Online Puttó – a Legfontosabb Tudnivalók

A puttó csak 2005-ben indult el Magyarországon, ám az azóta eltelt közel 20 év alatt óriási népszerűségre tett szert. A legtöbben a lottózókból ismerik ezt a lottó alapú játékot, de egyre többen játszanak az interneten is a puttó online változatával. Manapság szinte mindegyik online kaszinó kínálatában található online puttó, vagy valami ahhoz hasonló játék. A puttó online változatának egyik legnagyobb előnye, hogy a felhasználók akár útközben, rendkívül kényelmesen tehetik meg a tippjeiket. Ráadásul számos online kaszinó különböző bónuszokat is kínál a játékosoknak, így még nagyobb tőkével vághatsz bele online puttó kalandjaidba. Ha érdekel, hogyan működik az online puttó, és hogyan kezdheted el a játékot, vagy esetleg csak a friss puttó számok mai nyerőszámok érdekelnek, akkor is olvass tovább!
Legjobb Helyek a Online Puttó
The Lotter
Bónusz
400.000Ft Havonta
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+4
Értékelés
Top 1
EuroJackpot
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neosurf Neteller Skrill Visa+4
Értékelés
Top 2
HatosLottó
Kifizetések
Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+2
Értékelés
Top 3
Név
Bónusz
Kifizetések
Értékelés
Play now
ÖtösLottó
Kifizetések
HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+3
Értékelés
4

Minden, amit a puttó online változatáról tudni kell

Az online puttó azért is ilyen sokak kedvenc szerencsejátéka, mert egy szelvény mindössze pár perc alatt feladható, és utána már csak várni kell, amíg a szerencsejáték puttó megjelennek. A puttó online változata azonban viszonylag kis nyereményekkel kecsegtet például az ötöslottóhoz képest, hiszen legjobb esetben is 10 000-szeres nyereményszorzóra számíthatnak a játékosok.

Mivel nincsenek tuti puttó számok, így semmilyen stratégiát sem kell elsajátítani a játékhoz – elég az, ha a megérzéseidre hagyatkozol. A puttó online lényege hasonló az ötöslottóéhoz. A játékban 8+1 számot kell megjelölni, majd miután feladtad a szelvényt, utána kell nézni, hogy melyek a friss puttó számok. A puttó sorsolás online is követhető szerencsére, így akár egy mobilalkalmazás segítségével is pillanatok alatt kiderítheted, hogy mik a mai puttó számok vagy melyek voltak a nyertes puttó számok tegnap. Ezután már csak várni kell, hogy a nyeremény megérkezzen az egyenlegedre, ami – ha a puttó online változatával játszol – nem vesz néhány percnél többet igénybe.

Így kezdhetsz el online puttó játékot játszani

A legjobb online kaszinók és fogadási oldalak szerencsére rendkívül könnyen használhatók, így tapasztalat nélkül is akár néhány perc alatt elkezdhetsz online puttó játékot játszani. Ha pedig valahol elakadnál, a súgó segítségével hamar segítséget kaphatsz a puttó online változatának kipróbálásához. Miután feladtad a szelvényed, írd be az internetes keresőbe, hogy friss puttó számok mai nyerőszámok mai, és ki is derítheted, hogy te is a szerencsés nyertesek közé tartozol-e.

Az online puttó nyeremények pont ugyanúgy működik, mint a játék hagyományos változata. Az online puttó két oszlopot tartalmaz, az „A” és „B” mezőt. A puttó online „A” mezőjében egész számokat jelölhetsz be 1–20-ig összesen 8 darabot, míg az online puttó „B” mezőjében a 4 számból 1-et kell bejelölni. Ezután már csak tétet kell választani, és várni, amíg kiderülnek a puttó számok mai nyerőszámok.

Az online puttó játékban a tétekre is hasonló szabályok vonatkoznak, mint a lottózóból jól ismert változatra. A szerencsejáték puttó online lényege, hogy ha a játékos 1-szeres tétet választ, a nyeremény is 1-szeres lesz, viszont csak az alapdíjat kell kifizetni a szelvényért.

Nyertes online puttó szelvényről akkor beszélhetünk, ha a játékos legalább 4 helyes találatot szerez az „A” mezőből, a „B” oszlopból pedig helyes a megjelölt tipp. Továbbá akkor is nyerő szelvénnyel távozhatunk, ha az online puttó „A” mezőjében 5 számot sikerült helyesen eltalálni. Ebben az esetben 2-szeres szorzóval számolhatunk a nyereményekre.

