Treasures of Troy

Treasures of Troy

A pénzről

RTP 93.56
Betweys 1064
Eltérés MED
Layout 5-4
Max. Nyeremény no limits
Min. Tét 1
Max. Tét 1600

Online kaszinó információ

Utoljára frissítve Feb. 16, 2022
Korábban játszott játékok
Oldalmegtekintések

A játékról

Szolgáltató
Mobil Igen
Kiadás 10.12.2009
Típus Video Slots
Téma Historical
Technológia FLASH, JS, HTML5
Tulajdonságok

A mesés kincseket rejtő legendás ókori városnak, Trója városának történetét valószínűleg mindenki ismeri. Most elmerülhet a legendás hangulatban, ha a megfelelő casino online választja. Bár az eredeti történetben a görög hadaknak 12 évig kellett ostromolniuk a falakat, hogy megszerezhessék az azok mögött rejlő aranykincseket, te most mindezt akár 1-2 szerencsés pörgetéssel is megteheted. A Treasures of Troy, vagyis Trója kincsei egy haladóbbnak mondható 5 tárcsás online nyerőgép, melyen a szimbólumok 4 sorban, nem kevesebb mint 1024 nyerővonalat alkotva jelenhetnek meg. A játék online a rengeteg nyerővonal miatt, kifejezetten magas, 95 százalékos RTP értéket kínál.

Mi teszi egyedivé a Treasures of Troy nyerőgépet?

Kevés olyan népszerű legenda él máig velünk, mint a bevehetetlennek hitt ókori város, Trója története. A történetet megelevenítő Treasures of Troy nyerőgépen a kipörgethető szimbólumok a számok és betűk mellett, a történet főhőseit, például Hectort, Achilleuszt, vagy Helénát ábrázolják. Bár a rengeteg, összesen 1024 nyerővonal kissé nehezen követhetővé teszi a szimbólumkombinációk beazonosítását, egyben gyakoribb nyereményeket is jelenthet. Továbbá a nagy számú rengeteg nyerővonal miatt a készítők nem bonyolították tovább a játékot, így csupán egy, rendkívül egyszerűen megérthető bónusz funkció került bele.

A bónusz funkció akkor aktiválódik, ha a játékosnak sikerül 3 vagy több trójai falovat kipörgetnie. A legendás csel során használt trójai faló most téged is hozzásegít a kincsek megszerzéséhez, hiszen feltűnésével akár 20 ingyenes pörgetést is nyerhetsz, ha mind az 5 tárcsán feltűnik egy faló. Ha csak négy vagy három falovat sikerül kipörgetni azért kevesebb ingyenes pörgetés jár. Az ingyenes pörgetések azonnal aktiválódnak bónusz körök formájában, melyek során a játékos további falovakat is kipörgethet. Így a legszerencsésebb játékosok egyszerre akár 130 bónuszt kört is nyerhetnek, valódi kincsesőt eredményezve.

Speciális Szimbólumok

A játékban a Treasures of Troy logo a wild szimbólum szerepét tölti be. A wild szimbólum lényege, hogy helyettesíthet más szimbólumokat a nyeremény megszerzésének érdekében. Ha például egy pörgetés után egy nyerővonalon 2 azonos szimbólum és egy wild szimbólum jelenik meg, az ugyanúgy nyereményt érhet, mintha 3 azonos szimbólum jelent volna meg. Ennek csupán egyetlen kikötése van. A wild szimbólum soha nem helyettesítheti a bónusz körökhöz szükséges trójai faló szimbólumot.

A már említett, híres trójai faló szimbólum a scatter szimbólum szerepét tölti be a játékmenetben. Három vagy több faló kipörgetésével, a játékosok egy akár 130 bónusz körrel végződő győzelem szériát is elindíthatnak. A falovak egymáshoz képest történő elhelyezkedése nem számít.

Összegzés

Bár a rengeteg nyerővonal okán a Treasures of Toy online slot játék inkább haladó szintűnek mondható, azon kezdőknek is ajánlható, akiket nem zavar, ha az elején nehezen tudják beazonosítani a nyertes szimbólumkombinációkat, hiszen ezt amúgy is megteszi a számítógép automatikusan. A nyerővonalakon kívül a játék, a mindössze egyetlen, egyszerűen követhető minijátékkal, kifejezetten egyszerű nyerőgépnek számít. Előnyös kombináció lehet az is, hogy annak ellenére, hogy a játék már akár 0,1 dollárral pörgethető, a legszerencsésebb játékosok a jackpotnak hála akár a megtett tét 5000-szeresét is megnyerhetik.

Vissza a tetejére