Online Casino > Diamond Queen

Diamond Queen Online Nyerőgép Ellenőrzése

A pénzről
RTP 94.89
Betways 20
Eltérés HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 400
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 13.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
IGT
Mobil Igen
Kiadás 10.05.2012
Típus Video Slots
Téma Cartoons
Technológia FLASH
Tulajdonságok

Előnyök

A bónuszjáték vad tárcsái jövedelmezőek lehetnek
Akár 23 ingyenes pörgetés a bónuszban
1000 érme jackpot

Hátrányok

Szerény mennyiségű funkció
Nagymértékben változékony

A Diamond Queen egy 5 tárcsás, 3 soros, összesen 20 nyerővonalas online nyerőgép, amely a gyémántok, csillogás, kincskeresés és a varázslat világába repít. A 96%-os RTP-vel a játékosok a kicsiktől a nagyokig bármit felteszhetnek ezen a nyerőgépen, így remek választás az online kaszinók szerelmesei számára. Ez a slot fix jackpot nyereményeket is kínál. Weboldalunkon számos új online kaszinót találsz, ahol kipróbálhatod és játszhatod ezt a nyerőgépet.

Mi teszi egyedivé a Diamond Queen nyerőgépet?

Diamond Queen nyerőgépetEzt a játékot a fejlesztők nem bonyolították túl, a kipörgethető szimbólumok a betűk és számok mellett, különböző mesebeli karaktereket, például varázslókat, hercegnőket, kincskeresőket ábrázolnak. A klasszikus slot játékmenetet mindössze egyetlen egy darab, ingyenes pörgetésekkel jutalmazó bónusz játék szakíthatja meg esetenként. Ezek alatt a bónusz körök alatt a játékosok akár további bónusz köröket is nyerhetnek, sőt a legutóbbi kipörgetett szimbólumkombinációtól függően, a bónusz körök alatt kétszeres, háromszoros, vagy ötszörös nyereményszorzó is érvényes lehet.

A viszonylag alacsony számú nyerővonal és a csupán 3 sorban elhelyezkedő szimbólumok miatt ezen a nyerőgépen nagyon könnyű követni a győztes kombinációkat, így kezdőknek különösen ideális lehet. Természetesen akkor sincs semmi probléma, ha esetleg nem minden esetben tudnád követni a nyerővonalakat, hiszen a számítógép automatikusan jóváírja számodra az összes nyereményt. A fix jackpotnak köszönhetően a legszerencsésebb játékosok akár a tétjük ezerszeresét is megnyerhetik.

Speciális Szimbólumok

A játék logója egyben kipörgethető wild szimbólumként is funkcionál. A wild szimbólum szerepe, hogy segítse a játékosokat minél több győztes szimbólumkombináció kipörgetésében. Ha pörgetés után egy adott nyerővonalon megjelenik egy vagy több wild szimbólum, akkor azok ilyenkor bármelyik másik szimbólum alakját felvehetik, hogy így a lehető legmagasabb szimbólumkombinációvá egészítsenek ki egyébként hiányos kombinációkat.

A játéknak nevet adó gyémántkirálynő csillogó gyémántjai scatter szimbólumként funkcionálnak. A wild szimbólum egyedül a scatter szimbólum szerepét nem tudja átvenni. Ha sikerül a második, harmadik és a negyedik tárcsán legalább 3 vagy több gyémánt szimbólumot kipörgetni akkor a játékos bónusz körökben részesül. A bónusz körök nyereményszorzóval ellátott ingyenes pörgetések formájában érkeznek.

A bónusz körök alatt elérhető, egy free spin (ingyenes pörgetés) feliratú, csak a bónusz körök alatt megjelenő szimbólum. Amennyiben egy ilyen szimbólum megjelenik az első tárcsán a bónusz pörgetések alatt, akkor a játékos további bónusz körökre válik jogosulttá. Egy bónuszjáték alatt a játékos összesen 20 bónusz kört halmozhat fel maximum.

Diamond ingyenes pörgetések

A nyerőgép fő attrakciója a Mystical Diamond ingyenes pörgetések, amelyeket a középső tárcsákon (2, 3 és 4) 3 Mystical Diamond bónusz szimbólum megjelenítésével indíthatsz el.

  • 🎁 Ezzel 3 ingyenes pörgetést nyerhetsz, és ha az Extra Spin szimbólum megjelenik az 1-es tárcsán, akkor még egy ingyenes pörgetést kapsz (így akár 20 ingyenes pörgetést is összegyűjthetsz, így a cél 23 ingyenes pörgetés).
  • 💝 PLUSZ (és itt jön az érdekes rész), az ingyenes pörgetések bónuszfordulója úgy kezdődik, hogy a 2. tárcsa teljesen wild a kezdeti pörgetés során.
  • 💫 A 2. pörgetésnél a 2. és 3. tárcsa vad, a 3. ingyenes pörgetésnél pedig a 2., 3. és 4. tárcsa vad.

Ahogy azt el tudod képzelni, ez elég sok “kerching, kerching, kerching” akciót eredményez. Ez teszi ezt a játékot olyan vonzóvá.

A Diamond Queen magas volatilitású (magas varianciájú nyerőgép). Ez tehát azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy át kell esned néhány lassú szakaszon (győződj meg róla, hogy elegendő bankrollod van ezek fedezésére). De amikor elkezd fizetni, ez a nyerőgép szépen el tud indulni.

A bónusz funkció nem jön olyan gyakran, mint más nyerőgépeknél, de amikor jön, akkor nagylelkű.

Az összes nyeremény

Diamond QueenA Diamond Queen nyerőgépes játék bónusz köre a játék egyik vonzó funkciója. Lehetővé teszi a játékos számára, hogy kreditek elköltése nélkül pörgesse a tárcsákat. Ez a kör akkor nyílik meg, ha a játékos három vagy több vonzó gyémánt jelet tartalmazó szimbólumot kap a 2., 3. és 4. tárcsán.

Amint ez a funkció aktív, a játékos a fordulóban elért nyerő kombinációk száma alapján kap krediteket: minél több nyerő kombináció, annál több kreditet kap. A játékos több ingyenes pörgetést nyerhet ebben a körben, ha az Extra Spin szimbólum megjelenik az 1. tárcsán. A játékos ebben a körben akár 20 extra ingyenes pörgetést is nyerhet.

Minden nyeremény ebben a körben az eredeti tét 2-szeresét, 3-szorosát, illetve akár 5-szeresét is megszorozza – ezért próbáljon meg nagyobb téteket tenni! Mindent egybevetve, az ebben a bónusz funkcióban elért nyeremények hozzáadódnak ahhoz a kreditmennyiséghez, amely a játékosnak az eredeti játékban maradt. Az RPT-nek ezen a ponton elég kézzelfoghatónak kell lennie.

Diamond Queen Mobile

A Diamond Queen nyerőgépet mobil játékra optimalizálták. Kompatibilis mind az iOS, mind az Android rendszerű eszközökkel. Ugyanolyan kiváló minőségű játékélményben lesz részed, mint asztali gépen. Számítson gyors betöltési időkre, kiváló grafikára, hanghatásokra és ugyanazokra a különleges funkciókra, amikor útközben játszik a játékkal.

Összegzés

A Diamond Queen egy képzeletbeli mesevilágba röpítő, egyszerű, magas RTP nyeremény visszaosztási értékkel rendelkező nyerőgép, mely kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható, de különösen ideális kezdők számára. A csupán 3 sornak és 20 nyerővonalnak köszönhetően, a játékosok könnyedén követhetik a győztes kombinációkat. A scatter szimbólum megjelenésével elérhető egyetlen minijáték pont kellő változatosságot visz a játékba, anélkül, hogy bonyolítaná. Ha már abbahagynád érdemes lehet megpróbálnod kivárni, amíg kipörög egy újabb bónusz kör, hiszen a bónusz körök alatt akár ötszörös nyereményszorzó is érvényben lehet, sőt akár 20 bónusz kört is nyerhetsz egy huzamban, így ilyenkor igazi nyereményesőre számíthatsz. Ezt a nyerőgépet az IGT csapata készítette.

GYIK

Hol játszhatok Diamond Queen-t?

A Diamond Queen-t számos online kaszinóban játszhatod. Ez az IGT egyik legnépszerűbb nyerőgépe. Diamond Queen nyerőgépes értékelésünkben azokat a legjobb szolgáltatókat mutatjuk be, amelyek portfóliójában szerepel a játék. Bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni.

Mekkora a Diamond Queen RTP aránya?

A Diamond Queen nyerőgép RTP rátája 96,08%. Ez egy magas átlagos százalékos arány, így ha tetszik a játék, akkor érdemes belevágni. Mielőtt valódi pénzben játszanál, javasoljuk, hogy próbáld ki a Diamond Queen nyerőgép demóját. Ezáltal jól megismerheti a játékmenetet anélkül, hogy a valódi pénzes fogadások kockázatát vállalná.

Van a Diamond Queen játékban különleges bónuszkör?

Igen, van egy Diamond Queen bónuszkör. Ez három ingyenes pörgetésből áll, és akkor indul el, ha a központi tárcsákon egymás mellett három bónusz szimbólumot ér el. Nagy potenciális nyereményeket, valamint akár 20 extra ingyenes pörgetést is kaphatsz. Ez az egyik legjobb Diamond Queen nyerőgép speciális funkciója.

Melyek a legjobb Diamond Queen kaszinók?

Ahogy azt valószínűleg el tudod képzelni, a legjobb Diamond Queen online kaszinók jól ismert, jó hírű márkák. A tapasztaltabb játékosok biztosan hallottak már a legtöbbjükről. Ezek az üzemeltetők biztonságos, magas színvonalú játékkörnyezetet biztosítanak. Szakértő módon összeállított online kaszinójáték-portfóliók és vonzó bónuszajánlatok előnyeit élvezheted.

Melyik a Diamond Queen szoftverfejlesztője?

A Diamond Queen-t 2012-ben adta ki az IGT. A mai napig ez a fejlesztő egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott online nyerőgépe. A cikkben található többi ajánlott nyerőgépet is kipróbálhatja. Mindegyik többé-kevésbé kedvelt a játékosok körében.