Ha kipróbálnád a puttó online változatát, az alábbi lépéseket kell követned:

 1. Keress egy megbízható online kaszinót, ahol elérhető az online puttó húzások, majd regisztrálj, és jelentkezz be a felületén.
 2. Válaszd ki a puttó online változatát a kínálatból.
 3. Jelölj be 8 számot az „A” mezőben. Hagyatkozz a megérzéseidre, mert a tuti puttó számok nem léteznek.
 4. Jelölj be 1 számot a „B” mezőben is.
 5. Válassz tétet az online puttó játékban.
 6. Nézd meg, mik a puttó nyertes számok. Ezt az online kaszinóban is megteheted, de akár az interneten is rákereshetsz a friss puttó számok kifejezés megadásával.

Friss puttó számok – Mai nyerőszámok

Az online puttó esetében mindenki a sorsolást várja, hiszen a puttó számok friss kisorsolása után dől el, hogy nyertünk-e a szelvénnyel. Szerencsére a puttó online sorsolásokat viszonylag gyakran tartják, így ez a játék remek választás lehet annak, aki nem akar heteket várni, míg kiderül, nyert-e. A sorsolásokat 5 percenként rendezik reggel 8:05-től este 10 óráig, vasárnap azonban csak este fél 9-ig lehet játszani.

A puttó számok friss sorsolása nyomon követhető természetesen interneten és mobilalkalmazáson keresztül is. Ha az interneten néznéd meg a puttó számok mai sorsolását, a keresőbe csak írd be a „puttó számok mai nyerőszámok friss” szavakat, és hamarosan azon az oldalon leszel, ahol láthatók a nyerő puttó mai számok.

Természetesen a puttó számok Teletext felületen is elérhetők. Ha a tévét használnád a puttó sorsolás számok megismeréséhez, akkor nincs is más dolgod, mint megnyitni a Teletext 875-ös oldalát. A puttó sorsolás számok húzási sorrendben, táblázatokba rendezve elérhetők, így bárki könnyen eligazodhat rajtuk.

A puttó számok nyeremények emellett megtekinthetők az adott online kaszinó oldalán. Ha a játékot megnyitod, láthatóak lesznek a korábbi puttó sorsolás számok. Az online kaszinók egyik nagy előnye azonban az, hogy ha nem követed a puttó számok friss sorsolását, akkor sem maradsz le a nyereményekről, ugyanis az online kaszinók még e-mailben is értesítenek arról, hogy nyertél-e.

A Legnépszerűbb Szerencsejáték Puttó Stratégiák

Mint már említettem, a lottózás a véletlenen múlik, és ezért nincs egyetlen biztos módszer a nyerésre. Ugyanakkor vannak stratégiák, amelyek segíthetnek növelni a nyerési esélyeidet a Puttó játékban. Ezek a stratégiák különösen hasznosak lehetnek, amikor naponta többször is húznak a Puttó játékban, és nehéz lehet minden alkalommal új számokat kiválasztani.

Az egyik stratégia, amit alkalmazhatsz, az, hogy ugyanazokat a számokat játszod meg minden sorsoláskor. Bár a Puttó egy véletlenszerű játék, és minden sorsolás egyedülálló, az ismételt számok használata egyszerűsítheti a játékot. Ebben az esetben csak arra kell figyelned, hogy minden húzáskor töltsd ki a szelvényedet ugyanazzal a számsorral, remélve, hogy valamikor telitalálatot érsz el.

Ha inkább változatos számokkal játszanál, a gépi játék lehet segítségedre. A gépi játék lehetőséget biztosít arra, hogy a számítógép véletlenszerű számokat válasszon ki helyetted, így nem kell minden alkalommal a számok kiválasztásával foglalkoznod. Emellett ajánlott követned a Puttó mai húzásának nyerőszámait, mivel ezek is segíthetnek a számok kiválasztásában.

A Puttó játék egy szórakoztató és izgalmas lehetőség, hogy próbára tedd szerencsédet. Azonban fontos, hogy mindig felelősségteljesen játssz, és csak olyan összegeket költs a játékra, amelyeket megengedhetsz magadnak

Forró és Hideg Számok az Online Putto

A “Puttó” játékban a “hideg” és “meleg” számok egy hagyományos számszámolás rendszerének részét képezik. A hideg számok alacsony értékeket képviselnek, míg a meleg számok magas értékeket mutatnak. A fogadók gyakran figyelnek ezekre a hideg és meleg számokra, hogy megpróbálják megtippelni, melyik számok fognak gyakrabban kijönni a Puttó játékban.

