Online Casino > European Roulette (NetEnt)

A Legjobb Részletes Útmutató az European Roulette Online

A pénzről
RTP 97.3
Betways
Eltérés N/A
Layout NA
Max. Nyeremény x35
Min. Tét 1
Max. Tét 500
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 26.03.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.07.2017
Típus Roulette Games
Téma Roulette-Game
Technológia JS,HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

Az európai rulett egy népszerű online nyerőgép, amelynek számos funkciója és változata közül választhatsz.
Ez egy vizuálisan vonzó játék, számos bónusz funkcióval.
Gyors forgalmi sebességgel rendelkezik
A nyerőkombinációk nagy választékát kínálja

Hátrányok

Az európai rulett meglehetősen kockázatos lehet, ezért a játékosoknak tisztában kell lenniük a kockázatokkal, mielőtt játszanak.

A NetEnt European Roulette nevet viselő játéka egy igazán különleges nyerőgép a maga módján. Amikor megnyitjuk a játék felületét, egy pillanatig úgy érezhetjük, mintha egy valódói kaszinó rulettasztalához ültünk volna le, annyira tökéletesen emlékeztet a dízájn egy európai rulett asztalára. Viszont ez egy nyerőgép, ami nagyszerű jazzes zene mellett kínál nyerési lehetőségeket a játékosoknak. A játék kialakítása alapján a téteknek helyet adó asztal és a rulettkerék van a központban, nagyon nincs is más a képernyőn. Játssz online rulettet online kaszinók Magyarország.

A nyerés lehetősége és a játék menete az European Roulette játékában

European Roulette (NetEnt) lehetőségeAz European Roulette egy standard, egynullás rulettjáték, amelynek kerekén 37 mező található, 0 és 36 közötti számokkal. A nyereményeket a kifizetési tábla alapján lehet nyerni, ahol például a legtöbbet az fizet, ha egy számra teszünk tétet és pontosan azt pörgetik ki, ez a tétünk 35-szörösét fizeti. De fogadhatunk a páros-páratlan számokra vagy éppen arra, hogy 1 és 18 között lesz a szám. A játék vezérlése az asztal és a kerék alatt található menüből történik, itt határozzuk meg azt, hogy milyen téttel játszunk és mennyi zsetont akarunk az asztalra helyezni. Ha megtörtént a tétek felhelyezése, akkor már csak pörgetni kell a jobb sarokban található gomb segítségével.

A Nyerőgép Fogadási Szabályai

Ami a tétek elhelyezését illeti, a digitális európai rulett hihetetlenül könnyen érthető. A kerék oldalán egy nagy nyereménytábla található, ahol láthatja a különböző fogadási lehetőségeket. A tétek széles skálán mozoghatnak, de a tét típusa határozza meg az esélyeket és azt, hogy mennyit nyerhetsz. A tétek módosítása egyszerű – csak használja a játékmező alján található gombokat, majd kattintson arra a számra, amelyre fogadni szeretne. Mint az élő rulettasztaloknál, itt is kap egy bizonyos időt a tétek elhelyezésére, amely után minden tétet felfüggesztünk, amíg a kerék forog és a golyó lepattan róla.

Fedezd Fel a Forradalmian új Játékmenetet

Fedezd fel a forradalmian új játékmenetetA digitális európai rulettet nagyon könnyű játszani – csak annyi a dolga, hogy kiválasztja a tétet, megteszi, és várja, hogy a kerék megpörögjön. Ami igazán nagyszerű, hogy a játékhoz számítógépen vagy mobiltelefonon keresztül is hozzáférhetsz, és máris úton vagy a nagy nyeremény felé. A játék témái és funkciói között szerepel az automatikus játék, a dinamikus hirdetőtábla, a kedvenc fogadások, a forró és hideg számok, a versenypálya és a speciális fogadások panelje. Ezt a játékot a tapasztalt játékosok és az európai rulett kezdő játékosai számára egyaránt tervezték. A szimulátorablakok a legfejlettebb technológiával készültek, a fogadás megtétele és a nyeremény között nincs késedelem.

Extra funkciók a NetEnt European Roulette játékában

A NetEnt fejlesztője alapvetően a legjobb rulettélmény kialakítását célozta meg, így a hangulatra vagy a grafikára nem lehet panaszunk, ellenben nem nagyon vannak bónusz és extra funkciók a játékban. Viszont van lehetőség például kedvenc fogadásokat beállítani, de listázhatjuk az összes elérhető fogadási típust is. Szintén extra, hogy megnézhetjük a statisztikáinkat és a kipörgetett számok statisztikáit, trendjeit is.

A European Roulette kockázati szintje és RTP értéke

A European Roulette játéka 97.3%-os elméleti RTP értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden megjátszott 1000 forintból 973 forintot fogunk visszanyerni egy meg nem határozható periódus során. Ez az elméleti RTP érték egyébként teljesen átlagos az asztali kaszinójátékok között, a European Roulette közepes kockázatú játéknak számít.

European Roulette Android vagy éppen iOS készüléken

A játék mögött a NetEnt fejlesztője áll, amely az Magyar online kaszinók piacának egyik legismertebb fejlesztője. Ennek megfelelően a European Roulette tökéletesen van optimalizálva mobiltelefonokra is, így képernyőmérettől függetlenül kellemesen játszhatunk vele Android vagy éppen iOS eszközökről is. Ha kisképernyős eszközünk van, akkor is képesek leszünk kezelni a gombokat, de egy nagyobb tabletnél sem lesz ez gond. Játszhatunk a játékkal online kaszinók mobil böngészős verziójában vagy natív applikációjában is.

Ellenőrizze a Magyar Játékosok Visszajelzéseit a European Roulette-Ről

European Roulette Online visszajelzés“Nemrég játszottam a NetEnt European Roulette nyerőgépével, és nagyon jól éreztem magam! A grafika és a hangzás nagyszerű, a játékmenet pedig gördülékeny és szórakoztató. A fogadási lehetőségek bőségesek, a kifizetések pedig bőkezűek. Mindenképpen ajánlom ezt a játékot mindenkinek, aki egy jó kaszinóélményt keres.”Jakab Hunorné, Vecsés

European Roulette visszajelzés“Nagyon élveztem a NetEnt European Roulette nyerőgépét. A grafika és a hangzás nagyszerű volt, a játékmenet pedig gördülékeny és szórakoztató. Mindenképpen ajánlom ezt a játékot mindenkinek, aki egy szórakoztató és izgalmas rulett élményt keres.”Molnár Árpád, Godollo

European Roulette slot visszajelzés“Meg kell mondanom, hogy egy kicsit haboztam, hogy kipróbáljam a NetEnt European Roulette Slot-ot, mert nem vagyok egy nagy rulett rajongó. De úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és nagyon örülök, hogy megtettem! Ez a nyerőgép nagyon szórakoztató, és a grafikája elképesztő. A bónusz körök is nagyon szórakoztatóak és még izgalmasabbá teszik a játékot.”Dobos Mihály, Miskolc

Konkluzió

A European Roulette azon játékosokat kívánja megszólítani, akik szeretik a rulett izgalmát akár mobiltelefonról is átélni. Ez a játék tökéletes grafikával, nagyszerű zenével és könnyen átlátható játékmenettel rendelkezik. A téteket könnyedén meg tudjuk határozni, könnyen tudjuk az asztalra helyezni a zsetonokat és az RTP érték alapján egyébként egészen sok nyereményre is számíthatunk. Nagyon alacsony tétekkel is kezdhetünk, de a nagypénzes játékosok is megtalálják itt a számításukat.

GYIK

Hogyan játszhatok európai rulettet?

A szerencsejátékosok úgy játszhatnak a European Roulette(NetEnt) nyerőgépen, hogy készpénzt helyeznek be a gépbe, kiválasztják a tét összegét és a körök számát. A játék számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek izgalmasabbá teszik a játékosok számára, mint például a fogadási lehetőségek és az egyedi bónuszfordulók.

Milyen funkciókat tartalmaz a NetEnt European Roulette nyerőgép?

A NetEnt European Roulette számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a többi rulettjátéktól. Emellett a játékot asztali és mobileszközökre is tervezték, így könnyen elérhető és játszható, bárhol is tartózkodik.

Milyen a NetEnt európai rulettje?

A NetEnt egy vezető globális online szerencsejáték vállalat. Olyan játékokkal rendelkezik, amelyek minden típusú játékost kiszolgálnak, az alkalmi játékosoktól kezdve, akik szórakozni szeretnének, egészen a tapasztaltabb játékosokig, akik szeretnek valódi pénzért játszani. Egyik legnépszerűbb játéka az európai rulett, amely a klasszikus rulett játék egy változata.