European Roulette Online

European Roulette Online

A pénzről

RTP 97.3
Betweys
Eltérés N/A
Layout NA
Max. Nyeremény x35
Min. Tét 1
Max. Tét 500

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.07.2017
Típus Roulette Games
Téma Roulette-Game
Technológia JS,HTML5
Tulajdonságok

A NetEnt European Roulette nevet viselő játéka egy igazán különleges nyerőgép a maga módján. Amikor megnyitjuk a játék felületét, egy pillanatig úgy érezhetjük, mintha egy valódói kaszinó rulettasztalához ültünk volna le, annyira tökéletesen emlékeztet a dízájn egy európai rulett asztalára. Viszont ez egy nyerőgép, ami nagyszerű jazzes zene mellett kínál nyerési lehetőségeket a játékosoknak. A játék kialakítása alapján a téteknek helyet adó asztal és a rulettkerék van a központban, nagyon nincs is más a képernyőn. Játssz online rulettet élo online kaszinók Magyarország.

A nyerés lehetősége és a játék menete az European Roulette játékában

Az European Roulette egy standard, egynullás rulettjáték, amelynek kerekén 37 mező található, 0 és 36 közötti számokkal. A nyereményeket a kifizetési tábla alapján lehet nyerni, ahol például a legtöbbet az fizet, ha egy számra teszünk tétet és pontosan azt pörgetik ki, ez a tétünk 35-szörösét fizeti. De fogadhatunk a páros-páratlan számokra vagy éppen arra, hogy 1 és 18 között lesz a szám. A játék vezérlése az asztal és a kerék alatt található menüből történik, itt határozzuk meg azt, hogy milyen téttel játszunk és mennyi zsetont akarunk az asztalra helyezni. Ha megtörtént a tétek felhelyezése, akkor már csak pörgetni kell a jobb sarokban található gomb segítségével.

Extra funkciók a NetEnt European Roulette játékában

A NetEnt fejlesztője alapvetően a legjobb rulettélmény kialakítását célozta meg, így a hangulatra vagy a grafikára nem lehet panaszunk, ellenben nem nagyon vannak bónusz és extra funkciók a játékban. Viszont van lehetőség például kedvenc fogadásokat beállítani, de listázhatjuk az összes elérhető fogadási típust is. Szintén extra, hogy megnézhetjük a statisztikáinkat és a kipörgetett számok statisztikáit, trendjeit is.

A European Roulette kockázati szintje és RTP értéke

A European Roulette játéka 97.3%-os elméleti RTP értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden megjátszott 1000 forintból 973 forintot fogunk visszanyerni egy meg nem határozható periódus során. Ez az elméleti RTP érték egyébként teljesen átlagos az asztali kaszinójátékok között, a European Roulette közepes kockázatú játéknak számít.

European Roulette Android vagy éppen iOS készüléken

A játék mögött a NetEnt fejlesztője áll, amely az Magyar online kaszinók piacának egyik legismertebb fejlesztője. Ennek megfelelően a European Roulette tökéletesen van optimalizálva mobiltelefonokra is, így képernyőmérettől függetlenül kellemesen játszhatunk vele Android vagy éppen iOS eszközökről is. Ha kisképernyős eszközünk van, akkor is képesek leszünk kezelni a gombokat, de egy nagyobb tabletnél sem lesz ez gond. Játszhatunk a játékkal online kaszinók mobil böngészős verziójában vagy natív applikációjában is.

Konkluzió

A European Roulette azon játékosokat kívánja megszólítani, akik szeretik a rulett izgalmát akár mobiltelefonról is átélni. Ez a játék tökéletes grafikával, nagyszerű zenével és könnyen átlátható játékmenettel rendelkezik. A téteket könnyedén meg tudjuk határozni, könnyen tudjuk az asztalra helyezni a zsetonokat és az RTP érték alapján egyébként egészen sok nyereményre is számíthatunk. Nagyon alacsony tétekkel is kezdhetünk, de a nagypénzes játékosok is megtalálják itt a számításukat.

Vissza a tetejére