Piggy Riches Nyerőgép Áttekintés

Piggy Riches Nyerőgép Áttekintés

A pénzről

RTP 96.38
Betweys 15
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 75

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 19, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 05.09.2010
Típus Video Slots
Téma Money theme
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

A Piggy Riches nyerőgépe a mai napig az egyik legnépszerűbb slot az online kaszinók világában. Egyértelműen a luxust és a gazdagok életét akarja a játékosokhoz elhozni, különböző malacok szimbólumán keresztül. A NetEnt által készített nyerőgépen 15 nyerővonal segítségével nyerhetünk, és már akár öt forintos téttel is mehet a játék, szóval még átlagos pénztárcával rendelkező játékosok is órákig pörgethetnek rajta. Vannak benne Wild és Scatter szimbólumok is, szóval ez már annak ellenére is biztosít extra funkciókat, hogy alapvetően klasszikus slotról van szó.

A nyerés lehetősége és a játék menete a Piggy Richesben

A Piggy Riches nyerőgépén a felület és az összes szimbólum a gazdagságra és a luxusra hajaz, még a kisebb nyereményt ígérő szimbólumok is arannyal és gyémánttal vannak kirakva. A felület alsó részén láthatjuk azt a menüt, amivel a játékot vezérelhetjük. Egy nagy zöld gomb segítségével tudjuk elindítani a pörgetéseket, amit automatikusan is meg tudunk tenni az Autoplay funkcióval. Szintén ebben a menüben tudjuk beállítani az érmék számát és a megtenni kívánt tét nagyságát is.

Bónuszlehetőségek a Piggy Riches slotjában

Több extra bónuszról beszélhetünk a Piggy Riches játékában. Ezek közül az első Mr. Piggy Riches szimbóluma, amely a Wild szimbólum a játékban. Ezek a szimbólumok bármely más szimbólumot képesek helyettesíteni, hogy nyerő kombinációkat hozzanak létre. Lady Piggy Riches szimbóluma a Scatter szimbólum a játékban, ha ebből hármat kipörgetünk, akkor háromfajta különböző ingyenes pörgetési körből választhatunk: 22 pörgetésünk lesz kétszeres szorzóval, 15 pörgetésünk háromszoros szorzóval vagy 9 pörgetésünk ötszörös szorzóval.

A Piggy Riches kockázati szintje és RTP értéke

A Piggy Riches játékának RTP értéke 96,4%, ami egy egészen jó érték a slotok világában, hiszen az átlagos szint 95%. Ez nagyjából azt jelenti, hogy minden feltett 100 forintunkból egy végtelen periódus során 96,4 forintot biztosan vissza fogunk nyerni. A játék közepes kockázatúnak számít, azaz elég sokszor lesz majd lehetőségünk nyerni a pörgetéseink után.

Mobilos hozzáférés a Piggy Riches slotjában

Alapvetően a Piggy Riches annyira népszerű játék, hogy szinte minden online kaszinóban elérhető. Így játszhatunk vele az adott online kaszinó mobilra optimalizált böngészős verziójában, de amelyik kaszinónak van natív applikációja, annál az appon keresztül is játszhatunk vele. Nincs jelentősége annak sem, hogy Android vagy éppen iOS készülékkel rendelkezünk, vagy tabletről esetleg okostelefonról akarunk játszani, a Piggy Riches tökéletesen fog működni mobil készülékről is.

Konkluzió

Aki szereti azokat a klasszikus slotokat, amelyekben már van néhány extra funkció, de azért még teljesen átlátható a szabályrendszer, annak a Piggy Riches tökéletes választás. Jó RTP értéke és kockázati szintje van, a hangulata nagyszerű és az ingyenes pörgetési körök szorzói segítségével kevés téttel is komoly nyereményt tudunk szerezni. A felület, a szimbólumok és a zene is tökéletes hangulatot teremt, ráadásul akár 5 forintos minimális téttel is játszhatunk, így egy ezresből órákon át lehet jól szórakozni bármely online kaszinóban.

 

Vissza a tetejére