Online Casino > Adatvédelmi Politika

Adatvédelmi Politika

Mi a kaszinoworld.com oldalon, elkötelezettek vagyunk a felhasználóink adatvédelmi jogainak védelme mellett. Ezért egy egy olyan adatvédelmi rendszert alakítottunk ki és tartunk fenn folyamatosan, amelynek keretében a felhasználóink megfelelő tájékoztatást kaphatnak, és gyakorolhatják adataikkal és magánéletükkel kapcsolatos jogaikat. Adatvédelmi szabályzatunk célja, hogy tájékoztatást nyújtsunk az általunk gyűjtött információkról, azok felhasználási módjáról, valamint az Ön lehetőségeiről az információk bizonyos felhasználási módjaival kapcsolatban. A teljes adatvédelmi szabályzatunk főbb elemeit az alábbi összegfoglalóban olvashatja: Adatvédelmi szabályzatunk a weboldal látogatóira vonatkozik. Ezt az összefoglalót úgy terveztük, hogy könnyen érthető módon tájékoztassuk Önt a legfontosabb tudnivalókról. Adatvédelmi szabályzatunk teljes változata azonban jogilag kötelező érvényű. Az általunk gyűjtött információk és felhasználásuk módja: Amikor meglátogatja weboldalunkat, bizonyos információkat gyűjtünk a látogatásáról, a tartalommal való interakciójáról, a webhelyről, ahonnan érkezett, és ahová tart, valamint néhány további technikai információt arról az eszközről és rendszerről, amelyről a szolgáltatásokat igénybe veszi. Ezeket az információkat weboldalaink működtetésére, a szolgáltatások nyújtására, azok idővel történő javítására, az analitika és a statisztikák nyomon követésére, valamint az üzleti partnereinkkel való szinkronizálásra és a fizetési kérdések megoldására használjuk. Nem osztjuk meg az Ön adatait harmadik féllel, kivéve, ha erre törvény kötelez minket, vagy ha ez szükséges ahhoz, hogy weboldalainkat és szolgáltatásainkat az Ön rendelkezésére bocsássuk.

Adatvédelmi irányelvek

A jelen adatvédelmi szabályzat (“Adatvédelmi szabályzat”) célja, hogy ismertesse a kaszinoworld.com (“mi”, “miénk” vagy “minket”) adatgyűjtési gyakorlatát a jelen webhely (az aldomainjeivel, funkcióival és az azokon elérhető szolgáltatásokkal együtt, a “webhely”), valamint az Ön által a webhelyen keresztül elérhetővé tett bármely funkció, tartalom, ajánlat, elem vagy szolgáltatás (a “szolgáltatások”) használatával kapcsolatban. Az alább használt szakasz- és alszakaszcímek csak az olvasás megkönnyítését szolgálják (és nem értelmezési célokra szolgálnak), és reméljük, hogy megkönnyítik a jelen Adatvédelmi szabályzatban való eligazodást.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját kizárólagos és abszolút belátásunk szerint bármikor megváltoztassuk a jelen Adatvédelmi szabályzatot. Ebben az esetben a módosított Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Webhelyen, amelynek az alján található “Utolsó frissítés” felirat a módosított változat hatálybalépésének dátumát tükrözi. Az ezt a dátumot követő bármilyen hozzáférés a webhelyhez, vagy annak használata a módosított Adatvédelmi szabályzatba való beleegyezést és annak elfogadását jelenti. Ha jelentős változtatásokat eszközlünk, gondoskodunk arról, hogy a módosítások hatálybalépése előtt hét (7) nappal figyelemfelkeltő értesítést küldjünk Önnek, például értesítést teszünk közzé a Webhelyen. Ebben az esetben a változások az értesítés közzétételét követő hét (7) nappal lépnek hatályba.

