Karácsonyi bónuszok és promóciók az online kaszinókból

A december az egyik legjobb hónap, legyen szó kicsikről vagy nagyokról, a család és a barátok bűvköre, a fények és az ajándékok mindenkinek kedves pillanatokat hoznak ebben az időszakban.

A karácsony közeledtével pedig a szerencsejátékot gyakorlók sem maradhatnak ki a jóból, épp ezért a legtöbb kaszinó nagyszerű kedvezményt kínál a játékosoknak az év elmúltával.

Bónuszok és kedvezmények az online kaszinókban

Bár más és más bónuszokat használnak a kaszinók online, amelyekkel próbálnak a játékosok kedvében járni, összességében elmondhatjuk, hogy mindig bőkezű kedvezményeket biztosítanak a felhasználóknak.

A bónuszok így a szerencsejátékok szerves részei ilyenkor is, és a játékosok nagy örömére ideiglenes bónuszok is megjelenhetnek az ünnepek alkalmával.

Minden felhasználónak sokat segíthet a játékok alatt ha különböző bónuszokat vehet igénybe, épp ezért a játékosok azokat a felületeket preferálják, ahol kedvező kedvezményekre lehetnek jogosultak a használat alatt. A bónuszok pedig többféle lehetőséget biztosítanak a kezdő, meglévő és újonnan érkezőknek is legyen szó bármilyen játékról.

Karácsonyi kedvezmények

Az ideiglenes bónuszok egyik jól ismert formája a szezonális bónuszok keretében kapható kedvezményeknek, és közülük a leginkább nagy nyereményeket biztosító karácsonyi bónusz a leginkább közkedvelt.

Ajándéksorsolás

A legtöbb kaszinónál az egyik legegyszerűbb bónuszként az ajándéksorsolást említhetjük, amelynek lényege, hogy egy bizonyos befizetés esetén automatikusan sorsoláson vesz részt a játékos, a nyeremények pedig bár változóak, nagy eséllyel bőkezűek a kaszinók irányából.

Természetesen az ajándéksorsolás a leggyakrabban felmerülő lehetőség a decemberi időszakban, viszont sokszor nem egyedül jelenik meg a bónuszok listáján.

Feltöltési bónuszok

A feltöltési bónuszok a jól megszokott módon a befizetett összeget egészítik ki egy adott százalékban. Általánosságban 30-40 de akár 60%-ban is támogatják a kaszinók általuk a játékosokat a befizetett összeg mértéke alapján. Így tehát, minél több pénzt áldozunk a játékokra, annál nagyon extrára tehetünk szert a bónusz összegeként.

Freebet, Freeroll bónusz

Egy másik gyakori bónuszként freebet és freeroll kedvezményeket is kaphatnak a játékosok, egy előre meghatározott összegben. A bónusz értéke több millió forint is lehet, és általában könnyen megszerezhető. A legtöbb kaszinóban decemberi időszakban ez a leginkább keresett kedvezmény és ez a játékosok kedvence is.

Adventi naptár

Az adventi naptár az egyik legjobb lehetőség ha bónuszokról van szó. Általa nem csak 1-1 nyereményre lehetnek jogosultak a játékosok, hanem minden nap kedveskedik feléjük a kaszinó valamilyen formában.

A hónap elején természetesen kisebb nyereményeket biztosítanak, és ahogy közeledik a karácsony, úgy növekszik a megkapott online kaszinó bónuszok értéke is nap mint nap. Így pedig nyereményekre cserélhetjük a csokit az adventi naptárban!

Felhasználási feltételek

Ha karácsonyi bónuszokra szeretnél jogosult lenni, az első és legfontosabb dolgod, hogy ellenőrizd az adott kaszinó lehetőségeit, illetve a hozzá kapcsolódó követelményeket. A legtöbb esetben – mivel szezonális bónuszról van szó – a feltételek nem különösebben nehezen megugorhatóak, de azért érdemes figyelni, hogy biztosan jogosultak legyünk rá.

Általánosságban elmondható, hogy egy minimum összeg kerül meghatározásra amit el kell érned a befizetésed során, de megforgatási követelményekkel is találkozhatsz aminek szükséges megfelelned, mielőtt valódi pénzzé váltod a nyereményeket. A feltételek teljesítése után pedig bármikor könnyedén kiutalhatod a nyereményeket a bankszámládra.

További karácsonyi lehetőségek

Természetesen a kaszinók kedveskedése nem merül ki 1-1 extra bónuszban, tekintve, hogy a többféle versenyt és lehetőséget hirdetnek arra, hogy összehozzák az embereket a saját felületükön. A jókedv elengedhetetlen szerepe ilyenkor az eseményeknek, így a nyeremények is nagyobb összegben kerülnek meghatározásra, mint az év bármelyik időszakában.

A legtöbb esetben ráadásul többféle kedvezmény is elérhető egy adott kaszinóban, így akár válogathatnak is a játékosok a lehetőségek között. A bónuszok sok esetben egymással kombinálhatóak is, így pedig a nyerési esélyek is sokkal magasabbak, hogy minden játékos könnyen megpakolhassa a zsebeit. Legyen szó nyerőgépekről vagy asztali és kártya játékokról, mindenkinek érdemes figyelni a karácsony közeledtével a kaszinókat, hogy minél több ajándék kerülhessen a fa alá.

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére