Online Casino > Vikings Go Wild

Vikings Go Wild Online Nyerőgép Útmutató Magyar Játékosoknak

A pénzről
RTP 96.3
Betways 25
Eltérés MED
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 0.01
Max. Tét 50
Online kaszinó információ
Utoljára frissítve 13.02.2023
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések
A játékról
Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 01.08.2015
Típus Video Slots
Téma Cartoons
Technológia JS HTML5
Tulajdonságok

Előnyök

Jövedelmező
Bónusz körök
Grafika és animációk
Hanghatások és zene

Hátrányok

Az ingyenes pörgetések nehezen kiválthatóak

Megbízható online kaszinók kínálnak a játékosoknak Csatlakozz a legendás vikingek kalandjaihoz, és szerezd meg az őket megillető trófeákat a Vikings Go Wild online nyerőgépben. A 96 százalékos RTP slot játékban 5 tárcsán, 4 sorban, összesen 25 nyerővonalon van esélyed győztes kombinációkat kipörgetni. Ez egy különösen kis tétben, szinte akár fillérekért is pörgethető gép, így ideális lehet azoknak, akik még csak ismerkednek az nyerőgépek online világával.

Vikings Go Wild nyerőgép grafikája

Vikings Go Wild online nyerőgépbenA vikingek sztereotipikusan vad és féktelen társaság voltak, akiktől a falusiak szerte a vidéken rettegtek. A Vikings Go Wild játékban az erőszakos, fosztogató sztereotípiát a végsőkig eljátsszák, és a vikingeket fosztogatóként és fosztogatóként ábrázolják, amint átkelnek a tengeren.

A nyerőgép tárcsáinak hátterében egy hosszúhajó áll, amely a tenger mozgásával emelkedik és süllyed, a hangulatot pedig egy kísérteties hangsáv fokozza, amelyet kürtök és más ősi hangszerek tarkítanak. A tárcsák tele vannak a témához kapcsolódó szimbólumokkal, és a magasabb értékű ikonokat három meglehetősen nagy szakállas viking és egy szőke hölgy alkotja. Az alacsonyabb értékű szimbólumok négy különböző érme – egy bronz, egy ezüst, egy arany és egy zöld színű.

A Vikings Go Wild különleges szimbólumai a vad szimbólum, amelyen arany színű szó díszeleg, valamint a scatter, amely a háborgó tengeren vitorlázó hosszúhajó teljes képét ábrázolja.

A játék grafikája elsőrangú, és rengeteg figyelmet fordítottak a részletekre. A vikingek ügyesen megrajzoltak, az érmék gyönyörűen díszítettek, a tárcsakeret pedig díszesen díszített. Mindent egybevetve, ez egy jól kinéző online nyerőgépes játék, amely ismét büszkeséggel töltötte el az Yggdrasilt.

Mi teszi egyedivé a Vikings go Wild nyerőgépet?

A játékban a már megszokott számok és betűk helyét különböző viking korabeli érmék és viking harcosok vicces, rajzfilmszerű digitális illusztrációja helyettesíti. A réz, ezüst és arany érmék, és ezek különböző kombinációja, különböző értékű nyereményeket jelentenek. A karakterek közül a szőke női harcos 175 pontot, az ősz hajú harcos 200 pontot, a kopasz harcos 225 pontot, a barna hajú harcos pedig 250 pontot ér.

A legendás viking hajók látványa ezúttal nem félelmet, hanem örömöt kell, hogy ébresszen a játékosokban, hiszen ezek kipörgetésével a játékosok különböző bónuszokat, például ingyenes pörgetéseket, vagy nyereményszorzókat nyerhetnek.  Sőt, időről időre különböző jutalmakat rejtő kincsesládákba is belefuthatnak a kitartó játékosok. Az automatikus újra pörgetési funkciónak hála pedig akár még a szokásosnál is gyorsabban érkezhet a nyereményeső.

Speciális Szimbólumok

Vikings Go Wild onlineA játék logója egyben kipörgethető wild szimbólumként is funkcionál. A wild szimbólum lényege, hogy a táblán megjelenve felveheti bármely más a győztes kombinációhoz hiányzó szimbólum szerepét, azért, hogy létrejöjjön a győztes kombináció.

A már említett viking hajó feltűnése ezúttal szerencsére nem rablásra éhes vérszomjas vandálok érkezését, hanem bónuszjutalmakat jelent. Amennyiben a játékosnak sikerül legalább 3 hajót ábrázoló szimbólumot kipörgetnie, akkor ingyenes pörgetésekben részesül. Az így szerzett ingyenes pörgetések száma 3 hajó feltűnése esetén 8, négy hajó feltűnése esetén 16, öt hajó együttes feltűnése esetén pedig 24.  Az ingyenes pörgetések alatt az összes kipörgetett wild szimbólum a képen marad, sőt akár a karakterek is átváltozhatnak wild szimbólummá, így ilyenkor a játékosok jóval könnyebben pörgethetnek nyertes kombinációkat.

Ezen kívül érdemes szemmel tartani az ötödik, legutolsó tárcsát is, hiszen itt időről időre kipörgethető egy kincsesláda.  A kincsesláda kinyitásával a játékos 8-12 ingyenes pörgetést, vagy akár 1000 érmét is nyerhet.

Vikings Go Wild bónusz funkciók

A Vikings Go Wild egy nagyon kifizetődő online nyerőgép, és a bónusz funkciók mindegyike ad egy kis pluszt. A Wild szimbólum a hagyományos szerepét tölti be, és a tárcsákon bármely más szimbólumot helyettesítheti, hogy egy nyerő kombinációt kiegészítsen, ráadásul ez a játék egyik legmagasabb kifizetésű ikonja, ha ötöt ér el egy nyerővonalon. Az egyetlen szimbólum, amelyet a Wild nem helyettesíthet, az a játék Scatter szimbóluma.

A kincsesláda bónusz szintén növeli az esélyét, hogy győztesként távozzon, és akkor aktiválódik, ha a kincsesláda megjelenik az ötödik tárcsán akár az ingyenes pörgetési körben, akár az alapjátékban. Ha ez az alapjátékban történik, 8-12 ingyenes pörgetést és akár 1000 érmét is nyerhetsz. Az ingyenes pörgetések fordulójában akár 1000 érmét, 2-4 ingyenes pörgetést vagy egy Wild Reel-t, amikor egy teljes tárcsa Wilddá válik a bónuszkör hátralévő részére.

Tippek, hogyan lehet nyerni a Vikings Go Wild játékban

Az Yggdrasil által készített Vikings Go Wild a maga élénk animációival és nagyméretű témájával egyértelmű győztes. Ha még többet szeretnél kihozni ebből az Yggdrasil produkcióból, a játékosok megnézhetik a játékot mobilon, beleértve az iPadet és az iPhone-t is. A ‘Max Bet’ használata szintén ajánlott, ha valaki a legjobb jackpotokra szeretne aspirálni. És amikor csak lehet, jobb, ha ezt a játékot először az online elérhető ingyenes demón keresztül próbálod ki. Ha szeretnéd megvitatni ezeket a nyerőgépes játékokat más rajongókkal, akkor regisztrálhatsz a közösségünkbe.

Vikings Go Wild nyerőgép mobilon

Az Yggdrasil kaszinó nyerőgépek a legmodernebbek, és az újabb kiadásaikat mind úgy tervezték, hogy asztali számítógépen és mobilon is zökkenőmentesen fussanak. A Vikings Go Wild egyike a fejlesztő számos mobilra optimalizált játékának, amelyet iPhone, iPad, Android vagy Windows Mobile készüléken is élvezhetsz.

Mivel ez a nyerőgép mobilra optimalizált, automatikusan alkalmazkodik a képernyő méretéhez, és a webböngészőben játszható. Nincs szükség letöltendő szoftverre, és nincs szükség applikációra sem. Egyszerűen csak csatlakozhatsz az internetre a mobileszközöddel, majd játszhatsz az általad preferált webböngészőben. A játék néhány másodperc alatt betöltődik, és nem foglal helyet sem.

Nincs minőségi kompromisszum, ha mobilon játszol, és a Vikings Go Wild ugyanolyan jól játszik kisebb képernyőkön, mint nagyokon.

Összegzés

A Vikings go Wild egy kifejezetten egyszerű, de a kellő extra funkciónak köszönhetően rendkívül változatos, főleg kezdők számára ajánlott online slot játék. Természetesen azon haladók, akiknek nem hiányoznak a többszörösen összetett, komplex bónusz körök és a számolhatatlan nyerővonal, ugyanúgy élvezhetik ez a gépet is. A komplex szabályok és a még több nyerővonal hiánya persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a gép rosszabbul fizetne, mint más gépek, amit a magas 96 százalékos RTP érték is jól mutat. A legszerencsésebb játékosok számára a megtett tét 250-szeresének értékében akár jackpot nyeremények is elérhetőek. Ha egy egyszerű, de nagyszerű, gyakori nyereményeket biztosító online nyerőgépet keresel akkor a Vikings go Wild lehet az új kedvenced. A gépet a Yggdrasil gaming csapata készítette.

GYIK

A Vikings Go Wild nyerőgép elérhető Magyarországon valódi pénzes játékra?

Igen! A Vikings Go Wild valódi pénzben is játszható számos olyan online kaszinóban, amelyek fogadják a magyar játékosokat. A trükk az, hogy olyan oldalt válasszon, ahol az Yggdrasil által támogatott játékokat talál, így Ön is részt vehet a vidámságban a vikingekkel a tárcsákon.

Játszhatok a Vikings Go Wild játékkal Ft-ban?

Igen! Az általunk ajánlott összes kaszinó elfogadja a Ft-ot, de ha játszani szeretnél a Vikings Go Wild játékkal, akkor olyan oldalt kell választanod, amely az Yggdrasil szoftverrel működik. Ezután bármikor fogadhatsz magyarul, amikor csak szeretnél.

Mely online kaszinókban van Vikings Go Wild?

Ha szeretnél játszani ezzel az online nyerőgéppel, azt javasoljuk, hogy próbáld ki a Sloty online kaszinót, a Guts vagy a Dunder kaszinót. Ez a három oldal kapja az ajánlásunkat.

Van a Vikings Go Wild játékban ingyenes pörgetések?

Igen! A Vikings Go Wild rendelkezik egy ingyenes pörgetések funkcióval, amely akkor aktiválódik, ha három vagy több scattert érsz el a tárcsákon. Amikor ez megtörténik, akár 24 ingyenes pörgetést is kaphatsz.