 1. Feltételek és kikötések. A jelen Adatvédelmi szabályzat a Webhely Általános Szerződési Feltételek (a “Feltételek”) szerves részét képezi. A jelen Adatvédelmi szabályzatban szereplő minden olyan nagybetűs kifejezés, amelyet nem definiálunk, a Feltételekben megadott jelentéssel bír.
 2. Az adatkezelés jogalapjai. A személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és használjuk fel. Az Ön személyes adatainak feldolgozására vonatkozó jogalapunk jellemzően az alábbiak alapján történik.
 3. Szerződés teljesítése. A Honlaphoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön arra kér minket, hogy a Szolgáltatásokat a Feltételeinkkel összhangban nyújtsuk Önnek. Ennek érdekében fel kell dolgoznunk néhány személyes adatát (például az Ön IP-címét).
 4. Jogi érdekek. Személyes adatainak egy részét felhasználhatjuk, ha erre jogos üzleti indokaink vannak. Ezeket a Személyes adatokat a Szolgáltatások működtetésére, fejlesztésére és népszerűsítésére (például amikor a Szolgáltatásokkal kapcsolatos élményét testre szabjuk, vagy elemzési célokra), valamint üzleti tevékenységünk védelmére (például csalás megelőzésére vagy a Webhely biztonságának biztosítására) használjuk fel.
 5. Jogi kötelezettségek. Bizonyos esetekben az Ön személyes adatainak felhasználása szükséges a szabályozási kötelezettségeknek vagy jogi követelményeknek való megfeleléshez (például a felhasználók vagy hatóságok panaszainak kezelése);
 6. Hozzájárulás. Bizonyos esetekben. Az Ön hozzájárulását fogjuk kérni személyes adatainak feldolgozásához és felhasználásához, hogy további szolgáltatásokat nyújthassunk (például amikor feliratkozik hírleveleinkre, vagy személyes adatokat ad meg nekünk, hogy személyre szabott ajánlatokat adjunk).
 7. Az általunk gyűjtött információk. Amikor Ön meglátogatja a Webhelyet, vagy használja a Szolgáltatásokat, bizonyos információkat gyűjthetünk a Webhely és a Szolgáltatások látogatásáról és használatáról az alábbi módok közül egy vagy több módon:
 8. Az Ön által megadott információk. A Szolgáltatások némelyike megköveteli, hogy bizonyos személyes adatokat megadjon vagy megküldjön ahhoz, hogy használni tudja azokat. Néhány olyan funkció és/vagy szolgáltatás, amelyhez személyes adatok megadása szükséges, az Ön konkrét és aktív hozzájárulásától és választásától függ (pl. hírlevelek, amelyek időről időre elérhetővé válhatnak bizonyos Webhelyeken, promóciós anyagok és űrlapok), néhányat pedig a jelen Adatvédelmi szabályzathoz való hozzájárulása esetén gyűjtünk be, az alábbiakban leírtak szerint.

A jelen Adatvédelmi szabályzat alkalmazásában a “személyes adatok” olyan információkat jelentenek, amelyek önmagukban vagy más információkkal kombinálva felhasználhatók egy személy azonosítására, mint például a kereszt- és vezetéknév, e-mail cím, telefonszám, lakcím vagy más fizikai cím, valamint egyéb kapcsolattartási adatok. Bizonyos joghatóságok szerint és az információk általunk történő konkrét felhasználása miatt az Ön internetszolgáltatója által az Ön eszközéhez rendelt IP-cím is személyes adatnak minősülhet. Ebben az esetben az információkat minden kezelési és védelmi szempontból személyesnek tekintjük, azonban ezeket az információkat nem használjuk fel a felhasználó azonosítására vagy a szolgáltatások személyre szabására.

