Pharaoh's Fortune

Pharaoh's Fortune

A pénzről

RTP 94.78
Betweys 15
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 15
Max. Tét 150

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 10.08.2006
Típus Video Slots
Téma none
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A történelem során sokan megirigyelték már az egyiptomi fáraók minden elképzelést felülmúló gazdagságát. Most számodra is megadatik az esély, hogy részesülj ebből a hatalmas vagyonból a Pharaoh’s Fortune,  magas, 95- 97%-os RTP értékű online nyerőgép segítségével. A szimbólumokként hieroglifákat használó különleges hangulatú játékban 5 tárcsán összesen 3 sorban pörgetheted ki a szimbólumokat, 15 nyerővonalat alkotva. A magas RTP érték és a viszonylag kevés nyerővonal kezdők számára különösen kedvezővé teheti a játékot. Ha a magyar casino kiválasztásával honlapunkon kipróbálhatja ezt az izgalmas nyerőgépet.

Mi teszi egyedivé a Pharaoh’s Fortune nyerőgépet?

A Pharaoh’s Fortune nagyszerűsége a különleges látvány és zenei világ mellett a játék viszonylagos egyszerűségében is rejlik. Bár elsőre inkább kezdőknek szánt nyerőgépnek tűnhet, a játékot a haladók és a nagy tétben játszani kívánók is ugyanúgy élvezhetik, hiszen az egy pörgetésre maximálisan tehető legnagyobb tét akár 750 font is lehet.

A slot mindössze egy, rendkívül egyszerű, de annál szórakoztatóbb minijátékot tartalmaz. Amikor a játékosnak sikerül három darab fáraó szimbólumot kipörgetnie bármelyik nyerővonalon, megnyílik előtte magának a fáraónak a sírkamrája. Itt aztán különböző agyagtáblák közül tud választani, amelyek véletlenszerű jutalmakat osztogatnak ingyenes pörgetések és nyereményszorzók formájában. Ha a játékos egy bizonyos típusú agyagtáblára kattint, akkor az addig felhalmozott jutalmak aktiválásra kerülnek. Természetesen nem látni, hogy az egyes táblák milyen típusúak, így itt is csak a szerencse dönti el, hogy kinek mennyi jutalmat sikerül begyűjtenie.

Egy online kaszinó bonusz mindig jólesik. A begyűjtött ingyenes pörgetések aktiválódás után azonnal elindulnak, bónusz körök formájában.  Az igazán szerencsések, akiknek a bónusz kör alatt ismét kipörög 3 fáraó szimbólum újra és újra beléphetnek a fáradó sírjába és tovább halmozhatják a nyereményeiket. A maximálisan nyerhető bónusz körök nincsenek korlátozva.

Speciális Szimbólumok

Mint, ahogy rengeteg más nyerőgépen, a játék logója, a Pharaoh’s Fotrune szimbólum itt is wild szimbólumként funkcionál. Ez azt jelenti, hogy egy nyerővonalon feltűnve ez a szimbólum betöltheti bármely más szimbólum szerepét is, azért, hogy így nyerő kombináció álljon elő. A Wild szimbólum mindig olyan szimbólum szerepét veszi fel, amivel az elérhető nyeremény a lehető legmagasabb. Egyszerre 5 wild szimbólumot csak a legszerencsésebb játékosok láthatnak, viszont akinek sikerül kipörgetni az hatalmas nyereményekben részesül.

A másik speciális szimbólum, a már említett scatter szimbólum, ami magát a fáraót ábrázolja. Ha egy körben legalább három scatter szimbólum kipörög egyazon nyerővonalon, akkor a játékos beléphet a fáraó sírjába, ahol kivételes jutalmakat, ingyenes pörgetéseket és nyereményszorzókat gyűjthet.

Összegzés

A Pharaoh’s Fortune egy az IGT által fejlesztett nyerőgép, amelynek egyszerű játékmenetét a kezdők is könnyedén követni tudják, a magas megrakható tétek miatt viszont a profik érdeklődését is felkeltheti. Az izgalmas minijáték, amely során a játékos extra jutalmakat gyűjthet a fáraó sírjában, még több változatosságot visz a játékmenetbe. Ha mindig is lenyűgözött az ókori Egyiptom uralkodóinak a gazdagsága, akkor ez a játék garantáltan az egyik kedvenced lesz, legyél akár kezdő, akár haladó.

Vissza a tetejére