Keno Online: Online Nyerőgép a Microgaming

Keno Online: Online Nyerőgép a Microgaming

A pénzről

RTP 94.9
Betweys
Eltérés N/A
Layout NA
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 1
Max. Tét 10

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 19, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.07.2003
Típus Other types
Téma Keno
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Microgaming játékfejlesztő által tervezett és készített Keno játéka tökéletesen hozza azt a típusú kenójátékot, amit egy valódi kaszinóban vagy egy klasszikus lottózóban lehet játszani, néhány apró kivétellel. Ami ezek közül a legfontosabb, hogy itt nem kell bizonyos időt várnunk két pörgetés között, ráadásul nagyon könnyen nyomon tudjuk követni azt is, hogy éppen hol állunk. A felület letisztult és könnyen átlátható azok számára is, akik egyébként annyira nincsenek ott a kenó világában.

A Microgaming Keno játékának menete és a nyeremények lehetősége

A Microgaming Keno játékának középpontjában a kenógép áll, ami egy táblát takar számokkal 1 és 80 között. A Kenó népszerű játék a magyar online kaszinókban. A játékosoknak 15 számot kell kiválasztaniuk, amelyek választás után elég jól láthatóak lesznek, hiszen a többihez képest kék színnel kerülnek megjelölésre. Ezután 20 darab virtuális golyó kerül kihúzásra, amelyeknek számai megjelennek a felületen. Az alapján dől el, hogy nyerünk-e és mennyit, hogy az általunk kiválasztott 15 szám és a kihúzott 20 szám között mennyi egyezés van. A felület könnyen átlátható, a kenótábla mellett látható, hogy hány számot kell mekkora nyereményhez eltalálni, alul pedig a vezérlőgombok vannak. Itt adhatjuk meg a tétünket és indíthatjuk el a húzást.

A Microgaming Keno játékának extra funkciói

A Microgaming Keno játékában kevesebb az extra funkció, hiszen ez egy egyértelmű és könnyen kezelhető kenójáték. Ami talán extrának nevezhető, az a bal oldalon látható fizetési tábla, ami megmutatja, hogy mennyi pénzt nyerhetünk a számok eltalálásával. Illetve nagyon hasznos az is, hogy a játék folyamatosan különböző színekkel jelöli nekünk a megjátszott, a kihúzott és a nyertes számokat. Plusz ha akarjuk, a háttérben hallható zenét is leállíthatjuk bármikor.

A Microgaming kockázati szintje és RTP értéke

A Microgaming Keno játékának RTP értéke 94.9%, ami egy egészen jó játékos-visszatérítési érték egy kenó játékhoz. Ez azt mutatja meg, hogy minden megjátszott 1000 forintunk után egy meg nem határozható végtelen periódus során 949 forintot fogunk visszanyerni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindig veszíteni fogunk, hiszen végtelen periódusról van szó, ahol hatalmas nyeremények is várhatnak ránk.

Microgaming Keno mobil eszközökön

Ahogy megszokhattuk már a Microgaming fejlesztőjétől, a játék teljesen jól játszható mobil eszközökön is, nem számít, hogy iOS vagy Android az operációs rendszer és az sem számít, hogy okostelefon vagy tablet. Természetesen kisebb képernyőn figyelni kell, hogy jó számot jelöljünk ki az ujjainkkal, de ettől függetlenül egy online kaszinó mobil böngészős platformján vagy natív applikációjában is könnyedén mehet a kenózás a Microgaming Kenoval.

Konkluzió

Aki szereti a kenó játékokat, de nem akar komplex, nehezen átlátható szabályokat és nem akar várakozni két húzás között, annak a Microgaming Keno játéka a tökéletes választás. A felület jól átlátható és kezelhető, külön tábla írja le, hogy mennyi lesz a kifizetés ha van pár találatunk és külön színek jelölik azt is, hogy milyen számokat tettünk meg, miket húztak és melyek a nyertes számok. Tökéletes hangulat, akár mobiltelefonról is utazás közben.

Vissza a tetejére