A hideg számok olyan számok, amelyek kevésbé gyakran jelennek meg a Puttó játék során. Ezek a számok alacsony értékeket tartalmaznak és általában ritkábban jelennek meg a sorsolásokban. A játékosok, akik hisznek a hideg számokban, gyakran úgy vélik, hogy ezek a számok hosszú távon hozhatnak nekik nyereményt.

A meleg számok viszont olyan számok, amelyek gyakrabban szerepelnek a Puttó játékban. Ezek a számok magasabb értékeket tartalmaznak és gyakrabban jelennek meg a sorsolásokban. A játékosok, akik a meleg számokra fogadnak, úgy vélik, hogy ezek a számok több nyereményt hozhatnak.

Fontos megérteni, hogy a Puttó játékban a számok kiválasztása véletlenszerű, és nincs garancia arra, hogy bármelyik szám fog nyerni. A hideg és meleg számok inkább a játékosok számára jelentenek iránymutatást és stratégiai lehetőséget a fogadásaikhoz. Azonban a legfontosabb az, hogy mindig játsszon felelősségteljesen és ne feledje, hogy a szerencsejáték mindig kockázattal jár.

Magas és Alacsony Számok

A “Magas és alacsony számjegyek a Puttóban” stratégia egy népszerű fogadási taktika, amit a Puttó játékban alkalmaznak. A Puttó egy szerencsejáték, amelyben a játékosok számokra fogadnak, és a sorsolás során véletlenszerűen kiválasztott számok alapján nyerhetnek. A “Magas és alacsony számjegyek” fogalmát gyakran használják a Puttóban, hogy különböző csoportokba rendezzék a számokat, és ezen csoportokra különböző fogadásokat tegyenek.

A “Magas számjegyek” általában magasabb számokat jelentenek, míg az “Alacsony számjegyek” alacsonyabb számokat jelentenek a Puttó játékban. A játékosok olyan fogadásokat tehetnek, amelyek a különböző kategóriákba tartozó számokra vonatkoznak. Például egy játékos fogadhat magas számokra, melyeket a Puttó húzása során ismertetnek, vagy alacsony számokra, amelyek az alacsony számjegyek csoportjába tartoznak.

A “Magas és alacsony számjegyek” stratégia segíthet a Puttó játékosoknak a fogadásaik kialakításában és a nyerési esélyeik javításában. Mindig fontos azonban emlékezni, hogy a Puttó egy szerencsejáték, és a végeredmények véletlenszerűek. A játékosoknak mindig felelősségteljesen kell játszaniuk, és olyan fogadásokat tenniük, amelyekkel kényelmesen megbirkóznak a veszteségek esetén.

Puttó statisztikák – A leggyakoribb nyerőszámok

A puttó statisztikák szerint vannak olyan számok, amik nagyobb valószínűséggel jönnek ki a sorsoláson. Abban nincs egyetértés, hogy érdemes-e ezeket a számokat megjátszani, de mindenképp érdemes közelebbről is megvizsgálni a statisztikát:

Nyerőszám az “A” mezőben Hányszor jött ki eddig?
20 99
10 88
5 82
14 78
1 77
12 74
16 74
Nyerőszám a “B” mezőben Hányszor jött ki eddig?
4 56
3 52
2 40
1 32

Puttó nyerő osztályok és nyereményszorzók

Az online puttó egyik legfontosabb része a nyerő osztályok és nyereményszorzók megértése. Így tudhatjuk meg ugyanis, hogy mekkora nyereményekre van esélyünk a puttó nyertes számok eltalálása esetén. A legkisebb puttó nyereményszorzó 1-szeres, míg a legjobb esetben 10 000-szeres szorzóra számíthatsz. Az online puttó nyerési esélyek az alábbiak szerint alakulnak:

“A” mező “B” mező Online puttó szorzó Valószínűség
8 találat 1 találat 10000x 1:503880
8 találat 0 találat 1000x 1:167960
7 találat 1 találat 150x 1:5249
7 találat 0 találat 50x 1:1750
6 találat 1 találat 24x 1:273
6 találat 0 találat 8x 1:91
5 találat 1 találat 4x 1:41
5 találat 0 találat 2x 1:14
4 találat 1 találat 1x 1:15

Jól látható tehát, hogy az online puttó esetében – ahogy az ötöslottónál is – a nyeremény attól függ, hogy hány helyes találatod volt a szelvényen. Ha viszont biztosra szeretnél menni, érdemes értesítést is beállítani, hogy biztosan ne maradj le a puttó számok mai nyerőszámok mai friss sorsolásáról.

