Mega Fortune a NetEnt által

Mega Fortune a NetEnt által

A pénzről

RTP 96
Betweys 25
Eltérés LOW
Layout 5-3
Max. Nyeremény x80000
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.5

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jul. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 23.01.2009
Típus Video Slots
Téma Luxury
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

A NetEnt által készített Mega Fortune játékával egy kicsit közelebb kerülhetünk a szupergazdagok világához, hiszen ennek a slotnak minden eleme a gazdaságokat és a luxust szimbolizálja. Az összes szimbólum valamiféle luxuscikk, a háttérben egy karib-tengeri szigetet ábrázoló képet láthatunk, a zene pedig szintén elég sikkes hangulat biztosít. Standard, 5 tárcsás és három soros slotról van szó, amelyben 25 különféle nyerővonal segítségével szerezhetünk egészen komoly nyereményeket is. Ráadásul a játékban komoly bónuszlehetőségek is vannak.

A Mega Fortune játékának menete és a nyerési lehetőségek

A Mega Fortune slot felülete öt tárcsát és három sort biztosít, ez tölti ki egyébként a képernyő legnagyobb részét. Fent látható a játék által elérhető három különböző jackpot, amelyeket az egyik bónuszjátékban nyerhetünk meg. Alul vannak a játék vezérlőgombjai, amelyek teljesen megszokottak a slotok világában. A bal oldalon adhatjuk meg a tétünket, a jobb oldalon az érmék számát határozhatjuk meg, középen pedig a nagy gomb segítségével indulhat a pörgetés. Extra funkcióként van módunk maximális téttel játszani és Autoplay funkció segítségével automatikusan is pörgetni. Megtalálhatja a legjobb online kaszinók csak az Ön számára, és kipróbálhat egy népszerű nyerőgépet.

A Mega Fortune bónuszlehetőségei

Több bónuszlehetőség is elérhető a NetEnt „luxusslotjában”. Ezek egyike az ingyenes pörgetések köre, amelyet a scatter szimbólum segítségével érhetünk el. Ha a pezsgősüveg szimbólumból hármat vagy többet ki tudunk pörgetni, akkor ingyenes pörgetéseket kapunk, ezek száma véletlenszerűen kerül meghatározásra. Ebben a bónuszkörben ötszörös szorzóval pörgethetünk. A slotban van egy másik bónuszkör, aminek segítségével a jackpotokat szerezhetjük meg.

Ha hármat vagy többet kipörgetünk a BONUS feliratú kerékből, akkor négy különböző szerencsekeréken pörgethetünk. Az első kettővel érméket nyerhetünk, a második kettővel pedig esélyünk van megszerezni valamelyik jackpotot.

A Mega Fortune kockázati szintje és RTP értéke

A Mega Fortune játékában 96.6%-os RTP értékkel játszhatunk, ami teljesen átlagos a slotok között. A játék kockázati szintje alacsony, ami azt mutatja, hogy elég sűrűn fogunk nyereménnyel szembesülni, ha ezzel a játékkal játszunk. A legnagyobb elérhető nyeremény a jackpotok nélkül a tétünk 2162-szerese.

Mobil elérhetőség a Mega Fortune játékában

A NetEnt játéka természetesen mobilról is tökéletesen játszható, nem számít, hogy mekkora képernyője van az eszközünknek, teljesen optimalizált a Mega Fortune. Szinte minden kaszinóban elérhető a játék, így az online casinos applikációjában vagy mobilra optimalizált böngészős verzióiban is játszhatunk vele. És van lehetőségünk mobilról is megütni a jackpotot, bár annak esélye, hogy a bónuszjátékban a legnagyobb összeget nyerjük meg, 0.00576%.

Konkluzió

A Mega Fortune játéka egy igazi komplex és szórakoztató slot, amely öt tárcsával és három sorral szórakoztatja a játékosokat. Nem elég, hogy a szimbólumok önmagukban is komoly nyereményt kínálnak, de az ingyenes pörgetések és az elérhető bónuszjátékok is nagyon pozitív extrák. Alacsony téttel is játszhatunk ezzel az egyébként alacsony kockázatú slottal, ahol átlagosan minden második körben ki fogunk pörgetni egy nyerő kombinációt. És bármilyen eszközről játszhatunk a játékkal, tehát nem vagyunk már egyáltalán otthonunkhoz kötve a Mega Fortune slotja esetén sem.

Vissza a tetejére