StarDust

StarDust

A pénzről

RTP 96.59
Betweys 40
Eltérés MED-HIGH
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.25

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 02.12.2015
Típus Video Slots
Téma Space
Technológia Flash, JS, HTML5
Tulajdonságok

A Stardust online nyerőgép egy izgalmas, futurisztikus megjelenéssel és zenével ellátott űrbéli témájú online slot játék, amely 2015 december óta elérhető. Az 5 tárcsás nyerőgépen a tétet a játékos határozhatja meg, 0.40 font és 100 font között. A nyertes szimbólumok 3 sorban helyezkedhetnek el, összesen 40 nyerővonalat alkotva. A szimbólumok betűk, számok, és különféle drágakövek, mint például a smaragd, vagy a gyémánt. A megfelelő online casino Hungary biztos, hogy nagyszerű játékgép-élményt nyújt Önnek.

Mi teszi egyedivé a Stardust online nyerőgépet?

A nyerőgép különlegessége a jobb oldalon található Stardust meter (csillagpor méter), amely a megfelelő kombinációk kipörgetése esetén egyre jobban megtelik rózsaszín csillagporral. Ha pörgetés után a harmadik, azaz a középső tárcsán megjelenik az izzó galaxis szimbólum, akkor a nyerővonalaknak megfelelően a kipörgetett drágakövek egy része csillagporrá alakul.

Amikor a stardust meter megtelik, a játékos ingyenes pörgetéseket és pénzt is nyerhet. A begyűjtött gyémántoktól függően, a csillagpor méter megtelésekor kapott ingyenes pörgetések száma, akár a 13-t is elérheti.

A stardust meter betelésekor a játékos az ingyenes pörgetéseket egyfajta bónusz körök formájában kapja meg. A bónusz körök alatt a játék szabályai is változnak, mégpedig a játékosnak kedvező módon, hiszen a csillagpor begyűjtésével szerzett ingyenes pörgetések alatt, a nyertes szimbólumok nem csupán 40, hanem 1024 különféle nyerővonalon jelenhetnek meg.

Speciális szimbólumok

A gépen a már említett izzó galaxis a scatter szimbólum szerepét tölti be. Amikor megjelenik a középső tárcsán, akkor a kipörgetett gyémántok közül a megfelelő nyerővonalon elhelyezkedőek csillagporrá alakulnak. Ha a játékos megfelelő mennyiségű gyémántot tudott csillagporrá alakítani, akkor bónusz körökben részesül. Azt, hogy mennyi csillagpor került begyűjtésre, és még mennyit kell gyűjteni a bónusz körök aktiválásához, a játékos a jobb oldalon található rózsaszín oszlop segítségével ellenőrízheti. Amikor az oszlop teljesen megtelik, akkor indulnak a bónusz körök.

A stardust logó is kipörgethető szimbólum, ami Wild szimbólumként funkcionál. A Wild szimbólum funkciója, hogy a nyerővonalon elhelyezkedve bármilyen más szimbólum szerepét felveheti egy győztes kombináció érdekében. Például, ha pörgetés után 2 azonos szimbólum és egy stardust szimbólum jelenik meg egy adott nyerővonalon, az ugyanúgy győztes pörgetésnek számít, mintha ugyanazon nyerővonalon 3 azonos szimbólum jelent volna meg. A bónusz körök alatt a stardust logó szimbólum további speciális funkciókat is kap, amelyek még tovább növelik a játékos nyerési esélyeit.

Bár ezt csak a legszerencsésebbek láthatják, a stardust nyerőgépen is létezik jackpot szimbólum, melynek kipörgetése az álomszerű jackpot nyeremény megkaparintását jelzi. A különböző jackpot nyeremények akár tíz vagy százmilliós nagyságrendűek is lehetnek.

Összegzés

A stardust egy egyedi hangulatú, az űrben játszódó, a játékélményt remek grafikával és zenével tovább fokozó közepes komplexitású online nyerőgép. Az 5 tárcsának és a 40 nyerővonalnak köszönhetően kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható. A jobb oldalon található rózsaszín stardust meter és az izzó galaxis szimbólum izgalmas minijátékot alkot, mely nagy összegű nyereményekkel is végződhet.

Ebből kifolyóan a stardust online nyerőgépet hosszabban érdemes játszani, és érdemes addig pörgetni, amíg a stardust meter be nem telik, hiszen ekkor a játékos akár 13 ingyenes pörgetésben is részesül, bónusz körök formájában. A bónusz körök alatt pedig a nyertes szimbólumok nem csupán 40, hanem 1024 nyerővonalon is megjelenhetnek, ami igazi nyereményesőt eredményezhet!

Vissza a tetejére