Guns N' Roses Nyerőgép Online

Guns N' Roses Nyerőgép Online

A pénzről

RTP 96.98
Betweys 20
Eltérés LOW-MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény x1250
Min. Tét 0.1
Max. Tét 200

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve May. 11, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 22.01.2016
Típus Video Slots
Téma Music
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

Ha szeretjük a klasszikus rockzenét és a jó nyerőgépes játékokat, akkor a Guns N’ Roses slotját nekünk találta ki a NetEnt. Számos magyarországi online kaszinók mutatják be ezt az online nyerőgépet a honlapjukon. A Guns N’ Roses zenekara által inspirált, ugyanezt a nevet viselő slotban a NetEnt minket fog a főszínpadra állítani. Miközben a játékban pörgetünk, a háttérben a zenekar leghíresebb számait hallgathatjuk, miközben Axl Rose és Slash szimbólumait is kipörgethetjük. 5 tárcsával és három sorral felszerelt slotról van szó, amelyben 20 nyerővonal áll a rendelkezésünkre és a legalacsonyabb tétektől a sok tízezer forintos tétig játszhatunk. Több Wild szimbólum, bónuszjátékok és ingyenes pörgetések várják, hogy kihasználjuk a lehetőségeiket!

A Guns N’ Roses játékának kezelése és a nyerés módjai

A játék felülete roppant egyszerű, a háttér egy hatalmas színpadot formáz, ennek közepén helyezkednek el a tárcsák és a sorok, amelyeken pörgethetünk. Alul az irányítógombok segítségével határozhatjuk meg a tétünk nagyságát és az érmék számát, illetve itt fogjuk látni az egyenlegünket is. A felület közepén látható a pörgetést indító gomb, mellette pedig az automatikus pörgetést lehetővé tevő AutoPlay funkció. A normál módon nyerhetünk, 3-4-5 szimbólumot kell egy sorban kipörgetnünk, ebben természetesen a Wild szimbólumok segítenek majd nekünk.

A Guns N’ Roses bónuszlehetőségei

A Guns N’ Roses játékának Wild szimbóluma a zenekar logója, ez a szimbólum helyettesíthet más szimbólumokat, hogy nyerő kombinációkat hozzon létre. Egyedül a hanglemez szimbólumát nem helyettesíti. Ha három hanglemezt kipörgetünk legalább, akkor indulhat az egyik bónuszkör a hét közül. Ebben egy szerencsekereket pörgethetünk meg, amellyel sokféle nyereményt szerezhetünk, például pénzt vagy ingyenes pörgetéseket. De van kibővülő Wild szimbólum bónusz is, amikor egy Wild kipörgetése az egész tárcsát Wild tárcsává teszi. De vannak váratlanul induló bónuszkörök is, mint például a Legendás pörgetések ingyenes pörgetési köre vagy éppen a váratlanul érkező szorzós bónusz.

RTP érték és a kockázat

A Guns N’ Roses játéka kitűnő, 96,98%-os RTP értékkel rendelkezik, azaz a játékosok egy meg nem határozható periódus során feltett pénzük 96,98%-át vissza fogják kapni nyereményként. Ez a slot közepes kockázattal bír, azaz kevésbé sűrűn fognak minket megtalálni a nyertes körök, de ezért cserébe kárpótolni fog a szám szerint 7 különféle extra bónusz.

Guns N’ Roses Android vagy iOS készüléken

A Guns N’ Roses már egy modernebb slotnak számít, így alapvető, hogy már mindenféle mobil készüléken és tableten is játszhatunk vele. Az sem számít, hogy Android vagy iOS operációs rendszer van az adott készüléken, a játék élmény tökéletes lesz. Arra azért figyeljünk, hogy jó hangerőn játsszunk, hiszen nagyszerű hangulatot ad az egész slotnak, hogy a háttérben a Guns N’ Roses legnagyobb slágerei szólnak.

Konkluzió

A Guns N’ Roses egy igazi csemege a zenekedvelőknek, akik ki akarnak próbálni egy nyerőgépet. A hangulatos rockzene mellett elérhető pörgetések, a zenekarról mintázott szimbólumok és a különleges bónuszkörök mind segítenek abban, hogy a játékosok nagyon jól érezzék magukat, miközben ezzel a slottal pörgetnek. Az RTP érték kitűnő, van hét különféle bónuszjáték, így biztosan jól fogja magát ezzel a nyerőgéppel érezni mindenki magát.

Vissza a tetejére