Monkey Madness

Monkey Madness

A pénzről

RTP 96.53
Betweys 9
Eltérés LOW-MED
Layout 3-3
Max. Nyeremény x181.11
Min. Tét 0.09
Max. Tét 90

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 15.03.2018
Típus Classic Slots
Téma Classic style
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

A Pragmatic Play által készített Monkey Madness nevű slot tökéletes szórakozást kínál azoknak, akik egy fárasztó nap végén szeretnének szórakozni egy kicsit. Nem kell komplex szabályokra számítanunk, kellemes dzsungeles környezetben, az esőerdő hangjai mellett pörgethetünk egy háromszor hármas felületen, ahol 9 különféle nyerővonal segítségével nyerhetünk. A játék egyszerűsége ellenére több extrával is bír, így például vannak benne kilencszeres szorzók és még fix jackpotot is lehet nyerni. Válasszon új online kaszinókat az online nyerőgépek játékához és a jackpot megnyeréséhez.

A játék kezelése és a nyeremények megszerzésének módja

A játék felülete nagyon egyszerűen kezelhető és átlátható, ami kiemelendő, hogy a bal oldalon a felület mellett ott vannak a szorzók az egyes nyerő kombinációkra vonatkozóan. A jobb oldalon van a dízájnos, esőerdőre emlékeztető felület három sorral és három tárcsával. Alul pedig egy hatalmas gombot láthatunk, amivel a pörgetéseket indíthatjuk, mellette pedig egy plusz és egy mínusz gombot találhatunk, ezzel tudjuk a téteket és az érméket beállítani, valamint AutoPlay funkciót is használhatunk.

A Monkey Madness bónuszai és extrái

Túlságosan sok extrára nem számíthatunk a Monkey Madness slotjától, a legfontosabb bónusz, a vicces majomfej szimbóluma által elérhető lehetőség. Ugyanis ha bármilyen nyertes soron megjelenik, akkor háromszoros szorzót ad a nyereményünkhöz, ha kettő jelenik meg belőle, akkor kilencszeres szorzót kaphatunk, ha pedig véletlenül hármat ki tudunk pörgetni egy soron, akkor a tétünk ezerszeresét nyerhetjük meg, ami nagyjából a jackpot a játékban. Ezenkívül egyébként nincs más, se ingyenes pörgetési körök, se Scatter, de aki elég régóta játszik már a Monkey Madness slotjával, annak nem is fog hiányozni. Találd meg a megfelelő online casino Hungary, és szerezd meg az összes elérhető nyerőgép bónuszt.

A Monkey Madness kockázatossága és RTP értéke

 

A Monkey Madness RTP értéke, azaz játékos-visszatérítési rátája 94.45%, ami azt jelenti, hogy egy kicsit az átlag alatt van, hiszen minden 100 euróból egy meg nem határozható időszak alatt 94.45 eurót kapunk vissza. Kockázatosságát tekintve az alacsony-közepes kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy elég gyakran számíthatunk nyereményekre a játék során.

A Monkey Madness mobil hozzáférhetősége

A Pragmatic Play játéka 2015-ben készült, ennek ellenére tökéletesen optimalizált mobil eszközökre is. Játszhatunk vele online kaszinók mobilos felületén vagy valamelyik online kaszinó mobil applikációjából is. Nem számít az sem, hogy Android vagy éppen iOS operációs rendszer van az eszközünkön, az összes funkció tökéletesen fog működni. Sőt, a játék népszerűségét figyelembe véve már különálló applikációként és demó módban is lehet játszani vele mobilról. A képernyő mérete sem nagyon számít, tehát okostelefon kis képernyőjén és nagy tableten is tökéletes lesz az élmény.

Konkluzió

A Monkey Madness egy nagyszerű hangulatot árasztó, dzsungeles témájú 3×3-as slot, amelyben minimális extra funkció került beépítésre, de nem is fog hiányozni. Nagyon minimális téttel el lehet kezdeni játszani vadászni a vicces majmokra, hiszen ha hármat kitalálunk pörgetni, akkor az eredeti tétünk akár ezerszeresét is megnyerhetjük. A játék ráadásul alacsony kockázatúnak számít, ami azt jelenti, hogy nem fogunk unalmas perceket tölteni a mobilunkkal a kézben, hiszen szinte minden körben jöhetnek nyerő kombinációk és nyerővonalak.

Vissza a tetejére