Online Casino > Ghostbusters

Ghostbusters Online Nyerőgép Részletes Útmutató

A pénzről
RTP 93.5
Betways 30
Eltérés LOW
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 50
Max. Tét 5000
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 13.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
IGT
Mobil Igen
Kiadás 01.12.2012
Típus Video Slots
Téma Branded
Technológia FLASH
Tulajdonságok

Előnyök

Film-témájú játék
Old-School dizájn
Széles fogadási limitek
Magas maximális nyeremény szimbólumok
Két bónuszjáték
Négy véletlenszerű funkció

Hátrányok

Nincs progresszív jackpot
Nagyon alacsony kifizetési arány

Az ikonikus szellemirtó filmeket valószínűleg az olvasók többségének nem kell bemutatni. Ezt a hangulatot és látványvilágot most újra átélheted az magyar online kaszinók világában, miközben egy kis szerencsével nyereményeket is felhalmozhatsz. A 93 százalékos RTP értékű, 0,30 tól 30 USD tétben játszható online slot játékban a szimbólumok 5 tárcsán, három sorban találhatóak, összesen 30 nyerővonalat kiadva. Ebben a játékban akár a megtett tétednek az ezerszeresét is megnyerheted. Válasszon egy megbízható legális online kaszinó honlapunkon, és nyerje meg a jackpotot!

Mi teszi egyedivé a Ghostbusters nyerőgépet?

Ghostbusters nyerőgépetA szellemirtó filmek különleges hangulata, és a már-már dermesztő zene kétségkívül szokatlan, de annál jobb választás egy online slot játék számára. A kipörgethető szimbólumok ennek megfelelően a számokon és betűkön kívül az ikonikus filmek főszereplői. A játék különlegessége, hogy ha sikerül egy nyerővonalat 5 azonos karakterrel vagy szimbólummal megtölteni, az rendkívül magas nyereményeket fizet.

A hagyományos számok és betűk közül ötöt ugyanazon nyerővonalra kipörgetve a játékos a megtett tétjének a százszorosát kapja vissza. Ami a film karaktereit illeti, 5 Zeddmoret, vagy 5 Spenglert ábrázoló szimbólum esetén a nyeremény a tét kétszázszorosa, Stantz karakterének esetén 250-szerese, míg Venkman esetén nem kevesebb, mint a tét ötszázszorosa. A legnagyobb nyereményt azonban a Ghostbusters logo ötszöri feltűnése jelenti, ami a megtett tét ezerszeresét fizeti vissza.

A játék ezen kívül is számos minijátékot és bónuszt tartalmaz. A középső tárcsán bármelyik szellem szimbólumát kipörgetve minijáték indul, amelyben le kell győznöd az adott szellemet. Amennyiben ez sikerül akkor különböző jutalmakban részesülhetsz. Egyre több elfogott szellem után egyre több jutalom jár. A jutalmak között extra wild szimbólumok és nyeremény szorzók egyaránt találhatóak, melyek segítségével könnyebben pörgethetsz ki győztes kombinációkat, vagy nagyobb nyereményeket nyerhetsz.

Játékon belüli bónusz funkciók

👻 Szellemcsata funkció: A 10 szint mindegyikén más-más szellem szimbólum található, és minden szinten mindig csak egy szellem szimbólum van. Tehát az 1. szinten Slimer, a 9+ szinten pedig a Stay Puft Marshmallow Man. Mert persze, hogy az.

🎰 Ha ez a szimbólum megjelenik a 3. tárcsán, az egy csatát indít el, ahol többször is le kell puffantanod a szellemet. Minden egyes zapoláskor szellemvadászokat dobhat a szellemsorba, de ha egyszer meghalt, a játékmeneted szintjét növeli.

🚨 A Ghost Queue: Ebben vannak a csata során elejtett szellemvadászok. A következő fizetett pörgetésed alkalmával a sorban lévő legbalra lévő szellemvadász véletlenszerűen esik le a következő pörgetésnél. A következő pörgetések alkalmával a következő szellemvadderek addig esnek le, amíg a sorban már nincs több.

🚀 A szellemvadászok típusai: Nem minden szinten érhető el minden ilyen vad, de itt vannak azok, amelyekkel találkozhatsz az utad során. Ezek mindegyike felhasználható más szimbólumok helyettesítésére, hogy nyereményt hozzon létre.

  • 🥇 Multiplier wild: 3x-tól 25x-ig terjedő szorzóval.
  • 🥈 Bővülő vad szimbólum: Ezek vízszintesen, átlósan, vízszintesen vagy mind a 8 irányba egyszerre terjeszkedhetnek!
  • 🥉 Extra vadak: Ezek +2 és +5 közötti extra vadakat helyeznek el az adott pörgetésen.

🕹️ Felszerelés funkció: Ismétlem, nem mindegyik felszerelési funkció érhető el azonnal. Az 1. szinten például csak a protoncsomag áll rendelkezésedre. Ezek véletlenszerű bónuszokat váltanak ki.

  • 🤍 Protoncsomag: A tárcsákon lévő 2-4 királyi szimbólumot a leggyakoribb szimbólummá változtatja.
  • 💜 Szellemszimat: Leleplezi az elrejtett Ghost szimbólumot, és csatát indít a szintlépéshez.
  • 💙 PKE-mérő: Az egyik királyi szimbólumot vad szimbólummá változtatja.
  • 💚 Ecto Goggles: Ha két scatter kerül a földre, akkor még egyet felfedez, ami az ingyenes pörgetéseket indítja el.
  • 💛 Pszichogramm sisak: Ha egy scatter kerül a földre, még kettő jelenik meg az ingyenes pörgetések elindításához.
  • 🧡 Tobin szellemvezetője (csak a 9. szinten): Kiválaszthatod, hogy melyik szellem jelenjen meg a szellemcsaták során.

A királyi szimbólumok a J, Q, K vagy ász.

Zuul ingyenes pörgetés bónusz: Ha 3 scatter bónusz szimbólum (a démoni kutyák) jelenik meg az 1., 3. és 5. tárcsán, akkor aktiválódik ez a bónusz. Először ötször kell megérintened a démoni kutyát, és 5 különböző típusú vad szimbólummal jutalmaz.

Ezután 5 pörgetést játszhatsz, és minden pörgetésnél egy-egy különleges vad szimbólumot kapsz. A bónuszt összesen akár 25 ingyenes pörgetésig is újraindíthatod. A bónusz során minden szellemvadász feloldódik, nem számít, hogy milyen szinten vagy.

Ghostbusters Slot Rtp, volatilitás és találati gyakoriság

A nyerőgép különböző platformokon változó RTP-vel rendelkezik, és 95% és 96% között mozog, ami bőven az iparági normákon belül van, hogy tisztességes esélyt adjon a nyerésre.

Közepes varianciaszinttel rendelkezik, amely gondoskodik arról, hogy a tárcsák rendszeres nyerő kombinációkat alkossanak.

Ez izgalmasan tartja a játékot, és jó pár órát tölthetsz el a csapat szellemirtó csínytevéseivel szórakoztatva.

Speciális Szimbólumok

A már említett Ghostbusters logo, melynek ötszöri feltűnése ezerszeres kifizetést eredményez, egyben Wild szimbólumként is funkcionál. Ez azt jelenti, hogy egy adott nyerővonalon feltűnve bármely más szimbólum szerepét felveheti, hogy így egészítsen ki egy hiányos kombinációt győztes kombinációra.

A már említett szellemeket ábrázoló szimbólumok pedig egyfajta scatter szimbólumként szolgálnak, hiszen ezeket a középső tárcsán kipörgetve indulnak a különböző minijátékok.  A másik scatter szimbólum a Zuul karakterét ábrázoló mező, amely feltűnésével 5 ingyenes pörgetést nyerhetsz. Az ingyenes pörgetéseket azonnali bónusz körök formájában kapod meg, melyek során szintén újabb bónusz köröket nyerhetsz, így egy szerencsés napon Zuul feltűnése akár 25 bónusz kört is hozhat.

Összegzés

A Ghostbusters egy közepes komplexitású nyerőgép, amelyen az átlagos mértékű, visszafogott nyeremények mellett, számos nagy értékű nyereményt is kipörgethetsz. A kultikus film karaktereinek szerencsés megjelenése akár a megtett tét 100,200,250,500, vagy ezerszeresét is fizetheti. Bár a játék 5 tárcsája és 3 nyerővonala alapvetően alacsony bonyolultságúnak számítana, a számos bónusz játék, és ezeknek a feltételei egyértelműen a közepes komplexitású kategóriába sorolják a Ghostbusters online slot játékot. Ennek megfelelően inkább haladóknak ajánlott, hiszen a kezdők számára a játékmenet egyes elemei nehezen követhetőek lehetnek. A játékot a Microgaming fejlesztőcsapata készítette.

GYIK

Hol játszhatok Szellemirtókkal?

Ez az IGT nyerőgép számos kaszinóhelyen elérhető. Azonban azt javasoljuk, hogy csak a leginkább ajánlott oldalakon játsszon a Ghostbusters online nyerőgépen. Ezek számos fontos tényezőben jeleskednek, mint például a játékhozzájárulás százalékos aránya és az általános üdvözlő bónuszfeltételek, az üzemeltető hírneve és megbízhatósága, a mobil számlázási lehetőségek és mások.

Mekkora a Ghostbusters nyerőgép RTP aránya?

A Ghostbuster nyerőgép RTP százaléka nagyon alacsony - kevesebb, mint 94%, ami azt jelenti, hogy az IGT vagy bármely más vezető szoftverplatform által kiadott, kevésbé kifizetődő videó nyerőgépek közé tartozik. A Ghostbusters nyereménytábláján a magasan fizető szimbólumok landolásának nagyon alacsony gyakoriságára számíthatsz, ez azonban tökéletes a magas tétekkel játszók számára, akik a kockázatosabb fogadásokat kedvelik.

Van a Ghostbusters játékban különleges bónuszkör?

Igen, két bónuszkör is van, és - ahogy a Ghostbusters nyerőgép értékelésének zárásaként olvashatod - ezek jelentik a játék egyik legnagyobb előnyét. A második bónuszkör az ingyenes pörgetésekkel sokkal vonzóbb, mint az első, hiszen az alacsony tétű játékosok számára is tökéletes.

Melyek a legjobb Ghostbusters kaszinók?

A legjobb Ghostbusters online kaszinók számos olyan előnyt kínálnak a magyarországi játékosoknak, amelyeket sok más alternatív szolgáltatónál nem lehet megtalálni. Például ezek a legjobb ajánlott kaszinók rendelkeznek a legnagyobb üdvözlő bónuszokkal az új játékosok számára, valamint számos befizetési módot elfogadnak, és hatalmas portfólióval rendelkeznek az IGT játékokkal.

Mi a Ghostbusters szoftverfejlesztője?

A Ghostbusters nyerőgép értékelésének összefoglalójából megbizonyosodhat arról, hogy a játék szoftverplatformja a világ egyik leghíresebb cége, az IGT. Bár már jó ideje megjelent, a Ghostbusters online nyerőgép még mindig lenyűgöz a szimbólumok magas minőségével és számos speciális funkciójával.