Aztec Idols

Aztec Idols

A pénzről

RTP 94.15
Betweys 15
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény x22725
Min. Tét 0.01
Max. Tét 75

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 08.11.2012
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

Bár az aztékok legendás városát, El-Dorádót, ahol a híresztelések szerint több arany rejlik, mint amennyit bárki el tudna képzelni a mai napig sem sikerült megtalálni, talán neked most nagyobb szerencséd lesz az Aztec Idols online nyerőgép játékban. A kiváló zenei és grafikai hangulatú slot játékban 5 tárcsán, 3 sorban, 15 nyerővonalon pörgetheted ki a nyertes szimbólumokat, és részesülhetsz az aztékok arányából. A játékot nagyon kicsiny tétben vagy akár pörgetésenkénti 150 dolláros tétben is lehet játszani, így az minden játékos számára élvezhető lehet. Gyakorlatilag minden online kaszinó Magyarország lehetőséget ad arra, hogy belevessük magunkat a hihetetlen hangulatba ezzel a nyerőgéppel.

Mi teszi egyedivé az Aztec Idols nyerőgépet?

Milyen üdvözlő bónuszok érhetők el egy nyerőgépen? Ezen a nyerőgépen a szimbólumok a szokásos betűk és számok mellett, különböző azték istenségeket és egyéb izgalmas mitikus lényeket ábrázolnak. A játék talán legizgalmasabb extra funkciója, hogy a játékosnak minden nyertes pörgetés után lehetősége van akár megnégyszerezni a nyereményt. Erre a jobb alsó sarokban található gamble funkció biztosít lehetőséget.

A gamble funkció aktiválásával egy kis ablak jelenik meg amelyen egy lefordított franciakártya található. A játékosnak vagy azt kell megtippelnie, hogy a kártya piros vagy fekete színű-e, vagy azt, hogy a kártya szív, pikk, treff vagy káró-e. Sikeres tippelés esetén az előbbi esetben a játékos a nyeremény dupláját kapja kézhez, míg az utóbbi esetben a nyeremény négyszeresét. Sikertelen tippelés esetén az adott körben szerzett nyeremény azonban elveszik.

Ezen kívül a játékban a sok online nyerőgépben megszokott bónusz körök és nyereményszorzók és egyéb minijátékok is megtalálhatóak. Három arany templom szimbólum kipörgetésével például, a játékosok előtt megnyílik El-Dorado titkos temploma, ahol a játékosnak magát a vakszerencsére bízva kell megpróbálnia kiválasztani a legértékesebb jutalmakat.

Speciális Szimbólumok

A játék logója ennél a gépnél is kipörgethető wild szimbólumként funkcionál. A wild szimbólum a táblán feltűnve felveheti bármely más a győztes kombinációhoz hiányzó szimbólum szerepét, így győztes kombinációt alkotva.

El-Dorado már említett színarany temploma scatter szimbólumként szolgál, három kipörgetése esetén a játékosnak a már említett minijátékra lesz lehetősége.

Az aztékok különleges, kör alapú naptára szintén scatter szimbólumként szolgál. Három kipörgetése után a játékosok extra nyereményekben és ingyenes bónusz körökben részesülnek. Ezen bónusz körök alatt még a szokásosnál is nagyobb lehet a nyeremények kipörgetésének az esélye, így a játékos valódi jutalomesőben részesülhet.

Összegzés

Az Aztec Idol’s egy remek nyerőgép haladók számára, és azon kezdők számára, akik nem ijednek meg a minijátékok nyújtotta változatos játékmenettől. Bár kétségtelen, hogy a játékban többféle minijáték is elérhető, ezek rendkívül egyszerűen követhetőek, szórakoztatóak és ami még ennél is fontosabb, remek nyereményekkel kecsegtetnek, így ezeknek inkább motiváló, mintsem elriasztó tényezőként kéne szolgálniuk. A viszonylag alacsony számú nyerővonal szintén egyszerűbben követhetővé teszi a játékmenetet.

Egyes szimbólumkombinációk kipörgetésével a játékosok a megtett tét több, mint ezerszeresét is megnyerhetik, így kétségtelen, hogy az Aztec Idol’s a haladók, illetve a nagy nyeremények lehetőségét üldözők számára is kiváló opció.  A játékot a Play’n’GO csapata készítette.

Vissza a tetejére