Ghostbusters

Ghostbusters

A pénzről

RTP 93.5
Betweys 30
Eltérés LOW
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 50
Max. Tét 5000

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.12.2012
Típus Video Slots
Téma Branded
Technológia FLASH
Tulajdonságok

Az ikonikus szellemirtó filmeket valószínűleg az olvasók többségének nem kell bemutatni. Ezt a hangulatot és látványvilágot most újra átélheted az magyar online kaszinók világában, miközben egy kis szerencsével nyereményeket is felhalmozhatsz. A 93 százalékos RTP értékű, 0,30 tól 30 USD tétben játszható online slot játékban a szimbólumok 5 tárcsán, három sorban találhatóak, összesen 30 nyerővonalat kiadva. Ebben a játékban akár a megtett tétednek az ezerszeresét is megnyerheted. Válasszon egy megbízható legális online kaszinó honlapunkon, és nyerje meg a jackpotot!

Mi teszi egyedivé a Ghostbusters nyerőgépet?

A szellemirtó filmek különleges hangulata, és a már-már dermesztő zene kétségkívül szokatlan, de annál jobb választás egy online slot játék számára. A kipörgethető szimbólumok ennek megfelelően a számokon és betűkön kívül az ikonikus filmek főszereplői. A játék különlegessége, hogy ha sikerül egy nyerővonalat 5 azonos karakterrel vagy szimbólummal megtölteni, az rendkívül magas nyereményeket fizet.

A hagyományos számok és betűk közül ötöt ugyanazon nyerővonalra kipörgetve a játékos a megtett tétjének a százszorosát kapja vissza. Ami a film karaktereit illeti, 5 Zeddmoret, vagy 5 Spenglert ábrázoló szimbólum esetén a nyeremény a tét kétszázszorosa, Stantz karakterének esetén 250-szerese, míg Venkman esetén nem kevesebb, mint a tét ötszázszorosa. A legnagyobb nyereményt azonban a Ghostbusters logo ötszöri feltűnése jelenti, ami a megtett tét ezerszeresét fizeti vissza.

A játék ezen kívül is számos minijátékot és bónuszt tartalmaz. A középső tárcsán bármelyik szellem szimbólumát kipörgetve minijáték indul, amelyben le kell győznöd az adott szellemet. Amennyiben ez sikerül akkor különböző jutalmakban részesülhetsz. Egyre több elfogott szellem után egyre több jutalom jár. A jutalmak között extra wild szimbólumok és nyeremény szorzók egyaránt találhatóak, melyek segítségével könnyebben pörgethetsz ki győztes kombinációkat, vagy nagyobb nyereményeket nyerhetsz.

Speciális Szimbólumok

A már említett Ghostbusters logo, melynek ötszöri feltűnése ezerszeres kifizetést eredményez, egyben Wild szimbólumként is funkcionál. Ez azt jelenti, hogy egy adott nyerővonalon feltűnve bármely más szimbólum szerepét felveheti, hogy így egészítsen ki egy hiányos kombinációt győztes kombinációra.

A már említett szellemeket ábrázoló szimbólumok pedig egyfajta scatter szimbólumként szolgálnak, hiszen ezeket a középső tárcsán kipörgetve indulnak a különböző minijátékok.  A másik scatter szimbólum a Zuul karakterét ábrázoló mező, amely feltűnésével 5 ingyenes pörgetést nyerhetsz. Az ingyenes pörgetéseket azonnali bónusz körök formájában kapod meg, melyek során szintén újabb bónusz köröket nyerhetsz, így egy szerencsés napon Zuul feltűnése akár 25 bónusz kört is hozhat.

Összegzés

A Ghostbusters egy közepes komplexitású nyerőgép, amelyen az átlagos mértékű, visszafogott nyeremények mellett, számos nagy értékű nyereményt is kipörgethetsz. A kultikus film karaktereinek szerencsés megjelenése akár a megtett tét 100,200,250,500, vagy ezerszeresét is fizetheti. Bár a játék 5 tárcsája és 3 nyerővonala alapvetően alacsony bonyolultságúnak számítana, a számos bónusz játék, és ezeknek a feltételei egyértelműen a közepes komplexitású kategóriába sorolják a Ghostbusters online slot játékot. Ennek megfelelően inkább haladóknak ajánlott, hiszen a kezdők számára a játékmenet egyes elemei nehezen követhetőek lehetnek. A játékot a Microgaming fejlesztőcsapata készítette.

Vissza a tetejére