Online Casino > Gonzo’s Quest

Tapasztalataink a Gonzo's Quest Nyerőgépről

A pénzről
RTP 95.97
Betways 20
Eltérés MED-HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény x3750
Min. Tét 0.2
Max. Tét 50
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.04.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 11.11.2013
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

Lenyűgöző grafika csodálatos animációval és hanggal
Magas színvonalú játék sok bónusz funkcióval
Nagyszerű játékélmény, amit órákig élvezni fogsz
Rengeteg szimbólummal rendelkezik, ami szórakoztatóvá teszi a játékot
Nagyon magas a nyerési aránya, ami még izgalmasabbá teszi a játékot
A játék könnyen érthető, de nehéz elsajátítani

Hátrányok

Néhány embernek nem tetszhet a játék témája

A Gonzo’s Quest slotja egy gyönyörű nyerőgépes játék a NetEnt fejlesztőjétől, amelyben Gonzalo Pizzaro felfedező kalandjaiban vehetünk részt. 5 tárcsán és 3 soron pörgethetünk és 20 nyerővonal segítségével nyerhetünk. A fejlesztő annyira igyekezett a játék hangulatát megalapozni, hogy még egy kis videófilmet is készített, amit érdemes az első pörgetések előtt megnézni, hogy hangulatba kerüljünk. Ez már egy komplexebb, modern slot, tele extra lehetőségekkel, például a Lavina Szorzók funkciójával, amelynek köszönhetően akár ötszörös szorzót is szerezhetünk a nyereményeinkre. Kiválaszthat egy megbízható legális online kaszinók, hogy játsszon a nyerőgép.

Téma – az elveszett arany városának keresése

Gonzo's Quest NyerőgépA Gonzo’s Quest nyerőgép középpontjában a hódító Gonzalo Pizarro (Gonzo) áll. Célja, hogy az Amazonas dzsungelében navigálva megtalálja El Doradót, az elveszett arany városát. Grafikailag megelőzte korát (2011-ben jelent meg), és maja témájú.

A NetEnt első platinalemezes kiadványa, ez a játék kiállta az idő próbáját, és az Avalanche nyerőgépek tekintetében mércévé vált. A tárcsák mindkét oldalán Gonzót is láthatod, aki nyeremény esetén igencsak megelevenedik. Gonzo körbetáncol, sőt még moonwalkot is csinál. A hangsáv elég jó, és tökéletesen magával ragadja a hangulatot. Amikor elindítod a Gonzo’s Questet, egy intro videót is láthatsz, ami elég menő.

A szimbólumok között különböző állatok és maszkok szerepelnek, amelyek kőlapokon jelennek meg. Van kígyó, madár, aligátor és hal, valamint a tüzet, a holdat és a pusztát jelképező szimbólumok. A heath szimbólum a legjövedelmezőbb, amely 3, 4 vagy 5 kombináció esetén a téted 2,5, 12,5 vagy 125-szörösét adja.

Próbálja ki a Gonzo’s Quest ingyenes demójátékot

Ha érdekel a Gonzo’s Quest játék, a legértékesebb tanács, amit adhatunk, hogy először próbáld ki a demójátékot. Ez a legjobb módja annak, hogy megismerkedj a szabályokkal és az általános játékmenettel. Pörgesse meg a tárcsákat, és azonnal ráérezhet a nyerőgép nyújtotta szórakozásra és szórakozásra. Megtapasztalhatod az Avalanche funkciót, és még a Free Falls funkciót is kiválthatod. Babrálhatsz a tétszintekkel és az érmeértékekkel, hogy megtaláld a személyes játékstílusodnak megfelelőt. Szeretne nagyszámú pörgetést játszani alacsony tétekkel? Vagy inkább emelné a tétet, és a legmagasabb nyereményekre törekedne? Mivel a demójáték egyáltalán nem jár saját pénzének kockáztatásával, remek lehetőség arra, hogy megtervezze, hogyan kezelje hatékonyan a bankrollját, amikor valódi pénzzel játszik. Mellékeltünk egy Gonzo’s Quest ingyenes játékmenetet, hogy kipróbálhassa. Jó szórakozást!

A nyeremény megszerzése és a játék menete a Gonzo’s Questben

A játék felülete gyönyörűen megtervezett grafikával fogad minket, a háttérben perui inka romokat láthatunk, a bal oldalon pedig maga Pizzaro nézi a tárcsákat és a pörgetéseket. A szimbólumok ősi inka szobrok, úgyhogy előzetesen mindenképpen nézzük meg a nyerő kombinációk listáját, hogy felismerjük őket. 25 nyerővonalon tudunk elérni nyereményt pörgetéseinkkel, ha megfelelő kombinációkban pörgetjük ki a szimbólumokat. A játék kezelése nagyon egyszerű, a felület alatt találhatóak az irányító gombok. Itt tudjuk meghatározni a tétünket, az érmék számát és a középen található nagy zöld gombbal pörgethetünk.

Bónuszjátékok a Gonzo’s Questben

Gonzo's Quest SlotA Gonzo’s Quest több érdekes bónuszlehetőséget is kínál a játékosok számára, ezek közül a Lavina Szorzók számít a legérdekesebbnek. Amikor nyertes kombinációt pörgetünk ki, akkor a következő pörgetésünknél lavina módjára zuhannak le a szimbólumok, hogy így szerezzünk egyszeres, kétszeres vagy akár ötszörös plusz szorzót a következő pörgetésekre. Ez egészen addig folytatódik, amíg nyertes kombinációkat pörgetünk.

Minden olyan soron, amelyen három Free Fall szimbólumot kipörgetünk, aktivál 10 ingyenes pörgetési kört, amelyek során akár 15-szörös szorzót is elérhetünk a pörgetéseinkhez. A játékban továbbá elérhető Wild szimbólum, amely helyettesíthet minden más szimbólumot egy nyerő kombináció létrehozásához.

A Gonzo’s Quest RTP értéke és kockázata

A Gonzo’s Quest egy elméleti 96%-os RTP értékkel érhető el a játékosok számára, ami nagyjából átlagosnak számít. Azt jelenti ez, hogy minden befizetett 100 euró után egy meg nem határozott periódus alatt 96 eurót kap vissza a játékos. Ez alapvetően a közepes kockázatú slotok közé emeli a Gonzo’s Questet, így aki játszik vele, készüljön fel arra, hogy több pörgetést is várnia kell egy-egy nyereményhez.

Gonzo’s Quest a mobilon

A NetEnt slotja egy modern, nagyszerű grafikával rendelkező slot, amely már könnyedén játszható mobil eszközökön is, függetlenül annak képernyőméretétől vagy attól, hogy Android vagy iOS operációs rendszert használ. A mobilos játék elérhető online kaszinók Magyar mobil böngészős verziójából, de elérhető például az online kaszinók applikációiból is.

Konkluzió

A NetEnt által készített Gonzo’s Quest nagyszerű zenével, hangulattal és grafikával várja a játékosokat és már csak ezek miatt is érdemes kipróbálni. De emellett korrekt RTP értéket és több nagyszerű bónuszfunkciót is kínál, így a nyereményre pályázó játékosok is megtalálják vele a számításukat. Amit ki kell emelni, hogy a nagy nyeremények ebben a játékban tényleg komoly nyeremények, hiszen a bónuszokkal 5-15-szörös szorzók is elérhetőek.

GYIK

Mi a Gonzo's Quest RTP?

A Gonzo's Quest nyerőgép RTP-je 95,97%, ami éppen a 96%-os átlag alatt van. A találati gyakoriság 41,1%, ami azt jelenti, hogy nem kell sokáig várnia egy nyerő kombinációra.

Mennyi a Gonzo's Quest maximális nyereménye?

A maximális nyeremény, amit pörgetésenként nyerhetsz, a téted 37 500-szorosa. Ez az ingyenes pörgetések során fordulhat elő a lehetséges 15-szörös szorzó miatt. Az alapjáték egyes pörgetésein pörgetésenként akár 2500 x tétet is nyerhetsz.

Vannak Gonzo's Quest ingyenes pörgetések?

Igen. A Free Falls funkció akár 20 ingyenes pörgetést is adhat. A lavina szorzó 3x-nál kezdődik, és az egymást követő lavinák/nyeremények esetén 15x-ig növekszik. Ez minden egyes ingyenes pörgetésnél a tét 37 500-szorosának megfelelő nyereményt eredményezhet.

Hogyan működik az Avalanche funkció?

Az Avalanche funkció során a nyerő szimbólumok eltávolításra kerülnek, és új szimbólumok lépnek a helyükre. Minden egyes lavinával nő a szorzó. Az ingyenes pörgetések során ez akár a 15-szörösét is elérheti.

Van Gonzo's Quest demó verzió?

Igen, a Gonzo's Questet ingyenesen játszhatod. Ezt a népszerű címet kipróbálhatod asztali számítógépen (laptop/mobil) vagy a Touch verzióban (mobil vagy táblagép).