Online Casino > Hatoslotto

Hatoslottó (A Magyarok Egyik Kedvenc Szerencsejátéka): Részletes Áttekintés

A 6 os lottó története Magyarországon 1989-ben indult, és az azóta eltelt több mint három évtized alatt a magyarok egyik kedvenc szerencsejátékává nőtte ki magát ez a klasszikus lottó alapú játék. A hatoslottó sorsolás sokaknak kihagyhatatlan program vasárnap délután, abban a reményben, hogy aznap épp ők lehetnek azok, akik több száz millió forinttal, vagy akár milliárdokkal gazdagabbak lesznek. A hatoslottó népszerűsége nehezen érthető a laikus számára, hiszen egy viszonylag egyszerű lottó alapú játékról van szó, amely a nyugaton már bevált 6/45-ös rendszerre épül. Rengeteg olyan játékos van, aki az ötöslottószelvénye mellett egy hatoslottó-sorsjegyet is felad minden hétvégén. A hatoslottóval kapcsolatban azonban így is rengeteg kérdés felmerülhet, ezért úgy gondoltuk, egy cikkben gyűjtünk össze mindent, amit erről a népszerű szerencsejátékról tudni érdemes. Ha érdekel a 6 os lottó, esetleg a hatoslottó nyerőszámok friss hírek érdekelnek, vagy a hatoslottó nyerőszámok 2019 évben, érdemes továbbolvasni!
Legjobb Helyek a Hatoslottó Játékhoz
The Lotter
Bónusz
400.000Ft Havonta
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+4
Értékelés
Top 1
EuroJackpot
Kifizetések
Bank Transfer HUF Maestro MasterCard Neosurf Neteller Skrill Visa+4
Értékelés
Top 2
HatosLottó
Kifizetések
Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+2
Értékelés
Top 3
Név
Bónusz
Kifizetések
Értékelés
Play now
ÖtösLottó
Kifizetések
HUF Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Visa+3
Értékelés
4

Érdemes hatoslottó játékot játszani online?

Az elmúlt néhány évben a szerencsejáték-ipar jelentősen átalakult. Sorra jelentek meg a legális online kaszinók magyar játékosoknak is, ahol akár egy okostelefonról is feladhatunk egy szelvényt egy hatoslottó alapú játékban. A Szerencsejáték Zrt. is jól tudja, hogy milyen népszerű a felhasználók körében a mobilos játék, így nemrég teljesen megreformálták a szerencsejátékok működését.

Ez azt jelenti, hogy ma már háromféleképpen lehet 6 os lottó szelvényt feladni: az Okoslottó applikáció segítségével, interneten, valamint a hagyományos lottózókban. Ezután már nincs is más dolgunk, mint követni a hatoslottó sorsolás tv közvetítését, de a 6 os lottó nyerőszámai természetesen interneten, sőt, az applikációban is elérhetők.

Jogosan merül fel a kérdés az olvasókban, hogy vajon érdemes-e 6-os lottó játékot játszani az interneten. A válasz erre a kérdésre egyértelmű igen. Az online hatoslottó legnagyobb előnye természetesen a kényelem, hiszen így nem kell lebaktatnunk a következő lottózóig. A hatoslottó szelvényeket akár a kanapén fekve, vagy a fürdőkádból is feladhatjuk, és természetesen nem hiányozhat a hatoslottó joker játékmód sem az online változatból. Ha pedig egy online kaszinó felületén próbálsz ki egy, a hatoslottóhoz hasonló játékot, még remek bónuszokat is beválthatsz, és még nagyobb nyereményekre csaphatsz le. Ha tehát érdekel a 6 os lottó, az online játékban sem fogsz csalódni.

Az onlne hatoslottó előnyei Az online 6 os lottó hátrányai
Kényelmes játék akár a kanapén ülve Az alkalmazás közel sem tökéletes
Remek bónuszok válthatók be
Egyszerű kifizetés
Számos fizetési mód

A skandináv lottó számok friss nyerőszámai nyereményei a nálunk található platformokon is felfedezhetők.

Minden, amit a hatoslottó játékról tudni kell

A hatoslottó játékot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mi azonban megtesszük, hátha valaki nem ismeri ezt az igencsak népszerű lottót. A 6-os lottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani, és ahogy nagytestvérében, az ötöslottóban, úgy itt is az a cél, hogy minél többet eltaláljunk a hetente sorsolt 6 szám közül. Ha legalább 3 találatod van a szelvényen, már nyereményt kapsz érte.

