Online Casino > Columbus Treasure

Columbus Slot felülvizsgálat: Megéri szeretni ezt a játékot?

A pénzről
RTP 95.2
Betways 10
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény x400
Min. Tét 0.01
Max. Tét 25
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 31.01.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 09.08.2007
Típus Video Slots
Téma Travels
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok FreeSpins, Game history, Multiplier, RTP range, Scatter symbols, Substitution of wining symbols, Wild

A Columbus nyerőgép egy öt tárcsás, kilenc nyerővonalas online slot játék, amely a Novomatic fejlesztőtől származik. A játék témája a híres felfedező, Kolumbusz Kristóf utazásai, akiknek a szimbólumai a tárcsákon jelennek meg. A játékban ingyenes pörgetéseket, wild és scatter szimbólumokat pörgethetsz ki, valamint egy elég jó maximális nyereményt is megnyerhetsz, ha szerencséd van. A játék magyar nyelven is elérhető, és mobil eszközökön is játszható.

Az alábbi táblázatban röviden bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat:

Játék neve Columbus
Fejlesztő Novomatic
Kiadás dátuma 2005
RTP 95.02%
Maximális nyeremény 5000x
Jackpot No
Ingyenes pörgetések Yes
Bónusz játékok No
Nyertes vonalak 10
Sorok 3
Tárcsák 5

Az alábbi Columbus recenze tartalmazza az összes olyan információt és tudnivalót, amit a játék kipróbálása során szereztünk.

Hogyan játssz a Columbus nyerőgépen?

A Columbus slot használata egyszerű és szórakoztató. Először is, be kell állítanod a tétedet, amely 0,01 és 5 közötti érmével teheted meg. Aztán ki kell választanod, hogy hány nyerővonalon szeretnél játszani, amely 1 és 9 között változik. Ha maximális téttel szeretnél játszani, akkor használd a Max Bet gombot, amely automatikusan beállítja a legmagasabb értékeket. Ha pedig automatikusan szeretnéd pörgetni a tárcsákat, akkor használd az Auto Start gombot, amely megállítható bármikor. Ha manuálisan szeretnél pörgetni, akkor használd a Start gombot.

A játék célja, hogy legalább három azonos szimbólumot találj egy nyerővonalon, balról jobbra haladva. A különböző szimbólumok különböző értékekkel rendelkeznek, amelyeket a táblázatban láthatsz:

Szimbólum 2x 3x 4x 5x
Kolumbusz (wild) 10 100 1000 5000
Hajó (scatter) 5 20 100
Királynő 5 50 200 1000
Nyaklánc 5 25 100 500
Szextáns 5 25 100 500
A 10 40 150
K 10 40 150
Q 5 25 100
J 5 25 100
10 5 25 100

A Columbus nyerőgép RTP-je és volatilitása

A Columbus RTP értéke, vagyis visszafizetési hányada 95,02%, ami átlagosnak mondható az online slot játékok között. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon a játék 100-ból 95,02 egységet fizet vissza a játékosoknak. Természetesen ez nem garantálja, hogy minden alkalommal nyersz, hiszen a játék véletlenszerű és kiszámíthatatlan.

A játék volatilitása, vagyis kockázati szintje közepes, ami azt jelenti, hogy a játék kisebb és nagyobb nyereményeket is adhat, de nem túl gyakran. Így a játék nem igényel túl nagy tőkét, de nem is ad túl gyorsan nyereményeket.

Tippek a nyeréshez a Columbus nyerőgépen

A Columbus nyerőgépek egyszerűek, és mivel szerencsejátékok, ezeken nem lehet befolyásolni az eredményt. Azonban vannak néhány tipp, amelyek segíthetnek növelni az esélyeidet, vagy legalábbis élvezni a játékot.

  • Játssz felelősségteljesen, és csak annyit költs, amennyit megengedhetsz magadnak. Ne feledd, hogy a játék célja a szórakozás, nem a pénzszerzés.
  • Állítsd be a tétedet és a nyerővonalaidat úgy, hogy illeszkedjen a költségvetésedhez és a kockázati hajlandóságodhoz. Ne játssz túl magas vagy túl alacsony téttel, mert akkor elveszítheted az érdeklődésedet vagy a pénzedet.
  • Használd ki a bónusz funkciókat, amelyek növelhetik a nyereményeidet. A wild szimbólum helyettesíthet bármely más szimbólumot, kivéve a scattert, és megduplázza a nyereményedet, ha része egy nyerő kombinációnak. A scatter szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket, ha három vagy több jelenik meg bármely helyen a tárcsákon. Az ingyenes pörgetések alatt a hajó szimbólumok is wildként funkcionálnak, ami még több nyerési lehetőséget ad.
  • Próbáld ki a játékot ingyen, mielőtt valódi pénzzel játszanál. Így megismerheted a játék szabályait, funkcióit és hangulatát, anélkül, hogy kockáztatnál. A játék ingyenes verziója elérhető a legtöbb online kaszinóban, vagy a Novomatic weboldalán.

