Fruit Fiesta: Nyerőgép Áttekintés

Fruit Fiesta: Nyerőgép Áttekintés

A pénzről

RTP 90.09
Betweys 3
Eltérés N/A
Layout 3-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.25
Max. Tét 3

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 15.06.2008
Típus Classic Slots
Téma Classic style
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Fruit Fiesta egy rendkívül népszerű, 15 nyerővonalat kínáló progresszív slot a Microgaming fejlesztőjének kínálatában. Ez az egyik legnépszerűbb online gyümölcsös játék. A népszerűségét a felépítésének és klasszikus mivoltának köszönheti, hiszen a szimbólumok gyümölcsök képében jelennek meg. Vannak benne már Wild és Scatter szimbólumok is, ráadásul lehet vele játszani egészen alacsony tétek mellett, automatikus pörgetések segítségével. Ha öt darab Fruit Fiesta szimbólumot tudunk kipörgetni, akkor pedig miénk lehet az aktuális progresszív jackpot is, amelynek értékéről folyamatosan információkat fogunk kapni a felületen játék közben is.

A Fruit Fiesta játékának játékmenete és a nyerő pörgetések

A Fruit Fiesta nyerőgépe hasonlóan működik, mint bármely slot, a nyerővonalak által meghatározott nyerő kombinációkat kell kipörgetnünk, ezek biztosítanak nyereményeket számunkra. Van a játékban Wild szimbólum, amely bármely más szimbólumot helyettesíthet a nyerő kombináció létrehozásáért. A felület teljes egészében klasszikus, a képernyőn az öt tárcsát és három sort fogjuk látni, fent pedig az aktuális progresszív jackpotot. Lent vannak a vezérlő gombok, amelyek segítségével meghatározhatjuk az érméink számát, a tétünk nagyságát és a SPIN gomb lenyomásával pörgethetünk.

A Fruit Fiesta bónuszjátékai

A Fruit Fiesta legfontosabb bónusza egyértelműen a jackpot, amelyet úgy szerezhetünk meg, ha öt darab Fruit Fiesta logót ki tudunk pörgetni egy játékban. A progresszív jackpot minimum összege 800 dollár, a valaha volt legnagyobb nyeremény pedig 123 ezer dollár. Szintén extrának számít a játékban a Scatter és a Wild szimbólum is. Előbbi segítségével szorzókat szerezhetünk a pörgetéseinkhez, míg utóbbi egyrészt helyettesíti a szimbólumokat egy nyerő kombináció létrehozásához, másrészt több Wild szimbólum extra nyereményt biztosít.

A Fruit Fiesta RTP értéke és a kockázat mértéke

A Fruit Fiesta alacsonynak számító, 90.09%-os RTP értékkel rendelkezik, viszont ez nem jelenti azt, hogy nehéz vele nyerni, pont ennek okán komoly nyereményekre számíthatnak a játékosok. Az átlagos RTP érték slotok esetén 95% körül mozog. A kockázat szempontjából közepes kockázatú slotnak számít, viszont cserébe tényleg komoly nyereményeket érhetünk el, akár kisebb tétek segítségével is.

A Fruit Fiesta mobil hozzáférési lehetőségei

Annak ellenére, hogy komoly bónuszjátékok nélküli klasszikus gyümölcsös slotról van szó, a Fruit Fiesta játékával tudunk játszani a mobil készülékünkön is, függetlenül attól, hogy Android vagy éppen iOS operációs rendszerről van szó. Egy régebbi készüléken ugyanúgy lehet pörgetni, mint egy vadiúj okostelefonon, természetesen a megfelelő platformot meg kell találni hozzá. Ez általában valamelyik Magyar online kaszinó mobil böngészős platformja vagy egy-egy kaszinó natív applikációja.

Konkluzió

A Fruit Fiesta a gyümölcsös slotok egyik kiemelkedő darabja, klasszikus szimbólumokkal, grafikával és nyerő kombinációkkal. Alapvetően kockázatosabb slotról van szó, de ezért cserébe kárpótol minket a progresszív slot, amelynek köszönhetően igazán nagy nyeremények is üthetik a markunkat. A játék szabályai és kezelése könnyen érthető és könnyedén tudunk játszani vele mobil készülékünk segítségével is. Egészen alacsony tétekkel is pörgethetünk, de azt figyelembe kell venni, hogy a jackpot megszerzésének lehetőségéhez legalább 15 érmét fel kell dobni egy-egy pörgetésre.

Vissza a tetejére