Online Casino > Blackjack 21 Switch

Útmutató a Blackjack 21 Switch Online Játékhoz

A pénzről
RTP 99.39
Betways N/A
Eltérés N/A
Layout NA
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét
Max. Tét
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás N/A
Típus Card games
Téma none
Technológia FLASH
Tulajdonságok

Előnyök

Szórakoztató és izgalmas játék
Sokféle nyerési lehetőség
Könnyen tanulható és játszható

Hátrányok

Függőséget okozhat

A Playtech Blackjack Switch nevet viselő játéka egy online blackjack játék, amelyben olyan lehetőségek is feltárulnak, amelyre régóta vágynak a blackjack játékosok. Lehetőség van a kártyák cserélgetésére vagy éppen a kooperációra is, így jelentősen megnőhet a siker esélye. Ez egy véletlenszám-generálással működő játék, tehát csak mi játszunk. A jobb élményt néhány animációval is fokozzák, de ezeket természetesen ki is kapcsolhatjuk. Ami különleges a játékban, az az, hogy majdnem 100%-os RTP értéke van és több izgalmas bónusz funkciója. Olvassa el a felülvizsgálatot, válassza ki az online kaszinó és nyerni online rések!

A nyerés lehetősége és a játék menete a Blackjack Switch játékában

Blackjack 21 SwitchA játék megkezdéséhez érméket kell választanunk az asztal felületének bal alsó részén látható zsetonok közül. Ezután ezeket a zsetonokat a három lehetséges hely valamelyikére kell helyezni, ezek a két kézre vonatkozó körök illetve a Super Match nevet viselő kör. Csak akkor nyerhetünk Super Match nyereményeket, ha fogadunk rájuk. Ha megtettük a tétünket, akkor csak a Deal gombra kell kattintani az osztás elkezdéséhez. Két kártyát kapunk mindkét kézbe és egy számlálót a kezek mellé. Ekkor dönthetünk, hogy megállunk, emelünk vagy duplázunk. Ezután az osztó megmutatja a saját kártyáit és egészen addig húzni fog, amíg nem éri el a szoft 17-et.

Hogyan kell játszani a Blackjack 21 Switchet?

A Blackjack 21 Switch a képernyődön egy szabványos asztalt kínál két fogadási körrel, amelyeket az összes szokásos blackjack szabály és funkció vesz körül. Az asztalt körülvevő fakeret tartalmazza a fogadási lehetőségeket különböző zsetonértékekkel, valamint a játékopciókat, amelyek egy kör során változnak.

Egy kör indításához tegyen azonos értékű tétet mindkét körbe, és nyomja meg az osztás gombot. A virtuális osztó a szokásos módon 2 lapot ad minden hasra, valamint egy felfordított és egy lefordított kártyát a háznak.

A lapok tetején megjelenő kártyák cserélhetők a játékosok kezei között. Ezért a leosztás értéke bármikor megváltoztatható úgy, hogy mindkét leosztás értéke előnyös legyen. A játékosok továbbra is felvehetnek új kártyákat, ha bármelyik kezükön megnyomják az ütés gombot, kezdve a jobb oldali kézzel, mint a többkezes blackjack legtöbb változatánál.

Stratégia valódi pénzben való játék esetén

Mi a legjobb Blackjack 21 Switch stratégia, ha valódi pénzben játszol? A magas RTP azt jelenti, hogy az alapjátékhoz való ragaszkodás alacsony kockázatú megközelítés. Ha extra izgalmat és volatilitást szeretnél hozzáadni, akkor beiktathatod a melléktétet.

El tudja érni, hogy a kártyaváltás lehetősége az előnyére váljon? Ez akkor jelent előnyt, ha tudod, hogyan használd ki. Ehhez meg kell értenie az egyes különböző lapok relatív erejét. Ezért fontos a blackjack-stratégiák alapos ismerete, ha itt jól akarsz játszani.

