Online Casino > History of Aviator

Aviator slot értékelés

A pénzről
RTP 97.3
Betways 20
Eltérés N/A
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 25
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 31.01.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.11.2018
Típus Video Slots
Téma Retro
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok Feature: Substitution Symbols, FreeSpins, Gamble, Scatter symbols

Az Aviator nyerőgép egy új típusú szociális többjátékos játék, amelyben egy növekvő görbe bármikor összeomolhat. A játékban egy repülőgép felszáll és emelkedik az égbe, miközben egy szorzó értéke fokozatosan növekszik. A játékosnak ki kell szállnia, mielőtt a repülőgép elrepül, és a görbe összeomlik. Az Aviator az egyik első crash játék volt, amely egyszerű, de nagyon izgalmas és kockázatos. A játékot bármilyen eszközön játszhatod, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet, vagy mobiltelefon. Az Aviator egy kihívást jelentő és szórakoztató játék, amelyet érdemes kipróbálni. Mivel egyre népszerűbb a játék az alábbi Aviator recenze összefoglalja, hogy mit tapasztaltunk a tesztjeink során. Először is itt vannak a játék alapinformációi:

Aviator
Fejlesztő Spribe
Kiadás dátuma 2019
RTP 97.3%
Maximális nyeremény Változó
Jackpot Nincs
Ingyenes pörgetések Nincs
Bónusz játékok Nincs

Hogyan játssz az Aviatoron?

Az Aviator nyerőgépek alternatívájaként is játszható, és a cél az, hogy minél magasabb szorzót érj el, mielőtt a repülőgép elrepül. Íme egy lépésről lépésre útmutató arról, hogyan játszhatod az Aviatort:

 1. Válassz egy online kaszinót, amely támogatja az Aviator-t.
 2. Regisztrálj a kaszinóban, és töltsd fel a számládat valódi pénzzel vagy kriptovalutával.
 3. Nyisd meg az Aviator-t, és válassz egy fogadási összeget, amelyet meg akarsz kockáztatni.
 4. A játék kezdete előtt állítsd be az automatikus kifizetési funkciót, ha szeretnéd, hogy a játék automatikusan készpénzt vegyen fel egy bizonyos szorzónál.
 5. Amikor a játék elindul, figyeld a repülőgépet, amely elhagyja a kifutópályát, és a szorzót, amely folyamatosan növekszik.
 6. Ha elégedett vagy a szorzóval, nyomd meg a készpénzfelvétel gombot, mielőtt a repülőgép elrepül. Ha nem nyomod meg időben, elveszíted a fogadásodat.
 7. Élvezd a nyereményedet, vagy próbáld meg újra, ha veszítettél.

Az Aviator RTP-je és volatilitása

Az Aviator RTP értéke, azaz a játékos felé mutatott visszafizetési hányada 97%. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon minden 100 egység megtett tétből átlagosan 97 egységet fizet vissza nyereményként. Ez persze még mindig azt jelenti, hogy igazán hosszú távon mindig a ház, a kaszinó nyer. Alapvetően ez egy elég magas érték, amely versenyképesebb a többi online kaszinó játékhoz képest. A játék volatilitása magas. Ez azt jelenti, hogy a játék ritkán fizet ki kisebb nyereményeket, de gyakran nagyobbakat – valójában azonban nincs ilyen megkötés, mivel a játékos dönti el, hogy mikor száll ki, bár gyakran lehet az, hogy olyan gyorsan történik a crash, hogy nem lehet kiszállni sem. Az 1.00 szorzó nem ritka. Ez a játék azoknak a játékosoknak tetszhet igazán, akik szeretik a nagy kockázatot és a nagy nyereményt.

Tippek a nyeréshez az Aviatoron

Az Aviator egy véletlenszerű játék, amelynek kimenetelét nem lehet befolyásolni. Ezért nincsenek olyan tippek vagy trükkök, amelyek garantáltan növelnék a nyerési esélyeidet. Azonban van néhány általános tanács, amelyet érdemes megfogadnod, ha játszani szeretnél:

 • Játssz felelősségteljesen, és csak annyit költs, amennyit megengedhetsz magadnak. Ne játssz többet, mint amennyit előre elterveztél, és ne üldözd a veszteségeidet.
 • Ismerd meg a játék szabályait, és figyeld a repülőgép mozgását. Ez segít abban, hogy jobban élvezd a játékot, és tisztában legyél a kockázatokkal.
 • Válassz olyan tétszintet és érmeértéket, amely megfelel a pénztárcádnak és a játékstílusodnak. Ne játssz túl magas vagy túl alacsony tétel, mert ez csökkentheti a játékélményedet.
 • Légy óvatos, és ne kapzsi. A játékban a szorzó akár több ezerre is felmehet, de ez nagyon ritka. Ne várj túl sokáig a kiszállással, mert a repülőgép bármikor elrepülhet, és akkor elveszíted a tétedet. Inkább elégedj meg egy reális nyereménnyel, mint hogy kockáztass egy nagy veszteséget.
 • Élvezd a játékot, és ne vedd túl komolyan. Az Aviator egy szórakoztató és zgalmas játék, amelyet a repülés szerelmeseinek készítettek. Ne feledd, hogy a játék célja a szórakozás, és nem a pénzszerzés.
 • Játszhatsz alacsony kockázatú stratégiával, amelyben alacsony szorzókkal, például x1.10-x1.25 fogadsz, és fokozatosan növeled az egyenlegedet.
 • Játszhatsz mérsékelt kockázatú stratégiával, amelyben közepes szorzókkal, például x2-x4 fogadsz, és várakozol a magasabb esélyekre.
 • Játszhatsz nagy kockázatú stratégiával, amelyben nagy szorzókkal, például x10-x100 fogadsz, és reménykedsz a szerencsében.
 • Játszhatsz két egyidejű ajánlattal, amelyben az első fogadásodat automatikusan kifizeted egy bizonyos szorzónál, például x2, a második fogadásodat pedig magasabb szorzónál, például x40.

Az Aviator bónuszai

Az Aviator nem rendelkezik külön bónusz funkciókkal, de azért nem kell csüggedni, mert a játékban elérhető a végtelen szorzó, ami akár milliós nyereményeket is jelenthet, ha szerencséd van. A játékban néha megjelenik egy arany repülőgép, amely magasabb szorzót kínál, mint a normál repülőgép. Ha ezt a repülőgépet látod, akkor nagyobb esélyed van egy nagy nyereményre, de vigyázz, mert ez a repülőgép is bármikor elrepülhet. Mivel ez nem egy nyerőgép, így Aviator ingyenes pörgetések sincsenek, illetve nem fogsz találkozni Aviator jackpot ajánlattal sem.

Az Aviator mobil élmény

Az Aviator tökéletesen működik bármilyen mobil eszközön, legyen az Android, iOS, vagy bármilyen mobil operációs rendszerű. A játék optimalizálva van a kisebb képernyőkhöz, és a grafika és a hanghatások is ugyanolyan jó minőségűek, mint az asztali verzióban. A játékot közvetlenül a böngésződben játszhatod, és csak akkor van szükség letöltésre, ha az adott kaszinó rendelkezik külön kliens programmal. A játékvezérlők is egyszerűek és intuitívek, így könnyen kezelheted a játékot az érintőképernyőn.

A véleményünk az Aviatorról

Az Aviator egy különleges és innovatív szociális többjátékos játék, amelyben egy növekvő görbe bármikor összeomolhat. A játékban egy repülőgép felszáll és emelkedik az égbe, miközben egy szorzó értéke fokozatosan növekszik. A játékosnak ki kell szállnia, mielőtt a repülőgép elrepül, és a görbe összeomlik. A játék egyszerű, de nagyon izgalmas és kockázatos. A játék grafikája és hanghatásai is kiválóak, és a repülés hangulatát idézik fel. A játékot bármilyen eszközön játszhatod, és akár végtelen szorzót is elérhetsz. Ha szereted a kihívást jelentő és szórakoztató játékokat, akkor az Aviator magyar játékosként is játszható. Próbáld ki ingyen vagy valódi pénzért az egyik online kaszinóban, és élvezd a játékot.

GYIK

Mi az Aviator RTP-je?

Az Aviator RTP-je 97%, ami egy elég magas érték a többi online kaszinó játékkal szemben.

Mi az Aviator volatilitása?

Az Aviator volatilitása magas, ami azt jelenti, hogy ritkán fizet ki kisebb nyereményeket, de gyakran nagyobbakat.

Milyen bónuszok vannak az Aviatorban?

Az Aviatorban nincsenek külön bónuszok, de a játékban elérhető a végtelen szorzó, ami akár milliós nyereményeket is jelenthet, ha szerencséd van. A játékban néha megjelenik egy arany repülőgép, amely magasabb szorzót kínál, mint a normál repülőgép.

Játszhatok az Aviatoron ingyen?

Igen, játszhatsz az Aviatoron ingyen, ha kipróbálod a demó verziót, amelyet az Spribe weboldalán vagy az online kaszinókban találhatsz. Ez egy jó módja annak, hogy megismerd a játékot, mielőtt valódi pénzért játszanál.