 • Harmadik fél űrlapjai és szolgáltatásai: A Webhely különböző harmadik félnek minősülő vállalkozásokat, márkákat és kereskedelmi egységeket (együttesen “Partnerek”) és azok termékeit és/vagy szolgáltatásait (együttesen “Termékek”) sorolja fel, értékeli és hasonlítja össze. Időről időre a Partnerek ajánlatait, szolgáltatásait és Termékeit az Ön választása és beleegyezése alapján az Ön által kitöltendő online űrlapon keresztül kínálhatjuk Önnek, és ezeket az információkat az Ön és az adott Partner közötti kapcsolat és/vagy elkötelezettség megkönnyítésére használjuk fel (“Lead”). Továbbá, ha Ön további információkat szeretne kapni egy Partnerről vagy egy Termékről, vagy ha egyéb módon szeretne egy Partnerrel tranzakciót folytatni, és rákattint a megfelelő Partner ikonra vagy fülre, akkor egy olyan céloldalra vagy online űrlapra irányíthatják, amely a Partner tulajdonában és üzemeltetésében áll (“Céloldal”); hasonlóképpen, más weboldalakon és online kereséseken keresztül is a Céloldalra irányíthatják Önt. Mindkét esetben azonban előfordulhat, hogy Önt a Landing Page-en bizonyos információk megadására kérik, beleértve olyan személyes adatokat, mint az Ön neve, e-mail címe és telefonszáma (ezek az információk együttesen a “Landing Page Info”). Az Ön által megadott Landing Page Info-t közvetlenül az azt szolgáltató Partner gyűjti, és az tartalmazza annak saját adatvédelmi szabályzatát és adatgyűjtési gyakorlatára vonatkozó információkat. Javasoljuk, hogy olvassa el az ilyen adatvédelmi szabályzatot, hogy jobban megértse az Ön által megadott Személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának célját.
 • Kapcsolatfelvétel. Ha Ön “Kapcsolatfelvételi” (vagy hasonló) kérést küld nekünk, akár egy általunk elérhetővé tett online űrlap beküldésével, akár egy általunk megjelenített e-mail címre küldött e-mailben, akár a Webhelyen elérhető visszajelzési vagy jelentési funkció használatával, akár más módon, akkor bizonyos Személyes adatokat, például nevét és e-mail címét meg kell adnia nekünk. Ezeket az információkat, beleértve az Ön a megkeresésének a célját is, az Ön kérésének feldolgozására és megválaszolására, valamint jogos üzleti céljainkra használjuk fel, amint azt a jelen Adatvédelmi szabályzat 4. és 5. szakasza részletesebben leírja.
 • Blogok, hírlevelek, felmérések és promóciók. A Webhely tartalmazhat blogfórumot, véleményeket és cikkeket, amelyekben a szolgáltatásainkról, Partnereinkről, Termékeinkről és az adott piaci vertikumról szóló információkat jelenítünk meg. A Webhely lehetőséget kínálhat Önnek hírlevelekre való feliratkozásra, valamint felmérésekben és egyéb promóciós tevékenységekben való részvételre is (amelyek egy részét mi, más részét pedig olyan harmadik fél szolgáltatók kezelik, amelyekkel együttműködünk). A fenti esetek mindegyikében az Ön interakciója (például a blogfórumon való válaszadás, hírlevélre való feliratkozás vagy felmérésben való részvétel) megkövetelheti, hogy bizonyos személyes adatokat, például nevét és e-mail címét megadja. Ebben az esetben az Ön által megadott adatok szintén közvetlenül az ilyen harmadik félnek kerülnek átadásra, és a jelen adatvédelmi szabályzat, valamint az ilyen harmadik fél saját adatvédelmi szabályzatának megfelelően kerülnek felhasználásra, valamint arra a célra, amelyre az adatokat megadta.
 • Az Öntől gyűjtött információk. A Szolgáltatások Ön általi használatáról és a Honlappal vagy a Szolgáltatásokkal való interakciójáról az alábbiak szerint és az alábbi módokon gyűjtünk információkat:
  • Eszközinformációk: A kiszolgálás és a kompatibilitás érdekében, így a nyelv, a földrajzi elhelyezkedés és az időzóna tekintetében olyan eszközinformációkat gyűjtünk, mint például: az eszköz típusa és verziója, az operációs rendszer típusa, nyelve és verziója, valamint a felhasználói ügynökből kinyerhető információk, például a böngésző típusa és verziója, képernyőfelbontás.
  • Interakciók és használat: A Szolgáltatások nyújtása, a Honlap üzemeltetése és folyamatos fejlesztése érdekében, valamint annak érdekében, hogy szinkronizálni tudjuk Partnereinkkel és kapcsolt vállalkozásainkkal, a Szolgáltatások interakcióiról és használatáról olyan információkat gyűjtünk, mint például: A Szolgáltatásokkal kapcsolatos műveletek (például megtekintés vagy kattintás), a Webhely használatának dátuma/időbélyege, a kattintások és az oldalmegtekintések időzítése.
  • Naplófájlok: Információkat gyűjtünk szervernaplófájlok segítségével, de a Webhelyen belüli nyomkövető technológiák, például pixelcímkék telepítésével is. Ezt azért tesszük, hogy elemezzük a trendeket, nyomon kövessük a felhasználók elkötelezettségét és interakcióját a Webhelyen és a vonatkozó Szolgáltatásokkal. Az összegyűjtött információk típusai közé tartozhatnak az internetprotokoll (IP) címek, amelyeket az Ön internetszolgáltatója az Ön eszközéhez rendelt. Az IP-címeket korlátozott ideig és meghatározott célokra gyűjtjük. Az egyik, hogy jobban megértsük az Ön földrajzi elhelyezkedését (ország, régió és nyelv), és így képesek legyünk a Szolgáltatásokat az Ön nyelvén és az Ön származási helyének megfelelően nyújtani. Másodszor, automatizált eszközöket használunk az IP-címek elemzésére és a csalárd címek megjelölésére.
  • Sütik és hasonló technológiák. A Webhely használhat általunk vagy harmadik fél szolgáltatók által bevezetett “cookie-kat” és más anonim webes nyomkövető technológiákat (például “webjelzőket” és “pixelcímkéket”). A cookie egy kis méretű, karakterekből álló fájlt jelent, amelyet egy weboldal meglátogatásakor az Ön számítógépére küldünk. Amikor újra meglátogatja a webhelyet, a cookie lehetővé teszi, hogy a webhely felismerje az Ön böngészőjét. A cookie-k tárolhatják az Ön online preferenciáit és egyéb információkat a Webhelyen végzett interakcióiról. Böngészőjét átállíthatja úgy, hogy elutasítsa az összes cookie-t, vagy jelezze, ha cookie-t küldenek a böngészőjének. Előfordulhat azonban, hogy a Webhelyen található egyes funkciók vagy szolgáltatások nem működnek megfelelően sütik nélkül, és ilyen esetben egyes funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A pixelcímke egy olyan technológia, amelyet egy weboldalon helyeznek el a weboldalon végzett tevékenységek, illetve az e-mailek megnyitásának vagy elérésének nyomon követése céljából (adott esetben), és amelyet gyakran a cookie-kkal együtt használnak.

