Riviera Riches

Riviera Riches

A pénzről

RTP 96.51
Betweys 15
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.5

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 25.06.2011
Típus Video Slots
Téma Alcohol
Technológia Flash
Tulajdonságok

Szakadj ki egy kicsit a szürke hétköznapokból és merülj el a felső tízezer exkluzív világában a Riviera Riches online nyerőgéppel. A játék a francia rivéra látványvilágát igyekszik elhozni a játékosoknak, így a szokásos betűk és számok mellett a kipörgethető szimbólumok között különböző, rajzfilmszerű 3D grafikájú retro luxusautók, drága italok és dúsgazdag karakterek vannak. A nyereményeket összesen 5 tárcsán, 3 sorban, 15 nyerővonalon van lehetőséged kipörgetni. A weboldalunkon található online casinos csak a legjobb és legnépszerűbb nyerőgépeket kínálják, és ez is ezek közé tartozik.

Mi teszi egyedivé a Riviera Riches nyerőgépet?

Bár ez a nyerőgép a szupergazdagok világát kívánja elhozni számodra, neked nem kell szupergazdagnak lennek a játékhoz, hiszen akár már 0,15 dollárral is pörgetheted. Természetesen akkor sincs probléma, ha nagyobb tétben játszanál, hiszen az egy pörgetésre feltehető legnagyobb tét összege több száz dollár. Ezáltal ezt a játékot egyformán élvezhetik azok, akik hosszabban, inkább kisebb tétben játszanának és azok is, akik inkább csak párat pörgetnének, de azt nagy tétben.

Ezen a nyerőgépen a legnagyobb nyeremények akár a tét 750–szeresét, vagy 1500-szorosát is elérhetik. A relatív egyszerű játékmenetet egy wild szimbólum, egy scatter szimbólum és egy bónusz minijáték teszi változatosabbá. A bónusz minijátékban előnyt élveznek azok, akik ismerik a roulette online játék szabályait, de természetesen mindenki számára élvezhető.

Speciális Szimbólumok

A játék logója a pörgetés után a képernyőn megjelenve wild szimbólum szerepét tölti be. A wild szimbólum lényege, hogy megjelenésével kiválthat egy másik tetszőleges szimbólumot, hogy így győztes szimbólumkombinációt alkosson. Ha tehát például adott nyerővonalon 3 azonos szimbólum szükséges a nyeréshez, de a játékosnak csak kettőt sikerül kipörgetnie, viszont ugyanezen nyerővonalra egy wild szimbólum is kipörög, akkor az ugyanúgy nyertes kombinációnak számít.

A roulette szimbólum bónusz játékot jelöl. Ha sikerül ezt a szimbólumot egyszerre kipörgetned az első és az ötödik tárcsán, akkor indul a bónusz minijáték. A megjelenő ablakban egy roulette tárcsát fogsz látni, ahol kattintással tudod kiválasztani, hogy szerinted pörgetés után melyik negyedben fog megállni a golyó. Ha sikerül eltalálnod, akkor különböző nyereményekben részesülsz. Ha nem sikerül eltalálnod akkor se csüggedj, hiszen kétszer is próbálkozhatsz.

A pénzköteg scatter szimbólum akkor is nyereményt jelenthet, ha nem nyerővonalon pörgött ki. Öt pénzeszsák szimbólum egyszeri megjelenése negyvenszeres nyereményszorzót eredményez. Ha ötöt ugyan nem, de legalább hármat sikerül kipörgetned akkor pedig 12 ingyenes pörgetésben részesülsz. Ezen ingyenes pörgetések alatt pedig az összes nyereményre háromszoros nyereményszorzó vonatkozik.

Összegzés

A Riviera Riches, egy elég átlagos, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható nyerőgép, melynek különlegessége éppen az, hogy nem túl különleges. Bár a játékmenet kellően változatos, nincsenek komplikált, nehezen követhető bónuszok vagy begyűjtendő szimbólumok, sem számtalan komplex minijáték. Ha kedveled a klasszikus látványvilágú és hangulatú nyerőgépeket, akkor ez a játék különösen jó választás lehet számodra. Azok, akik roulette rajongók, még akár előnybe is kerülhetnek a bónusz játék során. Az igazán szerencsés játékosoknak pedig akár jackpot nyeremény kipörgetésére is lehetőségük lehet.

Vissza a tetejére