Tiger's Eye

Tiger's Eye

A pénzről

RTP 96.26
Betweys 40
Eltérés MED
Layout 5-3
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 0.2

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 15, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 15.10.2010
Típus Video Slots
Téma Jungle theme
Technológia Flash
Tulajdonságok

A Tiger’s Eye egy őserdei témájú, kicsit már-már a dzsungel könyvére emlékeztető online játék, zene nélkül, azonban annál különlegesebb hang efektekkel.  A győztes szimbólumok 5 tárcsán, 3 sorban pörgethetőek ki, összesen 40 nyerővonalon. A gép a rendkívül magas, 96 százalékos RTP érték mellett jackpot nyereményeket is kínál a legszerencsésebb játékosoknak. A szimbólumok között betűk, számok, valamint a dzsungel állatai találhatóak, valamint nincs hiány speciális szimbólumokból sem. Ez a nyerőgép számos népszerű online casino Magyar által elérhető.

Mi teszi egyedivé a Tiger’s Eye nyerőgépet?

A Tiger’s Eye már akár 0,01 dollárral is pörgethető, így különösen ideális lehet azok számára, akik még csak ismerkednének az online nyerőgépek világával, viszont a tét nélküli demóverziót túl unalmasnak tartják. Ez az online slot magas RTP értékkel rendelkezik, egészen pontosan a beledobált pénz 96,3%-t osztja vissza a játékosoknak nyeremények formájában, ami szintén előnyös lehet kezdők számára.

Bár ami a speciális szimbólumokat illeti, a Tiger’s Eye játékban megtalálható Wild szimbólum és Scatter szimbólum is, a játékmenet ezen kívül nagyon egyszerű. Jelen esetben nincsenek speciális mini játékok, mint sok más szintén a Microgaming által fejlesztett online slot játékban, nem kell például komplex szabályok szerint különböző szimbólumokat gyűjtögetni, egy-egy speciális funkció aktiválásához. Ennek ellenére a játékosok továbbra is részesülhetnek olyan bónuszokban, mint például ingyenes pörgetések, vagy akár kétszázszoros tétszorzó.

Speciális szimbólumok

A játék logója, a Tiger’s Eye szimbólum kipörgethető Wild szimbólumként funkciónál. A Wild szimbólum egyfajta joker szimbólum, ami a megfelelő nyerővonalon megjelenve bármely más szimbólum szerepét felveheti egy győztes kombináció érdekében. Ha például egy adott nyerővonalon 3 azonos szimbólum kell a győzelemhez és neked csak kettőt sikerült kipörgetned, viszont ugyanezen nyerővonalon a Tiger’s Eye logo is kipörög, az szintén győztes kombinációt alkot.

A másik speciális szimbólum, maga a játék nevét adó tigris, a dzsungel koronázatlan királya, amely Scatter szimbólumként szolgál és a megjelenése akár 200-szoros nyereményt is jelenthet. Ha a tárcsákon bárhol, bármely kombinációban 5 darab tigris tűnik fel a pörgetés után, akkor a játékos nyereménye a megtett tét kétszázszorosa. A Tiger’s Eye online slot játékban ez a jackpot után elérhető második legnagyobb nyeremény.

Amennyiben pedig pörgetés után 3, vagy 4 tigris jelenik meg a képernyőn, úgy a játékos 10 ingyenes pörgetésben részesül. Az ingyenes pörgetések bónusz játékként is funkcionálnak, egyre emelkedő nyereményszorzóval. A második bónusz körben a nyereményszorzó 2, majd innen folyamatosan emelkedik, egészen a tizedik bónusz körig, amikor a nyereményszorzó már 10.

Összegzés

A Tiger’s Eye egy kedvező nyereményeket, bónusz köröket és jackpot nyereményeket is biztosító 5 tárcsás, 40 nyerővonalas nyerőgép, amely alacsony-közepes komplexitásúnak mondható. Maga a játékmenet pont jól el van találva, könnyű és egyszerűen követhető, viszont pont elég extra funkciója van, hogy ne legyen unalmas. Egyedül a nyerővonalak viszonylag magas száma teszi kicsit bonyolultabbá a játékmenet követését. A remek hangeffektek és a dzsungel magával ragadó hangulata mellett a Tiger’s Eye az akár tízszeres nyereményszorzóval kecsegtető bónuszkörökkel, az 5 tigris esetén elérhető kétszázszoros tétjutalommal, és a még ennél nagyobb bónusz jackpotokkal egyaránt csábítja az új játékosokat.

Vissza a tetejére