Secrets of Horus Nyerőgép Online

Secrets of Horus Nyerőgép Online

A pénzről

RTP 96
Betweys 20
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.02
Max. Tét 0.5

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Sep. 8, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Nem
Kiadás 20.06.2009
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia Flash
Tulajdonságok

A Secrets of Horus slotját 2009-ben mutatta be először a NetEnt és egyike a legnépszerűbb egyiptomi témájú slotoknak az online kaszinókban. 5 tárcsás, három soros slot, amelyen 20 nyerővonal segítségével repítik el a játékosokat a fáraók világába. Ez már egy modernebb slot, hiszen vannak benne Wild szimbólumok is és ingyenes pörgetési kört is szerezhetünk, ahol a nyeremények még nagyobbak, akár az eredeti szorzók háromszorosát is elérhetjük. Plusz már öt forinttal is játszhatunk, de a nagyobb pénztárcával rendelkezők akár 12 ezer forintot is feltehetnek egy pörgetésre. Próbálja ki az egyik legnépszerűbb nyerőgépek online egyikét, és nem fogja megbánni!

Játék és a nyeremény elérése a Secrets of Horus nyerőgépénél

Ennél a slotnál a gyönyörű egyiptomi hangulatú felületen alul látható a menü és minden vezérlő gomb. Itt adhatjuk meg a tétünk nagyságát, a megjátszani kívánt érmék számát és itt található középen egy kerek zöld gomb, amivel mindig indíthatjuk a pörgetéseket. Ha nem szeretnénk mi intézni a pörgetéseket, akkor van Autoplay gomb is. A 20 különféle nyerővonal kipörgetésével érhetünk el nyereményeket, a Sas pedig a Wild szimbólumnak számít, amely kétszeres szorzót jelent bármely nyerő kombinációban.

A Secrets of Horus bónuszlehetőségei

Az ingyenes pörgetési kört három vagy több Scatter szimbólum kipörgetésével érhetjük el, ami a kék szkarabeusz a Secrets of Horus játékában. Az ingyenes pörgetési körökben ingyen pörgetés segítségével növelhetjük nyereményünket a normál játékmenethez képest akár háromszorosára. Fontos tudni még, hogy a kék szkarabeusz kipörgetése bármely keréken már alapból nyereményt fog jelenteni. A Sas Wild szimbóluma a másik extra a játékban, ez kipörgetése esetén bármely szimbólumot helyettesít, hogy nyerő kombinációt hozzon létre.

A Secrets of Horus RTP értéke és a kockázat szintje

A Secrets of Horus RTP értéke 96%-os, ami az átlagos 95%-os képest teljesen jó értéknek számít. Ez a játékos visszatérítési ráta azt mutatja meg, hogy egy meg nem határozott periódus során a befizetett 1000 forintunkból mennyit fogunk visszanyerni ezen a játékon. Fontos tudni, hogy a kockázat szintje ennél a slotnál az alacsony és a középszint között mozog, tehát elég gyakran lehet nyerni a játékkal.

Mobil elérhetőség a Secrets of Horus esetén

Flash technológiával készült klasszikus egyiptomi slotról van szó, amely napjainkban sok száz kaszinóban érhető el. Ezen online kaszinók mobil böngészőből elérhető felületén könnyen játszhatunk vele, függetlenül attól, hogy Android vagy iOS készülékünk van. Ha pedig olyan kaszinóban játszunk, amelynek van saját natív applikációja, akkor annak letöltése és telepítése után könnyedén játszhatunk az applikáción keresztül is.

Konkluzió

Az ősi egyiptomi civilizáció rendkívül gazdag kultúrával rendelkezett és ez a játék tökéletesen át is adja ezt a hangulatot. Minden részletében jól kidolgozott, a háttérkép, a szimbólumok és a zene is tökéletesen hozza a hangulatot. Aki szereti az egyiptomi slotokat, neki ez az öttárcsás, háromsoros slot megfelelő választás lehet, főleg, mivel elég gyakran érhető el nyeremény az alacsony-közepes kockázat miatt. A minimális pénzzel kaszinózó játékosok számára is tökéletesen megfelelő a tétek szintje.

Vissza a tetejére