Online Casino > Skandinav-lotto

Skandináv Lottó: Részletes Áttekintés a Magyarok Számára

A skandináv lottó hétközi játékként jelent meg Magyarországon 1999. október 4-én, és hamar nagy népszerűségre tett szert. A heteslottóként is ismert játékban a résztvevőknek 7 számot kell megjelölni a 35-ből, és a sorsolást hetente tartják.

A skandináv lottó ma már rendkívül sokféleképpen játszható: megtehetjük tippjeinket egy lottózóban, játszhatunk az Okoslottó alkalmazáson keresztül, de választhatunk egy magyar kaszinó is, ahol pillanatok alatt találhatunk egy hasonló szisztémán alapuló lottót. Ezért ebben az írásban elmagyarázzuk a legfontosabb tudnivalókat a játékról.

Legjobb Helyek a Skandináv Lottó Játékhoz
The Lotter
Bónusz
400.000Ft Havonta
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+4
Értékelés
Top 1
HatosLottó
Kifizetések
Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+2
Értékelés
Top 2
ÖtösLottó
Kifizetések
HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+3
Értékelés
Top 3
Név
Bónusz
Kifizetések
Értékelés
Play now
EuroJackpot
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neosurf Neteller Skrill Visa+4
Értékelés
4

Skandináv lottó friss játékszabályzat

Bár a skandináv lottó alapjaiban megegyezik a többi lottójátékkal, van néhány különbség, ami miatt érdemes szót ejteni a játék szabályzatáról. A skandináv lottó szabályok szerint a szelvényen 35 szám található (egész számok 1-től 35-ig). A játékosok célja az, hogy bejelöljenek 7 számot ezek közül, és legalább 4-et helyesen eltaláljanak. Minél több számot sikerül eltalálni a 35-ből, annál nagyobb nyereményt húzhatnak be.

Telitalálatot a 7 találatos skandináv szelvény jelent, természetesen ekkor jár a legnagyobb nyeremény is. A skandináv lottó játszható kombinációs változatban is – ha ezt a játékot választjuk, a 7 fix skandináv lottó szám mellett be kell jelölnünk néhány kombinációs számot is.

A skandináv lottó számai beikszelését követően a játékosnak már nincs is más dolga, mint megvárni a következő sorsolást. Ezt tévében is közvetítik, de számos más módon is értesülhetünk az éppen aktuális nyerő számókról, így biztosan nem fogunk semmiről lemaradni. Két húzást is tartanak, az egyik a gépi, a másik pedig a kézi sorsolás. Ha legalább 4 számot helyesen eltaláltunk, a szelvénnyel el kell menni a legközelebbi lottózóba, ahol készpénzre váltják a nyereményeket (200 000 forint alatt). Természetesen erre semmi szükség, ha interneten adjuk fel a szelvényünket – ebben az esetben ugyanis bankszámlánkra utalják a nyereményeket.

Itt is láthatja és felfedezheti putto szamok friss nyerőszámai.

A skandináv szelvény kitöltése

A lottó skandináv változatának fő vonzereje abban rejlik, hogy a játék rendkívül könnyedén elsajátítható és játszható. Akár interneten játszol meg egy skandináv lottó szelvényt, akár a lottózóban teszed azt, biztosan pár perc alatt végezni fogsz az egésszel.

Ahogy az ötös- és a hatoslottó esetében, úgy a skandinál is a lottószelvény kitöltésével kezdődik minden. Egy szelvényen tíz játékmező van, ezekből kell legalább egyet kitölteni, hogy részt vegyünk a játékban. Ha minden mezőt kitöltesz, az egyben természetesen azt is jelenti, hogy tízszer akkora esélyed van a nyertes szelvényre.

Először tölts ki legalább egy játékmezőt, vagyis ikszelj be rajta 7 számot. Ezt ismételd meg, ahányszor szeretnéd, majd válassz a további lehetőségek közül. Ha például a többhetes játékban is részt szeretnél venni, tegyél egy X-et az „5 HETES” mezőbe. Emellett lehetőséged van a jokert is megjátszani. A lényeg az, hogy a skandináv lottó feladási határidő szerda 18.00, amit mindenképp érdemes észben tartani.

Skandináv lottó – A szelvény feladása és kitöltése

Ahogy a szelvény kitöltése, úgy annak feladása is rendkívül egyszerű. Ha egy hagyományos lottózóban játszol, akkor a pultnál tudod véglegesíteni a játékot. Ha pedig az online skandináv lottó mellett döntesz, még könnyebb dolgod lesz. A szelvények kitöltése után a „Beküldés” gombra kattintva erősítheted meg a szelvényt. Ezután pedig nincs is más dolgod, mint megvárni a skandináv lottó nyerőszámai friss sorsolását, és ha szerencséd van, már csak be kell váltanod a nyertes szelvényt.

Próbáljon szerencsét a 6 os lottó is, nálunk megtalálja a megfelelő platformokat a játékhoz.

Így vehetsz részt a skandináv lottó online játékban

Az elmúlt néhány évben a szerencsejáték-ipar jelentősen átalakult: megjelentek az internetes játéktermek, amelyek szépen lassan kezdik kiszorítani a lottózókat és hagyományos kaszinókat. Ezt a trendet a Szerencsejáték Zrt. is észlelte, így pár éve lehetővé tették az internetes fogadást. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak nem feltétlenül kell lemenniük a legközelebbi lottózóba, szelvényeiket akár online is feladhatják. Sőt, még a skandináv lottó számok mai húzását is követhetik okostelefonon, tehát a hagyományos lottózók lassan értelmüket vesztik.

Ahogy a legtöbb online kaszinó, úgy a Szerencsejáték Zrt. felületének használata is pillanatok alatt elsajátítható. Az sem okozhat gondot, ha még sosem jártál ilyen oldalon, hiszen a felület magyar nyelvű, és az ügyfélszolgálat is készségesen segít, ha valamilyen kérdésed adódna. Amennyiben kipróbálnád a skandináv lottó online változatát, az alábbiakat kell tenned:

 1. Látogass el a Szerencsejáték Zrt. weboldalára, vagy töltsd le az Okoslottó alkalmazást.
 2. Hozz létre egy felhasználói fiókot. Ehhez néhány alapadatot kell megadnod, majd meg kell erősítened a regisztrációt.
 3. Töltsd fel az egyenleged az elfogadott fizetési módok egyikével. Okoslottón a mobilegyenleg is megterhelhető.
 4. Válaszd ki a skandináv lottó játékot a kínálatból.
 5. Jelölj be 7 számot a szelvényen. Ha szeretnél, vegyél részt a joker sorsoláson is.
 6. Várj, amíg kiderül a skandináv lottó nyerőszámok friss húzása. Az eseményeket a Duna Tv-n is követheted, de akár interneten is rákereshetsz, hogy „skandináv lottó számok friss” vagy „skandináv lottó nyerőszámok mai”.

Skandináv lottó húzás – Nyerési esélyek

Mielőtt elkezdenéd valamelyik lottójátékot játszani, fontos, hogy tisztában legyél a nyerési esélyekkel, azaz hogy mekkora nyereményekre számíthatsz a skandináv lottó heti nyerőszámai helyes megtippelése esetén. Ahogy már korábban is említettük, a skandi esetében a legnagyobb a valószínűsége annak, hogy nyertes lesz a szelvényünk, de nézzük meg, mit is jelent ez a gyakorlatban.

Találatok száma Nyerési esély
7 találat 1:3 362 260
6 találat 1:17 155
5 találat 1:424
4 találat 1:30

Ha a skandináv lottó e heti nyerőszámai közül legalább 4-et eltalálsz, már valamilyen nyereményre számíthatsz. Ennek a matematikai esélye 1:30-hoz. Az öttalálatos szelvénynek a valószínűsége ennél jóval kisebb, 1:424-hez. Ahhoz, hogy a skandináv lottó mai nyerőszámai közül hatot is helyesen tippelsz meg, már nagyon szerencsésnek kell lenni – 1:17155-höz valószínűségre számíthatsz. Ha pedig héttalálatos szelvényed születik, akkor tényleg veled van Fortuna – a matematika szerint ugyanis erre 1:3 362 260 az esély.

Bár a matematikai számítások alapján azt gondolhatnánk, viszonylag kicsi a valószínűsége annak, hogy összehozzunk egy nyerő szelvényt a skandináv lottó játékban, érdemes összehasonlítani a „nagytestvérekkel”. Az ötöslottó esetében 1:43 949 268 az esélye a telitalálatnak, míg a 6 os lottónál 1:8 145 060 valószínűségről beszélhetünk. Jól látható tehát, hogy sokkal kedvezőbbek itt a nyerési esélyek.

Azonban a skandináv lottó nyeremények jócskán elmaradnak az ötös- és hatoslottóban elnyerhető összegektől. Az ötöslottó esetében nem ritkák a 2–3 milliárdos jackpotok sem, a 6-os lottónál pedig akár 6–700 milliót is össze lehet hozni, ám a skandináv lottónál már 100–200 millió is ritka. Természetesen valószínűleg ennek ellenére sem fog panaszkodni senki a skandináv lottó mai számai helyes megtippelése után.

A skandináv lottó eddigi leggyakoribb számai

Ahogy minden lottó alapú játékban, úgy a skandiban is vannak olyan számok, amelyek gyakrabban jönnek ki, mint mások. Hogy érdemes-e ezeket a számokat megjátszani, vagy inkább kerüljük őket? Nos, ez a kérdés a szakértőket is megosztja, hiszen ha sokan ugyanazokat a számokat játszák meg, akkor a nyereményen is osztozni kell. Mindenesetre a skandináv lottó számok e heti sorsolásán nagy eséllyel találkozhatsz az alábbi számok valamelyikével:

Skandináv lottó eddigi nyerőszámok Hányszor húzták ki?
19 537
25 518
14 512
5 508
28 508
6 505
16 504

Skandináv lottó sorsolás

A szerda rendkívül izgalmas nap a szerencsejáték-rajongók számára, ugyanis ezen a napon derülnek ki a skandináv lottó sorsolás nyerőszámai. A skandináv lottó sorsolás időpontja szerda 20.45, így ezt mindenképp vésd a naptáradba, ha élőben szeretnéd követni az eseményeket – ezt egyébként a Duna TV-n teheted meg. Ha lemaradsz a műsorról, akkor sincs gond, a Duna TV skandináv lottó sorsolás mellett ugyanis interneten is pillanatok alatt megtekintheted a nyerő számokat.

Sőt, ha még több pénzt szeretnél nyerni, akár számhúzónak is jelentkezhetsz a műsorba. Erre azok jogosultak, akik legalább hét mezővel játszanak skandináv lottót – ők pályázhatnak a lehetőségre. Közülük három számhúzójelöltet sorsolnak, akik közül szintén sorsolással választják ki azt, aki húzhat. Ezért cserébe 200 000 forintot ajánlanak fel neki.

Egyéb népszerű lottójátékok Magyarországon

Magyarországon a lottó a legnépszerűbb szerencsejátékok közé tartozik, ezért számos különböző változat létezik belőle. Ha a skandináv lottó számok e heti húzásán nem is sikerült nyertes szelvényt összehoznod, akkor sincs gond, a hétvégén ugyanis még bepótolhatod valamelyik másik sorsoláson. Ha érdekelnek a lottójátékok, az alábbiakkal érdemes megpróbálkozni:

 • Ötöslottó: Az ötöslottó kétségkívül a legismertebb lottójáték Magyarországon. A játékosoknak 90 számból kell 5-öt választaniuk, és joker játékot is játszhatnak. A nyerési esélyek viszonylag alacsonyak, a nyeremények viszont gyakran több milliárd forintra rúgnak.
 • Hatoslottó: Az ötöslottó kistestvére, a hatoslottó 1989 óta működik Magyarországon. Nagyobb nyerési esélyekkel dolgozik, mint az 5-ös lottó, ezért is olyan népszerű. A nyertes szelvény itt is hozhat pár száz millió forintot a konyhára.
 • EuroJackpot: Az EuroJackpot 2014. október 10-én startolt el Magyarországon. Elképesztő nyereményeket lehet nyerni, bár természetesen a matematikai esély itt is ellenünk dolgozik. Legutóbb 2022 decemberében írtak sok cikket az EuroJackpotról, amikor is egy magyar játékos elvitte a jackpotot.

Skandináv lottó online – Fizetési módok

A skandináv lottó online változata rendkívül kényelmes módot kínál a szelvények feladásához. Felhasználóbarát felület, rengeteg különböző fizetési mód – ez vár azokra, akik kipróbálják a népszerű lottójáték netes variánsát. A leggyakoribb fizetési módok közé tartoznak az alábbiak:

 • Bankkártyás fizetés: A magyarok a legszívesebben még mindig bankkártyával fizetnek az online kaszinókban és fogadóirodákban. A bankkártyák előnye, hogy rendkívül gyorsan és kényelmesen használhatók, ám megvannak a hátrányai is. Bankkártyás fizetés esetén ugyanis érzékeny adatokat is meg kell adnunk, amit nem sokan tesznek meg szívesen.
 • E-pénztárcák: Az utóbbi években Magyarországon is egyre elterjedtebbek a különböző e-pénztárcák. Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy gyakorlatilag virtuális számlaként működnek, és minimális költségeket vonnak le a tranzakciók során. Egy e-pénztárca a skandináv lottó online-hoz is biztonságos és gyors fizetési megoldás lehet.
 • Banki átutalás: A legkörülményesebb és legbonyolultabb fizetési mód. A bank felületén manuálisan kell átutalnunk a befizetni kívánt összeget. A feldolgozási idő több munkanapot is igénybe vehet, így ha szeretnél minél gyorsabban elkezdeni játszani, ezt az opciót nem ajánljuk.
 • Mobilos fizetés: A Szerencsejáték Zrt. Okoslottó alkalmazása a mobilegyenleged terheli meg, azaz a mobilszámládon fog megjelenni a lottóra költött összeg. Kényelmes, ám egyben rizikós megoldás, hiszen nem egyszerű észben tartani, hogy egy adott hónapban mennyit költöttünk szerencsejátékra.

Akármelyik fizetési módot is választod, fontos, hogy adataidat ne add meg olyan oldalakon, amelyek már elsőre is gyanúsnak tűnnek. Az online szerencsejátékban való részvétel előtt mindenképp tájékozódj róla, hogy az adott oldal biztonságos és megbízható-e. Ebben a vélemények elolvasása is segítséget nyújthat.

Skandináv lottó különsorsolás – Esély további nyereményekre

Ahogy más, a Szerencsejáték Zrt. által szervezett lottójáték esetében, úgy a skandinál is lehetőségünk van arra, hogy a különsorsolás keretében további nyereményekre tegyünk szert. Ezek a különleges sorsolások általában időszakosak, és meg szoktak szabni bizonyos feltételeket a részvételhez.

Vegyünk egy példát: a Szerencsejáték Zrt. különsorsolást hirdet október 16 és 18 között. Azok vehetnek részt a játékban, akik legalább 2 ezer forintnak megfelelő értékben játszanak. A játékosok között kisorsolhatnak pénznyereményt, de néha például luxusautót ajándékoznak a szerencsés nyertesnek. A különsorsoláson természetesen interneten és az Okoslottó applikáción keresztül is részt lehet venni.

Skandináv lottó nyeremény halmozódás

Aki valaha lottózott már, annak a skandináv lottó halmozódásos rendszere valószínűleg ismerős lesz. Ennek az a lényege, hogy ha a skandináv lottó nyerőszámai ma nem jönnek ki egy szelvényen sem, akkor a nyereményalap tovább nő, és jövő héten még nagyobb nyereményeket vihetünk haza.

A halmozódásos rendszer mindkét félnek jó, mind a játékosnak, mind az üzemeltetőnek, hiszen így hétről hétre nő a játékkedv a nyeremények növekedésének köszönhetően. Másrészt a Szerencsejáték Zrt. is nagyobb profitra tehet szert, tehát ők is érdekeltek a rendszer fenntartásában. Ha igazán nagy nyereményt szeretnél, érdemes lehet megvárni, amíg kicsit felhalmazódnak a nyeremények.

Skandináv lottó – Felelősségteljes szerencsejáték

Nemcsak a skandináv lottó esetében, de minden szerencsejátéknál fontos, hogy mentálisan megfelelően kezeljük a témát. A szerencsejáték célja ugyanis a szórakozás, ám sokan hajlamosak túlzásba esni, és ilyenkor komoly problémává válik számukra ez a tevékenység. Ezért is elengedhetetlen, hogy tájékozódj a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatban, mielőtt feladnál egy skandináv lottó szelvényt.

