Milyen online játékokkal érdemes kezdeni egy kezdőnek?

A szerencsejáték mindig is az emberek életének része volt, az online szerencsejáték épp ezért értelemszerűen rövid időn belül megvetette a lábát az online világban. Az internet megjelenése hamar elhozta az magyar online kaszinók fénykorát, ami nem is csoda, hiszen ki ne örülne neki, amikor utazás és kiöltözés nélkül pörgethet párat a kedvenc nyerőgépén.

bár az online kaszinók nagyszerű találmányok, ha új vagy érdemes pár dolgot figyelembe venned és ismereteket szerezned. Ha még teljesen új vagy, érdemes először könnyebben megérthető játékokat választanod, így szép lassan megtanulhatod az összes kaszinó játék szabályát, de mégsem veszítesz tudatlanság miatt nagyobb pénzeket.

Szerencsejáték kezdőknek

Kezdőként nehéz elsőre megtalálni a legjobb kaszinót, és még nehezebb olyan játékot választani, amit azonnal megérthetsz. Szerencsére a minőségi kaszinók információt is nyújtanak a játékokról, de van hogy az alapszabályokat neked kell megtanulnod, így például amíg egy nyerőgép egyszerűen és könnyen használható, addig a baccarat vagy a blackjack szabályai már kicsit bonyolultabbak.

Kezd az alapoknál: Nyerőgépek

Ha még új vagy a szerencsejátékok világában érdemes a legalapabb játékkal kezdened, amit ráadásul valószínűleg már most is ismersz. A legtöbb kaszinóban több száz nyerőgép közül választhatsz, viszont mielőtt kipróbálsz egy játékot érdemes az infó résznél tanulmányozni a szabályokat és szimbólumokat. Vannak természetesen egyszerű játékmenettel rendelkező online nyerőgépek is, de azt is előfordulhat hogy bónusz játékokat tartalmaz, így kiemelten fontos hogy értsd a szabályokat.

A legtöbb játékos az egyszerű, klasszikus játékokkal kezdi, és ahogy egyre magabiztosabbá válik úgy válik biztonságossá bármelyik nyerőgép használata előtte, magasabb tét mellett is.

Asztali és kártyajátékok

Azok a játékosok, akik úgy érzik megunták a nyerőgépeket, vagy valami újra vágynak, többféle asztali és kártyajáték közül választhatnak normál és élő módban egyaránt. Mielőtt viszont kipróbálnád a legnépszerűbb póker, rulett vagy baccarat asztalokat minden esetben tisztában kell lenned a szabályokkal, és a stratégiákkal amit alkalmazhatsz, így ezek a játékok több tanulást igényelnek. Jó hír viszont, hogy manapság már a youtuberól vagy online tanfolyamokból is megtanulhatod ezeknek a játékoknak a szabályait, és ha már profi vagy kipróbálhatod élesben is őket, akár élő osztós játék alatt is.

Az 5 legnépszerűbb asztali és kártyajáték

  • Póker
  • Blackjack
  • Baccarat
  • Roulett
  • Sic Bo

Gyakorolj demó módban, hogy profi lehess

A legnépszerűbb kaszinók lehetővé teszik azt is, hogy bármikor kipróbálhasd a játékokat játék pénzért cserébe, így ha egy új játékot próbálnál ki, amit még nem ismersz érdemes először gyakorolnod rajta. A demó módban ugyanazt a játékmenetet használhatod mintha valódi pénzes befizetést kezdeményeztél volna, annyi különbséggel, hogy nincs kockázata, mivel nem fizettél be semmit.

Ezzel a módszerrel könnyebben eldöntheted azt is, hogy valóban tetszik- e a választott játék, de megnézheted azt is, hogy aránylag milyen gyakran és milyen értékben biztosít kifizetéseket. Ha először ezen a játék módon gyakorolsz rövid időn belül megismerheted a játék minden oldalát, és megtanulhatod minden szabályát, így kockázat nélkül, minden információ birtokában kezdeményezhetsz befizetést, hogy valóban csak a szerencsén múljon, hogy mekkora nyereményre teszel végül szert.

Játékok kezdőknek

Attól függően tehát, hogy milyen szinten állsz a játékok ismeretében, többféle úton is indulhatsz ha szerencsejátékokat keresel, de mégis érdemes először informálódni a játékról, mielőtt valódi befizetést kezdeményeznél.

Teljesen kezdőként a nyerőgépek lesznek azok, amivel könnyen és egyszerűen belekóstolhatsz ebbe a világba, később viszont az asztali és kártyajátékok esetén szükséged lesz némi tudásra is. Külön nagyszerű viszont hogy ha megtalálod azt a játékot ami igazán érdekel és megtanulod a szabályait bármelyik kaszinóban és bármelyik játékhoz kapcsolódó lehetőséget választod, érteni fogod a szabályokat – amik bár eltérhetnek – ugyanazon az alapon állnak.

Így, ha találtál egy megbízható kaszinót, ahol megfelelő mennyiségben elérhetőek játékok és bónuszokra is szert tehetsz könnyen el boldogulhatsz majd egy kis tanulás után is, és bármikor kamatoztathatod a tudásod egy nagyobb nyereményért cserébe.

Vissza a tetejére