Online Casino > Euro 2024: Ki Lesz a Legjobb Játékos?

Euro 2024: Ki Lesz a Legjobb Játékos?

Érdekli az uefa euro 2024?Az UEFA Euro 2024 a labdarúgó-naptár egyik legjobban várt eseménye lesz. Az UEFA által szervezett rangos tornán Európa legjobb válogatottjai mérkőznek meg egymással az Európa-bajnoki címért. A verseny Németországban kerül megrendezésre, és egy hónapig tartó intenzív mérkőzéseket és magas színvonalú futballt ígér. A torna egyik csúcspontja a legértékesebb játékos (MVP) díjazása. Ezzel az elismeréssel azt a játékost ismerik el, aki a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta a verseny során.

Az MVP-díj azért jelentős, mert az egyéni kiválóságot díjazza, és felemelheti egy játékos karrierjét, mivel nemzetközi színtéren is reflektorfénybe kerül. A torna közeledtével egyre több a találgatás, hogy melyik játékos lesz az UEFA Euro 2024 MVP-je. Csapatunk megvitatta, hogy ki lehet az idei szezon MVP-je, ezért szeretnénk megosztani veletek a gondolatainkat. Ne felejtsétek el beszerezni az EFA Euro 2024 jegyek-et, hogy élőben láthassátok a mérkőzéseket, és kövessétek figyelemmel az Euro 2024 selejtező meccseit is, hogy teljes képet kapjatok a versenyről.

Nézd Meg Mely Kaszinókban Fogadhatsz az Euro 2024-re!
Név
Bónusz
Kifizetések
Értékelés
Play now
Sportuna
Bónusz
100% akár 150.000 Ft-ig + 200 IP
Kifizetések
Apple Pay Bank Transfer Bitcoin Ethereum Litecoin MasterCard Neteller Paysafecard Revolut Skrill Sofort Visa+8
Értékelés
Top 1
LunuBet
Bónusz
100% Ankar 150.000 FT-IG + 200 IP
Kifizetések
Bank Transfer Bitcoin Dogecoin Ethereum Litecoin MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Sofort Visa Zimpler+8
Értékelés
Top 2
22bet
Bónusz
100% akár 50.000 HUF Bónusz
Kifizetések
Maestro MasterCard Neteller Paysafecard Skrill Trustly+2
Értékelés
Top 3
PlayZilla
Bónusz
100% akár 150.000 Ft-ig + 200 IP
Kifizetések
Bank Transfer Bitcoin eCheck HUF MasterCard Neteller Skrill Visa+4
Értékelés
4
GGbet
Bónusz
150% akár 600.000 Ft + 175 Ingyenes Pörgetés
Kifizetések
Ecopayz MasterCard Neosurf Paysafecard Skrill VISA+2
Értékelés
5
Lucky Heroes
Bónusz
100% akár 150.000 Ft-ig + 200 IP
Kifizetések
Bank Transfer Bitcoin eCheck Maestro MasterCard Paysafecard Skrill VISA+4
Értékelés
6

Pálfi Levente (Kylian Mbappé): Most van a majdnem ex-PSG csatár legszebb órája (Kylian hivatalosan július 1-jén csatlakozik a Real Madridhoz). Ha Franciaország várhatóan megnyeri a világbajnokságot, akkor Mbappénak az aranyérem megszerzése során kell a vezérnek lennie, akit motivál egy új kihívás a klubkarrierjében. A 25 éves csatár számára további motivációt jelent a kapitányi karszalag. Kilian pályafutása során először lesz a francia válogatott kapitánya egy nagy tornán, az UEFA Euro 2024 során.

Piotr Hryts (Bruno Fernandes): Brunót az egész szezonban a Manchester United vitte, de a válogatottban sokkal könnyebb dolga van, mert sok ügyes társa van. A középpályás fénykorát éli, és itt az ideje, hogy hozzájáruljon egy nagy győzelemhez. Az Euro 2024 selejtező mérkőzésein látott teljesítménye alapján Bruno Fernandes is esélyes lehet az MVP címre.

Boros Paliki (Kylian Mbappé): A francia 18 éves kora óta mutatja meg tudását a nagy tornákon, és még ha a válogatott átlagos szinten is játszik, Kilian egyéni kvalitásaival és magabiztosságával húzza át csapatát – érdemes legalább a katari vb-döntőt megemlíteni. Az UEFA Euro 2024 során is hasonló teljesítmény várható tőle.

Szöke Imre (Cristiano Ronaldo): Itt nem leszek népszerű, és nem teszek kockázatos tétet egy veteránra. Egy veteránra, aki nem mondta ki az utolsó szavát. Ha Portugália lövést tesz a tornán, és biztos vagyok benne, hogy fog, az nem történhet meg Cristiano részvétele nélkül. Az MVP címre is esélyes lehet.

Kocsis Becse (Jude Bellingham): Az UEFA nem szokott kitalálni dolgokat, így ha azt jósoljuk, hogy az angolok megnyerik a tornát, akkor a legjobb játékos az ő csapatukból kerül ki. Valaki a Kane-Bellingham-Foden trióból, aszerint, hogy mennyire járultak hozzá a csapat általános sikeréhez. Van egy olyan érzésem, hogy ez egy Real Madrid-játékos lesz, mert idén már kultusz épült körülötte.

Szôlôsi Fanni (Toni Kroos): Toni Kroosnak kellene lennie a torna játékosának, mivel szerintem Németország fog nyerni. Ő a nyáron visszavonul, és mindent meg fog tenni azért, hogy csapata megnyerje a hazai Euro 2024-et. Tapasztalata és irreális passzai döntő szerepet fognak játszani.

Kis Gara (Kylian Mbappé): Pozitív érzelmi háttérrel a Real Madridhoz való csatlakozása után, sokat lő gólt, sokat alkot, mind magának, mind csapattársainak. Támadásban abszolút mindenre képes. Egy vezér, a torna egyik legjobb csapatának csapatkapitánya.

Thury Mór (Harry Kane): Nem lesz hosszú vita. Harry Kane annyira jó, hogy nincs szüksége csapatrófeákra ahhoz, hogy a Ballon d’Or egyik várományosa és a világ egyik legjobb góllövője legyen hosszú ideig. Itt az ideje, hogy az Euro 2024-es Európa-bajnokság gólkirályaként megnyerje első csapatbajnokságát, és megkapja a Ballon d’Or-t, amit ez a srác mindenképpen megérdemel.

Szücs Loránt (Bruno Fernandes): Ha Portugália megnyeri az Európa-bajnokságot, Bruno lehet a legjobb játékos. A válogatottban sokáig nem azt a játékot mutatta, mint klubszinten, de az utóbbi meccseken a “Celesão” színeiben csak úgy bekapcsol és “isteníti” magát.

Seress Zádor (Kylian Mbappé): A francia csapat Anglia mellett a győzelem fő esélyese lesz, ráadásul tele van az Európa-bajnokság megnyerésének vágyával. A mostani generáció kétszer jutott el a világbajnokság döntőjébe, egyet meg is nyert, de a kontinensviadalon csak egy vereség volt a döntőben és az 1/8 döntőben. Tekintettel arra, hogy Kylian általában sikeresen szerepel a csapatban a nagy tornákon, valószínű, hogy a torna legjobbja lesz a játékosok közül.

Fekete Boglárka (Kylian Mbappé): Úgy gondolom, hogy a francia csatár képes arra, hogy megnyerje csapatával az Európa-bajnokságot. És mindenki a legjobb eredményeket várja tőle. Különösen a Real Madridba való átigazolása fényében. És ha Franciaország megnyeri az Euro 2024-et, akkor ki vezesse a csapatot, ha nem Mbappe?

minden, amit az euro 2024-ről tudni kellKaszinoworld.com csapatunk gondolatai alapján Kylian Mbappe a kiemelkedő jelölt az Euro 2024 legjobb játékosa címre. 5 szavazattal Mbappe kivételes képességei és következetes teljesítménye miatt került a jóslataink élére. Bruno Fernandes két szavazattal követi őt, kiemelve a portugál középpályán betöltött központi szerepét. Toni Kroos, Cristiano Ronaldo, Jude Bellingham és Harry Kane egy-egy szavazatot kapott, ezzel is bemutatva a saját csapatukhoz való jelentős hozzájárulásukat. Bár várhatóan több játékos is csillogni fog, Mbappét dinamikus játéka és a döntő gólokhoz való érzéke az MVP-díj első számú várományosává teszi. A legtöbben úgy vélik, hogy a mérkőzések befolyásolására és a nyomás alatti teljesítményre való képessége döntő fontosságú lesz, mivel Franciaország a tornán a dicsőségre törekszik. Ahogy az UEFA Euro 2024 selejtező során is láthattuk, a csapatok már most teljes erőbedobással készülnek. Fontos megjegyezni, hogy az euro bevezetése Magyarországon 2024 egy jelentős pénzügyi változás lesz, amely egybeesik az UEFA Euro 2024 eseményeivel. Ne felejtsétek figyelemmel kísérni az Euro 2024 selejtező mérkőzéseit is, hogy teljes képet kapjatok a versenyről.