Hogyan válasszunk kártyajátékot egy online kaszinóban?

Ha kaszinózáson törjük a fejünket természetesen a legfontosabb, hogy eldöntsük milyen játékkal szeretnénk játszani, illetve, hogy melyik kaszinóban találunk a legtöbb lehetőséget a lehetséges variációk közül.

Az asztali és kártyajátékok világa

A legnépszerűbb játékok között természetesen az online póker, a rulett és a blackjack is helyett kapott, és ezek a gyakran választott játékok gyakran vissza is csalogatják a játékosokat még egy körre.

Az online póker, és a további kártya és asztali játékok száma bár minden online kaszinóban elérhető lehet, és változó lehet a minőségük is. Választásnál tehát fontos lépés, hogy ellenőrizd milyen háttérrel rendelkezik az adott kaszinó és a játék.

Online póker

A póker az egyik leghírhedtebb játék a világon, így természetesen az online térben is hamar elérhetővé vált a játékosok számára. A lényege, hogy a legjobb lapkombinációt hozzuk össze, ezzel megnyerve az asztalra helyezett tétek összegét. A póker stratégiai játéknak is tekinthető, így az ilyen irányba húzó játékosok hamar megszerethetik ezt a nagyszerű játékot.

A játéknak többféle fajtája van, köztük pedig a Texas Hold’em, 7 Card Stud, a Horse és a Razz a legnépszerűbbek egyike.

A pókerjátékosok

A pókerjátékosok között többféle személyiség is megjelenhet, de összességében elmondhatjuk, hogy a szakértelem mellett folyamatosan önfejlesztés is szükséges a pókerhez, ha jó játékosok szeretnénk lenni. A pókerarc nem hiába a legfontosabb alapja a póker játszmáknak. Fel kell tudnunk jól mérni az ellenfél lépéseit és lehetőségeit, de természetesen még így is a szerencse lesz a meghatározó a játékok során.

Az Online rulett

Az online rulett játékok keretében szerencsére már korán megalapozták számunkra, hogy az otthonunk kényelméből kaszinózhassunk, de érdemes azért választás előtt tisztában lenned a szabályokkal, még ha nem tekinthetőek túlságosan bonyolultnak.

Az átlagos rulettkerék 37 rekeszt tartalmaz, amelyek 0 és 36 között kerülnek meghatározásra. A téteket bármilyen kombinációban felteheted, legyen szó belső vagy külső tétekről. Így szerencsén kívül ebben a játéktípusban nem szükséges túl nagy tudás a játékok kipróbálása előtt.

A rulett és a játékosok

A rulett játékosok általában az egyszerűsége miatt szeretik ezt a játéktípust, így ha még kezdők vagyunk az egyik legjobb lehetőség próbaként, ha a szerencsejátékok világából az asztali vagy kártyajátékok világa érdekel inkább minket.

A játék pár nem túl összetett, ugyanúgy megadja a szerencsejátékok adta izgalmakat és közben nagy nyereményekre is szert tehetünk.

Blackjack online formában

A játék lényege, hogy a lapjaink összértéke minél közelebb essen a 21-hez, de azt közben ne lépje túl. A játékot 52 lapos francia kártyával játsszák viszont a lapok színeinek nincs a játék közben jelentősége.

Blackjack játékosok

A Blackjack egyszerűségének köszönhetően, az új és meglévő játékosoknak is nagy kedvence, ami nem is meglepő hiszen az izgalmak mellett nagy kifizetésekre is szert tehetünk általa.

A játékot legalább annyira sokan játszák mint a rulettet vagy a pókert, épp ezért érdemes mindenkinek kipróbálnia.

Összegzés

Elmondhatjuk tehát, hogy ahány féle játék annyi féle élehetőség létezik, így ha kezdők vagyunk érdemes akár az összeset kipróbálni döntés előtt. Amíg a rulett egyszerű és monotonabb játékélményt biztosít a póker bonyolultabb gondolatokat de magasabb izgalmakat is hozhat az életünkbe.

Viszont, akármelyik asztali vagy kártyajáték áll hozzánk közel a lehetőségek közül, különböző téteket is használhatunk a játékok során. Szerencsére szinte mindegyik kaszinóban találunk a legnépszerűbb játékok közül jópárat, de kaszinója válogatja mennyit és milyen minőségben.

Így tehát, ha eldöntöttük melyik játék áll hozzánk közel, vagy milyen stílusú asztali vagy kártyajátékot szeretnénk játszani a következő lépés, hogy megfelelő kaszinót találjunk hozzá.

Fontos még megjegyezni, hogy a játékok demó verzióban is kipróbálhatóak, így ha kezdők vagyunk először érdemes gyakorolni a lépéseket és motívumokat amelyekkel a valódi pénzes játékok során is találkozhatunk. Illetve, mivel ingyenesek érdemes mindegyiket kipróbálni, hogy megtudjuk melyik áll hozzánk a legközelebb.

Author
author
X írása Roxána Simán
Roxána már régóta figyeli a kaszinójátékok világát, és mivel szeret segíteni az embereknek, remek megoldásnak tűnik a kettő összekapcsolása egymással. Fontos számára, hogy segítsen a játékosoknak elindulni és biztonságosan játszani kedvenc játékaikat, legyenek akár kezdők, akár már meglévő játékosok.
Vissza a tetejére