Online Casino > Thunderstruck

A Legjobb Útmutató a Thunderstruck Online Nyerőgéphez

A pénzről
RTP 96.1
Betways 9
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 1
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 10.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.05.2004
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia Flash
Tulajdonságok

Előnyök

30,000 x tét maximális nyeremény
Az egyik legnépszerűbb online nyerőgép
Felújított, így mostantól mobil/tablet eszközökön is elérhető

Hátrányok

A grafika elavult (2003-ban jelent meg)

A Thunderstruck online nyerőgép magáról a mennydörgés északi istenéről Thor-ról lett mintázva. A játék grafikája ennek megfelelő, fellegek közötti megjelenést kapott, míg a kipörgethető szimbólumként jelenlévő számok és betűk szintén villámként izzanak és világítanak. A győztes szimbólumokat a játékos 5 tárcsán és 9 nyerővonalon pörgetheti ki, több, mint 96 százalékos RTP mellett. A szimbólumok között a számok és a betűk mellett olyan mitikus ábrázolások vannak, mint Thor, Thor kalapácsa, Thor kastélya, Thor kürtje, vagy maga a mennydörgés. Olvassa el a felülvizsgálatot, válasszon egy kaszinó online és próbáljon szerencsét!

Téma – csatlakozz a Mennydörgés Istenéhez

Thunderstruck nyerőgépesA Thunderstruck nyerőgép témája az északi mitológia, a háttérben pedig egy sötét, felhőkkel teli égbolt látható. Az ihlető a mennydörgés istene és Odin fia, Thor. A grafika és az animációk meglehetősen egyszerűek (mivel 2003-ban jelent meg), de ez valahogy növeli a játék varázsát és vonzerejét.

A szimbólumok között A, K, Q, J, J, 10 és 9 királyi szimbólumok szerepelnek. A tárcsákon láthatod még a bőségszarut (Cornucopia), villámokat, várakat, Thor botját (Gríðarvölr) és Thor kalapácsát (Mjölnir). A Thor botja és kalapácsa szimbólumok fizetnek a legtöbbet, amelyek bármelyik nyerővonalon 2, 3, 4 vagy 5 szimbólum esetén a tét 0,33, 2,77, 11,11 és 83,33-szorosát adják. Ha a képernyő tele van bármelyik szimbólummal, az 750-szeres tét kifizetését eredményezi.

Maga Thor a vad szimbólum, 2, 3, 4 vagy 5 kombinációban 1,11, 22,22, 222,22 és 1 111,11 x a teljes tétet eredményezi. Ez azt jelenti, hogy egy Thor Wildokkal teli képernyő 10 000-szeres tét kifizetést eredményez. A vad szimbólum a Kos scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít.

Ingyenes pörgetések és szerencsejáték funkció

A Thunderstruck nyerőgép értékelésünknek ebben a részében a játék különleges funkcióival foglalkozunk. A Thunderstruck ingyenes pörgetési fordulója akkor aktiválódik, ha egyszerre három vagy több Scatter szimbólumot sikerül bárhol a tárcsákon elhelyezni. Összesen 15 ingyenes pörgetést kapsz, amelyeket a bónuszkör során számtalanszor újraindíthatsz.

Ami nagyszerű ebben a játékban az ingyenes pörgetésekben, hogy minden nyeremény, amit ezekből szerzel, megháromszorozódik! Meg kell még említenünk a Gamble opciót, amely minden nyeremény után elérhető, mind a főjátékban, mind az ingyenes pörgetések fordulójában. A nyereményedet megjátszhatod, és megduplázhatod, ha helyesen tippeled meg egy játékkártya színét. Ha sikerül kitalálnod a színt, megnégyszerezheted a nyereményedet!

Mi teszi egyedivé a Thunderstruck online nyerőgépet?

Thunderstruck nyerőgépA Thunderstruck egy kifejezetten alacsonyabb tétben történő játékra tervezett online slot, amelyet akár már 0,01 dollárral is pörgetni lehet. A 96 százalékos RTP, vagyis, hogy hosszú távon vizsgálva a nyerőgép a bedobott pénz 96 százalékát fizeti ki különböző összegű nyeremények formájában különösen magas alacsony tétben játszható nyerőgéphez képest.

A nyerőgépen több, rajzfilmszerű megjelenésű, speciális szimbólum is kipörgethető. Ezek közül a legfontosabb, maga Thor, a mennydörgés istene, aki a nyerőgép látványvilágát is inspirálta. Azon kívül, hogy Thor Wild szimbólumként funkcionál, vagyis kipörgetése esetén bármely más szimbólumot helyettesíthet, a győztes kombináció érdekében, ha Thor pörgetés után bárhol megjelenik a képernyőn, akkor az adott kör nyereménye duplázódik.

A játékban ezen kívül a szerencsések akár ingyenes pörgetésekben is részesülhetnek, különböző szimbólumok kipörgetésével. Az ilyen bónusz körök alatt, a nyeremények nem duplázódnak, hanem triplázódnak, vagyis a játékosok az ingyenes pörgetés bónuszkörök alatt, a megszokott nyeremények háromszorosát halmozhatják fel.

