Online Casino > Coyote Moon

Részletes Útmutató a Coyote Moon Online Nyerőgéphez

A pénzről
RTP 93.75
Betways 40
Eltérés LOW-MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 1
Max. Tét 1000
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
IGT
Mobil Igen
Kiadás 11.04.2012
Típus Video Slots
Téma none
Technológia FLASH
Tulajdonságok

Előnyök

Nyerj egy kolosszális 250,000 dollárt!
255 ingyenes pörgetés jutalma
Játssz iOS-en és Androidon

Hátrányok

Nincs progresszív jackpot

A Coyote Moon egy az amerikai őslakosok és a természet vadállatainak világát megidéző, akár több százezer dolláros jackpot nyereményeket is kínáló online slot nyerőgép. A gép 5 tárcsával rendelkezik, melyeken a szimbólumok 3 sorban láthatóak, összesen 40 különböző nyerővonalat alkotva. A szimbólumok betűk, számok, valamint különböző vadállatok, mint például a sas, farkas, hiúz, róka és még mások. A Coyote Moon nyerőgép RTP értéke 93,75%. Ez azt jelenti, hogy a játék a bedobott pénz ekkora részét osztja vissza hosszú távon vizsgálva, különböző nyeremények formájában. Sok magyar online kaszinó kínál lehetőséget arra, hogy demó módban vagy valódi pénzért játsszon egy nyerőgépet.

Téma és grafika

Coyote Moon Online NyerőgéprőlMint már említettük, a nyerőgép a vadvilágra épül, és az IGT a prérifarkasokat tekinti a környezet főszereplőjének. A szolgáltató vetekszik más állatos témájú nyerőgépekkel, ahol az általuk biztosított grafika rajzfilmszerű. A Coyote Moon esetében az állatokat valósághűbbé tették, ami a játékosok számára pozitívan hat a tényleges játékélmény előidézésében.

Az állatos témájú nyerőgép sivatagi témájú nyerőgépként is értelmezhető, ahol a beállítása valahol egy napsütötte szavannán található. A tárcsák egy vad és száraz háttéren helyezkednek el. A kanyonok és kaktuszok fölött naplementét is láthatunk, és a telihold is átveszi az uralmat a jelenet fölött. Néhány más szimbólumot is bemutattak más állatok, például gyíkok, Colibri, szarvasok és néhány koponya. Számítson arra, hogy játék közben hallhat néhány üvöltést és hátborzongató ugatást, törzsi füttyöket és énekeket, valamint néhány csörgőkígyó rezgését. Mind a grafika, mind a hangzás hozta ezt a “valódi” érzést. A grafika azonban nem a legjobb a piacon, és valahogy elavult, de még mindig jobb, mint néhány más nyerőgép.

Mi teszi egyedivé a Coyote Moon nyerőgépet?

Ezt a nyerőgépet rendkívül változó tétekben is lehet pörgetni, 0,10 dollártól egészen 100 dollárig, így a kisebb és a nagyobb tétben játékosoknak egyaránt a kedvencévé válhat. A játék legfontosabb eleme, a már említett progresszív jackpot, amely több tízmillió forintos értéket is felvehet, és egyre csak nő, amíg egy szerencsés játékos ki nem pörgeti azt.

A Coyote Moon legfontosabb játékfunkciója, a Microgaming által fejlesztett játékok többségére jellemző ingyenes bónusz körök jelenléte. Három vagy több farkas szimbólum kipörgetésekor a játékos 5 bónusz körben részesül. Bár ez elsőre nem tűnik soknak, sőt kevesebb, mint a más gépeken elérhető 10-15 bónusz kör, míg más gépeken a bónusz körök alatt nem lehet további bónusz köröket kipörgetni, ebben a játékban igen.

Ez azt jelenti, hogy ha a játékosnak sikerül további farkas szimbólumokat kipörgetni a bónusz körök alatt, akkor egy huzamban akár 255 egymást követő ingyenes bónusz kör, és hatalmas nyereményeső is az ölébe hullhat. Ennek megfelelően a Coyote Moon slot játékon érdemesebb lehet kisebb tétben, de inkább hosszabban játszani, hátha sikerül megütni egy igazán jó nyerő szériát.

Speciális szimbólumok

Coyote Moon SlotMint oly sok más nyerőgépen is, a játék logója, a Coyote Moon logo itt is kipörgethető Wild szimbólum szerepét tölti be. A Wild szimbólum kiegészítő, vagy segéd szimbólumként használatos, megjelenésével pedig akkor is győztes kombinációt alkothat, ha az adott nyerővonalon egyébként nem lenne kellő számú azonos szimbólum. Például, ha egy nyerővonalon 2 azonos szimbólum és egy Wild szimbólum jelenik meg, az ugyanúgy győztes kombinációt alkothat, mintha 3 azonos szimbólum jelenne meg ugyanazon a nyerővonalon.

A játék nevét adó farkas, vagy prérifarkas szimbólum Scatter szimbólumként szolgál, és a már említett bónusz körökkel jutalmazza a szerencsés játékosokat. Három vagy több farkas, pörgetés után, a képernyőn történő bárholi megjelenése, bármilyen kombinációban, a már említett minimum 5, de akár 255 ingyenes bónusz körrel jutalmazza a játékosokat. Ez alkalommal azonban a bónusz körök alatt nincs nyereményszorzó.

