Mega Joker NetEnt

Mega Joker NetEnt

A pénzről

RTP 99
Betweys 5
Eltérés N/A
Layout 3-3(2)
Max. Nyeremény x2000
Min. Tét 0.01
Max. Tét 2

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Sep. 8, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.10.2013
Típus Classic Slots
Téma Classic style
Technológia JS, HTML5, FLASH
Tulajdonságok

A Mega Joker slotja nem éppen a legfiatalabbak közé tartozik, hiszen már 2013-ban elkészült, de a mai napig a legnépszerűbbek között van az online kaszinók világában. A NetEnt fejlesztője készítette, 3 tárcsából és három sorból áll, ebből is már azonnal leszűrhetjük, hogy klasszikus felülete van. A tétek az egészen alacsonytól az egészen nagyig mozoghatnak, így minden játékos megtalálja a neki megfelelő szintet. Wild vagy Scatter szimbólumok nincsenek a játékban, viszont van egyrészt egy Dupla vagy semmi kockáztató kör minden nyertes kör végén, illetve van egy úgynevezett Supermeter bónuszmód, amelyben egy speciális szimbólum segítségével akár kétezerszeres nyereményre is számíthatunk. Emellett van progresszív nyereményre is lehetőségünk, amikor három Joker szimbólumot pörgetünk ki.

Hogy lehet játszani és nyerni ezzel a slottal?

A játék menete nagyon egyszerű, szimplán meg kell adnunk azt a tétet, amit meg szeretnénk pörgetni, majd az élő nyerőgépekre hajazó design Spin feliratú gombjára kell kattintanunk és máris megy a pörgetés. Három tárcsából áll a felület, így elég egyértelmű, hogy három ugyanolyan szimbólum kipörgetésével érhetjük el a legnagyobb nyereményt. A dízájn gyümülcsös, a legtöbbet ígérő szimbólum a Joker.

Bónusz lehetőségek a Mega Joker játékában

Ebben a játékban nem fogunk találni Wild vagy éppen Scatter szimbólumokat, de három különféle bónuszjátékra is van lehetőségünk. Az első ezek közül a minden kör végén elérhető Dupla vagy Semmi, amikor azt kell megtippelnünk, hogy egy kártya színe fekete vagy fehér. Amennyiben eltaláljuk, dupláztuk a nyereményünket, ha nem találjuk el, elveszítettük a nyereményünket. Aztán ott a specifikus lokális progresszív jackpot, amit akkor nyerhetünk meg, ha három Jokert kipörgetünk egyszerre. És ha megfelelő szimbólumokat pörgetünk ki, akkor a Supermeter bónuszmód is elindulhat, ahol jóval többet fogadhatunk és nyerhetünk is.

RTP érték és a kockázat

A Mega Joker 99%-os RTP értékkel bír, azaz egy játékos számára nagyon gyakran történik nyeremény kifizetése. Az RTP azt jelenti, hogy minden befizetett 100 euróból egy meg nem határozott periódus során mennyit nyerhet a játékos. A kockázat egyébként magasnak számít, viszont a tétek lehetnek alacsonyak is, így sok óráig kínál szórakozást a játék kevesebb pénzzel is.

Mega Joker a mobilon

A Mega Joker játéka a legtöbb online kaszinóban elérhető, így ezen online kaszinók mobil böngészőre optimalizált felületén vagy saját applikációjukban is elérhető és játszható. Sok új online kaszinók is kínálják ezt a nyerőgépet játékra. Egy kicsit szokatlan a sok különlegesebb, komplex slot után, hogy a Mega Joker klasszikus kinézettel bír, de ami a legjobb, hogy Android, iOS operációs rendszereken, képernyőmérettől független is jól játszható mobilon.

Konkluzió

A Mega Joker egy klasszikus gyümölcsös slot a NetEnt fejlesztőjétől, amelyben már van némi extra és három különböző bónusz funkció is, de alapvetően egy háromszor hármas, öt nyerővonalas klasszikus slotról beszélünk. Az RTP értéke kiemelkedően magas a piacon, bár a kockázata a nyerőgépnek még így is magas. Játszhatunk vele mobil eszközökön is, függetlenül az operációs rendszertől. Aki új a slotok világában vagy szeretne nosztalgiázni vagy nagyot nyerni, annak ez tökéletes választás.

Vissza a tetejére