Mi a helyes módja a gyakorlásnak, mielőtt elkezdek online kaszinókban valódi pénzben játszani?

Minden kezdő játékos kétségek között indul a szerencsejáték világában, pedig a valóságban egyáltalán nincs okunk az aggodalomra. Gyakran felmerülő gondolat kezdetben például, hogy játszanánk, viszont még nem merünk valódi pénzben fogadni. Ezzel természetesen nem vagyunk egyedül. Ha még kezdők vagyunk nemcsak jó, hanem kifejezetten ajánlott először demó verziót kipróbálni a választott játékból, amit a legtöbb Magyar casino támogat, ezáltal széleskörű elérését biztosít számunkra abban az esetben is, ha nem fizetünk be semmilyen összeget. Előfordulhat, hogy kizárnak pár játékból viszont még így is megannyi lehetőségünk van, így befizetni akkor is ráérünk, ha már biztosak vagyunk abban, hogy mit vár tőlünk a játék.

Fontos tényező például, hogy megértsük az esélyekre vonatkozó részeket, mivel a kaszinójátékok a szerencsén múlnak, tekintve, hogy a fejlesztők RNG-t használnak, amit lehetetlen manipulálni. Mielőtt nekifogunk a fizetett játékokhoz, mindig próbáljuk ki és ismerjük meg a játékmenetet, mert nincs annál rosszabb érzés, ha azért veszítünk mert nem értettük a folyamatot, vagy nem volt világos, milyen esélyekkel indulunk. Az információ ilyen esetben nemcsak bosszúságot, de pénzt is spórolhat nekünk.

Legyünk Önmagunkkal türelmesek! Az első játék mindig nehéz, és elsőkörben nem is az a lényeg, hogy nyerjünk, hanem hogy megértsük a szabályokat. Senki nem profiként kezdi a karrierjét, így egy-egy negatív élmény után ne csüggedjünk. Gondoljuk át hol hibáztunk, és így legközelebb okosabban futhatunk neki egy újabb körnek. Ne feledjünk, mindent csak lépésekben lehet megtanulni. Illetve akkor érdemes kaszinózni, ha szórakozásnak fogjuk fel, hiszen a nyeremény egyáltalán nem garantált.

Nem szabad elfelejteni, hogy csak azzal az összeggel játszunk, ami nem okoz számunkra fejtörést vagy problémát, ha elveszítjük, ezért mindig készítsünk költségvetést! Elengedhetetlen, hogy figyeljük mekkora összeget tudunk felhasználni, illetve mi az az összeg, ami már nem fér bele számunkra. Sok játékos azért veszít a játékélményből, mert meggondolatlanul pakolja fel a pénzét a játékokra, és bele se gondol, hogy akár a teljes összeget elveszítheti. Épp ezért, mindig legyünk körültekintőek! Inkább játszunk sokszor kicsiben, mint egy-egy nagy összegben, így a nyerési esélyeink és a kedvünk is jobb lehet amikor befutnak a milliók!

Mielőtt leragadunk az első kaszinó első játéklehetőségénél mindig próbáljuk ki azokat a játékokat, amik szimpatikusak számunkra, hogy megtaláljuk számunkra leginkább megfelelőt. Lehet, hogy tetszik egy játék, és teljesen leragadunk nála, pedig a valóságban több ezer játék körül választhatunk. Abban az esetben, ha viszont tényleg nem találunk jobbat az első megérzésnél, bármikor visszatérhetünk, így veszíteni nem tudunk vele, maximum több információt szerezni a jobb játékélmény érdekében.

Természetesen vannak játékok, ahol nincs lehetésünk semmilyen stratégiát választani, viszont például, ha rulett, póker vagy hagyományos népszerűbb kaszinójátékot játszanánk mindig nézzünk utána milyen taktikát használhatunk. Ez mindazonáltal, hogy segíthet nyerni, a játék könnyebb átláthatóságát is biztosítja.

Használjuk a bónuszokat! Akár gyakorlásról, akár valódi pénzes játékokról van szó, mindig használjuk ki a kaszinó által felkínált kedvezményeket. Gyakorlás szempontjából tökéletes, hiszen több lehetőségünk van a játékok kipróbálására, illetve még mielőtt komolyabban belefognánk egybe már a bónuszok ismeretében tehetjük meg.

Kerüljük el azokat a kaszinókat, ahol rosszak a visszajelzések felhasználói oldalról, és mindig nézzünk utána, hogy biztosan megfelelő engedélyekkel rendelkezik-e az általunk választott online felület. Nézzük át a feketelistákat, olvassunk véleményeket, ellenőrizzük a kaszinó weboldalán az általában legalul feltűntetett szponzorokat.

Ami talán mindenki számára nyilvánvaló, de nem szabad kihagyni a listából: soha ne játszunk és gyakoroljunk részegen! Tanulmányok kimutatták, hogy ha iszunk merészebbek vagyunk, így olyan összegeket veszíthetünk amire nem voltunk felkészülve. Minden játékot tiszta fejjel, átgondolva érdemes elkezdeni, hogy hosszútávon megérje számunkra.

Összességében tehát elmondhatunk, hogy a legjobb módja a gyakorlásnak, ha ingyen pénzt használva átböngésszük a számunkra szimpatikus lehetőségeket. Mindezek mellett, mindig szánjunk több időt a szabályok, esélyek megtanulására, hogy tudatosan indulhassunk neki egy-egy játéknak. Így sokkal egyszerűbb jó játékélmény mellett nagy nyereményeket is szereznünk!

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére