Secret Santa

Secret Santa

A pénzről

RTP 96.32
Betweys 1024
Eltérés MED
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.05

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 02.12.2013
Típus Video Slots
Téma Magic
Technológia Flash, JS, HTML5
Tulajdonságok

Az online szerencsejátékok világában a télapó bizony nem csak a gyerekeknek hoz ajándékot. Az 5 tárcsás, 4 soros, karácsonyi témájú nyerőgépen a győztes kombinációkat nem kevesebb, mint 1024 különböző nyerővonalon lehet kipörgetni. Többek között ennek is köszönhetően a Secret Santa egy kiemelkedően magas, 96 százaléknál is magasabb RTP értékkel rendelkező online slot játék. Válasszon egy megfelelő online casino a weboldalunkon és élvezze a játékot!

Mi teszi egyedivé a Secret Santa nyerőgépet?

Ezen a nyerőgépen nem kevesebb, mint 7 rejtélyes bónusz funkció várja a játékosokat. A scatter és a wild szimbólumok jelenléte, az 1024 nyerővonal és a temérdek bónusz funkció, a Secret Santa gépet teszi az egyik legváltozatosabb slot játékká talán az egész piacon. A bónusz funkciók bekövetkezése teljesen véletlenszerű.

  • Wild Tárcsák: akár 3 tárcsa szimbólumai is wild szimbólumokká alakulnak
  • Wild bónusz: egy tetszőleges nem wild szimbólum pörgetés után szintén wild szimbólummá változik, így növelve egy újabb nyertes kombináció megjelenésének esélyét
  • Ingyenes pörgetések: A játékos véletlenszerű időközönként 5 ingyenes pörgetésre jogosult, melyek során háromszoros nyereményszorzó van érvényben
  • Rejtélyes nyereményszorzó: Az adott pörgetés során szerzett nyeremények ötszörös, vagy akár tízszeres nyereményszorzót kapnak
  • Wild hullám: pörgetés után 4 véletlenszerű szimbólum wild szimbólummá változik
  • Scatter őrület: tengernyi scatter szimbólum tűnik fel a képernyőn
  • Nyerő széria: véletlenszerű időközönként az egymás utáni nyertes körök elkezdenek nyereményszorzót felépíteni, ami akár 12-szeres szorzóig is növekedhet

Speciális szimbólumok

Mint a legtöbb online nyerőgép játékban, a játék logója, a Secret Santa szimbólum itt is wild szimbólumként funkcionál. A wild szimbólum lényege, hogy megjelenésével kiegészíthet bármely azonos nyerővonalon lévő hiányos szimbólumkombinációt nyerő kombinációvá. Az 1024 nyerővonalnak köszönhetően a wild szimbólum ereje ezen a gépen még erősebb, így feltűnése még nagyobb nyereményeket jelezhet, mint általában.

A szaloncukor szimbólum a scatter szimbólum szerepét tölti be. Amennyiben sikerül hármat kipörgetned tetszőleges tárcsákon, abban az esetben az adott körben a tét kétszerese a nyereményed. Sőt, négy darab scatter szimbólum kipörgetése esetén a tét tízszerese, míg 5 darab kipörgetése esetén a megtett tét százszorosa a jutalmad.

Ha a megtett tét százszorosa esetleg nem lenne elég, a legszerencsésebbek a jackpot szimbólummal is találkozhatnak, amely akár a tét több, mint ezerszeresét is fizetheti.

Összegzés

A Secret Santa egy rengeteg nyerővonallal, bonyolult szabály és bónuszrendszerrel rendelkező, magas RTP értékű nyerőgép, amely leginkább haladóknak ajánlható. Természetesen kezdők számára is élvezhető lehet, amennyiben az adott játékost nem zavarja, ha az elején nem fogja tudni mindig pontosan követni, hogy mi történik. Ez egyébként semmilyen hátrányt nem jelent, hiszen a számítógép automatikusan jóváírja az összes nyereményt a játékosnak.

A Secret Santa online slot játékkal felnőtként is újra átélheted a karácsonyi ajándékbontás igazi élményét, és bármikor egy kis ünnepi hangulatot varázsolhatsz a napodba. Ha azonban inkább kisebb tétben szeretsz pörgetni, akkor nem biztos, hogy ez lesz a te játékod, hiszen a minimális pörgetésenkénti tét a rengeteg nyerővonal és bónusz miatt 0,50 dollár.

Vissza a tetejére