Gonzo's Quest Nyerőgép

Gonzo's Quest Nyerőgép

A pénzről

RTP 95.97
Betweys 20
Eltérés MED-HIGH
Layout 5-3
Max. Nyeremény x3750
Min. Tét 0.2
Max. Tét 50

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 11.11.2013
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok

A Gonzo’s Quest slotja egy gyönyörű nyerőgépes játék a NetEnt fejlesztőjétől, amelyben Gonzalo Pizzaro felfedező kalandjaiban vehetünk részt. 5 tárcsán és 3 soron pörgethetünk és 20 nyerővonal segítségével nyerhetünk. A fejlesztő annyira igyekezett a játék hangulatát megalapozni, hogy még egy kis videófilmet is készített, amit érdemes az első pörgetések előtt megnézni, hogy hangulatba kerüljünk. Ez már egy komplexebb, modern slot, tele extra lehetőségekkel, például a Lavina Szorzók funkciójával, amelynek köszönhetően akár ötszörös szorzót is szerezhetünk a nyereményeinkre. Kiválaszthat egy megbízható legális online kaszinók, hogy játsszon a nyerőgép.

A nyeremény megszerzése és a játék menete a Gonzo’s Questben

A játék felülete gyönyörűen megtervezett grafikával fogad minket, a háttérben perui inka romokat láthatunk, a bal oldalon pedig maga Pizzaro nézi a tárcsákat és a pörgetéseket. A szimbólumok ősi inka szobrok, úgyhogy előzetesen mindenképpen nézzük meg a nyerő kombinációk listáját, hogy felismerjük őket. 25 nyerővonalon tudunk elérni nyereményt pörgetéseinkkel, ha megfelelő kombinációkban pörgetjük ki a szimbólumokat. A játék kezelése nagyon egyszerű, a felület alatt találhatóak az irányító gombok. Itt tudjuk meghatározni a tétünket, az érmék számát és a középen található nagy zöld gombbal pörgethetünk.

Bónuszjátékok a Gonzo’s Questben

A Gonzo’s Quest több érdekes bónuszlehetőséget is kínál a játékosok számára, ezek közül a Lavina Szorzók számít a legérdekesebbnek. Amikor nyertes kombinációt pörgetünk ki, akkor a következő pörgetésünknél lavina módjára zuhannak le a szimbólumok, hogy így szerezzünk egyszeres, kétszeres vagy akár ötszörös plusz szorzót a következő pörgetésekre. Ez egészen addig folytatódik, amíg nyertes kombinációkat pörgetünk.

Minden olyan soron, amelyen három Free Fall szimbólumot kipörgetünk, aktivál 10 ingyenes pörgetési kört, amelyek során akár 15-szörös szorzót is elérhetünk a pörgetéseinkhez. A játékban továbbá elérhető Wild szimbólum, amely helyettesíthet minden más szimbólumot egy nyerő kombináció létrehozásához.

A Gonzo’s Quest RTP értéke és kockázata

A Gonzo’s Quest egy elméleti 96%-os RTP értékkel érhető el a játékosok számára, ami nagyjából átlagosnak számít. Azt jelenti ez, hogy minden befizetett 100 euró után egy meg nem határozott periódus alatt 96 eurót kap vissza a játékos. Ez alapvetően a közepes kockázatú slotok közé emeli a Gonzo’s Questet, így aki játszik vele, készüljön fel arra, hogy több pörgetést is várnia kell egy-egy nyereményhez.

Gonzo’s Quest a mobilon

A NetEnt slotja egy modern, nagyszerű grafikával rendelkező slot, amely már könnyedén játszható mobil eszközökön is, függetlenül annak képernyőméretétől vagy attól, hogy Android vagy iOS operációs rendszert használ. A mobilos játék elérhető online kaszinók Magyar mobil böngészős verziójából, de elérhető például az online kaszinók applikációiból is.

Konkluzió

A NetEnt által készített Gonzo’s Quest nagyszerű zenével, hangulattal és grafikával várja a játékosokat és már csak ezek miatt is érdemes kipróbálni. De emellett korrekt RTP értéket és több nagyszerű bónuszfunkciót is kínál, így a nyereményre pályázó játékosok is megtalálják vele a számításukat. Amit ki kell emelni, hogy a nagy nyeremények ebben a játékban tényleg komoly nyeremények, hiszen a bónuszokkal 5-15-szörös szorzók is elérhetőek.

Vissza a tetejére