Vikings Go Wild

Vikings Go Wild

A pénzről

RTP 96.3
Betweys 25
Eltérés MED
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 50

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.08.2015
Típus Video Slots
Téma Cartoons
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok

Megbízható online kaszinók kínálnak a játékosoknak Csatlakozz a legendás vikingek kalandjaihoz, és szerezd meg az őket megillető trófeákat a Vikings Go Wild online nyerőgépben. A 96 százalékos RTP slot játékban 5 tárcsán, 4 sorban, összesen 25 nyerővonalon van esélyed győztes kombinációkat kipörgetni. Ez egy különösen kis tétben, szinte akár fillérekért is pörgethető gép, így ideális lehet azoknak, akik még csak ismerkednek az nyerőgépek online világával.

Mi teszi egyedivé a Vikings go Wild nyerőgépet?

A játékban a már megszokott számok és betűk helyét különböző viking korabeli érmék és viking harcosok vicces, rajzfilmszerű digitális illusztrációja helyettesíti. A réz, ezüst és arany érmék, és ezek különböző kombinációja, különböző értékű nyereményeket jelentenek. A karakterek közül a szőke női harcos 175 pontot, az ősz hajú harcos 200 pontot, a kopasz harcos 225 pontot, a barna hajú harcos pedig 250 pontot ér.

A legendás viking hajók látványa ezúttal nem félelmet, hanem örömöt kell, hogy ébresszen a játékosokban, hiszen ezek kipörgetésével a játékosok különböző bónuszokat, például ingyenes pörgetéseket, vagy nyereményszorzókat nyerhetnek.  Sőt, időről időre különböző jutalmakat rejtő kincsesládákba is belefuthatnak a kitartó játékosok. Az automatikus újra pörgetési funkciónak hála pedig akár még a szokásosnál is gyorsabban érkezhet a nyereményeső.

Speciális Szimbólumok

A játék logója egyben kipörgethető wild szimbólumként is funkcionál. A wild szimbólum lényege, hogy a táblán megjelenve felveheti bármely más a győztes kombinációhoz hiányzó szimbólum szerepét, azért, hogy létrejöjjön a győztes kombináció.

A már említett viking hajó feltűnése ezúttal szerencsére nem rablásra éhes vérszomjas vandálok érkezését, hanem bónuszjutalmakat jelent. Amennyiben a játékosnak sikerül legalább 3 hajót ábrázoló szimbólumot kipörgetnie, akkor ingyenes pörgetésekben részesül. Az így szerzett ingyenes pörgetések száma 3 hajó feltűnése esetén 8, négy hajó feltűnése esetén 16, öt hajó együttes feltűnése esetén pedig 24.  Az ingyenes pörgetések alatt az összes kipörgetett wild szimbólum a képen marad, sőt akár a karakterek is átváltozhatnak wild szimbólummá, így ilyenkor a játékosok jóval könnyebben pörgethetnek nyertes kombinációkat.

Ezen kívül érdemes szemmel tartani az ötödik, legutolsó tárcsát is, hiszen itt időről időre kipörgethető egy kincsesláda.  A kincsesláda kinyitásával a játékos 8-12 ingyenes pörgetést, vagy akár 1000 érmét is nyerhet.

Összegzés

A Vikings go Wild egy kifejezetten egyszerű, de a kellő extra funkciónak köszönhetően rendkívül változatos, főleg kezdők számára ajánlott online slot játék. Természetesen azon haladók, akiknek nem hiányoznak a többszörösen összetett, komplex bónusz körök és a számolhatatlan nyerővonal, ugyanúgy élvezhetik ez a gépet is. A komplex szabályok és a még több nyerővonal hiánya persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a gép rosszabbul fizetne, mint más gépek, amit a magas 96 százalékos RTP érték is jól mutat. A legszerencsésebb játékosok számára a megtett tét 250-szeresének értékében akár jackpot nyeremények is elérhetőek. Ha egy egyszerű, de nagyszerű, gyakori nyereményeket biztosító online nyerőgépet keresel akkor a Vikings go Wild lehet az új kedvenced. A gépet a Yggdrasil gaming csapata készítette.

Vissza a tetejére