Diamond Queen

Diamond Queen

A pénzről

RTP 94.89
Betweys 20
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 400

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 10.05.2012
Típus Video Slots
Téma Cartoons
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Diamond Queen egy 5 tárcsás, 3 soros, összesen 20 nyerővonalas online nyerőgép, amely a gyémántok, csillogás, kincskeresés és a varázslat világába repít. A 96%-os RTP-vel a játékosok a kicsiktől a nagyokig bármit felteszhetnek ezen a nyerőgépen, így remek választás az online kaszinók szerelmesei számára. Ez a slot fix jackpot nyereményeket is kínál. Weboldalunkon számos új online kaszinót találsz, ahol kipróbálhatod és játszhatod ezt a nyerőgépet.

Mi teszi egyedivé a Diamond Queen nyerőgépet?

Ezt a játékot a fejlesztők nem bonyolították túl, a kipörgethető szimbólumok a betűk és számok mellett, különböző mesebeli karaktereket, például varázslókat, hercegnőket, kincskeresőket ábrázolnak. A klasszikus slot játékmenetet mindössze egyetlen egy darab, ingyenes pörgetésekkel jutalmazó bónusz játék szakíthatja meg esetenként. Ezek alatt a bónusz körök alatt a játékosok akár további bónusz köröket is nyerhetnek, sőt a legutóbbi kipörgetett szimbólumkombinációtól függően, a bónusz körök alatt kétszeres, háromszoros, vagy ötszörös nyereményszorzó is érvényes lehet.

A viszonylag alacsony számú nyerővonal és a csupán 3 sorban elhelyezkedő szimbólumok miatt ezen a nyerőgépen nagyon könnyű követni a győztes kombinációkat, így kezdőknek különösen ideális lehet. Természetesen akkor sincs semmi probléma, ha esetleg nem minden esetben tudnád követni a nyerővonalakat, hiszen a számítógép automatikusan jóváírja számodra az összes nyereményt. A fix jackpotnak köszönhetően a legszerencsésebb játékosok akár a tétjük ezerszeresét is megnyerhetik.

Speciális Szimbólumok

A játék logója egyben kipörgethető wild szimbólumként is funkcionál. A wild szimbólum szerepe, hogy segítse a játékosokat minél több győztes szimbólumkombináció kipörgetésében. Ha pörgetés után egy adott nyerővonalon megjelenik egy vagy több wild szimbólum, akkor azok ilyenkor bármelyik másik szimbólum alakját felvehetik, hogy így a lehető legmagasabb szimbólumkombinációvá egészítsenek ki egyébként hiányos kombinációkat.

A játéknak nevet adó gyémántkirálynő csillogó gyémántjai scatter szimbólumként funkcionálnak. A wild szimbólum egyedül a scatter szimbólum szerepét nem tudja átvenni. Ha sikerül a második, harmadik és a negyedik tárcsán legalább 3 vagy több gyémánt szimbólumot kipörgetni akkor a játékos bónusz körökben részesül. A bónusz körök nyereményszorzóval ellátott ingyenes pörgetések formájában érkeznek.

A bónusz körök alatt elérhető, egy free spin (ingyenes pörgetés) feliratú, csak a bónusz körök alatt megjelenő szimbólum. Amennyiben egy ilyen szimbólum megjelenik az első tárcsán a bónusz pörgetések alatt, akkor a játékos további bónusz körökre válik jogosulttá. Egy bónuszjáték alatt a játékos összesen 20 bónusz kört halmozhat fel maximum.

Összegzés

A Diamond Queen egy képzeletbeli mesevilágba röpítő, egyszerű, magas RTP nyeremény visszaosztási értékkel rendelkező nyerőgép, mely kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható, de különösen ideális kezdők számára. A csupán 3 sornak és 20 nyerővonalnak köszönhetően, a játékosok könnyedén követhetik a győztes kombinációkat. A scatter szimbólum megjelenésével elérhető egyetlen minijáték pont kellő változatosságot visz a játékba, anélkül, hogy bonyolítaná. Ha már abbahagynád érdemes lehet megpróbálnod kivárni, amíg kipörög egy újabb bónusz kör, hiszen a bónusz körök alatt akár ötszörös nyereményszorzó is érvényben lehet, sőt akár 20 bónusz kört is nyerhetsz egy huzamban, így ilyenkor igazi nyereményesőre számíthatsz. Ezt a nyerőgépet az IGT csapata készítette.

Vissza a tetejére