Coyote Moon

Coyote Moon

A pénzről

RTP 93.75
Betweys 40
Eltérés LOW-MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 1
Max. Tét 1000

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 11.04.2012
Típus Video Slots
Téma none
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Coyote Moon egy az amerikai őslakosok és a természet vadállatainak világát megidéző, akár több százezer dolláros jackpot nyereményeket is kínáló online slot nyerőgép. A gép 5 tárcsával rendelkezik, melyeken a szimbólumok 3 sorban láthatóak, összesen 40 különböző nyerővonalat alkotva. A szimbólumok betűk, számok, valamint különböző vadállatok, mint például a sas, farkas, hiúz, róka és még mások. A Coyote Moon nyerőgép RTP értéke 93,75%. Ez azt jelenti, hogy a játék a bedobott pénz ekkora részét osztja vissza hosszú távon vizsgálva, különböző nyeremények formájában. Sok magyar online kaszinó kínál lehetőséget arra, hogy demó módban vagy valódi pénzért játsszon egy nyerőgépet.

Mi teszi egyedivé a Coyote Moon nyerőgépet?

Ezt a nyerőgépet rendkívül változó tétekben is lehet pörgetni, 0,10 dollártól egészen 100 dollárig, így a kisebb és a nagyobb tétben játékosoknak egyaránt a kedvencévé válhat. A játék legfontosabb eleme, a már említett progresszív jackpot, amely több tízmillió forintos értéket is felvehet, és egyre csak nő, amíg egy szerencsés játékos ki nem pörgeti azt.

A Coyote Moon legfontosabb játékfunkciója, a Microgaming által fejlesztett játékok többségére jellemző ingyenes bónusz körök jelenléte. Három vagy több farkas szimbólum kipörgetésekor a játékos 5 bónusz körben részesül. Bár ez elsőre nem tűnik soknak, sőt kevesebb, mint a más gépeken elérhető 10-15 bónusz kör, míg más gépeken a bónusz körök alatt nem lehet további bónusz köröket kipörgetni, ebben a játékban igen.

Ez azt jelenti, hogy ha a játékosnak sikerül további farkas szimbólumokat kipörgetni a bónusz körök alatt, akkor egy huzamban akár 255 egymást követő ingyenes bónusz kör, és hatalmas nyereményeső is az ölébe hullhat. Ennek megfelelően a Coyote Moon slot játékon érdemesebb lehet kisebb tétben, de inkább hosszabban játszani, hátha sikerül megütni egy igazán jó nyerő szériát.

Speciális szimbólumok

Mint oly sok más nyerőgépen is, a játék logója, a Coyote Moon logo itt is kipörgethető Wild szimbólum szerepét tölti be. A Wild szimbólum kiegészítő, vagy segéd szimbólumként használatos, megjelenésével pedig akkor is győztes kombinációt alkothat, ha az adott nyerővonalon egyébként nem lenne kellő számú azonos szimbólum. Például, ha egy nyerővonalon 2 azonos szimbólum és egy Wild szimbólum jelenik meg, az ugyanúgy győztes kombinációt alkothat, mintha 3 azonos szimbólum jelenne meg ugyanazon a nyerővonalon.

A játék nevét adó farkas, vagy prérifarkas szimbólum Scatter szimbólumként szolgál, és a már említett bónusz körökkel jutalmazza a szerencsés játékosokat. Három vagy több farkas, pörgetés után, a képernyőn történő bárholi megjelenése, bármilyen kombinációban, a már említett minimum 5, de akár 255 ingyenes bónusz körrel jutalmazza a játékosokat. Ez alkalommal azonban a bónusz körök alatt nincs nyereményszorzó.

Ezen kívül egy harmadik speciális szimbólum is található a játékban, igaz ezt csak a legszerencsésebbek láthatják. Ez a jackpot szimbólum, amely akár több tízmilliós nyereményeket is hozhat.

Összegzés

A Coyote Moon, egy valamivel alacsonyabb (93,75%) RTP értékkel rendelkező, de cserébe óriási progresszív jackpot nyeremények lehetőségét is kínáló online nyerőgép. A játékmenet komplexitása egyszerű, a viszonylagos bonyolultságot egyedül a 40 különböző nyerővonal adja, azonban ezekhez hamar hozzá lehet szokni. Ennek megfelelően a játék kezdők és haladók számára egyaránt élvezetes lehet, különösen, hogy rendkívül változatos tétekben játszható, 0.10 dollártól egészen 100 dollárig.

Vissza a tetejére