És ha kíváncsi vagy a skandináv lottó nyerőszámok friss, vagy hatoslottó nyerőszámok friss akkor kövesd ezt a linket.

Online puttó játék mobilról

Az online kaszinók felhasználói számára ma már az is rendkívül fontos, hogy kedvenc kaszinójátékukkal akár útközben, egy mobileszközről is játszhassanak. Így ma már a legjobb netes kaszinók mobilbarát kialakítással látják el a weboldalukat, sőt, egyes oldalak saját alkalmazást is fejlesztenek a még jobb felhasználói élmény érdekében.

Ahogy a legtöbb online kaszinójáték, úgy a puttó online változata is elérhető mobilról, bár ez a választott kaszinótól is függ. Ha mobilbarát legjobb online casino felületén puttózol, elvileg a mobilod böngészőjéből is pont úgy hozzáférhetsz a kaszinó online játékok, mintha egy asztali számítógépen játszanál.

Természetesen nemcsak a játékokhoz férhetsz hozzá mobilról, de az online kaszinó összes többi funkcióját is elérheted, ha a mobil online puttó mellett döntesz. Ez azt jelenti, hogy mind a befizetés, mind a kifizetés vagy a bónuszok beváltása lehetséges okostelefonról és táblagépről egyaránt. Ha pedig a puttó nyertes számok érdekelnek, nyisd meg a kedvenc keresődet, és pötyögd be, hogy „friss puttó számok – mai nyerőszámok mai”.

Puttó online – Bónuszok beváltása

Ahogy minden kaszinójáték esetében, úgy az online puttó kipróbálása előtt is beválthatsz különböző bónuszokat. A bónuszok valójában arra valók, hogy az online kaszinók így próbálják meggyőzni a játékosokat, hogy regisztráljanak a felületen. A bónuszkínálat kaszinónként eltérő lehet, ám van néhány olyan promóció, amivel viszonylag gyakran találkozhatunk a szerencsejáték-oldalakon. Ezek közé tartoznak például az alábbiak:

 • Online puttó üdvözlő bónusz – Az üdvözlő bónusz az egyik legnépszerűbb kaszinóbónusz, és a regisztrációra próbálja rávenni a játékosokat. Lényege, hogy az első befizetéskor a kaszinó megduplázza – sőt, adott esetben megtriplázza – a befizetett összeget, ami azt jelenti, hogy nagyobb kezdőtőkével vághatsz bele az online puttó kalandokba.
 • Feltöltési bónusz – A feltöltési bónusz egy adott napra vonatkozó ajánlat. Leggyakrabban hétvégi feltöltési bónusszal találkozhatunk (például 50%-os értékben). Ez azt jelenti, hogy ha egy játékos beváltja ezt a bónuszt és feltölti az egyenlegét hétvégén, a kaszinó 50%-kal kiegészíti a befizetett összeget. A feltöltési csomagban gyakran találhatók ingyenes pörgetések is, amelyek a meghatározott nyerőgépen hazsnálhatók fel.
 • Puttó online VIP-bónusz – A legjobb online kaszinók ma már arra is odafigyelnek, hogy valamilyen módon megjutalmazzák a leghűségesebb játékosokat. Ezt sok helyen az úgynevezett VIP-programmal teszik, melynek lényege, hogy különböző szinten gyűjthetünk pontokat, és így léphetünk feljebb a ranglétrán. Minél magasabb szinten vagyunk, annál nagyobb jutalmakban lesz részünk.
 • Kripto-bónusz – A kripto-bónusz egy viszonylag új promóció, amely elsősorban a kripto-kaszinókra jellemző. Ezek az oldalak ugyanis megjutalmazzák a játékosokat, ha a megadott fizetési móddal (ebben az esetben kriptovalutával) tölti fel az egyenlegét. Kripto-bónusz online puttó játékhoz is beváltható.
 • Befizetés nélküli bónusz – A befizetés nélküli bónusz elsősorban a 2000-es évek elején volt rendkívül népszerű a játékosok körében, ma már sajnos szinte lehetetlen ilyen ajánlatot beváltani. Ha valahol mégis találsz befizetés nélküli bónuszt, azt nagy valószínűséggel ingyenes pörgetések formájában kaphatod meg, így online puttó játékhoz nem használható.

