Online Casino > Dead or Alive

Dead or Alive felülvizsgálat: Szimbólumok, téma, bónusz körök és még sok más

A pénzről
RTP 96.82
Betways 9
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.5
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 31.01.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 10.11.2013
Típus Video Slots
Téma Wild West
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok FreeSpins, Sticky Wilds

A Dead or Alive a 2009-es kiadása óta az egyik legnépszerűbb online nyerőgép, és ma már klasszikusnak számít, amit rengetegen pörgetnek a kaszinókban. Egyszerű, ám mégis egyedi kivitelezésével a Netent western-témájú nyerőgépe még mindig a legnépszerűbb a játékosok körében. A játék pörgetése során az alábbi értékelésben összefoglalt dolgokat tapasztaltuk.

Nyerőgép megnevezése Fejlesztő Kiadás dátuma RTP Maximális nyeremény Jackpot Ingyenes pörgetések Bónusz játékok Nyertes vonalak Sorok Tárcsák
Dead or Alive NetEnt 2009 96.82% 2500x Nincs Igen Nincs 9 3 5

Így játszd a Dead or Alive online nyerőgépet

A Dead or Alive slot egy egyszerű, de annál izgalmasabb online játék, amelyet minden játékos hamar megszerethet. A játékfelület rendkívül egyszerű, minden fontos funkció a képernyő alján található. Az alábbi lépéseket érdemes követni, hogy biztosan kiváló játékélményben legyen részed:

  1. Jelentkezz be kedvenc online kaszinódba, keresd meg a Dead or Alive nyerőgépet a listában. Vigyázz, van már folytatása is!
  2. A játék elindítása után állítsd be a tét méretét.
  3. Kattints a Pörgetés gombra (A Dead or Alive magyar nyelven is elérhető több kaszinóban)
  4. A szóköz (space) gomb nyomva tartásával folyamatosan lehet pörgetni.

A játék kezelése rendkívül egyszerű, biztos, hogy nem fog gondot okozni, illetve fontos megjegyezni, hogy mobilon is tökéletesen fut.

Dead or Alive RTP és Volatilitás

Ami a Dead or Alive nyerőgépek RTP-jét illeti, a tesztek előtt átvizsgált információ alapján a hivatalos – tehát a kiadó által is közzétett és vállalt – RTP 96.82%, ami egy közepes, de inkább jobb arány a jelenleg elérhető nyerőgépek között. Ez egy magas volatilitású játék, ami a tesztek alapján igaz is. A magas volatilitás azt jelenti, hogy a Dead or Alive nyerőgép alapjátéka viszonylag ritkábban ad nyereményt, de amikor igen, akkor valamivel magasabb összegekről van szó. Ezt a volatilitást valamennyire befolyásolni tudja a játékban a bónuszjáték, amellyel szinte garantált, hogy valamennyivel többet nyerhetsz vissza, mint amennyivel fogadtál.

Tippek és trükkök a nyeréshez

Különösebb tippek nincsenek a Dead or Alive nyerőgépekhez, de az alábbiakban összegyűjtöttünk a játék pörgetése során tapasztaltak alapján néhány hasznos információt:

  1. Érdemes mindig a maximális téttel játszani: általános szabály a nyerőgépek esetében, hogy a játékosoknak akkor éri meg a legjobban a játék, ha tudnak a maximális téttel pörgetni. Ez elméletben növeli annak az esélyét, hogy jobb nyereményeket érhessenek el a játékosok. Természetesen a magas tétek magasabb nyereményekkel is járnak.
  2. Az egyenleg menedzselése kiemelkedően fontos: alapszabály, hogy a játékosoknak érdemes csak az egyenlegük maximum 1-2%-át kockára tenni körönként. Ez persze a maximális tét esetén egy elég nagy összeget jelent, de ezzel lehet leginkább biztosítani azt, hogy egy hosszabb vesztes szériát is kibírj.
  3. Mindig aknázd ki a bónuszok adta lehetőségeket: Soha ne menj el szó nélkül egy Dead or Alive ingyenes pörgetések bónusz mellett, főleg, ha az a kedvenc kaszinódba szól. Ezekkel a bónuszokkal lehet a legtöbbet kihozni a játékból. Külföldi kaszinókban is gyakoriak a Dead or Alive slot free coin ajánlatok, szóval ezekre is mindig figyelj oda, hátha pont kifogsz valami jót.
  4. Türelmes és következetes játék: azt talán mondani sem kell, hogy a játékosok számára a legfontosabb mindig az, hogy nyerjenek. Ennek azonban az egyik kulcsa a türelem és a következetesség. Mivel szerencsejátékról van szó, ezért kiemelkedően fontos, hogy sose hajkurászd a veszteségeid, állíts fel magadnak korlátokat, és mindig légy türelmes. Ha úgy érzed, hogy már egyre idegesebb vagy, akkor állj fel a gép elől és folytasd a játékot másnap.

Ezekkel a tippekkel lehet a leginkább elérni azt, hogy a játék élvezetes és szórakoztató maradjon.

Dead or Alive bónusz funkciók

Ez a nyerőgép két bónuszfunkcióval érkezik, amelyek izgalmasabbá teszik a játékot, igaz, ezek csak a bónusz körben kerülnek elő. Az alapjátékban néhány olyan funkció van, ami speciális eredményeket hozhat.

Wild

A Wild, azaz a joker minden szimbólumot helyettesít, kivéve persze a scatter-t. Ráadásul még elég jó szorzót is jelent, akár 166.66x is lehet, attól függően, hogy mennyi jelent meg a nyerővonalakon.

Scatter

A szóró vagy Scatter szimbólum az, amit mindenki igyekszik kipörgetni. Ha három, vagy annál több jelenik meg a tárcsákon, akkor elindul az ingyen pörgetési bónuszkör. Önmagában a scatter is jól fizethet, akár 277x is lehet a szorzója.

Jackpotok

A Dead or Alive jackpot pool-lal nem rendelkezik, csak a maximum kifizetése az, amit meg lehet szerezni, és ami jelentősebb összeget jelent.

Ingyen pörgetések

Az Dead or Alive ingyen pörgetések funkció akkor aktiválódik, ha három vagy több scatter jelenik meg a sorokon. Háromnál 12 ingyen pörgetés, a ragadós wild szimbólummal pedig akár 29 ingyen pörgetés is járhat a bónusz funkció során. A bónusz körben minden nyeremény 2x szorzót kap. Mielőtt a bónusz kör elindulna, a játékosoknak még pénzkifizetés is jár, ami három szimbólumnál a tét 0.44x-e, míg ötnél már 277x.

Az ingyenes pörgetések körének egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ragadós wild szimbólumot is lehet találni. Ez az azért nagyszerű, mert a ragadós tulajdonsága miatt a játékkör végéig a helyén marad, ezzel jelentősen növelve a nyerő kombinációk kialakulásának esélyeit. Egy vagy több ilyen szimbólum 5 ingyen pörgetést is ad, tehát meghosszabbítható a funkció. A maximum nyeremények is a bónusz körben érhetők el, akár a tét 12000-szeresét is el lehet érni.

Játék okostelefonon és tableten

Noha a játék az egyik legrégebbig NetEnt játék, a modern szükségleteknek megfelelően mobilra is optimalizálták és tökéletesen működik a kis képernyőn is. Dead or Alive mobil számos online kaszinóban elérhető, így biztosan megtalálod majd a saját kedvencednél is.

Dead or Alive recenze – Véleményünk

A játék kipróbálása és átfogó tesztelése során nem találtunk semmilyen anomáliát vagy bugot, így mi teljesen fairnek tartjuk a Dead Alive nyerőgépet. Egyszerű kivitelezésével kellemesen könnyed játékmenetet kínál, és noha a potenciális nyeremények nem érik el az újabb kiadások, vagy éppen a Dead or Alive II-nek a maximális nyereményét, számos izgalmas órát, és kellemes meglepetést tartogathat a Dead or Alive. Mivel a NetEnt egyik igazi klasszikusáról beszélünk, szinte minden online kaszinóban elérhető. A Dead Alive recenze végős következtetése tehát az, hogy szívből ajánljuk a játékot mindenkinek, aki szeretne egy könnyedebb és egyszerű játékot játszani, ami western témájú és szinte minden kaszinóban elérhető.

GYIK

Mi a maximális nyeremény a Dead or Alive-ban?

A játékban a bónusz körben lehet elérni a maximum, ahol a nyeremények 2x-esek, így akár 13,888-szoros is lehet a vége.

Mobilon is elérhető a játék?

Igen, bár elég régi, a NetEnt mobilbaráttá tette ezt a klasszikusát.

Játszhatom-e ingyen ezt a játékot?

Igen, szinte minden kaszinóban elérhető az ingyenes, demó változat, sok helyen regisztráció nélkül.