Ezen kívül egy harmadik speciális szimbólum is található a játékban, igaz ezt csak a legszerencsésebbek láthatják. Ez a jackpot szimbólum, amely akár több tízmilliós nyereményeket is hozhat.

Hogyan kell játszani a Coyote Moon nyerőgépet

Mint minden IGT játék, a Coyote Moon játékmenetét és beállításait is egyszerű elsajátítani. A játék öt tárcsával és bőséges, 40 különböző nyerővonallal rendelkezik.

A játék indításakor ki kell választania a tétet a rögzített nyerővonalakhoz. Ha ezt megtetted, megnyomhatod a pörgetés gombot, és megnézheted, mit tartogat számodra a játék.

A játék szimbólumai mind a témához kapcsolódnak, és a klasszikus 9-A kártyaszimbólumok mellett egy szarvassal, egy kolibrivel, egy tehénkoponyával és egy gyíkkal is találkozhatsz. Ezek értékét bármikor ellenőrizheted a játék nyereményskálája segítségével.

Coyote Moon mobilon

Az IGT úgy alakította át a Coyote Moon-t, hogy mobileszközökön is játszható legyen, beleértve az Android és iOS operációs rendszereket is.

Nyerési tippek

A Coyote Moon játék egy alacsony vagy közepes volatilitású nyerőgép, de lehetséges, hogy hatalmasat nyerj. Csak egy bónusz körrel rendelkezik, ami miatt érdemes kipróbálni. Mind az ingyenes pörgetések, mind az alapjáték során tartsd szemmel a Vörös figura ikont, mivel ezek a hatalmas nyeremények szempontjából kiemelkedő fontosságúak. Az egymásra rakott vadak szintén egy másik stratégia a nagy nyeremények megnyeréséhez. Egy másik tipp az összes nyerővonal aktiválása, hiszen ha pörgetésenként stacked wildok jelennek meg, akkor a játékos megüti a jackpotot.

Ez a nyerőgép fantasztikus grafikával és animációkkal készült. Bár a játék ismerős környezetben készült, a témája kiemelkedő, ami élvezetessé és szórakoztatóvá teszi. A játékosok a Coyote Moon kaszinó nyerőgépet online ingyenesen vagy valódi pénzért játszhatják. A háttérhangok üvöltő hangokból állnak, amelyek szórakoztatóak és a témához illőek. A játékban csak egy bónuszkör található, ami igencsak kifizetődő. A játéknak van mobil verziója is, ahol a játékosok okostelefonjaikkal, tabletjeikkel és androidos eszközeikkel játszhatnak. A játékot minden játékosnak kötelező játszani, különösen azoknak, akik szeretik az állatos témájú nyerőgépeket.

Játékosaink Levelei a Coyote Moon Online Nyerőgépről

Coyote Moon Online Nyerőgépről“Most próbáltam ki az IGT Coyote Moon nyerőgépét, és nagyon tetszett! A grafika és a hangzás is elsőrangú, a játékmenet pedig igazán gördülékeny. Azon kaptam magam, hogy nagyon beleéltem magam a játékba, és határozottan meggyőzött a játék addiktív minősége. Mindenképpen ajánlom a Coyote Moon Slot-ot mindenkinek, aki egy magával ragadó és izgalmas nyerőgépes játékot keres!”Borbély Ernő, Budapest

Coyote Moon Nyerőgépről“Nemrég volt szerencsém kipróbálni az IGT Coyote Moon Slot játékát. Nagyon lenyűgözött a grafika és a játék általános kialakítása. A játékmenet gördülékeny és szórakoztató volt, és soha nem éreztem úgy, hogy túl sok pénzt veszítenék. Összességében bátran ajánlom ezt a játékot mindenkinek, aki egy szórakoztató, izgalmas kaszinóélményre vágyik.”Barna Sándor, Szombathely

Összegzés

A Coyote Moon, egy valamivel alacsonyabb (93,75%) RTP értékkel rendelkező, de cserébe óriási progresszív jackpot nyeremények lehetőségét is kínáló online nyerőgép. A játékmenet komplexitása egyszerű, a viszonylagos bonyolultságot egyedül a 40 különböző nyerővonal adja, azonban ezekhez hamar hozzá lehet szokni. Ennek megfelelően a játék kezdők és haladók számára egyaránt élvezetes lehet, különösen, hogy rendkívül változatos tétekben játszható, 0.10 dollártól egészen 100 dollárig.

GYIK

Mi a Coyote Moon RTP-je?

A Coyote Moon RTP 94,98%.

Mik a Coyote Moon nyerőgépek játékjellemzői?

Tárcsák: 5, Fizetősorok: 40, Elrendezés: 5x40, Fogadási tartomány (€/$): 1-2000 tét.

Ki készítette a Coyote Moon nyerőgépet?

Ezt a nyerőgépet az IGT (WagerWorks) fejlesztette és adta ki .

A Coyote Moon ingyenes pörgetések elérhetők?

Ingyenes pörgetés funkció elérhető a játékmenetben.

Hol lehet Coyote Moon valódi pénzben játszani?

Ezt a nyerőgépet szinte minden nagy IGT (WagerWorks) kaszinóban játszhatod valódi pénzben, de győződj meg róla, hogy először megnézted a javasolt kaszinóinkat.