Mega Moolah: Nyerőgép Áttekintés

Mega Moolah: Nyerőgép Áttekintés

A pénzről

RTP 88.12
Betweys 25
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény x11250
Min. Tét 0.25
Max. Tét 6.25

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 28.11.2006
Típus Video Slots
Téma Safari
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

Az Absolootly Mad: Mega Moolah slotja egy öttárcsás slot a Microgaming fejlesztőjétől, tele különleges bónuszlehetőségekkel. 243 különféle nyerővonal van a játékban és van lehetőségünk arra is három különféle extra bónuszt is igénybe vegyünk. Bejuthatunk egy ingyenes pörgetési körbe, ahol akár 56 ingyenes pörgetés segítségével szerezhetünk komoly nyereményeket. És ami a legfontosabb tudnivaló, ez egy jackpotos online slot, ahol a múltban már nyertek közel 20 millió eurós jackpotot is.

Játék és a nyerés módja az Absolootly Mad: Mega Moolah játékában

Az Absolootly Mad: Mega Moolah egy öt kerékből és három sorból álló komplex slot, amelyben 243 különféle módunk van a nyerésre. Rendkívül alacsony tétektől egészen magas tétekig tehetünk fel pénzt a pörgetésekre, tehát a pénztárcától függetlenül szórakozhat mindenki nagyszerűen. A felület teljesen rendben van, egy erdei házikó ajtaja a háttér, előtte pedig pörögnek a gyönyörűen megtervezett szimbólumok. A jobb felső sarokban a négy elérhető jackpot aktuális összegét láthatjuk, a bal sarokban határozhatjuk meg a tétünket, a képernyő közepén lévő nagy gombbal pedig pörgetünk.

Az Absolootly Mad: Mega Moolah bónuszai

Az Absolootly Mad: Mega Moolah játékában a Microgaming védjegyének számító Rolling Reels bónusza is elérhető, amely segítségével a normál nyeremények növelhetőek. Ha egy nyertes kombinációt kipörgetünk, akkor az ezt alkotó szimbólumok eltűnnek és a helyükre újak érkeznek. Ebben az új pörgetésben már a lehetséges nyeremények többszöröződnek. Egy másik bónuszlehetőség akkor nyílik meg számunkra, ha háromszor kipörgetjük a mágikus faajtót vagy a Wild szimbólumot.

Ekkor 8 ingyenes pörgetést fogunk kapni, amely egészen 56 ingyenes pörgetésig növelhető. A harmadik kiemelendő bónuszlehetőség pedig a négy különféle jackpot megnyerésének esélye. Ha bármelyik keréken kipörgetünk egy Wild szimbólumot, akkor a tétünk egy része a felső kalapba kerül. Aztán játék során véletlenszerűen pörgethetünk egyet azon a szerencsekeréken, amelyen négy különféle bónusz összegét nyerhetjük meg.

Az Absolootly Mad: Mega Moolah RTP értéke és kockázata

Az Absolootly Mad: Mega Moolah egy elméleti 92.02%-os RTP értékkel érhető el a játékosok számára, viszont a számtalan különféle bónuszlehetőségnek köszönhetően azért jóval nagyobb esélyünk van a nagy nyereményekre. Alapvetően ez egy közepes-magas kockázatú slot, viszont kimagaslóan nagy nyereményeket érhetnek el vele a játékosok.

Absolootly Mad: Mega Moolah Android vagy iOS készüléken

A MicroGaming jackpotos slotja egy modern nyerőgép, így nem meglepő módon tökéletesen élvezhető a játékélmény egy online kaszinó applikációjában vagy mobilra optimalizált böngészős felületén is. Igazából az adott kaszinó platformjára belépve már pörgethetünk is vele és semmilyen funkciót nem fogunk hiányolni, minden úgy működik Android vagy iOS operációs rendszeren is, mint egy asztali gépen.

Konkluzió

A MicroGaming nevéhez fűződő Absolootly Mad: Mega Moolah slotja magas kockázatú slot, viszont igen komoly nyereményeket lehet elérni vele, tökéletes példa rá egy nem is olyan régen elért 20 millió eurós jackpot. A felület könnyen kezelhető hagyományos öttárcsás, háromsoros slotról van szó, ahol 243 különféle nyerővonallal nyerhet egy játékos. A hangulat, a grafika és a zene is tökéletesen adott ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat pörgetés közben.

Vissza a tetejére