A Szerencsejáték Zrt. és az online kaszinók is segítséget nyújtanak ennek megértésében. Az oldalakon általában elérhető valamilyen tájékoztató anyag – ebben gyakran szerepel, hogy milyen segítő szervezetekhez lehet fordulni, ha kezdjük túlzásba vinni a szerencsejátékot. Ráadásul a legjobb oldalakon az alábbiakhoz hasonló biztonsági funkciókhoz is hozzáférhetünk: 

Biztonsági funkció Célja
Önkizárás A játékos kizárása a szerencsejátékból
Időlimit Az oldalon eltölthető idő meghatározása
Befizetési limit Az oldalra befizethető összeg meghatározása

Skandináv lottó nyeremények – Adózás

Sok játékosban felmerül a kérdés, hogy vajon mit kell tenni, ha a skandináv lottó nyerőszámok e heti sorsolása után azon kapja magát, hogy a szelvényével nyert. Be kell jelenteni az adóhatóságnak, van egyáltalán további teendőnk?

Nos, a válasz erre röviden annyi, hogy nincs. Ha állami szerencsejátékban veszel részt, a nyereményeid nem adókötelesek, függetlenül attól, hogy csak néhány ezer forintot nyertél, vagy az ötöslottó főnyereményre csaptál le. Ha viszont valamelyik online kaszinóban lottózol, nem biztos, hogy ez a helyzet. Ha az adott szerencsejáték-oldal nem rendelkezik a hivatalos állami engedélyekkel, a nyereményeid adókötelesek. Ezért is fontos utánanézni az adózási szabályoknak már játék előtt.

Skandináv lottó tippek

Természetesen mindenki a tuti nyerő stratégiát keresi a szerencsejátékoknál, ám ahogy a többi lottónál, úgy a skandináv lottó esetében sincsenek olyan számok vagy taktikák, amelyekkel biztosan nyerhetünk. Azonban ha az alábbi dolgokra odafigyelsz, nagyobb eséllyel lehet szerencséd a skandival:

 • Kerüld az 1–7. számot – Noha nincsenek tuti skandináv lottó számok, azt javasoljuk, hogy az első 7 számot kerüld. Ezeket ugyanis viszonylag gyakran rakják meg a játékosok, és nem szeretnéd, hogy osztozni kelljen valakivel a nyereményen.
 • Légy kitartó – A viszonylag alacsony nyerési esélyek miatt előfordulhat, hogy akár hetekig, sőt, hónapokig vagy évekig kell játszani, mire kijön egy nyertes szelvény. Fontos, hogy ne add fel az első alkalom után, és ne menjen el a játékkedved, ha elsőre nem jön össze a dolog.
 • Határozz meg egy bankrollt – A felelősségteljes szerencsejátékhoz az is hozzátartozik, hogy meghatározunk egy bankrollt, azaz egy adott összeghatárt, amit semmiképp nem léphetünk túl a játék során. Ha például azt mondod, hogy hetente legfeljebb 3500 forintot költesz skandináv lottóra, az azt jelenti, hogy heti 10 szelvénnyel indulhatsz a sorsoláson.
 • Nyugodtan játszd meg kedvenc számaidat – Elvileg mindegyik szám ugyanakkora eséllyel jöhet ki, és mivel nincs bevált taktika, mi is csak azt tudjuk javasolni, hogy játszd meg kedvenc számaidat. Ezek lehetnek születésnapok, fontos dátumok, évfordulók stb.

Skandináv lottó – Konklúzió

A skandináv lottó tehát remek választás lehet mindenkinek, aki szereti a lottó alapú játékokat, és olyat keres, amellyel viszonylag nagyok a nyerési esélyei. Noha valószínűleg nem a skandináv lottó húzás után fog teljesen megváltozni az életünk, azért egy szép nyaralásra el lehet költeni a nyereményt. Ha pedig még tovább szeretnéd növelni a nyerési esélyeket, akár a kombinációs játékot is választhatod.

A skandináv lottó népszerűsége valószínűleg a jövőben sem fog csökkenni, és ez részben annak köszönhető, hogy egyre több helyen érhető el a játék. A Szerencsejáték Zrt. például alkalmazást is fejlesztett hozzá, de akár egy lottózóban vagy SMS-ben is megjátszhatjuk tippjeinket. Sőt, a rengeteg online kaszinó közül is választhatunk egyet, és így még egy bónuszt is beválthatunk. Akár a Szerencsejáték Zrt. hivatalos felületén, akár máshol próbálsz szerencsét, fontos, hogy minden esetben ügyelj a biztonságodra, és arra, hogy ne ess túlzásba.