A hatoslottó szelvényeket kitöltheted saját számokkal is, de választhatod a gépi játékot. Ebben az esetben a hatoslottó számok a gép által lesznek meghatározva. A szelvényeket 1, vagy akár 5 hétre is fel lehet adni. Előbbi esetén csak a következő sorsolásra érvényes a sorsjegy, míg az öthetes játék esetén 5 sorsolásig érvényes a játék.

Emellett kombinációs játék is köthető, amiben akár egyszerre több számot is megadhatsz, mint az alapjátékban. A fix és kombinációs számok megjelölése után már csak annyi van hátra, hogy megvárd, míg kiderülnek a hatoslottó számai.

6 os lottó sorsolás időpontja

Az ötös hatoslottó nyerőszámai sok mindenkit érdekelnek, így a Szerencsejáték Zrt. már jó ideje tévében közvetíti a húzást. A hatoslottó sorsolás időpontja vasárnap 16:00, helyszíne pedig a Duna TV. Természetesen az applikációban is állíthatunk be értesítést, hogy ne maradjunk le a hatoslottó nyerőszámai mai húzásáról, és számos más módon is értesülhetünk róla, például Teletext segítségével. A friss hatoslottó nyerőszámok mellett a hatoslottó eddigi nyerőszámai mellett is könnyedén, pillanatok alatt elérhetők az interneten. Ennek köszönhetően annak sincs akadálya, hogy a korábbi számok, például a hatoslottó nyerőszámai 19 hét és a hatoslottó nyerőszámai 20 hét szintén megtekinthetők.

A 6-os lottó játékban való részvétel lépésről lépésre 

Valószínűleg tovább növelte a hatoslottó népszerűségét, hogy a játék egy ideje már az interneten is játszható. Ez történhet egyrészt a Szerencsejáték Zrt. hivatalos oldalán, de számos minőségi online kaszinó közül is válogathatnak a magyar játékosok, ahol rengeteg lottó alapú játékkal játszhatnak. Ráadásul a 6 os lottó nyerőszámok az alkalmazáson keresztül is követhetők, de még e-mailben is értesítenek, ha nyertes szelvényt adtunk fel.

A 6-os lottó online változatának vonzereje részben abban rejlik, hogy gyakorlatilag bárki pillanatok alatt feladhat egy szelvényt, még az is, aki nem rendelkezik mélyreható informatikai ismeretekkel. A fogadás menete ugyanis gyakorlatilag megegyezik azzal, amit a lottózókból ismerünk, csak még annál is jóval egyszerűbb. Ha te is kipróbálnád a hatoslottó netes verzióját, ahhoz az alábbiakat kell tenned:

 1. Keress egy megbízható online kaszinót, és hozz létre egy felhasználói fiókot az oldalon, vagy regisztrálj a Szerencsejáték Zrt. hivatalos oldalán.
 2. Töltsd fel az egyenleged a számodra legmegfelelőbb fizetési mód segítségével.
 3. Válaszd ki a hatoslottó játékot a kaszinó kínálatából.
 4. Jelölj be 6 számot, majd válassz játékmódot.
 5. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy megvárod a hatoslottó számok mai húzását. A hatoslottó heti nyerőszámai interneten is elérhetők, ha lemaradnál a Duna TV-s közvetítésről.

Hatoslottó nyerőszámok és nyeremények

A szerencsejáték hatoslottó szelvényen tehát 1-től 45-ig vannak számok, és a játékosnak ebből kell legalább 3-at helyesen megtippelnie, ha a klasszikus játékváltozatot vesszük alapul. Természetesen minél több számot talál el, annál nagyobb nyereményre is számíthat. A 3-asnál ez valószínűleg néhány ezer forintot fog jelenteni, míg a 4 találat már kicsivel jobban fizet, egy 5-össel pedig már egész szép summát tehetünk zsebre.

Természetesen még a hat darab hatoslottó nyerőszám helyes eltalálása esetén sem számíthatunk olyan nagy nyereményekre, mint az ötöslottó-telitalálatnál. Cserébe viszont a nyerési esélyek is jóval nagyobbak, mint a közkedvelt ötöslottónál:

Találatok száma Matematikai esély
3 találat 1:45-höz
4 találat 1:733-hoz
5 találat 1:34808-hoz
Telitalálat 1:8145060-hoz

Csak összehasonlításképpen: az ötöslottó esetében a matematikai valószínűsége a telitalálatos szelvénynek 1:43 949 268-hoz. Ez azt jelenti, hogy nagyjából ötször kisebb az esélye annak, hogy az ötöslottón szerzünk telitalálatot, mint a hatoslottón.