Extra funkciók a Blackjack Switch játékában

Blackjack 21 Switch Online NyerőgépekA Blackjack Switch játékának legjobb extra funkciója a kártyák cserélésének lehetősége. Az első kártya mindkét kézben zárolásra kerül, ezeket nem cserélhetjük. Viszont mindkét kezünkben lecserélhetjük a második lapot. Így akár már a legelején nyerhetünk blackjacket vagy nagyobb esélyt adhatunk magunknak a sikerre. Ha fura első két lapot kaptunk, simán cseréljük le a második lapot. Bónuszfogadások tekintetében a Super Match az egyetlen. Ebben akkor nyerhetünk, ha az első négy lapunkban van legalább egy pár.

A Blackjack Switch kockázati szintje és RTP értéke

A Blackjack Switch játékában az RTP érték, azaz a játékos visszatérítési ráta 99.92%, ami rendkívül magas. Azt jelenti, hogy minden megjátszott 1000 forintunkból egy meg nem határozható periódus alatt 999.2 forintot vissza fogunk nyerni. Ha komoly nyereményre vágyunk, akkor viszont kockáztatnunk kell, hiszen a Super Match fogadással tudjuk a legnagyobbakat nyerni.

Blackjack Switch Android vagy éppen iOS készüléken

A Blackjack Switch játékát természetesen mobil eszközökről is játszhatjuk, függetlenül attól, hogy Android vagy éppen iOS operációs rendszer van az adott készüléken. Az sem számít, hogy egy nagyképernyős tabletről vagy kisképernyős mobilról akarunk játszani. A játék elérhető online kaszinók mobil böngészős verziójában, de akár az online kaszinók natív applikációjában is.

Valódi KaszinoWorld játékosok véleménye

Blackjack 21 Switch Online“Nemrég kaptam meg a Blackjack 21 Switch Slot-ot, és imádom! Nagyon szórakoztató játszani, és remek módja annak, hogy elüssük az időt. A grafika nagyszerű, a játékmenet pedig zökkenőmentes. Mindenképpen ajánlom ezt a terméket!”Lengyel Attila, Debrecen

Blackjack 21 Switch Nyerőgépek“Nemrég kaptam meg a Blackjack 21 Switch Slot-ot és imádom! Remek módja annak, hogy egy kis extra gyakorlatot szerezzek anélkül, hogy kártyákkal kellene foglalkoznom. A switch slot nagyon hasznos, mert mozgásban tartja a játékot, és szórakoztatóbbá teszi azt. Mindenképpen ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki egy egyszerű módot keres egy kis extra gyakorlásra.”Sándor Barnabás, Budapest

Konkluzió

Honlapunkon megtalálja a legjobb online kaszinók Magyarország, hogy próbálja ki a nyerőgép. A Blackjack Switch játéka a PlayTech  keze munkáját dicséri és tényleg látható a beleölt energia, nagyszerű játszani a játékkal. A kártyák cserélgetésének funkciója olyan, mintha csalnánk, miközben teljesen szabályos a dolog. Az RTP érték félelmetesen magas, ráadásul a Super Match fogadással még komolyabb nyereményeket is szerezhetünk. A blackjack 1 az 1-ben fizet, ami azért nem a legjobb, de a nyeremények gyakorisága mindenért kárpótolja a játékosokat.

GYIK

Mi az a Blackjack 21 Switch nyerőgép?

A Blackjack 21 Switch Slot a blackjack egy olyan változata, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy váltson az osztóként vagy az egyik játékosként való játék között. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy különböző fogadási stratégiákat használjon ki attól függően, hogy ki ellen játszik.

Hogyan működik a Blackjack 21 Switch nyerőgép?

A Blackjack 21 Switch egy új típusú nyerőgép, amely egy véletlenszerű algoritmust használ a blackjack és a 21 közötti váltáshoz. A játékosnak lehetősége van arra, hogy elfogadja vagy elutasítsa a váltást, a bankszámlájától függően.

Hogyan játszhatok Blackjack 21 Switchet?

A Blackjack 21 Switch nyerőgép a blackjack egy olyan változata, amely 21 lapos paklit használ. A játékosok két lapot kapnak, majd az eredeti lapjuknak megfelelően ütnek vagy állnak. Ha a játékos legyőzi az osztót, akkor a kiosztott lapok száma (plusz 1) alapján pénzt keres. Ha a játékos veszít, akkor a kiosztott lapok száma alapján veszít pénzt (mínusz 1).