Online Casino > Piggy Riches

Piggy Riches Nyerőgép Áttekintés

A pénzről
RTP 96.38
Betways 15
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 75
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 05.09.2010
Típus Video Slots
Téma Money theme
Technológia JS, HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

36 000 x tét maximális nyeremény ingyenes pörgetésenként
Egyedi téma
A NetEnt egyik legnépszerűbb nyerőgépe

Hátrányok

Kicsit elavult grafika (eredetileg 2013-ban jelent meg)

A Piggy Riches nyerőgépe a mai napig az egyik legnépszerűbb slot az online kaszinók világában. Egyértelműen a luxust és a gazdagok életét akarja a játékosokhoz elhozni, különböző malacok szimbólumán keresztül. A NetEnt által készített nyerőgépen 15 nyerővonal segítségével nyerhetünk, és már akár öt forintos téttel is mehet a játék, szóval még átlagos pénztárcával rendelkező játékosok is órákig pörgethetnek rajta. Vannak benne Wild és Scatter szimbólumok is, szóval ez már annak ellenére is biztosít extra funkciókat, hogy alapvetően klasszikus slotról van szó.

A nyerés lehetősége és a játék menete a Piggy Richesben

A Piggy Riches nyerőgépén a felület és az összes szimbólum a gazdagságra és a luxusra hajaz, még a kisebb nyereményt ígérő szimbólumok is arannyal és gyémánttal vannak kirakva. A felület alsó részén láthatjuk azt a menüt, amivel a játékot vezérelhetjük. Egy nagy zöld gomb segítségével tudjuk elindítani a pörgetéseket, amit automatikusan is meg tudunk tenni az Autoplay funkcióval. Szintén ebben a menüben tudjuk beállítani az érmék számát és a megtenni kívánt tét nagyságát is.

Téma – csatlakozzon Lady Pig és Gentleman Pig

Piggy Riches NyerőgépA Piggy Riches nyerőgép alapja a gazdag disznók, nevezetesen Lady Pig és Gentleman Pig. Ez a mocskosul gazdag hatalompár a kifinomult disznók csúcsa, miközben csatlakozol hozzájuk vidéki kúriájukban. Lady Pig karaktere a Miss Piggy Muppet karakterére emlékeztet. Ő is megjelenik a Superstars nyerőgépes játékban, amelyben Gonzo a Gonzo’s Questből és Brute a Space Warsból is szerepel.

A pazar hangulatú játékban a tárcsák aranyba vannak burkolva, a nyerővonalakat pedig világosan meghatározzák a pénzkötegeken lévő számok. Ez a 2010-ben megjelent játék a NetEnt egyik korábbi játéka, és ma is ugyanolyan népszerű, mint megjelenésekor.

Emiatt grafikailag nem olyan éles, mint az újabb kiadások. Ez azonban némiképp hozzátesz a varázsához. A tárcsák pörgetése közben disznóhangokat fogsz hallani, valamint egy jazz ihlette hangsávot.

Ami a szimbólumokat illeti, A, K, Q, J és 10-es királyi szimbólumokat láthatsz, amelyek mind a gazdagság képét ábrázolják, és saját stílusukkal rendelkeznek. Láthatsz még kirobbanó malacperselyeket, készpénzzel teli pénztárcákat, kulcsokat, arany hitelkártyákat és gazdagsággal teli zsákokat is. A gazdagság zsákja szimbólum messze a legjövedelmezőbb, amely a tét 0,33, 1,66, 20 vagy 133,33-szorosát adja 2, 3, 4 vagy 5 nyerővonalon történő megnyerés esetén.

Vigyázzon a Gentleman Pig vad szimbólummal, amely a scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít. Ha a vad szimbólummal nyerő kombinációt hoz létre, akkor a szimbólum megháromszorozza az eredményt: azaz 3x-os szorzót jelent. Például, ha egy wild szimbólumot 4 pénzeszsákkal együtt ér el, az 400-szoros tét kifizetését eredményezi.

Hogyan kell játszani Piggy Riches

A NetEnt játéka egy klasszikus 5 tárcsás nyerőgép 15 nyerővonallal. Az érmeérték 0,01 érmétől vonalanként 2,00 érméig terjed. A játékban 10 nyereményszint is van, ami pörgetésenként 0,15 és 300 dollár közötti értéket ad.

Bónuszlehetőségek a Piggy Riches slotjában

Több extra bónuszról beszélhetünk a Piggy Riches játékában. Ezek közül az első Mr. Piggy Riches szimbóluma, amely a Wild szimbólum a játékban. Ezek a szimbólumok bármely más szimbólumot képesek helyettesíteni, hogy nyerő kombinációkat hozzanak létre. Lady Piggy Riches szimbóluma a Scatter szimbólum a játékban, ha ebből hármat kipörgetünk, akkor háromfajta különböző ingyenes pörgetési körből választhatunk: 22 pörgetésünk lesz kétszeres szorzóval, 15 pörgetésünk háromszoros szorzóval vagy 9 pörgetésünk ötszörös szorzóval.

A Piggy Riches kockázati szintje és RTP értéke

A Piggy Riches játékának RTP értéke 96,4%, ami egy egészen jó érték a slotok világában, hiszen az átlagos szint 95%. Ez nagyjából azt jelenti, hogy minden feltett 100 forintunkból egy végtelen periódus során 96,4 forintot biztosan vissza fogunk nyerni. A játék közepes kockázatúnak számít, azaz elég sokszor lesz majd lehetőségünk nyerni a pörgetéseink után.

Mobilos hozzáférés a Piggy Riches slotjában

Piggy Riches Alapvetően a Piggy Riches annyira népszerű játék, hogy szinte minden online kaszinóban elérhető. Így játszhatunk vele az adott online kaszinó mobilra optimalizált böngészős verziójában, de amelyik kaszinónak van natív applikációja, annál az appon keresztül is játszhatunk vele. Nincs jelentősége annak sem, hogy Android vagy éppen iOS készülékkel rendelkezünk, vagy tabletről esetleg okostelefonról akarunk játszani, a Piggy Riches tökéletesen fog működni mobil készülékről is.

Piggy Riches stratégiák, tippek és trükkök

Bár tudjuk, hogy játékosként keveset tehetünk azért, hogy befolyásoljuk a tárcsák süllyedését, mégis él a remény, hogy megütjük a jackpotot. Ez az online nyerőgépek játékosainak természete. Van azonban néhány dolog, amit a játékosok megtehetnek annak érdekében, hogy az online kaszinójátékok megőrizzék szórakoztató értéküket, és nagy kockázat nélkül nyújtsanak szórakozást és izgalmat. Íme néhány tanács játékosainknak, függetlenül attól, hogy milyen szinten állunk.

Tartsa kézben a pénztárcáját

Ön nem menne el egy nagybevásárlásra anélkül, hogy megbizonyosodna arról, hogy a termék megfelelő Önnek. Nem költenél több pénzt, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Az online nyerőgépek esetében azonban könnyű belefeledkezni az “egy újabb nyeremény” hajszolásának izgalmába. Ha ez Önt érinti, és reméljük, hogy nem, akkor azt javasoljuk, hogy vegyen ki egy kis időt az online fogadásokból, kihasználva a kaszinóoldalak ügyfélszolgálati területein elhelyezett időkapcsoló szolgáltatásokat. Ha azonban új játékosként érkezik az online kaszinókhoz, vagy úgy érzi, hogy jól tudja kontrollálni az online fogadásokat, akkor szervezzen egy fogadási költségvetést, hogy kényelmesen érezze magát az online fogadások során.

Javasoljuk, hogy ezt a számítást a rendelkezésre álló jövedelmének egy részére alapozzuk, és arra, hogy személy szerint mennyit veszítene szívesen – elvégre több ember veszít pénzt a kaszinókban, mint ahányan nyernek. Tartsa magát ehhez a számhoz, bármi is legyen az, és ahol csak tud, növelje biztonságos módon. Ez lehet online nyereményekkel vagy olyan promóciókkal, amelyek extra pénzt vagy extra pörgetéseket kínálnak, ha megfelel a feltételeknek. Mint mindig, most is olvassa el a promóciók apró betűs részét, hogy biztosan tudja, mire vállalkozik.

Soha ne fogadjon, ha stresszes

Azzal, hogy nem tervezett pénzt veszít az interneten, stresszt okozhat magának. Stresszes állapotban fogadni sosem jó ötlet. Tanulmányok szerint a stresszes állapotban történő döntéshozatal hozzájárulhat a rossz döntésekhez, beleértve a fogadásokat az elvesztett pénz visszaszerzésének reményében. Ha a fogadást stresszesnek találja, azt javasoljuk, hogy ideiglenesen távolítsa el magát tőle, hogy lehetővé tegye a személyes gondolkodását.

Konkluzió

Aki szereti azokat a klasszikus slotokat, amelyekben már van néhány extra funkció, de azért még teljesen átlátható a szabályrendszer, annak a Piggy Riches tökéletes választás. Jó RTP értéke és kockázati szintje van, a hangulata nagyszerű és az ingyenes pörgetési körök szorzói segítségével kevés téttel is komoly nyereményt tudunk szerezni. A felület, a szimbólumok és a zene is tökéletes hangulatot teremt, ráadásul akár 5 forintos minimális téttel is játszhatunk, így egy ezresből órákon át lehet jól szórakozni bármely online kaszinóban.

 

GYIK

Mennyi a Piggy Riches nyerőgép maximális nyereménye?

Egyetlen valódi pénzes téttel legfeljebb a teljes tét 36 000-szeresét nyerheti meg. Pörgetésenként 75-ös maximális tét mellett ez körülbelül 270 000, pörgetésenként 0,15-ös minimális tét mellett pedig 5 400 valódi pénzt jelent.

Mennyi a Piggy Riches RTP?

A Piggy Riches nyerőgép elméleti RTP-je 96,38%, és körülbelül 34,11%-os találati aránnyal rendelkezik, ami egy közepes volatilitású géphez képest jónak mondható.