Rock n Roller Online

Rock n Roller Online

A pénzről

RTP 96.84
Betweys 5
Eltérés N/A
Layout 3-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 25

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Jan. 20, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 15.06.2008
Típus Classic Slots
Téma Classic style
Technológia FLASH
Tulajdonságok

A Rock n’ Roller nyerőgépe egy igazi klasszikus, amelyben alámerülhetünk a rockzene hőskorába. Ahogy elindul a játék, Elvis Tutti Frutti című számát hallgathatjuk meg azonnal, de a kinézet és a dízájn is tökéletesen hajaz a zenei vonalra. Az egész felület úgy néz ki, mint egy régi zenegép, a szimbólumok is teljesen egyediek, dobok, gitárok, aranylemezek és platinalemezek is kipörgethetőek. Klasszikus játékfelületről van szó, három tárcsán és három soron fogunk 5 nyerővonalra hajtani. Túl sok extrára nem számíthatunk, viszont az alacsony tétek lehetősége és kockázat miatt kellemes slot mindenkinek, aki szórakozni akar.

A nyerés lehetősége és a játékmenet a Rock n’ Roller slotban

A slotban öt nyerővonalat kell kipörgetnünk három tárcsán és három soron, alapvetően akkor nyerünk, ha egy szimbólumból hármat ki tudunk egy sorban pörgetni. Nagyon alacsony tétekkel is lehet már játszani, viszont ajánlott a nagyobb tét használata, hiszen akkor jelentősen kisebb a ház része. A felület könnyen kezelhető, középen láthatóak a tárcsák, felül láthatjuk a nyerő kombinációkat és a várható nyeremény összegét. Alul láthatjuk a tét és az érmék meghatározására vonatkozó opciókat és itt érhető el az AutoPlay és a pörgetési gomb is.

A Rock ‘n Roller bónuszlehetőségei

Ez egy igazi klasszikus slot, ennek megfelelően nem nagyon rendelkezik semmiféle bónuszlehetőséggel, nincsenek benne scatter vagy Wild szimbólumok és nem tudunk ingyenes pörgetéseket sem szerezni. Két extrát emelhetünk talán ki, az egyik az Autoplay funkció, amellyel automatikusan tudunk játszani és pörgetni, a másik pedig az üres sorok nyereménye. Azaz ha három teljesen üres mezőt pörgetünk ki egy sorban, akkor a Rock n’ Roller slotja fizet érte nyereményt. A nyerőgépen befizetés nélküli bónuszt is kaphat.

A Rock n’ Roller kockázati szintje és RTP értéke

A Rock n’ Roller kockázati szintje alacsony-közepes, azaz elég sűrűn fogunk nyereményeket kipörgetni a játék során. A játékos visszatérítési ráta, az RTP érték 96%-os, ami azt jelenti, hogy minden befizetett 100 euró után egy elméleti időszak alatt 96 eurót fogunk visszanyerni.. Ez egy teljesen átlagos érték a slotok világában.

Rock n’ Roller slotja a mobilon

A Rock n’ Roller bár klasszikus slotnak nevezhető, tökéletesen játszható mobil eszközökön is, függetlenül azok képernyőméretétől és operációs rendszerétől. Android vagy éppen iOS készüléken egyaránt tökéletesen működik a játék, természetesen legkönnyebben valamelyik online casino Magyar mobil böngészős platformján vagy natív applikációjában játszhatunk vele. Van arra is mód, hogy ingyenes, virtuális pénzért pörgessünk párat.

Konkluzió

A klasszikus slotokat kedvelők számára különösen ajánlott ez a játék, amely alacsony kockázati szinttel és jó RTP értékkel biztosít rendszeresen nyereményeket, mindenféle extra bónuszkörök és szabályok nélkül. A dízájn tökéletesen hozza a rockzenei vonalat, a szimbólumok, a grafika és a hátterzene is segít abban, hogy akár órákon át jól érezzük magunkat. A tétek vonatkozásában is elérhető elég sok opció, így sok órán át való játék során sem fogunk túlságosan sokat költeni, főleg, hogy elég gyakran tudunk nyerő kombinációkat is kipörgetni.

Vissza a tetejére