6 os lottó – Halmozódásos hatoslottó sorsolás

Mind az ötöslottót, mind a hatoslottó játékot a halmozódásos sorsolási rendszer jellemzi. Ennek az a lényege, hogy ha az egyik héten valaki nem viszi el a fődíjat, a nyereményalapot átviszik a következő hétre. Ha tehát pár hétig nem jönnek ki helyesen egy szelvényen se a lottó nyerőszámai hatoslottó nyerőszámai, könnyen felhalmozódhat néhány száz millió forint főnyeremény.

A halmozódásos rendszernek számos előnye van: így ugyanis a nyereményalap hétről hétre növekedni tud, ami mind az üzemeltetőnek, mind a játékosnak rendkívül jó hír. Ugyanis a szervező így nagyobb profitot tud realizálni, lévén, hogy többen játszanak, a jóval nagyobb nyeremények miatt pedig a játékosok élete is teljes fordulatot vehet. A halmozódásos rendszer egyébként nem ritka a lottójátékokban.

Hatoslottó nyeremények – Normál vs. kombinációs játék

A normál 6 os lottó játék alatt azt értjük, hogy a játékos normál módon kitölti az alapjátékot, azaz 6 számot választ a 45 lehetőség közül, és ezeket bejelöli a szelvényen X-szel. Egy sorsolás 2023-ban 350 forintba kerül. Természetesen akár 5 héten keresztül is megjátszhatja ugyanazokat a számokat, ebben az esetben 5-ször 350 forintot kell fizetnie.

A hatoslottó kombinációs játékának lényege pedig az, hogy a 6 számnál többet is bejelölhetünk a szelvényen. Ilyenkor fix és kombinációs számokat is meg kell jelölni. Mindegyik kombinációban ott lesz a fix számok egy része, és a fennmaradó helyeket a kombinációs számok töltik ki.

Hatoslottó – A lottóvariációs játékmód

A tapasztalt hatoslottó játékosoknak valószínűleg már nem kell bemutatni a lottóvariációs játékmódot. Ennek az a lényege, hogy a fogadó 6-nál több számmal is játszhat, akár 20-szal is, és így jócskán megnövelheti a nyerési esélyeit. A lottóvariáció azonban hibapontokat tartalmazhat (általában 1–3 között). Ez azt jelenti, hogy hiába több számmal játszunk, a hibapontok általában benne vannak a játékban, és így nagyon ritkán lehet csak telitalálatot elérni.

Persze előfordulhat az is, hogy egy lottóvariációban megjátszott szelvény nem hozza a hibapontokat, és telitalálatos lesz. Ennek a játékmódnak az az egyetlen hátránya, hogy viszonylag sok szelvényt kell megjátszani a nyerési esélyek növeléséhez. Ezért sokan játszanak csoportban, például cégeknél és sportegyesületeknél közösen összedobnak a szelvények árára, hogy nagyobb eséllyel legyen telitalálatuk. Csak mint érdekesség: a paksi kosárlabdacsapat tagjai körülbelül 20 éve 210 szelvényt adtak fel közösen, és meg is nyerték az akkori hatoslottó főnyereményt, és fejenként közel 50 millió forinttal lettek gazdagabbak.

Biztonságos az online hatoslottó?

Az online fogadás és szerencsejáték esetében sok játékos attól fél, hogy szenzitív adatai illetéktelenek kezébe kerülnek a fizetés vagy a játék során. Erre azonban viszonylag kevés az esély. Ha megbízható online kaszinót választasz, a biztonságod miatt nem kell aggódnod.

Hogy honnan lehet eldönteni, hogy egy adott oldal biztonságos-e? Először is, olvasd el az oldalról írt szakértői és felhasználói beszámolókat. Így valós képet kaphatsz a weboldal működéséről. Emellett ügyelj a címsor mellett megjelenő lakat-ikonra. Ez jelzi ugyanis az SSL-kapcsolatot, ami egy titkosított kommunikációs mód a felhasználó és az online kaszinó weboldala között.