Speciális szimbólumok

Thor a mennydörgés istene Wild szimbólumként funkcionál. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott nyerővonalon 2 azonos szimbólum kipörög, de 3 kéne a nyereményhez, viszont ugyanezen nyerővonalon Thor is megtalálható, akkor ez is győztes kombinációt alkot. Sőt, Thor megjelenése a nyeremények értékét is növeli, hiszen abban a körben, amelyikben Thor kipörög, függetlenül attól, hogy alkot-e kombinációt vagy sem, az összes nyeremény duplázódik.

A kos szimbólumok Scatter szimbólumként funkcionálnak. A pörgetés után a képernyőn bárhol megjelenő 3 vagy több kos, 15 ingyenes pörgetéssel járó bónusz köröket jelent. Ezen bónusz körök során pedig az összes nyeremény triplázódik. Érdemes lehet egy-egy ilyen bónusz kört kivárni, mielőtt a játékos abbahagyná a játékot, hiszen a három kos kipörgetése valódi nyereményesőt hozhat magával.

Thunderstruck Mobile

A Microgaming a mobil kaszinójátékok egyik úttörőjeként ismert, és számos, ha nem is az összes nyerőgépes játékának tökéletesen optimalizált mobilverziója van. A Thunderstruck sem kivétel, és számos olyan kaszinóalkalmazásban megtalálható, amely a Microgaming szoftverét használja. A játékot iOS és Android operációs rendszereken egyaránt élvezheted.
Ahogy az várható volt, maga a játék megkülönböztethetetlen az asztali változattól, és minden funkció jelen van, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a Gamble opciót is. A tétlimitek is azonosak, ami a Thunderstruckot egy remek mobil nyerőgéppé teszi az alkalmi játékosok számára.

Összegzés

A Thunderstruck egy magas RTP értékű, 5 tárcsás, csupán 9 nyerővonalas, alacsony komplexitású nyerőgép. Mindez az alacsony tétekkel kiegészítve elsősorban kezdők számára teszi ideálissá a játékot, azonban a Thunderstruck online slot természetesen a haladók számára is élvezetes lehet. A különleges látványvilág mellett, a 15 ingyenes pörgetéses bónusz körök, melyek során a játékosok valódi pénzesőben részesülhetnek, a haladók, vagy a nagyobb nyereményre utazók számára is érdekessé teszik a játékot. Emellett pedig azt sem szabad feledni, hogy a játékban triplázás mellett duplázás is lehetséges, Thornak, a mennydörgés istenének a kipörgetésével, aki magát a játékot is inspirálta. A Thunderstruck online slot játékot a Microgaming készítette.

GYIK

Játszhatok a Thunderstruck nyerőgépes játékkal ingyen?

Az óvatos játék rajongói számára szerencsére elérhető a Thunderstruck demó verziója, amit cikkünkben ki is használhatsz. Mindig felhívjuk a játékosok figyelmét arra, hogy a demó verzióban ingyenesen fedezzék fel az összes funkciót, hiszen így tudják, mire számíthatnak, amikor valódi pénzzel játszanak a nyerőgépen.

Hol játszhatok a Thunderstruck nyerőgépes játékkal?

A Thunderstruck kaszinók listája megmutatja az egyes bemutatott szolgáltatók erős oldalait. Így a különböző preferenciákkal rendelkező játékosok kiválaszthatják a prioritásaiknak és játékstílusuknak leginkább megfelelő kaszinót. Ettől eltekintve, az összes ott szereplő játékot harmadik fél által kipróbált és tesztelt cégek garantálják a szerencsejátékok tisztességességét és átláthatóságát.

Van jackpot a Thunderstruck nyerőgépes játékban?

Sajnos a Thunderstruck játékban nincs progresszív jackpot, de vannak más Thunderstruck nyerőgép funkciók, amelyek kompenzálják a jackpot hiányát. Mindenképpen fedezd fel őket demó módban, és nézd meg, hogy tetszenek-e a stílusodnak!

Mekkora a Thunderstruck RTP aránya?

A népszerű Microgaming nyerőgép Thunderstruck RTP aránya 96,10%, ami tisztességes, de nem ideális. A nyerőgépek kifizetési arányát tekintve minden 96% feletti értéket rendben kell találniuk a játékosoknak. Néhány új nyerőgépes játék azonban 97% feletti RTP-t kínál, ami természetesen megemeli a nyerési esélyeket.

Ki a Thunderstruck szoftverfejlesztője?

A Thunderstruck szoftverfejlesztője a Microgaming, amely véleményünk szerint az egyik legjobb szoftvergyártó az iparágban. A grafika minősége és az összes érdekes funkció ennek a fejlesztőnek a védjegye. Tehát, ha olyan nyerőgép rajongó vagy, aki még sosem próbálta ezt a játékot, akkor ezt minél hamarabb meg kell változtatnod.