Jack Hammer: A Nyerőgépről

Jack Hammer: A Nyerőgépről

A pénzről

RTP 96.96
Betweys 25
Eltérés LOW
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 500

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jul. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 23.07.2011
Típus Video Slots
Téma none
Technológia JS,HTML5
Tulajdonságok

A NetEnt által készített Jack Hammer nyerőgépével a régi idők nyomozós filmjeibe kerülhetünk vissza pillanatok alatt, mert gyönyörű képregényes grafikájával és hangulatos zenéjével tényleg úgy érezzük, hogy együtt nyomozunk az 5 tárcsán és a 3 soron Jack Hammer magánnyomozóval. A játékban 25 nyerővonal található, kiegészítve egy egyszerű bónuszkörrel, amelyben 30 ingyenes pörgetésünk is lehet.Az alaptét online kaszinótól függően változik, de általában 0.25 érmétől egészen 250 érméig terjed a tétek skálája. Az alacsonyabb értékű szimbólumok például a telefon vagy a léghajó, míg a nagyértékűek maga Jack Hammer és fő ellenfel, Dr. Wuten. Olvassa el az értékelést, és játsszon az online nyerőgépet a legjobb online kaszinó Hungary.

Hogy lehet játszani és nyereményt szerezni a nyerőgéppel?

Teljesen klasszikus a játékfelület, az alsó sávban található vezérlőgombokkal tudjuk meghatározni a tétünk nagyságát, a megjátszásra kerülő érméket, valamint a középen található nagy zöld gombbal pörgethetünk. 25 nyerővonal van a játékban, tehát ennyiféleképpen tudjuk nyertes kombinációban kipörgetni a szimbólumokat. Van Autoplay lehetőség is, ahol meg tudjuk határozni, hogy hány körön keresztül pörögjenek automatikusan a tárcsák.

A Jack Hammer bónuszlehetőségei

Alapvetően két extra található ezen a nyerőgépen, az egyik az ún. Sticky Win nevű bónuszlehetőség. Ez minden egyes alkalommal elindul, amikor nyertes körünk van. Ilyenkor a nyertes szimbólumok a helyükön maradnak a következő pörgetésre is. Ha ebben ugyanilyen szimbólumot pörgetünk ki, akkor ez is a helyén marad. Az egyező szimbólumok mellett a Wild szimbólumok is beszámítanak ebbe.

Végül a kifizetés az összes egyező szimbólum alapján történik. A másik extra a játékban az ingyenes pörgetési bónuszkör. Ez akkor indul el, ha legalább 5 vagy több scattert tudunk kipörgetni egy körben – minél többet pörgetünk, annál több ingyenes pörgetési kört kapunk. Az ingyenes pörgetési körben minden nyereményt háromszoros szorzóval kapunk meg. Fontos, hogy a két extra együtt is működik!

RTP érték és a kockázat a Jack Hammer slotjánál

A Jack Hammer egy alacsony kockázatú slotnak számít, 96,96%-os RTP értékkel. Az RTP érték a játékos visszatérítési ráta, azt mutatja meg, hogy egy adott játékos egy tetszőleges időszak alatt a befizetett 1000 forintjából mennyit fog visszanyerni. Az alacsony kockázatnak köszönhetően pedig nagyon sűrűn fogunk nyertes köröket szerezni.

Mobilos Jack Hammer

A Jack Hammer tökéletesen működik mobil eszközökön is, függetlenül attól, hogy az adott eszközön Android vagy iOS operációs rendszer van-e. A játék elérhető kaszinók online mobil böngészőre optimalizált verziójában, de a natív applikációkkal rendelkező online platformok esetén értelemszerűen az applikáción keresztül is játszhatunk vele. Minden funkció és gomb teljesen ugyanúgy működik kis képernyőn is, mintha egy laptopon játszanánk.

Konkluzió

A NetEnt által készített Jack Hammer nyerőgép tökéletes választás mindenkinek, aki jól akarja érezni magát egy online kaszinóban. Minimális téttel játszhatunk már, alacsony a kockázat, tehát sűrűn fogunk nyereménnyel találkozni, ráadásul van két extra bónuszkör is, amelyek azt segítik, hogy könnyebben és még többet nyerhessünk. A hangulat egyszerűen tökéletes, a zene és a szimbólumok grafikája okán tényleg úgy érezzük, mintha magával Jack Hammerrel nyomoznánk együtt.

Vissza a tetejére