érdemes viszont figyelned, mert ezek a kedvezmények februárig tartanak.

 

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére