Thunderstruck

Thunderstruck

A pénzről

RTP 96.1
Betweys 9
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 1

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.05.2004
Típus Video Slots
Téma Ancient civilizations
Technológia Flash
Tulajdonságok

A Thunderstruck online nyerőgép magáról a mennydörgés északi istenéről Thor-ról lett mintázva. A játék grafikája ennek megfelelő, fellegek közötti megjelenést kapott, míg a kipörgethető szimbólumként jelenlévő számok és betűk szintén villámként izzanak és világítanak. A győztes szimbólumokat a játékos 5 tárcsán és 9 nyerővonalon pörgetheti ki, több, mint 96 százalékos RTP mellett. A szimbólumok között a számok és a betűk mellett olyan mitikus ábrázolások vannak, mint Thor, Thor kalapácsa, Thor kastélya, Thor kürtje, vagy maga a mennydörgés. Olvassa el a felülvizsgálatot, válasszon egy kaszinó online és próbáljon szerencsét!

Mi teszi egyedivé a Thunderstruck online nyerőgépet?

A Thunderstruck egy kifejezetten alacsonyabb tétben történő játékra tervezett online slot, amelyet akár már 0,01 dollárral is pörgetni lehet. A 96 százalékos RTP, vagyis, hogy hosszú távon vizsgálva a nyerőgép a bedobott pénz 96 százalékát fizeti ki különböző összegű nyeremények formájában különösen magas alacsony tétben játszható nyerőgéphez képest.

A nyerőgépen több, rajzfilmszerű megjelenésű, speciális szimbólum is kipörgethető. Ezek közül a legfontosabb, maga Thor, a mennydörgés istene, aki a nyerőgép látványvilágát is inspirálta. Azon kívül, hogy Thor Wild szimbólumként funkcionál, vagyis kipörgetése esetén bármely más szimbólumot helyettesíthet, a győztes kombináció érdekében, ha Thor pörgetés után bárhol megjelenik a képernyőn, akkor az adott kör nyereménye duplázódik.

A játékban ezen kívül a szerencsések akár ingyenes pörgetésekben is részesülhetnek, különböző szimbólumok kipörgetésével. Az ilyen bónusz körök alatt, a nyeremények nem duplázódnak, hanem triplázódnak, vagyis a játékosok az ingyenes pörgetés bónuszkörök alatt, a megszokott nyeremények háromszorosát halmozhatják fel.

Speciális szimbólumok

Thor a mennydörgés istene Wild szimbólumként funkcionál. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott nyerővonalon 2 azonos szimbólum kipörög, de 3 kéne a nyereményhez, viszont ugyanezen nyerővonalon Thor is megtalálható, akkor ez is győztes kombinációt alkot. Sőt, Thor megjelenése a nyeremények értékét is növeli, hiszen abban a körben, amelyikben Thor kipörög, függetlenül attól, hogy alkot-e kombinációt vagy sem, az összes nyeremény duplázódik.

A kos szimbólumok Scatter szimbólumként funkcionálnak. A pörgetés után a képernyőn bárhol megjelenő 3 vagy több kos, 15 ingyenes pörgetéssel járó bónusz köröket jelent. Ezen bónusz körök során pedig az összes nyeremény triplázódik. Érdemes lehet egy-egy ilyen bónusz kört kivárni, mielőtt a játékos abbahagyná a játékot, hiszen a három kos kipörgetése valódi nyereményesőt hozhat magával.

Összegzés

A Thunderstruck egy magas RTP értékű, 5 tárcsás, csupán 9 nyerővonalas, alacsony komplexitású nyerőgép. Mindez az alacsony tétekkel kiegészítve elsősorban kezdők számára teszi ideálissá a játékot, azonban a Thunderstruck online slot természetesen a haladók számára is élvezetes lehet. A különleges látványvilág mellett, a 15 ingyenes pörgetéses bónusz körök, melyek során a játékosok valódi pénzesőben részesülhetnek, a haladók, vagy a nagyobb nyereményre utazók számára is érdekessé teszik a játékot. Emellett pedig azt sem szabad feledni, hogy a játékban triplázás mellett duplázás is lehetséges, Thornak, a mennydörgés istenének a kipörgetésével, aki magát a játékot is inspirálta. A Thunderstruck online slot játékot a Microgaming készítette.

Vissza a tetejére