Ha pedig úgy döntesz, hogy a hivatalos Szerencsejáték Zrt.-féle 6 os lottó játékban próbálnál szerencsét, egészen biztosan nincs miért aggódnod. Ez a társaság ugyanis az egyik legelismertebb szereplő a hazai szerencsejáték-szcénában, és weboldaluk is teljesen biztonságos módon működik. Minden adatot az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezelnek, amit az oldalon bármikor elolvashatsz.

Egyéb játékkategóriák a 6-os lottó oldalakon

Az online kaszinós hatoslottóban az a legjobb, hogy a játékkínálat általában rendkívül széles és több kategóriából áll, tehát bármikor dönthetsz úgy, hogy inkább kipróbálsz egy nyerőgépet, ha nem jöttek be a 6 os lottó nyerőszámok.

A legtöbb online kaszinó kínálatából a lottó többi változata sem hiányozhat, és rengeteg egyéb érdekesség közül is válogathatunk. A legnépszerűbb kategóriának kétségkívül a nyerőgépek számítanak – itt a félkarú rabló modern változatai találhatók. A kaszinó játékok online azonban tematikában, funkcióban és stílusban is teljesen eltérők lehetnek, így garantált a hosszan tartó szórakozás.

A nyerőgépek és a lottó mellett rendkívül népszerűnek mondható az asztali játékok kategóriája. Itt olyan klasszikusok szerepelnek, mint például a rulett, a póker vagy a blackjack, és főként ezek gépi változatai. Ha viszont valami még izgalmasabbra vágysz, érdemes lehet kipróbálni az élő játékokat. Ezeket ugyanis valós időben közvetítik az osztók és krupiék, így valódi, hamisítatlan kaszinóhangulatot kapnak a játékosok. Nem jöttek be helyesen a hatoslottó nyerőszámai ma? Semmi gond, próbálkozz egy másik játékkal!

Hatoslottó húzás – Érdekes statisztikák a játék történetéből

A hatoslottó történetének közel 30 éve alatt számos érdekes statisztikát láthattunk már, amiről mindenképp érdemes említést tenni. Tudtad például, hogy az első sorsolás 1988. október 29-én volt? Bár a kezdetben nem számított olyan népszerűnek a játék, hamar ráéreztek a magyarok, és viszonylag elterjedtté vált, hogy valaki az ötöslottó mellett egy hatoslottó szelvényt is felad. Íme néhány további érdekes statisztika a hatoslottó történetéből:

Eddigi legnagyobb hatoslottó nyeremény 3 165 377 480 forint (2021)
Egy sorsoláson elért legtöbb telitalálat 4 darab (2008)
Egy évben feladott legtöbb telitalálatos szelvény 18 darab (2009)

A játék története tehát tele van legekkel, és ki tudja, még az is lehet, hogy a hatoslottó nyerőszámok mai húzása után te is bekerülsz a játék történetébe.

Hatoslottó joker játék

A hatoslottó esetében rendkívül népszerű a joker játék is. Ennek az a lényege, hogy a játékos jobbról balra eltalálja a jokersorsoláskor kihúzott 6 számot. Ha két számot helyesen eltalálunk, már akkor is szép summával távozhatunk, ám minél többet találunk el helyesen, annál nagyobb összeget nyerhetünk.

A fogadó dönthet úgy, hogy saját maga választja ki a jokerszámokat, de a szerencséjét akár a gépre is bízhatja. Ebben az esetben véletlenszerűen választja ki a gép a jokerszámokat. A szelvény feladása után csak a szokásos közvetítést kell követni, hiszen ott kiderül a hatoslottó joker játék eredménye is. Természetesen a jokerszámok is megtalálhatók a sorsolás után az interneten.

Bőkezű online hatoslottó bónuszok

Ha úgy döntesz, hogy a hatoslottó hivatalos, állami változatát próbálod ki, sajnos nem válthatsz be semmilyen bónuszt játék előtt. Amennyiben viszont egy online kaszinó felületén próbálnál szerencsét, rengeteg bőkezű bónuszt válthatsz be. Ezek a promóciók kiegészíthetnek egy befizetést, adhatnak ingyen pörgetéseket és más jutalmakat is. Azonban fontos hozzátenni azt is, hogy ez nem az a hatoslottó, amit a lottózókból ismersz. Ennek ellenére szinte minden online kaszinó kínálatában található valamilyen lottó típusú játék. Ha úgy döntesz, egy online kaszinó oldalán kezdesz el lottózni, az alábbi bónuszokkal találkozhatsz:

