Blackjack 21 Switch Online

Blackjack 21 Switch Online

A pénzről

RTP 99.39
Betweys N/A
Eltérés N/A
Layout NA
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét
Max. Tét

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jul. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás N/A
Típus Card games
Téma none
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Playtech Blackjack Switch nevet viselő játéka egy online blackjack játék, amelyben olyan lehetőségek is feltárulnak, amelyre régóta vágynak a blackjack játékosok. Lehetőség van a kártyák cserélgetésére vagy éppen a kooperációra is, így jelentősen megnőhet a siker esélye. Ez egy véletlenszám-generálással működő játék, tehát csak mi játszunk. A jobb élményt néhány animációval is fokozzák, de ezeket természetesen ki is kapcsolhatjuk. Ami különleges a játékban, az az, hogy majdnem 100%-os RTP értéke van és több izgalmas bónusz funkciója. Olvassa el a felülvizsgálatot, válassza ki az online kaszinó és nyerni online rések!

A nyerés lehetősége és a játék menete a Blackjack Switch játékában

A játék megkezdéséhez érméket kell választanunk az asztal felületének bal alsó részén látható zsetonok közül. Ezután ezeket a zsetonokat a három lehetséges hely valamelyikére kell helyezni, ezek a két kézre vonatkozó körök illetve a Super Match nevet viselő kör. Csak akkor nyerhetünk Super Match nyereményeket, ha fogadunk rájuk. Ha megtettük a tétünket, akkor csak a Deal gombra kell kattintani az osztás elkezdéséhez. Két kártyát kapunk mindkét kézbe és egy számlálót a kezek mellé. Ekkor dönthetünk, hogy megállunk, emelünk vagy duplázunk. Ezután az osztó megmutatja a saját kártyáit és egészen addig húzni fog, amíg nem éri el a szoft 17-et.

Extra funkciók a Blackjack Switch játékában

A Blackjack Switch játékának legjobb extra funkciója a kártyák cserélésének lehetősége. Az első kártya mindkét kézben zárolásra kerül, ezeket nem cserélhetjük. Viszont mindkét kezünkben lecserélhetjük a második lapot. Így akár már a legelején nyerhetünk blackjacket vagy nagyobb esélyt adhatunk magunknak a sikerre. Ha fura első két lapot kaptunk, simán cseréljük le a második lapot. Bónuszfogadások tekintetében a Super Match az egyetlen. Ebben akkor nyerhetünk, ha az első négy lapunkban van legalább egy pár.

A Blackjack Switch kockázati szintje és RTP értéke

A Blackjack Switch játékában az RTP érték, azaz a játékos visszatérítési ráta 99.92%, ami rendkívül magas. Azt jelenti, hogy minden megjátszott 1000 forintunkból egy meg nem határozható periódus alatt 999.2 forintot vissza fogunk nyerni. Ha komoly nyereményre vágyunk, akkor viszont kockáztatnunk kell, hiszen a Super Match fogadással tudjuk a legnagyobbakat nyerni.

Blackjack Switch Android vagy éppen iOS készüléken

A Blackjack Switch játékát természetesen mobil eszközökről is játszhatjuk, függetlenül attól, hogy Android vagy éppen iOS operációs rendszer van az adott készüléken. Az sem számít, hogy egy nagyképernyős tabletről vagy kisképernyős mobilról akarunk játszani. A játék elérhető online kaszinók mobil böngészős verziójában, de akár az online kaszinók natív applikációjában is.

Konkluzió

Honlapunkon megtalálja a legjobb online kaszinók Magyarország, hogy próbálja ki a nyerőgép. A Blackjack Switch játéka a PlayTech  keze munkáját dicséri és tényleg látható a beleölt energia, nagyszerű játszani a játékkal. A kártyák cserélgetésének funkciója olyan, mintha csalnánk, miközben teljesen szabályos a dolog. Az RTP érték félelmetesen magas, ráadásul a Super Match fogadással még komolyabb nyereményeket is szerezhetünk. A blackjack 1 az 1-ben fizet, ami azért nem a legjobb, de a nyeremények gyakorisága mindenért kárpótolja a játékosokat.

Vissza a tetejére