A Columbus nyerőgép bónusz funkciói

A Columbus bónusz funkciói közé tartozik a wild, a scatter, és az ingyenes pörgetések. Ami a nagy nyereményeket illeti, a Columbus jackpot nyereményeket nem kínál.

Wild

A wild szimbólum a játék címszereplője, Kolumbusz Kristóf, aki helyettesíthet bármely más szimbólumot, kivéve a scattert, hogy segítsen nyerő kombinációkat létrehozni. Ha a wild szimbólum része egy nyerő kombinációnak, akkor megduplázza a nyereményedet. A wild szimbólum a legértékesebb szimbólum is a játékban, mivel, ha ötöt találsz egy nyerővonalon, akkor megnyered 5000-szeres a téted.

Scatter

A scatter szimbólum a hajó, amely Kolumbusz utazásainak egyik eszköze volt. A scatter szimbólumnak nem kell egy nyerővonalon jönnie ahhoz, hogy nyerj, elég, ha három vagy több jelenik meg bármely helyen a tárcsákon. Ha ez megtörténik, akkor aktiválod az ingyenes pörgetéseket, amelyek alatt még több nyerési lehetőséged lesz.

Ingyenes pörgetések

Ha három vagy több scatter szimbólumot találsz a tárcsákon, akkor a Columbus ingyenes pörgetések ütik markod, amelyek alatt még több nyerési lehetőséged lesz. Az ingyenes pörgetések alatt a hajó szimbólumok is wildként funkcionálnak, ami azt jelenti, hogy helyettesíthetnek bármely más szimbólumot, kivéve a scattert, és megduplázzák a nyereményedet, ha része egy nyerő kombinációnak. Az ingyenes pörgetések alatt újabb ingyenes pörgetéseket is nyerhetsz, ha újra három vagy több scatter szimbólumot találsz. Nincs korlátja annak, hogy hány ingyenes pörgetést nyerhetsz, így akár órákig is játszhatod a játékot anélkül, hogy egy fillért is költenél.

Columbus mobil játék

A Columbus magyar nyelven nem csak számítógépen, hanem mobil eszközökön is játszható. A játék optimalizálva van a kisebb képernyőkhöz, és a legtöbb operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve az Androidot, az iOS-t. A játék élvezete nem csökken a mobil verzióban, mivel a grafika, a hangok és a funkciók ugyanazok, mint a számítógépes verzióban. A játék elérhető a legtöbb online kaszinó mobil weboldalán, vagy letölthető alkalmazásként.

A mi véleményünk a Columbus magyar nyerőgépről

A Columbus nyerőgép egy klasszikus online slot játék, amely a történelem egyik legnagyobb felfedezőjének utazásait idézi fel. A játék egyszerű, de szórakoztató, és bónusz funkciói révén nagy nyereményeket adhat. A játék grafikája és hangja nem a legmodernebb, de a játék hangulatát jól visszaadják. A játék magyar nyelven is elérhető, és mobil eszközökön is játszható. Ha szereted a történelmi témájú slot játékokat, akkor a Columbus recenze fő tanulsága számodra az lehet, hogy ez az egyszerű nyerőgép pont neked való.

GYIK

Hol játszhatok a Columbus nyerőgépen?

A Columbus nyerőgép elérhető a legtöbb online kaszinóban, amelyek a Novomatic játékait kínálják.

Mennyit nyerhetek a Columbus nyerőgépen?

A Columbus nyerőgép legnagyobb nyereménye a téted 5000-szerese, amit akkor nyersz meg, ha öt wild szimbólumot találsz egy nyerővonalon.

Milyen bónusz funkciói vannak a Columbus nyerőgépnek?

A Columbus nyerőgép bónusz funkciója elsősorban az ingyenes pörgetési kör, amit három vagy több scatter kipörgetésével indíthatsz el.

Milyen a Columbus nyerőgép RTP-je és volatilitása?

A Columbus nyerőgép RTP-je 95,02%, ami átlagosnak mondható az online slot játékok között. A játék volatilitása közepes.