A Legérdekesebb Hírek a Játékvilágból

Manapság, amikor a szerencsejátékok piaca teljesen áttért az online világra, és egyre kevésbé keresettek a szárazföldi kaszinók, azt mondhatjuk hogy folyamatosan újabbnál újabb híreket hallhatunk az internet segítségével minden fontos módosításról, fejlesztésről de az új kaszinók is hamar bemutatják magukat a játékosoknak az online világnak köszönhetően.

Marokkó és a szerencsejáték napjainkban

Marokkó az előző évben többféle változást is eszközölt annak érdekében, hogy a lehető legtisztább és leggyakorlatiasabb szabályok és törvényeket iktassa be, ami több területen is pozitív hatást gyakorolt a szerencsejáték iparra. A régóta várt reformok a befektetők életére is kihatottak, és a részvények tekintetében erős növekedést generáltak a nagyvilágban. A törvénytervezet végül megszüntette a bizonytalanságot az országban elérhető engedélyekkel kapcsolatban és a játékok illetve kaszinók biztonságát is megerősítette ezzel egyetemben.

A Szingapúri kaszinók 2022 -ben

Szingapúr új törvényjavaslatot kezdeményezett, amely nem túl pozitív az országban elérhető kaszinókra nézve, így amint jóváhagyták a javaslatot új adókkal kellet szembenézniük. Az eddigi 5% -os adókulcsról 12% -ra emelkedik a játékadó rájuk nézve, amit a frissített online kaszinó törvény részeként többszintű rendszerben valósítanak meg. Illetve arra kényszerítik az üzemeltetőket, hogy egyéb más szabálynak is megfeleljenek. 

A törvény részeként viszont az engedélyeket hosszabb időre is megkaphatják.

Las Vegas

Napjainkban a Las Vegasi Turisztikai Hatóság 40 millió dollárral hagyta jóvá az Allegiant Super Bowl Stadionra a költségvetési tervezetet, de a Stadion teljes költségvetése 60 millió dollárra rúg összesen. Az erre kiadott befektetés viszont jó eséllyel megtérül a gazdasági hatásnak köszönhetően amit generál miközben munkahelyeket is teremt. A költségvetést természetesen különböző célokra osztották fel, így helyett kapott a 17 millió dolláros jogokért fizetett költségeken kívül a marketing és reklám is 2,7 millió dollár értékben.

Németország – Genting Hong Kong

A Forego Casino hajóút, ami az egyik legnagyobb kaszinó eseményként került megjelölésre a naptárban, úgy tűnik elmarad, mert a a Genting Hong Kong pénzügyi gondokkal küzd. A részleges tervekkel kialakított hajóút így lemondásra került.

A Genting Hong Kong célja az volt, hogy egy olyan piaci rést találjon, ami előtte nemigen volt népszerű. Az egyedülálló piacnak köszönhetően forradalmasítani szerette volna a tengeri szerencsejáték élményeit. A hajókat ráadásul útnak is indították, viszont nem sokkal később beköszöntött a COVID-19 járvány, így hamar katasztrófába torkollott a kezdeményezés. Az elmúlt években pedig a Genting Hong Kong egy másik hajóépítő vállalata, a Lloyd-Werft is hasonló gondokkal találta szemben magát.

New York

New Yorkban jelenleg új mobil alkalmazásokat tesztelnek, így 9 alkalmazásból 4 meg is kapta a szükséges engedélyeket. A New York -i Szerencsejáték Hatóság további alkalmazásokat tervez jóváhagyni, így a jövőben teljes egészében elérhetővé válik majd a játékosoknak a mobilra optimalizált kaszinó és szerencsejáték. Az engedélyek jelenleg viszont még csak feltételesek, a véglegesek kialakítása jelenleg folyamatban van.

A törvény viszont a kaszinó appok bevételének az 51% -át kéri be a tulajdonostól, illetve folyamatosan ellenőrzéseknek kell megfelelniük a teljes biztonság érdekében. Ezen kívül pedig egy több évre szóló engedély akár 25 millió dollárba is kerülhet.

Az előrejelzések szerint pedig ennek köszönhetően New York hamar vezető szerepbe kerül majd a kaszinójátékok népszerűségében, általa pedig egyre inkább elterjed majd a világban is a mobil kaszinók lehetősége.

Kaszinó hírek a nagyvilágban

A 2000 -es évek technikai újításainak köszönhetően a szerencsejáték hamar az élre tört, és manapság már azt mondhatjuk hogy bárki, bárhonnan elérheti a kedvenc játékait a nap bármely szakaszában. A mai felgyorsult világban ráadásul bármilyen információhoz könnyen hozzáférhetünk, ami a szerencsejátékok világában szerteágazó híreket és tippeket tartogathat mindenki számára. Új játékosként pedig különösen érdemes figyelni ezeket az információkat, hogy könnyebben elsajátíthasd a játékok minden csínját bínját. A hírek alapján viszont egy biztos: a játékok népszerűsége a jövőben sem áll meg.

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére