Online Casino > Guns N’ Roses

Guns N' Roses Nyerőgép Online

A pénzről
RTP 96.98
Betways 20
Eltérés LOW-MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény x1250
Min. Tét 0.1
Max. Tét 200
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 22.01.2016
Típus Video Slots
Téma Music
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

Nagyszerű téma és soundtrack
Kiváló bónusz funkciók
Magas RTP arány (96,98%)

Hátrányok

Alacsony maximális nyeremény (1,250 x)

Ha szeretjük a klasszikus rockzenét és a jó nyerőgépes játékokat, akkor a Guns N’ Roses slotját nekünk találta ki a NetEnt. Számos magyarországi online kaszinók mutatják be ezt az online nyerőgépet a honlapjukon. A Guns N’ Roses zenekara által inspirált, ugyanezt a nevet viselő slotban a NetEnt minket fog a főszínpadra állítani. Miközben a játékban pörgetünk, a háttérben a zenekar leghíresebb számait hallgathatjuk, miközben Axl Rose és Slash szimbólumait is kipörgethetjük. 5 tárcsával és három sorral felszerelt slotról van szó, amelyben 20 nyerővonal áll a rendelkezésünkre és a legalacsonyabb tétektől a sok tízezer forintos tétig játszhatunk. Több Wild szimbólum, bónuszjátékok és ingyenes pörgetések várják, hogy kihasználjuk a lehetőségeiket!

A Guns N’ Roses játékának kezelése és a nyerés módjai

A játék felülete roppant egyszerű, a háttér egy hatalmas színpadot formáz, ennek közepén helyezkednek el a tárcsák és a sorok, amelyeken pörgethetünk. Alul az irányítógombok segítségével határozhatjuk meg a tétünk nagyságát és az érmék számát, illetve itt fogjuk látni az egyenlegünket is. A felület közepén látható a pörgetést indító gomb, mellette pedig az automatikus pörgetést lehetővé tevő AutoPlay funkció. A normál módon nyerhetünk, 3-4-5 szimbólumot kell egy sorban kipörgetnünk, ebben természetesen a Wild szimbólumok segítenek majd nekünk.

Téma – az ikonikus zenekar hivatalos nyerőgépe

Guns N' Roses NyerőgépAhogyan azt egy olyan játéktól, amely a világ egyik legnagyobb rockbandáján alapul, el is képzelheted, a Guns N’ Roses nyerőgép dizájnja magas színvonalú. A Guns N’ Roses zenekar hivatalos játéka, az első dolog, ami feltűnik, amikor elindítod a játékot, az a filmzene.

Rengeteg választási lehetőséged van, ha a háttérzenékről van szó. Olyan dalok közül választhatsz, mint a Welcome to the Jungle, a Sweet Child O’ Mine, a Paradise City, a November Rain vagy a Chinese Democracy. A nyerő pörgetésekhez videoklipek is tartoznak a zenekar néhány élő koncertjéről. Ahogy az várható volt, az egész elég dörzsölt.

A tárcsák egy hatalmas koncertszínpadon vannak elhelyezve, alatta rajongók hordáival. A tárcsákon arany A-10-es szimbólumokat találsz, amelyeket vörös rózsák díszítenek. Ezek mellett plektrumok jelennek meg, amelyek a zenekar néhány albumának borítóját, valamint a zenekar tagjait, köztük Slash-t és Axl-t ábrázolják. Axl vezeti a kifizetések listáját, 37,5-szeres tétet ad, ha egy nyerővonalon 5 szimbólumot ér el.

A Guns N’ Roses logó szimbólum a vad szimbólum, és a 3. tárcsát kivéve minden tárcsán megjelenhet a bónuszjáték 1. funkciójában. Minden szimbólumot helyettesít, kivéve a bakelitlemez bónusz szimbólumot. Ez utóbbiból 3 darab szimbólum megjelenése indítja el a játékköröket.

A Guns N’ Roses bónuszlehetőségei

A Guns N’ Roses játékának Wild szimbóluma a zenekar logója, ez a szimbólum helyettesíthet más szimbólumokat, hogy nyerő kombinációkat hozzon létre. Egyedül a hanglemez szimbólumát nem helyettesíti. Ha három hanglemezt kipörgetünk legalább, akkor indulhat az egyik bónuszkör a hét közül. Ebben egy szerencsekereket pörgethetünk meg, amellyel sokféle nyereményt szerezhetünk, például pénzt vagy ingyenes pörgetéseket. De van kibővülő Wild szimbólum bónusz is, amikor egy Wild kipörgetése az egész tárcsát Wild tárcsává teszi. De vannak váratlanul induló bónuszkörök is, mint például a Legendás pörgetések ingyenes pörgetési köre vagy éppen a váratlanul érkező szorzós bónusz.

Bónuszkerék-funkciók

Guns N' Roses Online NyerőgépekHa egyazon pörgetés során az 1., 3. és 5. tárcsán landol a bónusz szimbólum, akkor megpörgetheti a bónuszkereket. Attól függően, hogy a mutató hol landol, a következő 3 funkció közül egyet nyerhet:

  • ❤️ Érme nyeremény funkció: itt egyszerűen csak egy készpénzes nyereményt nyerhetsz. A nyeremények 10 és 30-szoros tét között mozognak.
  • 🧡 Crowd Pleaser bónuszjáték funkció: A 3 fordulóban zajlik, válasszon ki 3 szimbólumot a megjelenített 8 szimbólumból, hogy megjelenjenek a szokásos készpénzbónuszok, az ingyenes pörgetések és a +1 (extra választás) szimbólumok. Ha 60+ érmét érsz el, a következő szintre lépsz. Ha mind a 3 fordulóban 3 ingyenes pörgetés szimbólumot találsz, 10 ingyenes pörgetést kapsz. Ha 3 forduló alatt összesen 800+ érmét szerez, akkor ez az összeg megduplázódik.
  • 💛 Encore ingyenes pörgetések funkció: Ha ezt a kört megnyered, 10 ingyenes pörgetést játszhatsz tovább. A funkció során a zenekar 1 tagjának képe jelenik meg a 2., 3. vagy 4. tárcsán, mint overlay stacked wild, növelve a nyerési esélyeidet.

RTP érték és a kockázat

A Guns N’ Roses játéka kitűnő, 96,98%-os RTP értékkel rendelkezik, azaz a játékosok egy meg nem határozható periódus során feltett pénzük 96,98%-át vissza fogják kapni nyereményként. Ez a slot közepes kockázattal bír, azaz kevésbé sűrűn fognak minket megtalálni a nyertes körök, de ezért cserébe kárpótolni fog a szám szerint 7 különféle extra bónusz.

Guns N’ Roses Android vagy iOS készüléken

A Guns N’ Roses már egy modernebb slotnak számít, így alapvető, hogy már mindenféle mobil készüléken és tableten is játszhatunk vele. Az sem számít, hogy Android vagy iOS operációs rendszer van az adott készüléken, a játék élmény tökéletes lesz. Arra azért figyeljünk, hogy jó hangerőn játsszunk, hiszen nagyszerű hangulatot ad az egész slotnak, hogy a háttérben a Guns N’ Roses legnagyobb slágerei szólnak.

Mit mondanak játékosaink a Guns N’ Roses-ról

Guns N' Roses Nyerőgép“Már többször játszottam a Guns N’ Roses nyerőgépet, és azt kell mondanom, hogy nagyon szórakoztató, és sok pénzt lehet szerezni ezzel a játékkal. A játék jól megtervezett és a grafika is elég jó. Szeretem ezt a játékot, mert van néhány bónusz funkciója, amelyek érdekesebbé teszik a játékot, mint például az ingyenes pörgetések és a bónusz körök. A grafika elég szép, és sok szimbólum van ebben a nyerőgépben. Nagyon könnyű megérteni, hogy mi történik a tárcsákon, mert sok hely van, ahol minden szimbólumot tisztán láthatsz. Lehetőséged van megnézni, hogy hány érmét kapsz, ha nyersz vagy veszítesz egy szorzót vagy más bónusz funkciókat. A téttartomány 0,10 és 10 érme között van pörgetésenként, ami elég jó egy tipikus nyerőgéphez képest, ahol pörgetésenként csak egy érme van. A háttérzene nem túl zavaró, de nem is vonja el a figyelmet a játékmenetről. Mindent egybevetve a Guns N’ Roses nyerőgép elég szórakoztató, és kétségtelenül órákig elszórakoztat majd!”Balázs Endre, Budapest

Konkluzió

A Guns N’ Roses egy igazi csemege a zenekedvelőknek, akik ki akarnak próbálni egy nyerőgépet. A hangulatos rockzene mellett elérhető pörgetések, a zenekarról mintázott szimbólumok és a különleges bónuszkörök mind segítenek abban, hogy a játékosok nagyon jól érezzék magukat, miközben ezzel a slottal pörgetnek. Az RTP érték kitűnő, van hét különféle bónuszjáték, így biztosan jól fogja magát ezzel a nyerőgéppel érezni mindenki magát.

GYIK

Mennyi a Guns N' Roses RTP-je?

A Guns N' Roses RTP aránya 96,98%, ami jóval a 96%-os nyerőgépes átlag felett van. Alacsony vagy közepes variancia, a nagyobb nyeremények a bónusz funkciókból származnak.

Mekkora a Guns N' Roses maximális nyereménye?

A maximális nyeremény, amit megnyerhetsz, a teljes téted 1,250-szerese. A legnagyobb esélyed a nagy nyereményre a Crowd Pleaser bónuszjáték funkcióból van, ahol minden nyereményre 2x-es szorzóval lehet számítani.

Vannak Guns N' Roses ingyenes pörgetések?

Igen, van az Encore ingyenes pörgetések funkció. 10 ingyenes pörgetést játszhatsz, kiegészítve vad tárcsákkal, amelyek a középső 3 tárcsán landolhatnak.

Van Guns N' Roses demó?

Igen, itt kipróbálhatod a Guns N' Roses demó nyerőgépet. Ugyanezt a hivatalos játékot és 5 sláger Guns N' Roses dalt hallgathatod meg mobilon, táblagépen és asztali készüléken.