Pink Panther

Pink Panther

A pénzről

RTP 93.99
Betweys 40
Eltérés N/A
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 2000

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 20.09.2010
Típus Video Slots
Téma Cartoons
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

Ha ismered és szereted a rózsaszín párduc nevű retro rajzfilmet akkor ez az online slot játék garantáltan a kedvenced lesz. Az ikonikus rajzfilm zenei és látványvilágával operáló nyerőgépen 5 tárcsán, 4 sorban, összesen 50 különböző nyerővonalon pörgetheted ki a nyereményeket. A kipörgethető szimbólumok között a legendás rajzfilmból jól ismert szereplőket, valamint számokat és betűket találhatsz. Olvassa el a felülvizsgálatot, válasszon egy online casino, és próbáljon szerencsét!

Mi teszi egyedivé a Pink Panther nyerőgépet?

A játékot a barátságos látványvilág mellett a pörgetésenként megtehető tét rendkívül személyreszabható mértéke is különlegessé teszi. Hiszen nem elég, hogy akár fillérekért is játszhatsz, amennyiben különösen nagy tétben támadna kedved pörgetni a pörgetésenkénti tétet akár egészen 800 dollárig is növelheted. A nyerőgépnek állítólag befizetés nélküli bónuszok vagy ingyenes pörgetések vannak? Amennyiben kedveled az online nyerőgépeken elérhető bónusz játékokat akkor ez a gép garantáltan a kedvenced lesz, hiszen nem kevesebb, mint 5 különféle minijáték is aktiválódhat a pörgetések közben.

A “Pink Pow Bonus” véletlenszerűen aktiválódik és pörgetés után 4-6 szimbólumot felrobbantva, azok helyére wild szimbólumokat helyez. Az így megjelenő extra wild szimbólumok nagy eséllyel jóval magasabb nyereményt érő kombinációt alkotnak, mint az eredeti szimbólumok.

A “Crack the pink code” bonus során a képernyőn megjelenő széfeket kell kinyitnod, amelyekben különböző nyereményeket találsz, például ingyenes pörgetéseket. Vigyázz azonban, egyes széfekben dinamit van, ezt véletlenül kinyitva pedig véget ér a minijáték.

A “Wheel of Pink” bónusz során kettő szerencsekeréken kell különböző nyereményeket kipörgetned. A Color pink bónusz során pedig egy izgalmas minijátékban kell eldöntened, hogy elfogadod-e az elsőre felajánlott nyereményeket.

A legizgalmasabb minijáték a “Pink Trail”, amelyben Clouseau felügyelővel kell megpróbálnod elkapnod a híres rózsaszín párduc mestertolvajt, a lábnyomait követve. Ha sikerül, mesés jutalmakra számíthatsz.

Speciális Szimbólumok

A játék logója, a “Pink Panther” feliratú szimbólum egyben wild szimbólumként is funkcionál. A wild szimbólum lényege, hogy hiányos szimbólumkombináció esetén bármelyik szimbólum szerepét betöltve, ugyanazon a nyerővonalon megjelenve kiegészítheti a hiányos kombinációt győztes kombinációra.

A magát a rózsaszín párducot ábrázoló szimbólum scatter szimbólum szerepét tölti be. Ha sikerül legalább hármat kipörgetned belőle, tetszőleges helyzetben, akkor különböző jutalmakban részesülsz. A három, négy vagy öt rózsaszín párduc szimbólum 5-t, 25-t és 125-t fizet.

Bár a jackpot szimbólumot csak a legszerencsésebbek láthatják, ki tudja, talán akár ezzel is összefuthatsz. Ha sikerül, akkor a progresszív jackpotnak hála akár tízmilliós nagyságrendű nyeremény is az öledbe hullhat. A progresszív jackpot egészen addig növekszik, amíg valaki ki nem pörgeti így könnyen lehet, hogy pár nap múlva visszanézve, az elérhető jackpot még magasabb, mint korábban.

Összegzés

A Pink Panther a rengeteg elérhető minijátéknak köszönhetően egy nagyon egyedi online slot nyerőgép. Ezért tulajdonképpen bár kezdőknek és haladóknak is ajánlható, igazán csak az fogja élvezni, aki szereti a különböző bónusz köröket. A viszonylag magas, 95.4%-os RTP értéknek, és az óriási progresszív jackpot nyereménynek köszönhetően kifejezetten jól fizető nyerőgépnek mondható. Kezdőknek mindenesetre a viszonylag sok, 50 nyerővonal és a rengeteg komplex minijáték miatt érdemes először inkább kisebb tétben ismerkednie vele.

Vissza a tetejére