 • Online kaszinó üdvözlő bónusz – Az üdvözlő bónusz gyakorlatilag mindegyik online kaszinó oldalán elérhető, de csakis az új játékosok számára. Az üdvözlő bónusz általában 100%-kal növeli meg az első befizetés összegét egy bizonyos értékhatárig, és van, hogy ehhez még ingyenes pörgetések is járnak. Ha kipróbálnád a hatoslottó online változatát, ezt a promóciót mindenképp érdemes beváltani.
 • Napi/heti/havi feltöltési bónusz – A feltöltési bónusz szintén viszonylag gyakori bónusznak számít az online kaszinók promóciós kínálatában. Ennek az ajánlatnak az a lényege, hogy ha egy adott napon/héten/hónapban töltik fel a játékosok az egyenlegüket, az online kaszinó valamennyivel kipótolja a befizetett összeget.
 • VIP-bónusz – Az online kaszinó VIP-bónusz remek választás lehet azoknak, akik viszonylag gyakran látogatnak el valamelyik online kaszinó oldalára. A játékosok játék közben pontokat gyűjtenek, melyekkel magasabbra léphetnek a VIP-ranglétrán. Minél magasabb szintet foglalnak el, annál nagyobb jutalmakban lehet részük. Ezek lehetnek például ingyenes pörgetések, személyre szabott ajánlatok, személyi menedzser és egyéb bőkezű jutalmak.
 • Ingyenes pörgetések – Ha nemcsak a hatoslottó nyerőszámai, de a nyerőgépek is érdekelnek, az ingyenes pörgetések bónuszt neked találták ki. Az ingyenes pörgetéseket a kaszinók egy megadott nyerőgépre adják előre meghatározott számban és értékben. Általában azt is megszabják, hogy mekkora összeget lehet nyerni az ingyenes pörgetésekből, és hányszor kell megforgatni a nyereményeket.
 • Kripto-bónusz – Egy viszonylag új bónusz, amelyet elsősorban azoknak találtak ki, akik valamilyen kriptovalutával teljesítenek befizetést. A kripto-kaszinókban egyébként olyan játékokkal is játszhatsz, amikkel máshol nem, de természetesen a 6-os lottó ezeken az oldalakon is mindig elérhető.
 • Befizetés nélküli bónusz – A befizetés nélküli bónusz jó választás lehet azoknak, akik valódi pénz kockáztatása nélkül szeretnék kipróbálni, mire is képes egy online kaszinó. Sajnos ez a bónusz manapság már rendkívül ritka, inkább a 2000-es évek elején volt népszerű. Ha találunk is valamilyen befizetés nélküli bónuszt, azt valószínűleg ingyenes pörgetések formájában fogják odaadni a kaszinók.

Ha beváltanád valamelyik online kaszinós bónuszt, először látogass el a választott kaszinó promóciós oldalára. Ezt általában a „Promóciók” vagy „Bónuszok” fülre kattintva teheted meg. Ezután nincs is más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb bónuszt. Olvasd el alaposan a promócióban való részvétel feltételeit, nézz utána a megforgatási követelményeknek stb. Ha még mindig úgy gondolod, hogy megfelel a bónusz neked, kattints a „Beváltom” gombra, vagy add meg a szükséges bónuszkódot befizetéskor.

Összegzés

Bár vannak ennél jóval érdekesebb és izgalmasabb szerencsejátékok, úgy tűnik, a hatoslottó még sokáig a magyarok egyik kedvenc lottójátéka marad. Bár a nyeremények jóval kisebbek, mint a nagytestvérnek számító ötöslottóban, azért az a pár száz millió forint sem csekély összeg, amelyet a szerencsés 6 os lottó játékosok hazavihetnek. A játék ráadásul ma már interneten és alkalmazáson keresztül is elérhető, így a népszerűség jó darabig valószínűleg még nem fog csökkenni. A 6-os lottó nyerőszámok húzását a mai napig rengeteg ember követi a vasárnapi ebéd után.