A bónuszok beváltása rendkívül egyszerű feladat, nem igényel különösebb szakértelmet. Ha aktiválnál egy promóciót, először látogass el az online kaszinó promóciós oldalára, majd kattints a „Beváltom” gombra. Egyes oldalakon bónuszkód megadásához köthetik az ajánlat beváltását. Fontos azt is megemlíteni, hogy mielőtt aktiválnád valamelyik ajánlatot, mindenképp olvasd el a felhasználási feltételeket.

Összegzés

Az online puttó tehát egy rendkívül népszerű lottó alapú játék, amelyet a magyar játékosok is könnyedén kipróbálhatnak. Ma már a legtöbb online kaszinó, sőt, a Szerencsejáték Zrt. felületén is elérhető a puttó online változata. Taktikákat azonban nem biztos, hogy érdemes nézegetni, mivel a tuti puttó számok nem léteznek. Az online puttó nagy előnye továbbá, hogy a friss puttó számok és a korábbi puttó számok is pillanatok alatt megtekinthetők az interneten, sőt, a mobilon még értesítéseket is beállíthatsz rájuk. Persze a puttó számok Teletext felületén is elérhetők, ha valaki nem rendelkezik internetkapcsolattal.

Ha érdekel az online puttó, és kipróbálnád a játékot, fontos, hogy mindig megbízható oldalon tedd ezt. Olvasd el az online kaszinóról szóló véleményeket, majd ellenőrizd, hogy az oldal rendelkezik-e hivatalos engedéllyel. Ha a legjobb kaszinók közül választasz, már a regisztráció során beválthatsz valamilyen bónuszt, hogy még nagyobb nyereményekre csapj le a játék során. A puttó online változata tehát elsősorban azoknak lehet jó választás, akik szeretik az ötös- és hatoslottóhoz hasonló játékokat.

Puttó online – Gyakran ismételt kérdések

Hol próbálható ki a puttó online?

Az online puttó szinte mindegyik online kaszinó felületén kipróbálható. A magyar játékosok között rendkívül népszerű a Szerencsejáték Zrt. felülete a puttó online változatához, de természetesen bármilyen más oldalon is szerencsét próbálhatsz. Fontos azonban, hogy mielőtt regisztrálnál az adott kaszinó felületén, olvasd el a szakértői és felhasználói véleményeket is.

Hol találhatók a friss puttó számok és a korábbi puttó számok?

Az online puttó egyik legnagyobb előnye, hogy pillanatok alatt kideríthető az interneten, hogy melyik voltak a nyertes puttó számok tegnap és a nyertes puttó számok ma. Ehhez nincs is más dolgod, mint beírni a keresőbe a puttó számok ma kifejezést, és néhány másodpercen belül ellenőrizheted, hogy nyertes szelvénnyel van-e dolgod.

Beválthatok egy bónuszt, ha online puttó játékot játszom?

Természetesen igen! Ma már számos online kaszinó kínál bónuszokat a játékosoknak, és ezek között szép számmal vannak olyan oldalak is, ahol a puttó online is elérhető. Gyakoriak az üdvözlő bónuszok, a feltöltési bónuszok és a VIP-programok is, így mindenképp érdemes körülnézni az adott oldal promóciós felületén már regisztráció előtt.

Biztonságos a puttó online változata?

Általában igen, de ez attól is függ, hogy melyik online kaszinót választod az online puttó játék kipróbálásához. Csakis olyan oldalt szabad választani, amely rendelkezik hivatalos engedéllyel és mindenben megfelel a jogszabályoknak. Ha ilyen online kaszinóban játszol, elvileg nem kell aggódni a biztonság miatt.

Elérhető mobilról is az online puttó?

Igen, ahogy a legtöbb online kaszinójáték, úgy a puttó online változata is elérhető mobilról. A legtöbb netes kaszinó ma már mobilbarát kialakítással látja el a weboldalát, így akár útközben is megrakhatod a nyerő online puttó tippjeidet. Ráadásul a puttó számok nyeremények és a puttó nyertes számok pillanatok alatt kideríthetők mobilról is.

Léteznek tuti puttó számok?

Bár léteznek különböző puttó online taktikák, amelyeket a játékosok szívesen alkalmaznak, sajnos tuti puttó számok nem léteznek. A puttó nyertes számok véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, így mindegyik számot ugyanakkora eséllyel húzhatják ki. A puttó nyertes számok eltalálásához tehát nincs tökéletes stratégia.