Online Casino > Az Első Alkalommal Játszók Által Elkövetett Gyakori Hibák

Az Első Alkalommal Játszók Által Elkövetett Gyakori Hibák

Új játékosnak lenni mindig nehéz, és természetesen mindenki követ el hibákat, viszont ha valódi pénzes befizetést igénylő szerencséhez köthető játékról van szó vannak olyan dolgok amiket sokan elkövetünk, ezzel hátrányt okozva magunknak.

Cikkünkben összeszedtük azokat a legfontosabb dolgokat amelyekre érdemes figyelned, ha még kezdő játékosként új vagy a szerencsejátékok világában. Minden olyan fontos részletet taglalunk, amely alapvető fontosságú a játékok alatt, és megnézünk minden olyan gyakran elkövetett hibát, amit érdemes elkerülni, hogy könnyebben koncentrálhass a nagy nyereményekre helyette.

A legfontosabb tudnivalók új játékosoknak

Ha még kezdő vagy, könnyen elveszhetsz az ajánlott kaszinók, a fellelhető játékok és a jobbnál jobb ajánlatok között, de vannak olyan dolgok amelyek segíthetnek és lépésről lépésre elkísérhetnek az úton amely segít abban, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő kaszinót.

Természetesen vannak olyan nyilvánvaló dolgok, amire mindenki gondol, így például, hogy mekkora játékmennyiség érhető el az adott kaszinóban, de vannak olyan kevésbé nyilvánvaló tényezők amire nem biztos, hogy gondolnál kezdőként, például az RTP vagy a volatilitás vagy épp az, hogy elakadás esetén nem mindegy milyen módon, és milyen nyelven elérhető az ügyfélszolgálat.

Engedélyek és megbízhatóság

Amennyiben minőségi kaszinóval van dolgunk, a weboldal alján minden esetben feltűntetésre kerül a kaszinó Felügyelő Szervezete, és a játékok ellenőrzésével kapcsolatos információkat is mind megtalálhatjuk egy rövid keresés után. Az első és legfontosabb szabály online kaszinó választás esetén, hogy csak olyan felületre fizessünk be, ahol találunk ellenőrző szervezeteket, mert csak így tudjuk biztosítani a játékok tisztaságát, és így kerülhetjük el azt, hogy csalás áldozatai legyünk.

Játékok

Az egyik legnyilvánvalóbb kaszinó választásnál, amit pár kattintással ellenőrizni is tudsz, hogy a választott kaszinóban milyen mennyiségben érhetőek el a bizonyos játékok, így például a nyerőgépek aránya, a póker, a blackjack, rulett és a baccarat, vagy akár az élő kaszinó részleg. Attól függően, hogy téged milyen játék érdekel a leginkább, külön arra is fektetheted a hangsúlyt, hogy abból a játékból mennyi elérhető, illetve hogy milyen gyakran növelik a játékok számát.

A játékok fejlesztői

A legnépszerűbb fejlesztők a legtöbb esetben nem véletlen kapták meg az első helyeket a népszerűségi listán, így érdemes arra is külön figyelned, hogy a választott kaszinóban milyen fejlesztők játékai érhetőek el. Ha például azt tapasztalod hogy a Microgaming, a Netent, a Pragmatic Play játékai fellelhetőek, adhatsz egy plusz pontot a kaszinónak.

RTP

A játékoknak minden esetben utána tudsz nézni, így érdemes megtudnod választás esetén, hogy milyen kifizetések mellett érhető el a játék. Az RTP, azaz a Return to Player megmutatja, hogy százalékos arányban milyen gyakran biztosít kifizetéseket az adott játék, ahogy a volatilitás fogalma azt mutatja meg, hogy milyen gyakran kaphatsz nyereményeket.

Ha például a volatilitás magas, kevesebbszer de nagyobb összegre tehet jogosulttá a játék, ha pedig alacsony, kisebb de többszöri kifizetést biztosíthat. Az RTP-nél pedig arra érdemes figyelni, hogy amennyiben egy adott nyerőgép 95 % -os RTP szintjét sem éri el, érdemes másikat keresni, mert ebben az esetben 5% -os előnyben van a játék a felhasználóhoz képest.

Néhány tipp, ami segíthet

  • Keresd a magas RTP -vel rendelkező játékokat
  • Értsd meg a játékot, mielőtt kipróbálod
  • Figyelj arra, mekkora téten indítod el a játékot
  • Próbáld ki a játékot demó verzióban, befizetés nélkül is
  • Keresd azokat a kaszinókat, ahol a nap 24 órájában elérhető az ügyfélszolgálat
  • Mindennek olvass utána, mielőtt megérzés alapján döntenél
  • Soha ne az első lehetőséget válaszd, keresd meg a legjobbat
  • Keresd a minőségi fejlesztőket, a legjobb játékélmény érdekében

Tanulj mások hibáiból

Azt mondhatjuk, hogy elég pár fontosabb tényt figyelembe venni ahhoz, hogy biztonságos úton indulhass el a kaszinójátékok világában, viszont ezek óriási segítségek lehetnek, hogy a későbbiekben elkerülhesd a kellemetlenségeket. Bár mindenki számára más lesz lényeges, vannak dolgok amik mindenkinek fontosak lehetnek.

Szerző
author
Article by Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.