Hatoslottó – Gyakran ismételt kérdések

Hol lehet skandináv lottó játékot játszani?

Skandináv lottó játékot ma már rengeteg helyen lehet játszani. Ha a hagyományos módon adnád fel a szelvényed, ezt egy lottózóban teheted meg. Jóval egyszerűbb és kényelmesebb viszont, ha az Okoslottó alkalmazást használod vagy a Szerencsejáték Zrt. weboldalán próbálsz szerencsét. Ezenfelül rengeteg online kaszinóban is találhatsz lottó alapú játékokat, így a skandihoz hasonló játékot is.

Mikor és hogyan derülnek ki a skandináv lottó nyerőszámai?

A skandináv lottó friss számai és nyereményei mindig szerda este, 20.45-kor derülnek ki a Duna Tv-n. A skandináv lottó sorsolás TV mellett természetesen interneten is követhető, sőt, még az alkalmazásban is állíthatsz be értesítéseket a friss számokra, hogy biztosan semmiről ne maradj le. Ha pedig az interneten játszol, e-mailben is értesítést kapsz a nyertes szelvényekről.

Mennyit kell fizetni egy skandináv lottó szelvényért?

A skandináv lottó valószínűleg azért is ilyen népszerű, mert egy alapjáték ára mindössze 350 Ft. Ezt természetesen meg kell szorozni a kitöltött mezők számával, valamint a hetek számával, ha több héten keresztül tervezed megjátszani a tippeket. A kombinációs játékban az alapjátékok számát kell megszorozni az alapdíjjal.

Milyen más lottójátékok léteznek még?

A Szerencsejáték Zrt. kínálatában, valamint az online kaszinók oldalán is számos más lottóváltozat közül válogathatsz. Mindegyik más szabályokkal rendelkezik, és a nyerési esélyek is eltérőek lehetnek. Magyarországon a legnépszerűbb lottójátékok közé tartozik az ötöslottó, a hatoslottó, valamint a puttó.

Léteznek tuti tippek vagy skandináv lottó számok?

Mivel a skandináv lottó friss nyerőszámai teljesen véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, ezért tuti tippek sem léteznek. Vannak olyan számok, amelyek gyakrabban jönnek ki, mint mások, ám a leggyakoribb skandináv lottó nyerőszámok inkább kerülendők, hiszen nagy az esély arra, hogy többen is megjátsszák őket, így egy nyertes szelvény esetén osztoznunk kell.

Hol érhetők el a skandináv lottó nyerőszámai ma, illetve a skandináv lottó 33. hét nyerőszámai?

A skandináv lottó friss számai, valamint a skandináv lottó eddigi nyerőszámok is bármikor könnyedén elérhetők az interneten. Ehhez nincs is más dolgod, mint megnyitni valamelyik keresőmotort, és beírni a mezőbe, hogy „lottószámok skandináv lottó” vagy „skandináv lottó legfrissebb nyerőszámai”, attól függően, hogy épp melyikre vagy kíváncsi.

Elérhető okostelefonon is a skandináv lottó?

Igen, szerencsére 2023-ban már okostelefonon is elérhető a skandináv lottó. Az Okoslottó alkalmazásban bárki pillanatok alatt megrakhatja tippjeit, de a beépített böngésző segítségével is megnyithatod a Szerencsejáték Zrt. felületét. A hasonló lottójátékok szintén elérhetők okostelefonon és táblagépen is az online kaszinókban.

Milyen bónuszokat lehet beváltani skandináv lottó játék előtt?

Ez attól függ, hogy melyik oldalon játszol. A Szerencsejáték Zrt. bónuszkínálata folyamatosan változik, így érdemes regisztráció előtt körülnézni az oldalon. Ha valamelyik online kaszinó oldalán játszol lottót, egészen biztosan találni fogsz ott valamilyen bónuszt is, amivel azonnal megduplázhatod az első befizetésed.

Kell adózni a skandináv lottó nyeremények után?

Ha a hivatalos skandináv lottó játékban veszel részt, amelyet a Szerencsejáték Zrt. szervez, akkor nem kell adóznod a nyeremények után. Ez azért van, mert az említett cég hivatalos állami engedéllyel rendelkezik, így a legtöbb online kaszinóval és bukival ellentétben az itt elért nyeremények nem adókötelesek.