Online Casino > Aztec Idols

Aztec Idols Online Nyerőgép Ellenőrzése

A pénzről
RTP 94.15
Betways 15
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény x22725
Min. Tét 0.01
Max. Tét 75
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 13.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 08.11.2012
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

Magas, 96,65%-os RTP arány
Az első 'Rich Wilde' nyerőgépes játék
5,000 x tét maximális nyeremény

Hátrányok

Több bónusz funkciót is igényelhetne

Bár az aztékok legendás városát, El-Dorádót, ahol a híresztelések szerint több arany rejlik, mint amennyit bárki el tudna képzelni a mai napig sem sikerült megtalálni, talán neked most nagyobb szerencséd lesz az Aztec Idols online nyerőgép játékban. A kiváló zenei és grafikai hangulatú slot játékban 5 tárcsán, 3 sorban, 15 nyerővonalon pörgetheted ki a nyertes szimbólumokat, és részesülhetsz az aztékok arányából. A játékot nagyon kicsiny tétben vagy akár pörgetésenkénti 150 dolláros tétben is lehet játszani, így az minden játékos számára élvezhető lehet. Gyakorlatilag minden online kaszinó Magyarország lehetőséget ad arra, hogy belevessük magunkat a hihetetlen hangulatba ezzel a nyerőgéppel.

Téma – irány a dél-amerikai dzsungel az arany titkokat keresve

Aztec Idols online nyerőgépAz azték témájú Aztec Idols nyerőgép volt a Play ‘n GO első játéka, amelyben az ikonikus kalandor, Rich Wilde szerepelt. A Play ‘n GO 2012 novemberében jelent meg, majd alig több mint 3 évvel később, 2016 januárjában adta ki az ikonikus Book of Dead nyerőgépet. Az Aztec Idols egyben a 2014 októberében megjelent Pearls of India előzménye is.

A dél-amerikai dzsungelben játszódó történet szerint a vakmerő kalandor, Rich Wilde arany titkokat keres. Az Indiana Jonesra igencsak hasonlító tárcsák sűrű lombok között helyezkednek el. A hangsáv ritmusos, madárhangokkal és dobok dobolásával pörögnek a tárcsák. Az igazat megvallva a NetEnt Gonzo’s Questjére emlékeztet.

A tárcsákon azték stílusú A, K, Q, J és 10-es királyi figurákat láthatsz. Aztán vannak állatszobrok, jáde maszkok, kőszobrok és aranyszobrok. Az aranyszobor szimbólum a legjobban fizető szimbólum, 2, 3, 4 vagy 5 kombinációban 0,33, 3,33, 13,33 vagy 66,66-szoros tétet ad.

Az Aztec Idols a Rich Wilde Wild szimbólummal is rendelkezik, amely bármely fizető szimbólumot helyettesít, és segít nyerő kombinációkat alkotni. Fontos, hogy a Rich Wilde 0,66, 6,66, 66,66 vagy 333,33-szoros tétet fizet 2, 3, 4 vagy 5 nyerővonalon történő megjelenés esetén. Egy Rich Wilde Wildokkal teli képernyő 5 000-szeres tét kifizetést eredményez. További szimbólumok közé tartozik az arany piramis bónusz scatter és a Sunstone Free Spins scatter.

Mi teszi egyedivé az Aztec Idols nyerőgépet?

Milyen üdvözlő bónuszok érhetők el egy nyerőgépen? Ezen a nyerőgépen a szimbólumok a szokásos betűk és számok mellett, különböző azték istenségeket és egyéb izgalmas mitikus lényeket ábrázolnak. A játék talán legizgalmasabb extra funkciója, hogy a játékosnak minden nyertes pörgetés után lehetősége van akár megnégyszerezni a nyereményt. Erre a jobb alsó sarokban található gamble funkció biztosít lehetőséget.

A gamble funkció aktiválásával egy kis ablak jelenik meg amelyen egy lefordított franciakártya található. A játékosnak vagy azt kell megtippelnie, hogy a kártya piros vagy fekete színű-e, vagy azt, hogy a kártya szív, pikk, treff vagy káró-e. Sikeres tippelés esetén az előbbi esetben a játékos a nyeremény dupláját kapja kézhez, míg az utóbbi esetben a nyeremény négyszeresét. Sikertelen tippelés esetén az adott körben szerzett nyeremény azonban elveszik.

Ezen kívül a játékban a sok online nyerőgépben megszokott bónusz körök és nyereményszorzók és egyéb minijátékok is megtalálhatóak. Három arany templom szimbólum kipörgetésével például, a játékosok előtt megnyílik El-Dorado titkos temploma, ahol a játékosnak magát a vakszerencsére bízva kell megpróbálnia kiválasztani a legértékesebb jutalmakat.

Speciális Szimbólumok

Aztec Idols onlineA játék logója ennél a gépnél is kipörgethető wild szimbólumként funkcionál. A wild szimbólum a táblán feltűnve felveheti bármely más a győztes kombinációhoz hiányzó szimbólum szerepét, így győztes kombinációt alkotva.

El-Dorado már említett színarany temploma scatter szimbólumként szolgál, három kipörgetése esetén a játékosnak a már említett minijátékra lesz lehetősége.

Az aztékok különleges, kör alapú naptára szintén scatter szimbólumként szolgál. Három kipörgetése után a játékosok extra nyereményekben és ingyenes bónusz körökben részesülnek. Ezen bónusz körök alatt még a szokásosnál is nagyobb lehet a nyeremények kipörgetésének az esélye, így a játékos valódi jutalomesőben részesülhet.

Hogyan kell játszani

A játékmenet Dél-Amerika rendkívül színes bozótosában játszódik, a háttérben pedig merészen egy aranyszínű piramis-templom áll. Az Aztec Idol videójáték nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 15 nyerővonallal rendelkezik, amelyeket kiválaszthatsz, és amelyekre tétet tehetsz. Van a Bet Max gomb, amely segít beállítani és automatikusan a legmagasabb téttel játszani.

A képernyő alján található Érmeérték, Érmék és Vonalak gombok kombinációjának beállításával a többi köztes összeggel is játszhatsz. Minden egyes pörgetésnél legalább 0,15 € és legfeljebb 18,75 € tétet tehetsz fel. A képernyő jobb alsó sarkában található a Pörgetés gomb, nyomd meg, hogy elkezdj játszani a játékkal. Az AUTOPLAY gomb lehetőséget nyújt arra, hogy akár 100 automatikus pörgetést válasszon.

A Bet Max opció és a sima animációk csak az asztali verzióban érhetőek el, a mobil verzióban nem. Ezért a játékmenet inkább az asztali verzióhoz illeszkedik.

Aztec Idols bónusz funkciók

Az Aztec Idols bónusz a Pick-the-Idols bónuszjátékkal kezdődik, amelyet 3 arany piramis szimbólumnak a 3., 4. és 5. tárcsán való landolásával aktiválhatunk. Amint a funkció beindul, arany bálvány szimbólumokat kell választanod, és minden egyes választott bálványért nyereményt kapsz. Minden itt elérhető nyeremény akár a teljes téted 150-szerese is lehet, ami hozzáadódik a nyereményeidhez. Ez a bónusz akkor ér véget, amikor minden egyes bálványból porfelhő árad ki.

A Sunstone Free Spins funkció akkor aktiválódik, ha egyszerre 3 Sunstone scattert érsz el az 1., 3. és 5. tárcsán. Ez a téted 5x-ének megfelelő nyereményt kínál. Amint aktiválódik, a Sunstone megpördül, hogy felfedjen egy extra scatter szimbólumot, ami után megáll. Az Extra Scatter szimbólum bármilyen szimbólum lehet, kivéve a vad, a piramis és a napkő szimbólumokat. Az Extra Scatter szimbólum a nyereménytáblán szereplő szimbólumok szerint fizet. Ebben a funkcióban nem lehet több ingyenes pörgetést újraaktiválni.

Aztec Idols Mobile

Bár eredetileg 2012-ben jelent meg, a Play ‘n GO azóta a legújabb HTML5 technológiával újította fel az Aztec Idols nyerőgépet. Ez azt jelenti, hogy mobilon, laptopon, PC-n és táblagépen való játékra optimalizálták. A mobilos/okostelefonos játékosok iOS, Android és Windows készülékekkel merészkedhetnek a dél-amerikai dzsungelbe.

Összegzés

Az Aztec Idol’s egy remek nyerőgép haladók számára, és azon kezdők számára, akik nem ijednek meg a minijátékok nyújtotta változatos játékmenettől. Bár kétségtelen, hogy a játékban többféle minijáték is elérhető, ezek rendkívül egyszerűen követhetőek, szórakoztatóak és ami még ennél is fontosabb, remek nyereményekkel kecsegtetnek, így ezeknek inkább motiváló, mintsem elriasztó tényezőként kéne szolgálniuk. A viszonylag alacsony számú nyerővonal szintén egyszerűbben követhetővé teszi a játékmenetet.

Egyes szimbólumkombinációk kipörgetésével a játékosok a megtett tét több, mint ezerszeresét is megnyerhetik, így kétségtelen, hogy az Aztec Idol’s a haladók, illetve a nagy nyeremények lehetőségét üldözők számára is kiváló opció.  A játékot a Play’n’GO csapata készítette.

GYIK

Hogyan játszhatok Aztec Idols ingyen?

A nyerőgépek ingyenes játéka soha nem jelent problémát. Egyszerűen kiválaszthatod a legjobbra értékelt online kaszinóink egyikét, rákereshetsz az Aztec Idols-ra, és választhatod, hogy demó módban játszol vele. Ezután demó pénzed lesz, amivel játszhatsz - és addig játszhatsz, ameddig csak szeretnél! Amikor készen állsz a valódi játékra, egyszerűen csak igényeld az üdvözlő bónuszodat, és pörgesd magad a nagy nyereményekhez!

Az Aztec Idols a legjobb online nyerőgép?

Az, hogy az Aztec Idols a legjobb nyerőgép-e az Ön számára, attól függ, hogy Ön milyen típusú játékos. Ha high roller vagy, akkor valószínűleg egy magas volatilitású nyerőgépet szeretnél játszani, hogy hatalmas nyereményeket érj el, míg ha low roller vagy, akkor valószínűleg egy alacsony volatilitású nyerőgépet fogsz előnyben részesíteni, hogy gyakrabban nyerhess. Ahhoz, hogy megtudd, hogy ez a legjobb nyerőgép-e számodra, egyszerűen ki kell próbálnod, és meglátod, hogy tetszik-e vagy sem.

Hogyan nyerhetek valódi pénzt az Aztec Idols játékkal?

Ha igazi izgalmakra vágysz, akkor az Aztec Idols valódi pénzben való játékát érdemes kipróbálnod, mert így nyerhetsz igazi moolah-t. Nézd meg a toplistákat itt a GoodLuckMate-en, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb kaszinót, fizess be, keresd meg a játékot, és szoríts, hogy a szerencse hölgye a te oldaladon álljon!

Játszhatok Aztec Idols bónuszpénzzel?

Ha elég szerencsés voltál ahhoz, hogy bónuszt igényelhess egy kaszinóban, akkor a bónuszpénzedet szinte minden nyerőgépen felhasználhatod. Nagyon kevés kivétel van, és ha ez Aztec Idols nem játszható bónuszpénzzel, akkor egyszerűen végigjátszhatod az esetleges fogadási követelményeket egy másik nyerőgépen, majd elindíthatod ezt a játékot, amint valódi pénz van a számládon.