A hatoslottó másik nagy előnye, hogy nemcsak a Szerencsejáték Zrt. felületén, hanem számos online kaszinóban is található ehhez hasonló játék. A friss hatoslottó nyerőszámok sorsolásáról így semmiképp nem maradhatunk le, hiszen a kaszinók e-mailben értesítenek a nyertes szelvények esetén. Ráadásul ha egy online kaszinóban próbálnád ki a 6 os lottó internetes változatát, már a regisztrációt követően, az első befizetéskor beválthatsz egy bőkezű üdvözlő bónuszt, így még több pénzzel kezdhetsz el lottózni. Ha szereted a hatoslottó hagyományos, lottózóból ismert változatát, az internetes verzióban sem fogsz csalódni!

Hatoslottó – Gyakran ismételt kérdések

Mely oldalakon érhető el a 6-os lottó?

Hatoslottóhoz hasonló játék számos online kaszinó kínálatában elérhető, ám az eredeti magyar hatoslottó kizárólag a Szerencsejáték Zrt. portfóliójában található meg. A játékot játszhatod az Okoslottó alkalmazáson keresztül, valamint az interneten és lottózóban is megrakhatók a hatoslottó számai.

Mikor derülnek ki a hatoslottó friss nyerőszámai?

A hatoslottó sorsolás nyerőszámai vasárnap délután 4 órakor derülnek ki a Duna TV-n. Továbbá interneten és alkalmazáson keresztül is elérhetők a 6 os lottó mai nyerőszámai, valamint a hatoslottó 30 hét számai is, ha a korábbi eredmények érdekelnek.

Mennyibe kerül egy hatoslottó szelvény?

Egy közelmúltbeli áremelés után 2023-ban az alapjáték ára 350 forint. A fizetendő összeg tehát 350 forint, szorozva az alapjátékok számával, valamint a hetek számával. Ha a normál játékot választod, legfeljebb 20 számmezőt játszhatsz meg.

Milyen bónuszok érhetők el a 6-os lottó online játékhoz?

A Szerencsejáték Zrt. jelenleg nem kínál semmilyen bónuszt a hatoslottó játékhoz. Ennek ellenére rengeteg olyan online kaszinó létezik, ahol játszhatsz 6 os lottó alapú játékokkal. Ezeken az oldalakon gyakran elérhetők különböző bónuszok, például üdvözlő bónusz, VIP-bónusz és pénzvisszafizetési bónuszok is.

Biztonságban vannak az adataim, ha online 6 os lottó játékban részt veszek?

Természetesen igen! Akár a Szerencsejáték Zrt. felületén, akár valamilyen más legális magyar online kaszinóban játszol 6 os lottó alapú játékkal, az adataid biztonságban lesznek. Azonban érdemes odafigyelni arra, hogy a választott weboldal rendelkezzen SSL-titkosítással.

Hol találhatók a 6 os lottó mai nyerőszámai és a hatoslottó nyerőszámok 2022 évre?

A 6-os lottó nyerőszámai mindig elérhetők a Szerencsejáték Zrt. hivatalos oldalán, de akár egy internetes keresőbe is beírhatod a szükséges kulcsszavakat. Ez lehet például „6-os lottó nyerőszámok friss” vagy „hatoslottó nyerőszámok 17 hét”, attól függően, hogy épp mit keresel.

Játszható mobilról is a 6 os lottó?

Igen, ma már a Szerencsejáték Zrt. és a legtöbb online kaszinó kínál valamilyen mobilos fogadási vagy játéklehetőséget. A hatoslottó az Okoslottó alkalmazáson keresztül is elérhető, de természetesen a beépített böngészővel, az interneten is megnyithatod a 6 os lottó játékot, ha nem szeretnél külön appot letölteni.

Vannak olyan számok, amelyek nagyobb eséllyel jönnek ki a 6 os lottó sorsolás közben?

Bár vannak különböző stratégiák, fontos tisztázni, hogy a 6 os lottó szerencsejáték, így nem létezik tuti stratégia. Azonban érdemes kerülni azokat a számokat, amiket gyakran megjátszanak az emberek, hiszen így lehet, hogy több szelvényen is ott lesznek a hatoslottó nyerőszámai, és a nyereményen osztoznotok kell.

Játszhatok más típusú lottójátékokkal is a hatoslottó oldalakon?

Természetesen igen! A hatoslottó egy a sok lottójáték közül, és az interneten rengeteg különböző változat fellelhető. A magyarok körében a legnépszerűbb talán az ötöslottó, de sokan játszanak skandináv lottót és Eurojackpotot is. Az internetes fogadás és kaszinózás egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg különböző játék közül válogathatsz.