Online Casino > Jumanji

Jumanji Nyerőgép értékelés

A pénzről
RTP 96.33
Betways 36
Eltérés LOW
Layout 3-4-5-4-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.2
Max. Tét 200
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.04.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 21.06.2018
Típus Video Slots
Téma Branded
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok Bonus Game, Feature: Substitution Symbols, Features Map, FreeSpins, Random Wilds / Additional Wilds, Respins, Scatter symbols, Wild

A Jumanji nyerőgép a NetEnt által készített online slot játék, amely a népszerű Jumanji filmek alapján készült. A játék 5 tárcsás, 36 nyerővonalas, és egyedi, gyémánt alakú elrendezéssel rendelkezik. A játék tele van izgalmas bónusz funkciókkal, ingyenes pörgetésekkel, és akár 1000-szeres nyereménnyel is kecsegtet. A játék grafikája és hanghatásai is lenyűgözőek, és a film hangulatát idézik fel. A játékot bármilyen eszközön játszhatod, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet, vagy mobiltelefon. A tapasztalatainkat összefoglaló alábbi Jumanji recenze bemutatja ezt az kalandos és szórakoztató játékot, amelyet érdemes kipróbálni.

Jumanji
Fejlesztő NetEnt
Kiadás dátuma 2018
RTP 96.33%
Maximális nyeremény 504x
Jackpot No
Ingyenes pörgetések Yes
Bónusz játékok Yes
Nyertes vonalak 36
Sorok 3-4-5-4-3
Tárcsák 5

Hogyan játssz a Jumanji nyerőgépen?

A Jumanji nyerőgép használata igen egyszerű, nagyjából olyan, mintha a hasonlóan kalandos Book of the Dead nyerőgépet pörgetnéd. Először is, be kell állítanod a tétedet, amely 0,10 és 200 euró között változhat. Ehhez a tétszintet és az érmeértéket kell módosítanod. A tétszint 1 és 10 között, az érmeérték pedig 0,01 és 2 között változtatható. A tétedet a képernyő alján láthatod. Ha szeretnéd, automatikus játékot is beállíthatsz, amelynek segítségével akár 1000 pörgetést is elindíthatsz előre meghatározott feltételekkel. Ha készen állsz, nyomd meg a középső gombot, és kezdődhet a játék.

A játék célja, hogy minél több egyező szimbólumot gyűjts a nyerővonalakon. A szimbólumok között találhatsz különböző vadállatokat, mint oroszlán, zsiráf, krokodil vagy pelikán, valamint a szokásos kártyaértékeket, mint A, K, Q, J. A legértékesebb szimbólum az oroszlán, amely akár 140-szeres nyereményt is fizethet, ha öt darabot sikerül eltalálnod.

A Jumanji nyerőgép RTP-je és volatilitása

A Jumanji RTP szempontjából elég jó, ugyanis a visszafizetési hányada 96,33%. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon minden 100 euró megtett tétből átlagosan 96,33 eurót fizet vissza nyereményként. Ez egy elég magas érték, amely versenyképes a legtöbb online slot játékkal. A játék volatilitása alacsony. Ez azt jelenti, hogy a játék gyakran fizet ki kisebb nyereményeket, de ritkábban nagyobbakat. Ez a játékstílus alkalmas azoknak a játékosoknak, akik szeretik a kiegyensúlyozott játékmenetet, és nem akarnak túl sok kockázatot vállalni.

Tippek a nyeréshez a Jumanji nyerőgépen

A Jumanji nyerőgépek véletlenszerűek, amelynek kimenetelére nagyon kevés ráhatása van a játékosoknak. Azonban van néhány általános tanács, amelyet érdemes megfogadnod, ha játszani szeretnél:

 • Ismerd meg a játék szabályait, szimbólumait, nyerővonalait, és bónusz funkcióit. Ez segít abban, hogy jobban élvezd a játékot, és tisztában legyél a nyerési lehetőségeiddel.
 • Válassz olyan tétszintet és érmeértéket, amely megfelel a pénztárcádnak és a játékstílusodnak. Ne játssz túl magas vagy túl alacsony tétel, mert ez csökkentheti a játékélményedet.
 • Használd ki az ingyenes pörgetéseket, amelyeket a játék vagy az online kaszinó kínál. Ezek segíthetnek abban, hogy megnöveld a nyereményedet, vagy csökkentsd a veszteségedet.
 • Élvezd a játékot, és ne vedd túl komolyan. Ne feledd, hogy a játék célja a szórakozás, és nem a pénzszerzés.

A Jumanji nyerőgép bónusz funkciói

A Jumanji nyerőgép tele van bónusz funkciókkal, amelyek növelik a játék izgalmát és nyerési potenciálját. Azonban, a Jumanji jackpot nyereményekkel nem rendelkezik. Nézzük meg, milyen bónusz funkciók várnak rád a játékban!

Wild funkciók

A játék alapjátékában négy különböző vad funkció aktiválódhat véletlenszerűen. Ezek a következők:

 • Sticky Vines: Ez a funkció akkor aktiválódik, ha legalább két nyerő kombinációt kipörgetsz. A nyerő szimbólumok megmaradnak a helyükön, a többi pedig újrapörög. Ez addig folytatódik, amíg újabb nyerő szimbólumok nem jelennek meg. A végén az összes nyereményedet kifizetik.
 • Monsoon Wilds: Ez a funkció akkor aktiválódik, ha egy vagy két tárcsa teljesen vad szimbólummá változik. A többi tárcsa normálisan pörög, és a végén a nyereményedet kifizetik.
 • Monkey Mayhem: Ez a funkció akkor aktiválódik, ha minden pörgetés után a majmok átrendezik a szimbólumokat a tárcsákon, hogy garantált nyerő kombinációt hozzanak létre. A végén a nyereményedet kifizetik.
 • Wild Stampede: Ez a funkció akkor aktiválódik, ha egy csorda víziló átrohan a tárcsákon, és 4-9 vad szimbólumot hagy maga után. A tárcsák újrapörögnek, és a végén a nyereményedet kifizetik.

Scatter bónusz játék

A Jumanji bónusz játék akkor aktiválódik, ha három vagy több scatter szimbólumot kipörgetsz. Ekkor a képernyőn megjelenik a Jumanji társasjáték, amelyen egy dobókockával haladhatsz. A táblán különböző mezők vannak, amelyek különböző jutalmakat adnak.

Jumanji ingyenes pörgetések

A táblán négy különböző ingyenes pörgetés funkció van, amelyek mindegyike 10 ingyenes pörgetést ad, és egy vad funkciót is tartalmaz. Ezek a következők:

 • Vines Free Spins: Ez a funkció a Sticky Vines vad funkciót tartalmazza, amely minden nyerő kombináció után újrapörgetést ad, és a nyerő szimbólumokat megtartja.
 • Monsoon Free Spins: Ez a funkció a Monsoon Wilds vad funkciót tartalmazza, amely minden pörgetésnél egy vagy két tárcsát vad szimbólummá változtat.
 • Monkey Free Spins: Ez a funkció a Monkey Mayhem vad funkciót tartalmazza, amely minden pörgetés után átrendezheti a szimbólumokat, hogy nyerő kombinációt hozzon létre.
 • Stampede Free Spins: Ez a funkció a Wild Stampede vad funkciót tartalmazza, amely minden pörgetésnél 4-9 vad szimbólumot adhat a tárcsákra.
 • Pénznyeremény: A táblán több mező is van, amely pénznyereményt ad. A pénznyeremény mértéke a téted 1-szeresétől a 5-szöröséig terjedhet.
 • Extra dobás: A táblán egy mező is van, amely extra dobást ad. Ha erre a mezőre lépsz, újra dobhatsz a dobókockával, és tovább haladhatsz a táblán.
 • Mystery nyeremény: A táblán egy mező is van, amely rejtély nyereményt ad. Ha erre a mezőre lépsz, egy karika jelenik meg, amelyen különböző jutalmak vannak. Ezek lehetnek ingyenes pörgetések, pénznyeremények, extra dobások, vagy akár a játék főnyereménye is, a 1000-szeres téted.

A Jumanji mobil változata

A Jumanji nyerőgép tökéletesen működik bármilyen mobil eszközön, legyen az Android, iOS, vagy Windows operációs rendszerű. A játék optimalizálva van a kisebb képernyőkhöz, és a grafika és a hanghatások is ugyanolyan jó minőségűek, mint az asztali verzióban. A játékot közvetlenül a böngésződben játszhatod, nem kell letöltened semmilyen alkalmazást.

A véleményünk a Jumanji nyerőgépről

A Jumanji magyar játékosoknak is egy nagyszerű online slot játék, amelyet a NetEnt készített a Jumanji filmek ihletésére. A játék rengeteg bónusz funkciót kínál, amelyek mind izgalmasak és jövedelmezőek. A játékot bármilyen eszközön játszhatod, és akár 1000-szeres tétedet is megnyerheted. Ha szereted a kalandos és szórakoztató játékokat, akkor a Jumanji nyerőgép neked való.

GYIK

Mi a Jumanji nyerőgép RTP-je?

A Jumanji nyerőgép RTP-je 96,33%, ami egy elég magas érték a többi online slot játékhoz képest.

Mi a Jumanji nyerőgép volatilitása?

A Jumanji slot volatilitása alacsony, ami azt jelenti, hogy gyakran fizet ki kisebb nyereményeket, de ritkábban nagyobbakat.

Milyen bónusz funkciók vannak a Jumanji nyerőgépen?

A Jumanji nyerőgépen négy különböző vad funkció, egy bónusz játék, négy különböző ingyenes pörgetés funkció, pénznyeremények, extra dobások, rejtély nyeremények, és akár 1000-szeres téted is vár rád.

Játszhatok a Jumanji nyerőgépen ingyen?

Igen, játszhatsz a Jumanji nyerőgépen ingyen, ha kipróbálod a demó verziót, amelyet a NetEnt weboldalán vagy az online kaszinókban találhatsz. Ez egy jó módja annak, hogy megismerd a játékot, mielőtt valódi pénzért játszanál.