Kérjük, olvassa el a Cookie-szabályzatunkat, amelyben további információkat talál a használt cookie-k típusáról és arról, hogy milyen módon használjuk a cookie-kat/követési technológiákat a Webhelyünkön.

 • Harmadik felektől kapott információk. Mint számos internetes alapú szolgáltatás, a Webhely és a Szolgáltatások üzemeltetése és nyújtása harmadik felekkel, köztük Partnerekkel, kapcsolt vállalkozásokkal és egyéb harmadik felekkel együttműködve, szinkronban és kölcsönhatásban történik. Az ilyen szinkronizálás lehetővé tétele és megkönnyítése érdekében olyan információkat kaphatunk harmadik felektől, mint például: egy belső felhasználói azonosítót, amelyet a rendszerünk minden egyes felhasználó számára generál (nem egyedi azonosító), és az Ön által végrehajtott műveletek (kattintás, vásárlás, megtekintés, űrlapküldés vagy telefonhívás) összefoglalóját. Egyes Weboldalakon Ön – választása szerint – a Szolgáltatást kattintás alapon (click-by-call) is igénybe veheti. Ebben az esetben egy harmadik fél szállító(k) megkönnyíti(k) a hívás továbbítását, nyomon követését és a visszajelzést a siker érdekében. Ilyen esetekben a telefonszám, amelyről Ön hívott, korlátozott ideig és a Partnerünkkel történő ajánlások és sikeres hívások megoldása céljából átadható számunkra (az Önre vonatkozó egyéb adatok nélkül). Ezen a célon kívül semmilyen más módon nem használjuk fel ezeket az információkat, kivéve, ha Ön ehhez kifejezett hozzájárulását adja. Nem vagyunk felelősek harmadik felek adatvédelmi irányelveiért és gyakorlatáért, és ha később úgy dönt, hogy nem kíván többé kommunikációt kapni egy harmadik féltől, akkor közvetlenül az adott harmadik féllel kell felvennie a kapcsolatot. Ön is kérheti, hogy az Önre vonatkozó információkat megosszuk egy harmadik féllel, és ilyen körülmények között általában ezt meg is tesszük.
 • Hozzájárulás, választás és módosítások. Ön jogilag nem köteles személyes adatokat szolgáltatni nekünk (és elismeri, hogy a személyes adatok megadása szabadon történik). Önt nem kötelezik arra sem, hogy egyáltalán használja a Webhelyet. A Webhely használatával és a Szolgáltatások igénybevételével vagy azokkal való interakcióval Ön hozzájárul a jelen Adatvédelmi szabályzathoz és az itt leírt információs gyakorlatunkhoz. Ha nem ért egyet a jelen Adatvédelmi irányelvekkel, kérjük, ne lépjen be a Webhelyre, illetve ne használja más módon a Webhelyet vagy a Szolgáltatásokat.
 • A Szolgáltatások némelyike megköveteli Öntől bizonyos személyes adatok megadását. Ilyen esetben Ön eldöntheti, hogy kívánja-e használni az ilyen Szolgáltatásokat vagy sem. Ne feledje, hogy még ha meg is adta nekünk a Személyes adatait, akkor is teljes joga van arra, hogy bármikor visszavonja az ilyen hozzájárulást (a lemondással és a hozzájárulás visszavonásával kapcsolatos további részletekért kérjük, olvassa el az alábbi 8. szakaszt).
 • A személyes adatok felhasználásának módja. Az általunk gyűjtött információk (beleértve a Személyes adatokat, együttesen “az Ön adatai”) jelen Adatvédelmi szabályzatban máshol leírt felhasználási módjain túlmenően a Személyes adatokat a következő módokon is felhasználjuk:

Általánosságban a Honlap, a Szolgáltatások biztosítása és folyamatos javítása érdekében. Az Ön Információit a következőkre használjuk fel: (a) a Webhely és a Szolgáltatások kezelése és elérhetővé tétele az Ön számára; (b) a Webhely és a Szolgáltatások továbbfejlesztése és általános javítása; (c) az ajánlások és hirdetések (az 5. pontban meghatározottak szerint) számlálási és nyomon követési céljaira; (d) a felhasználók emberi és csalás elleni ellenőrzésének validálása; (e) az Önnel kapcsolatos megkeresések és egyéb kommunikáció megválaszolása; (f) a Webhelyhez való hozzáférésének és használatának azonosítása vagy hitelesítése.

Az Ön adatainak megosztása harmadik felekkel.

Nem osztjuk meg az Önre vonatkozó személyes adatokat harmadik felekkel, kivéve az alábbi esetekben:

 • Adattárolási és biztonsági platformok (“Adatplatformok”); Az Ön Információinak tárolására és megőrzésére harmadik fél felhő- és tárolási szolgáltatásait használjuk. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatait a nevünkben történő tárolás vagy egyéb feldolgozási igények céljából a világ bármely pontján – beleértve az Egyesült Államokat is – található harmadik fél szervezetek részére/ velük együtt küldjük vagy más módon megosztjuk. Ezek az Adatplatformok a világ bármely pontján elhelyezkedhetnek. Olyan Adatplatformokat használunk, amelyek szigorú adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatot tartanak fenn, és szigorúan megfelelnek az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek. Gyakorlataikra és tevékenységeikre azonban teljes mértékben saját adatvédelmi irányelveik vonatkoznak.
 • Közösségi média platformok. A nem azonosított adatokat marketing és üzemeltetési célokból megoszthatjuk a közösségi média platformokkal (például Facebook, LinkedIn stb.). Az ilyen közösségi médiaplatformok önállóan gyűjthetik az Ön személyes adatait, és kombinálhatják az általunk megadott, nem azonosított információkat az Ön általuk gyűjtött személyes adataival, amelyekhez Ön külön és független hozzájárulását adta. Minden ilyen műveletre és az abból származó személyes információkra a közösségi média saját adatvédelmi szabályzata vonatkozik, és nem a mi irányításunk, ellenőrzésünk vagy ismeretünk alá tartozik.
 • Egyéb harmadik felek. Az Ön adatait elküldhetjük vagy más módon megoszthatjuk különböző harmadik feleknek, akik segítenek nekünk az üzleti működésünkben (például ügyfélszolgálati szolgáltatók és e-mail vagy telefonos adminisztrációs szolgáltatók), amelyek segítenek megérteni, hogy a felhasználóink hogyan használják a Webhelyet és a Szolgáltatásokat, működtetik azokat, és javítják azokat. Ezeknek a harmadik feleknek lehetnek saját adatvédelmi irányelveik, amelyeket betartanak, és mi megköveteljük tőlük, hogy a szolgáltatásaik nyújtásakor elérhetővé tegyék azokat. Javasoljuk, hogy tekintse meg újra ezeket az adatvédelmi irányelveket, amikor ezek a harmadik felek közvetlenül Önnek nyújtják szolgáltatásaikat. Ezen kívül e harmadik felek székhelye (és szervereik elhelyezkedése) a világ bármely pontján lehetséges.
 • Megoszthatjuk az Ön személyes adatait bármely harmadik féllel, ha úgy véljük, hogy az ilyen információk közzététele hasznos vagy ésszerűen szükséges a következőkhöz: (a) az alkalmazandó törvényeknek, rendeleteknek, jogi eljárásoknak vagy kormányzati kéréseknek való megfelelés; (b) a Feltételeink betartatása, beleértve azok esetleges megsértésének kivizsgálását; (c) csalás vagy biztonsági problémák felderítése, megelőzése vagy egyéb módon történő kezelése; és/vagy (d) a jogainkat, tulajdonunkat vagy biztonságunkat, illetve a kapcsolt vállalkozásainkat, felhasználóinkat, Önt és/vagy a nyilvánosságot érő károkkal szembeni védelem.
 • Partnerek és termékek. A Szolgáltatások magukban foglalhatják egy online űrlap beküldését, amennyiben Ön úgy dönt és érdeklődik, hogy további információkat szeretne kapni az egyik vagy másik szolgáltatásról (“Online űrlap”). Ebben az esetben elküldhetjük az Online űrlap adatait, vagy más módon megoszthatjuk azokat azzal a Partnerrel, akiről (vagy akinek a termékéről) Ön további információkat kívánt kapni, vagy akivel kapcsolatban Ön érdeklődést mutatott egy tranzakció folytatása iránt (a “Megfelelő partner”, illetve a “Megfelelő termék”), hogy a Megfelelő partner felvegye Önnel a kapcsolatot a kért információkkal kapcsolatban. Ha az Ön által az Online űrlapon megadott információk nem egy konkrét Partnerre vagy Termékre vonatkoztak, amelyre Ön rákattintott, akkor az Ön által az Online űrlapon megadott információkat elküldhetjük vagy más módon megoszthatjuk egy olyan Partnerrel, amely az Ön kéréséhez hasonló jellegű szolgáltatásokat vagy termékeket nyújt. Ön mindkét esetben tudomásul veszi, hogy: (a) a Partnerek felvehetik Önnel a kapcsolatot az Ön által beküldött Online űrlapon megadott információk felhasználásával; (b) nem ellenőrizzük, hogy a Partner milyen módon léphet kapcsolatba Önnel, illetve az ilyen kapcsolatfelvétel tárgyát; és (c) minden Partner köteles saját adatvédelmi szabályzatát megadni, és így nem feltétlenül tartja magát a jelen Adatvédelmi szabályzathoz; és (d) a Partnerek székhelye (és szervereik elhelyezkedése) a világ bármely pontján lehet.
 • Összeolvadás, eladás vagy csőd. Abban az esetben, ha minket vagy valamelyik kapcsolt vállalkozásunkat felvásárolja egy harmadik fél, vagy összeolvad egy harmadik féllel, vagy más módon eladja a vagyontárgyaink egészét vagy egy részét, akkor jogosultak vagyunk (és ezennel fenntartjuk a jogot) az általunk gyűjtött vagy kapott személyes adatokat és egyéb információkat átadni vagy átruházni. Ilyen esetben megköveteljük az átvevő jogalanytól, hogy közzétegye az adatkezelési gyakorlatát, és az Ön lakóhelye szerinti joghatóságnak megfelelően tájékoztassa Önt minden jogáról.

Egyes nem személyes adatokat a következő típusú harmadik felekkel és az alábbi körülmények között is megoszthatunk:

 • Harmadik felek, akiket megbízunk vagy felkérünk, vagy akik olyan szolgáltatásokat és funkciókat biztosítanak számunkra, amelyeket az Ön számára kínálhatunk, adatokat gyűjtenek a Webhelyről és a látogatóknak a tartalommal és a funkciókkal való kapcsolatáról a nevünkben, vagy a szolgáltatásaik nyújtása érdekében. Ez olyan esetekben történik, amikor harmadik fél technológiáját, szolgáltatását vagy funkcióját használjuk vagy telepítjük, vagy amikor egyéb módon hozzáférést biztosítunk ezeknek a harmadik feleknek a Webhelyünkhöz vagy technológiánkhoz meghatározott célokra, az Adatvédelmi szabályzatban vagy a Webhelyen leírtak szerint. Használhatunk analitikai eszközöket, többek között a Google Analytics és a Tableau eszközeit. Ezek az eszközök segítenek megérteni a felhasználók viselkedését a Webhelyünkön és a Szolgáltatásainkban, többek között az oldaltartalom, valamint a kattintási/érintési, mozgási, görgetési és billentyűleütési tevékenységek nyomon követésével. Ezen eszközök adatvédelmi gyakorlatára saját szabályzatuk vonatkozik, és szolgáltatásaik nyújtásához saját cookiekat használhatnak. A cookiekról további információkat a Cookie-szabályzatunkban talál-
 1. Linkek és együttműködés harmadik fél tulajdonával. A Webhely hivatkozhat harmadik felek (például a Partnerek) weboldalaira, tartalmaira és más online tulajdonra (együttesen: “Harmadik felek tulajdonai”). Az ilyen Harmadik Fél Tulajdonokra történő kattintással kapcsolatos adatok, valamint az Ön által az ilyen Harmadik Fél Tulajdonokon megadott bármely Személyes adat a harmadik fél részére kerül átadásra (bár mi és kapcsolt vállalkozásaink megállapodásokat köthetnek az ilyen harmadik felekkel, amelyek értelmében az ilyen adatokat és Személyes adatokat visszaküldik vagy megosztják velünk). Nem vagyunk felelősek az ilyen harmadik felek adatvédelmi gyakorlataiért, illetve az ilyen harmadik fél tulajdonaiért, termékeiért és a vonatkozó adatgyűjtési gyakorlatokért. Javasoljuk, hogy olvassa el minden olyan harmadik fél tulajdonának feltételeit és adatvédelmi szabályzatát, amelyet használni kíván, vagy amellyel kapcsolatba kíván lépni.
 2. Hozzáférés és pontosság; törlés. A jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt esetek és konkrét felhasználási célok kivételével nem őrizzük meg az adatokat olyan módon, amely lehetővé teszi számunkra az Ön személyes azonosítását. Ezért az Ön adataihoz való hozzáférésre, azok szerkesztésére vagy törlésére vonatkozó kérés csak abban az esetben dolgozható fel, ha Ön ilyen adatokat adott meg, vagy olyan szolgáltatást vett igénybe, amely személyes adatok gyűjtésével járt.
 3. Választási lehetőségek és lemondás. Az Ön döntése, hogy az Ön adatait a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt felhasználási célokra adja-e meg nekünk. Ön bármikor dönthet úgy, hogy gyakorolja a személyes adataira vonatkozó jogait a lakóhelye szerinti joghatóság rendelkezései szerint. Például (ahol alkalmazható és releváns):
 • Sütik és nyomkövető technológiák. Ön beállíthatja böngészőjét úgy, hogy elutasítsa és/vagy blokkolja a Webhelyről vagy harmadik féltől származó cookie-kat (további részletekért kérjük, olvassa el a 2.2.4. szakaszt).
 • Személyes adatait felülvizsgálhatja, frissítheti vagy kérheti azok eltávolítását a szervereinkről (további részletekért kérjük, olvassa el a 7. szakaszt).
 • Kaliforniai adatvédelmi jogok. A California Civil Code 1798.83 szakasza lehetővé teszi a kaliforniai lakhelyű ügyfeleink számára, hogy bizonyos információkat kérjenek a Személyes adatoknak harmadik felek részére közvetlen marketing célokra történő kiadásáról.
 • Az EU-s érintettek jogai. A jelen Adatvédelmi szabályzat szerint gyűjtött személyes adatokat a GDPR-nak megfelelően kezeljük. EU-s felhasználóként Ön jogosult a következőkre:
  • Hozzáférhet az Önről tárolt személyes adatokhoz. Ehhez el kell kérnünk Öntől bizonyos hitelesítő adatokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy Ön az, akinek vallja magát. Ha úgy találja, hogy a Személyes adatok nem pontosak, nem teljesek vagy nem naprakészek, akkor kérjük, adja meg nekünk a szükséges információkat a helyesbítéshez.
  • Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha vissza kívánja vonni a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását. E jog gyakorlása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, annak visszavonása előtti feldolgozás jogszerűségét.
  • Kérheti személyes adatai törlését vagy a hozzájuk való hozzáférés korlátozását. Ha a fent említett jogok közül egyet (vagy többet) gyakorol, a törvényi rendelkezésekkel összhangban kérheti, hogy tájékoztassuk a személyes adatait birtokló harmadik felekről, a jelen adatvédelmi szabályzatnak megfelelően.
  • Tiltakozhat személyes adatainak közvetlen marketing célú feldolgozása ellen, amennyiben személyes adatait ilyen célra használják fel.
  • Jogában áll panaszt tenni egy adatvédelmi felügyeleti hatóságnál.
 • Magyarország. Ha Ön magyarországi lakos, akkor adott esetben jogosult bizonyos információkat kérni a személyes adatok harmadik felek részére történő, közvetlen marketing célú továbbadására vonatkozóan.
 1. Kaliforniai Do Not Track közleményünk. Egyes webböngészők “Do Not Track” (“DNT”) jelzést kínálnak. A DNT jelzés egy HTTP fejléc mező, amely jelzi, hogy a Szolgáltatáson végzett tevékenységeinek nyomon követését vagy a webhelyközi felhasználói nyomon követést preferálja. Jelenleg nem reagálunk a DNT jelzésekre. Engedélyezhetjük harmadik feleknek, például olyan vállalatoknak, amelyek analitikai eszközöket biztosítanak számunkra, hogy személyes adatokat gyűjtsenek az egyes fogyasztók online tevékenységeiről az idő múlásával és különböző weboldalakon és szolgáltatásokon keresztül, amikor a felhasználó a Webhelyet használja.
 2. Információbiztonság. Mi és a megfelelő harmadik fél szolgáltatások/kapcsolódó szervezetek adatbiztonsági rendszereket és eljárásokat alkalmazunk a Webhelyen, a számítógépes szervereinken és rendszereinken továbbított, feldolgozott és tárolt információk biztonsága érdekében. Például a Webhelyet SSL használatával titkosítjuk, és így minden más információt a kommunikáció során, rendszeresen felülvizsgáljuk az információ- és adatgyűjtési gyakorlatainkat a folyamatos ellenőrzés érdekében, olyan harmadik féltől származó feldolgozó és kiszolgáló szolgáltatásokat veszünk igénybe, amelyek különböző információbiztonsági szabványokat és tanúsítványokat hajtanak végre (nyugalomban és továbbításkor), és felügyeljük és szűrjük az adatokhoz való hozzáférést, amikor a szervezetünkben dolgozó személyzetről van szó. Ezek a rendszerek és eljárások csökkentik a biztonsági rések kockázatát, de nem nyújtanak abszolút biztonságot, mivel a világméretű hálózat esetében ilyen nem létezik. Ezért nem tudjuk garantálni, hogy a Webhely és a szervereink védettek az ott tárolt információkhoz való illetéktelen hozzáféréssel és egyéb információbiztonsági kockázatokkal szemben.
 3. Gyermekek adatvédelme. Szolgáltatásainkat olyan felhasználók számára nyújtjuk, akik betöltötték a 18. életévüket, vagy olyan korúak (vagy annál idősebbek), akik számára a Webhely és a Webhely szolgáltatásai a rájuk vonatkozó bármely joghatóság törvényei szerint jogszerűek. A fent megadott életkor alatti felhasználókat nem engedjük be platformunkra, és tudatosan nem gyűjtünk személyes adatokat ilyen felhasználóktól. Ha azt gyanítja, hogy egy felhasználó nem töltötte be a 18. életévét, vagy nem érte el azt a kort, amelyre a Webhely és a Webhely szolgáltatásai a rájuk vonatkozó bármely joghatóság törvényei szerint jogszerűek, kérjük, használja a szolgáltatáson keresztül elérhető bejelentési mechanizmust.
 4. Nem amerikai felhasználók. Az Ön adatait (beleértve a Személyes adatokat is) továbbíthatjuk azon országon kívülre, ahol azokat gyűjtöttük, vagy ahol Ön tartózkodik (pl. az Egyesült Államokba), beleértve egy olyan országot is, amely nem biztos, hogy ugyanolyan szintű védelmet nyújt a Személyes adatok számára, mint az az ország, ahol Ön tartózkodik. Ebben az esetben azonban gondoskodunk arról, hogy minden szerződéses biztosítékot (például az Adatvédelmi Pajzs tanúsítványának ellenőrzését) megtegyünk annak biztosítására, hogy az Ön adatait olyan módon dolgozzuk fel, amely megfelelő szintű védelmet nyújt, amikor azokat harmadik fél szállítóink között vagy harmadik fél szállítóink között megosztjuk.

Személyes adatainak megadásával és a Szolgáltatások használatával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy ezeket az adatokat a jelen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően használjuk fel, és hogy adatait egy másik országba (pl. az Egyesült Államokba) továbbítsuk.

Kötelezettségvállalás. Az Ön adatvédelme az interneten folyamatosan fejlődik, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a Webhelyet úgy fejlesszük, hogy az megfeleljen ezeknek a követelményeknek és a legjobb gyakorlatoknak minden olyan joghatóságban, ahol a Webhely elérhető.