Online Casino > Mega Moolah

Mega Moolah: Nyerőgép Áttekintés

A pénzről
RTP 88.12
Betways 25
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény x11250
Min. Tét 0.25
Max. Tét 6.25
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.04.2024
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 28.11.2006
Típus Video Slots
Téma Safari
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

Az Absolootly Mad: Mega Moolah slotja egy öttárcsás slot a Microgaming fejlesztőjétől, tele különleges bónuszlehetőségekkel. 243 különféle nyerővonal van a játékban és van lehetőségünk arra is három különféle extra bónuszt is igénybe vegyünk. Bejuthatunk egy ingyenes pörgetési körbe, ahol akár 56 ingyenes pörgetés segítségével szerezhetünk komoly nyereményeket. És ami a legfontosabb tudnivaló, ez egy jackpotos online slot, ahol a múltban már nyertek közel 20 millió eurós jackpotot is.

Játék és a nyerés módja az Absolootly Mad: Mega Moolah játékában

Mega Moolah OnlineAz Absolootly Mad: Mega Moolah egy öt kerékből és három sorból álló komplex slot, amelyben 243 különféle módunk van a nyerésre. Rendkívül alacsony tétektől egészen magas tétekig tehetünk fel pénzt a pörgetésekre, tehát a pénztárcától függetlenül szórakozhat mindenki nagyszerűen. A felület teljesen rendben van, egy erdei házikó ajtaja a háttér, előtte pedig pörögnek a gyönyörűen megtervezett szimbólumok. A jobb felső sarokban a négy elérhető jackpot aktuális összegét láthatjuk, a bal sarokban határozhatjuk meg a tétünket, a képernyő közepén lévő nagy gombbal pedig pörgetünk.

Dzsungel téma szórakoztató grafikákkal

A Mega Moolah szafari témájú, és bár a grafika a modern szabványokhoz képest kissé elavult, még mindig jó munkát végez a téma életre keltésében. A tárcsák az afrikai síkságon helyezkednek el, a háttérben fák és hosszú fű látható. A nyerőgép összes nagy értékű szimbóluma a témához kapcsolódik, és ezek között oroszlánok, elefántok, bölények, zsiráfok, zebrák és antilopok is szerepelnek.

Amikor nyereményt érsz el, a szimbólumok animáltak; például egy légy zümmög a zsiráf körül, míg az elefánt trombitál az ormányából. A nyereményeket ugyanakkor megfelelő hangeffektek és némi afrikai zene kíséri, ami remekül megadja a hangulatot. Mindezeknek köszönhetően a szafari téma valóban életre kel, és ez még élvezetesebbé teszi a nyerőgépet.

Az Absolootly Mad: Mega Moolah bónuszai

Az Absolootly Mad: Mega Moolah játékában a Microgaming védjegyének számító Rolling Reels bónusza is elérhető, amely segítségével a normál nyeremények növelhetőek. Ha egy nyertes kombinációt kipörgetünk, akkor az ezt alkotó szimbólumok eltűnnek és a helyükre újak érkeznek. Ebben az új pörgetésben már a lehetséges nyeremények többszöröződnek. Egy másik bónuszlehetőség akkor nyílik meg számunkra, ha háromszor kipörgetjük a mágikus faajtót vagy a Wild szimbólumot.

Mega Moolah NyerőgépekEkkor 8 ingyenes pörgetést fogunk kapni, amely egészen 56 ingyenes pörgetésig növelhető. A harmadik kiemelendő bónuszlehetőség pedig a négy különféle jackpot megnyerésének esélye. Ha bármelyik keréken kipörgetünk egy Wild szimbólumot, akkor a tétünk egy része a felső kalapba kerül. Aztán játék során véletlenszerűen pörgethetünk egyet azon a szerencsekeréken, amelyen négy különféle bónusz összegét nyerhetjük meg.

Az Absolootly Mad: Mega Moolah RTP értéke és kockázata

Az Absolootly Mad: Mega Moolah egy elméleti 92.02%-os RTP értékkel érhető el a játékosok számára, viszont a számtalan különféle bónuszlehetőségnek köszönhetően azért jóval nagyobb esélyünk van a nagy nyereményekre. Alapvetően ez egy közepes-magas kockázatú slot, viszont kimagaslóan nagy nyereményeket érhetnek el vele a játékosok.

Mega Moolah játéktippek

Mivel a Mega Moolah játékban a nyerővonalak rögzítettek, nem sok stratégiát lehet kidolgozni. Azonban ez egy alacsony volatilitású nyerőgép, ami azt jelenti, hogy viszonylag gyakran kell kis nyereményeket nyernie, és ez segít a bankszámláját feltölteni. Ennek eredményeképpen érdemes megpróbálni pörgetésenként egy kicsit nagyobb tétet tenni, mivel nagyobb összegek felrakásával nagyobb esélyed lesz a jackpot játék kiváltására. Soha ne tegyen azonban többet, mint amennyit megengedhet magának, és érdemes úgy tervezni, hogy ne csak néhány pörgetést, hanem sok pörgetést tudjon játszani.

Absolootly Mad: Mega Moolah Android vagy iOS készüléken

A MicroGaming jackpotos slotja egy modern nyerőgép, így nem meglepő módon tökéletesen élvezhető a játékélmény egy online kaszinó applikációjában vagy mobilra optimalizált böngészős felületén is. Igazából az adott kaszinó platformjára belépve már pörgethetünk is vele és semmilyen funkciót nem fogunk hiányolni, minden úgy működik Android vagy iOS operációs rendszeren is, mint egy asztali gépen.

Játékosaink visszajelzései a Mega Moolah-ról

Mega Moolah Nyerőgép“Már egy ideje játszom ezzel a nyerőgéppel, és ez a kedvenc nyerőgépes játékom. A grafika nagyszerű, a hanghatások fantasztikusak, a bónusz funkciók pedig szórakoztatóak. Imádom, hogy az ingyenes pörgetések módban játszva ingyenes pörgetéseket kaphatsz. Azt is szeretem, hogy bónusz köröket kaphatsz, amikor egy nyerő kombinációban pörgetsz. Ez egyike azoknak a nyerőgépeknek, amelyeket újra és újra játszani akarsz majd, mert szórakoztató!”Fehér Áron, Mezotur

Konkluzió

A MicroGaming nevéhez fűződő Absolootly Mad: Mega Moolah slotja magas kockázatú slot, viszont igen komoly nyereményeket lehet elérni vele, tökéletes példa rá egy nem is olyan régen elért 20 millió eurós jackpot. A felület könnyen kezelhető hagyományos öttárcsás, háromsoros slotról van szó, ahol 243 különféle nyerővonallal nyerhet egy játékos. A hangulat, a grafika és a zene is tökéletesen adott ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat pörgetés közben.

GYIK

Hogyan működik a Mega Moolah?

A Mega Moolah sok szempontból egy tipikus 5 tárcsás nyerőgépnek tűnik, 25 nyerővonallal és néhány szorzóval. Ami igazán kiemeli a játékot a tömegből, az a Mega Moolah jackpot bónuszkerék. Ha itt találod magad, akkor esélyed van megnyerni a négy progresszív jackpot egyikét, köztük azt az elképesztő Mega Jackpotot, amelyről a játék a nevét kapta. A Mega Moolah játékmenete azonban továbbra is nagyon egyszerű, így semmi extrát nem kell tudnod, mielőtt elkezdenél pörgetni.

Hol játszhatok Mega Moolah-t?

A Mega Moolah szinte bármelyik Microgaming által működtetett online kaszinóban elérhető. Nézd meg az ajánlott nyerőgépes kaszinók listáját, hogy megtaláld a legjobb oldalakat, amelyek remek bónuszokat kínálnak a kezdéshez, beleértve néhány Mega Moolah ingyenes pörgetést is.

Használhatok csalókat a Mega Moolah játékban?

Egyáltalán nem. Eltekintve a csalás megkérdőjelezhető etikájától, amikor valódi pénzes játékkal játszol, az átlagos játékos azt sem tudná, hol kezdjen hozzá, hogy olyan exploitokat vagy hibákat keressen, amelyek előnyt biztosítanának neki a Mega Moolah játékban; az online nyerőgépeket úgy gyártják, hogy úgy tervezték őket, hogy "feltörhetetlenek" legyenek. Mindezeken túl a kaszinók mindig ellenőrzik, hogy a játékosok nem csalárd módon jártak-e el a nyereményeik megszerzése érdekében. Ha rajtakapják, hogy készpénzzel vagy Mega Moolah ingyenes pörgetésekkel ilyesmit tesz, akkor nem csak a jackpotot érvényteleníti, de jogi lépéseket is kockáztat.

Biztonságos a Mega Moolah online játék?

Amíg egy jó hírű kaszinóoldalon játszik, a Mega Moolah teljesen biztonságos. A játékot egy elismert kaszinószoftver-fejlesztő készíti, és a múltban már többször került a címlapokra az elképesztő jackpotjai miatt. Biztosan tudjuk, hogy ezek a jackpotok teljes egészében kifizetésre kerültek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy valóban megkapod-e a kifizetést. Csak maradjon az olyan legális kaszinóknál, mint amilyeneket ezen az oldalon ajánlunk, és minden rendben lesz.