Throne of Egypt

Throne of Egypt

A pénzről

RTP 96.41
Betweys 25
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.2

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 05.11.2011
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok

A Throne of Egypt egy 5 tárcsás, 3 soros, 25 nyerővonalas, 96%-os RTP értékkel rendelkező videó nyerőgép, amely az ókori Egyiptom varázslatos világába kalauzolja a játékosokat.  Ennek megfelelően a tárcsán lévő szimbólumok különböző egyiptomi istenségek és hieroglifák, valamint a játék zenei világa is erre a korra emlékeztet. A jackpot nyereménynek köszönhetően ez a játék a legszerencsésebb játékosokat akár több tízmillió forinttal is jutalmazhatja. Válasszon online casino Magyar honlapunkon, és próbálja meg játszani ezt a fantasztikus nyerőgép!

Mi teszi egyedivé a Throne of Egypt online nyerőgépet?

A Throne of Egypt nem próbál semmi rendkívülit alkotni, ám pont ettől lesz igazán jó választás kezdő szerencsejátékosok számára. A játékban mindössze egy ingyenes pörgetésekkel járó bónusz játék és egy kincskeresős bónusz játék található, a megrakható legnagyobb tét pedig csupán 25 font, így kétségtelenül nem ez lesz a nagy tétben járók kedvence. Mindezek ellenére természetesen haladók számára is élvezetes lehet, ha a játékosnak nincs igénye a túlzott komplexitásra. Ezt a nyerőgépet a legjobb online kaszinók egyikében találja meg weboldalunkon.

A kincskererős bónusz játék során a játékos beléphet a szkarabeusz bogarakkal díszitett kamrába, ahol meg kell próbálnia megtalálni az aranykulcsot, amellyel tovább léphet a következő és következő kamrákba. Amennyiben a játékosnak sikerül egészen az uralkodó sírkamrájáig eljutnia, úgy mesés jutalom üti a markát. Ez igazából egy egyszerű találgatós játék, amely nagyon hasonló a más játékokban is megjelenő kincsesládás minijátékokhoz, amelyben a képernyőn megjelenő ládákra kattintva lehet nyereményeket gyűjteni.

Speciális szimbólumok

Ha sikerül kipörgetned 2 tüzes scatter szimbólumot az első és az ötödik tárcsán akkor 15 ingyenes pörgetésben részesülsz. Az ingyenes pörgetéseket azonnal elinduló bónusz körök formájában kapod meg, melyek alatt az összes nyeremény duplázódik. Ha esetleg a bónusz körök alatt sikerülne újabb két scatter szimbólumot kipörgetned a megfelelő helyre, úgy újabb 15 bónusz kört nyersz.

A Throne of Egypt játék logója egyben wild szimbólumként is funkcionál, azaz a pörgetés után megjelenve kiegészíthet bármilyen azonos nyerővonalon lévő hiányos szimbólumkombinációt győztes kombinációvá. Ezen felül, ha sikerül egyszerre elég számú Throne of Egypt logót kipörgetned, akkor különböző pénzjutalmakban is részesülhetsz.

A jackpot szimbólumot csak a legszerencsésebb játékosok láthatják. Egyeseknek egész életükben nem adatik meg kipörgetni, de akinek sikerül, az egy csapásra meggazdagodhat. Ebben a játékban nem progresszív jackpotról, hanem fix összegű jackpotról beszélhetünk, melynek értéke 100,000 font, azaz több, mint 40 millió forint.

Összegzés

A Microgaming által készített Throne of Egypt a viszonylagos egyszerűségének okán, a relatív kevés nyerővonal miatt, valamint a fix összegű jackpot miatt inkább kezdőknek ajánlható online slot játék. A 96,41 százalékos RTP érték kifejezetten magasnak számít. Ez a szám azt jelenti, hogy ez a gép a bedobott pénz 96,41%-t fizeti vissza a játékosoknak különböző összegű nyeremények formájában. A játékot természetesen azon haladóbb játékosok is maximálisan élvezhetik, akik inkább az egyszerű nyerőgépeket preferálják, igaz az alacsony pörgetésenkénti maximális tét miatt a legprofibbaknak nem feltétlenül ideális. Ami a zenei és a látványvilágot illeti, az összes egyiptomi témájú nyerőgép közül talán ez rendelkezik a legszebb grafikával és animációkkal, így a játékélmény ezen része garantált.

Vissza a tetejére